Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-17, 19:40   #3541
jolanT
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cześć dziewczyny!

Muszę się trochę wyżalić.. dziś w nocy dostałam kolkę jelitową (niestety nie pierwszy raz) ;/ i tak mnie trzymała, że musiałam wstać, rozmasować i rozchodzić także przez następne dni trzymam się dietki..

może któraś z Was też tak miała?
trochę się boję, zwłaszcza teraz, tym bardziej, że to ma niebezpieczne skutki ;/

aa i dziewczyny jak to jest z tym 3d? jest jakaś granica tc od ktorego można je wykonać?
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 19:48   #3542
anna maria 79
Raczkowanie

program udg 3d jest od 17 tygodnia ale mnie w 16 przyjeli a u Ciebie który będzie 26-27 pażdżiernika?
anna maria 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 20:14   #3543
Leonikowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
śpicie już? hehe
lista rzeczy co chcielibyśmy dostać dla maluszka:
- grająca karuzela do łóżeczka,
- pampersy,
- na odcisk rączki i stópki,
- wielkie puzzle na podłogę,
- książeczki z dźwiękiem,
- pluszak z bijącym serduszkiem.
hehe nudzi mi się

ja bym chciała dostać miska z bijącym sercem o takiego
http://www.bezpiecznyurwis.pl/p/pl/s...mis+basti.html
lub Ekomisia http://www.boskasteddies.com/sklep/g...ulaki,t,ekomis

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Dzieńdobry
Ja zaraz lecę pobrać krew ale tak jakoś ciemno i ponuro, że nie chcę mi się wychodzić...

Moje 2 znajome też używają Dady i bardzo sobie chwalą

Witam nową mamusię

Oglądałam wczoraj, masakra nie rozumie jak pracownice mogły godzić się robić takie rzeczy.

Super, ze wszystko w porządku
A ubranka świetne, wyglądają jak nowe. A ile za nie zapłaciłaś?

za wszystkie ubranka ok 50 zł

Cytat:
Napisane przez Sunshine833 Pokaż wiadomość
Witam,
zdaję relację z wczorajszej wizyty...10,5cm i 150g...ruchliwy wczoraj był bardzo ale non stop chwałił się....siusiakiem!!!!ta k więc będzie kolejny chłopak na wątku coprawda mam trochę nisko ulokowany brzuch i dostałam luteine i duphaston dalej mam kontynuować, no i leżeć więcej, ale poza tym z bejbe ok wszystko.
Tak więc dzięki za trzymanie kciuków za siuśka
miłego dnia

Cytat:
Napisane przez myaja Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!!!
witamy w 16 tc!!!

... ale czas leci ostatnio ginekolog przepisala mi luteine w tabletkach dopochwowo... naczytała się dlaczego takie cuś się podaje i teraz się troszkę martwię... ja dostałam te tabletki ponieważ czasem mnie pobolewa w bokach (ale dosłownie po 4-5sek), i mam takie jakby mini skurcze...

mam dwa opakowania więc liczę, że wszystko będzie ok...

poza tym mój brzuszek niewiele urósł:| i przytyłam od początku ciąży 0,5kg... hmmmm... w sumie lekarz nic mi nie mówił na ten temat, jem na tyle, żebym nie była głodna, przyznaje się że nie jem suuuper zdrowo ale staram się ile mogę... niektóre dziewczyny piszą już że w 17tc można poczuć ruchy dziecka!!! jejku, ciekawe kiedy ja je poczuję i czy w ogóle będę wiedzieć, że to 'to' hihihihi
ja poczułam pierwsze ruchy pod koniec 17 tyg.

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
no własnie widziałam że w sieci aptek "dbam o zdrowie" 90 szt jest po 40 zl, ale jak ktoś jest zarejestrowany w programie dla mamy i malucha, to wtedy kosztują 36 zl. Ja się zarejestrowałam i czekam aż mi prześlą kartę
Cytat:
a długo na nią czekałaś? Bo niby do 14 dni... ale tak się zastanawiam ile to trwa w rzeczywistości ? No mi tez się wydaje, że przydatna. Tym bardziej że i tak zawsze tam zamawiam... więc skoro można zaoszczędzić, to czemu z tego nei skorzystać

ja czekałam na kartę ok tygodnia

LEONEK 2.03.13.
Leonikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 20:18   #3544
Agateczka*
Zakorzenienie

Cytat:
a długo na nią czekałaś? Bo niby do 14 dni... ale tak się zastanawiam ile to trwa w rzeczywistości ? No mi tez się wydaje, że przydatna. Tym bardziej że i tak zawsze tam zamawiam... więc skoro można zaoszczędzić, to czemu z tego nei skorzystać
Wiesz co od daty wysyłki na kopercie minęło 5 dni w tym weekend także szybko
na pewno warto, bo nawet potem jakieś lekarstwa dla malucha typy przeciw gorączkowe będą taniej niż normalnie

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
Dziś miałam wizytę. I siusiak potwierdzony, choć tym razem bardziej było widać jajeczka. Przytyłam 3,2 kg także chyba w normie, choć nie wiem czy nie za dużo, ale pani dr nic nie mówiła. Maluszek na usg był ruchliwy, bo zjadłam czekoladkę przed wejściem do gabinetu. Trzymał rączki razem, potem ssał kciuka. Mój słodziak
Pani dr liczyła paluszki, patrzyła na serduszko, żołądek i wszystko w najlepszym porządku. Z USG wychodzi mi ciąża starsza o tydzień, także rośnie mały łobuz
Jedyne czym się zmartwiłam, to towarzyszący mi od kilku dni ból brzucha, od weekendu coś mnie pobolewał, a dziś to już myślałam że z miasta nie wrócę, ledwo szłam. No i mam zalecenie 3xdziennie nospa forte, 3xdziennie magnez forte i jak do piątku nie przejdzie, to mam się stawić do szpitala, skierowanie mam już wypisane. Mam nadzieję że to nic groźnego, szyjka i łożysko w porządku, także nie wiadomo skąd ten ból, brzuch mam taki jakiś twardszy..
Także jutro się nie ruszam nigdzie z domu tylko faszeruję się lekami i odpoczywam i myślę że uniknę tego szpitala.

Przepraszam że trochę nie składnie, ale chciałam szybko napisać bo jedziemy z tż na zakupy, w lodówce tylko światło świeci
za potwierdzenie siusiaka
Oby bóle minęły bez konieczności pójścia do szpitala
Stary 2012-10-17, 20:21   #3545
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
mysle tak jak dziewczyny od1-2 miesiaca jesli to Ci robi roznice w finansach to kup po urodzeniu, bo przez pierwszy miesiac dzidzia tylko spi i je wiec lozeczko wystarczy
To jakaś miejska legenda, że dzieci śpią i jedzą. Mój spał, jak nie spał, a to tak było, że 3 godziny spał, 1,5 nie spał, w każdym razie jak nie spał, wymagał zabawiania.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 20:30   #3546
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna maria 79 Pokaż wiadomość
chciałabym już wiedzieć czy będziemy mieć córkę czy drugiego syna, przeczytałam ciekawy artykuł że dziewczynki mają powyżej 140 uderzeń na minutę serduszka, więc mamusie synków jak było u was do FHR 140?
u mnie bylo wiecej niz 140 a jest siusiak.

chanel coco gratuluje potwierdzenia siusiaka i trzymam kciuki zeby szpital cie omila. ja wlasnie czekam na pociagg jeszcze 20 min eh. Widze ze wy dzis zajege bardzo

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 20:32   #3547
jolanT
Zadomowienie

Cytat:
program udg 3d jest od 17 tygodnia ale mnie w 16 przyjeli a u Ciebie który będzie 26-27 pażdżiernika?
Idę 31 października to będę w 16t3d.. więc może się załapię. Przynajmniej mam taką nadzieję!
Stary 2012-10-17, 20:58   #3548
anna maria 79
Raczkowanie

Jolan trzymam kciuki by cię zapisali jak się umówisz na sobote to może się spotkamy?
Megi żadne legendy mój synek do 2 lat była aniołem spał jadł bawił się skarpetkami takie dzieci istnieją a leżaczek fp swoją drogą jest super syna lutego i całe wakacje na tarasie z niego korzystałam teraz też zamierzam.
Chanel gratulacje

zmykam spać spokojnej nocy
Stary 2012-10-17, 21:05   #3549
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
śpicie już? hehe
lista rzeczy co chcielibyśmy dostać dla maluszka:
- grająca karuzela do łóżeczka,
- pampersy,
- na odcisk rączki i stópki,
- wielkie puzzle na podłogę,
- książeczki z dźwiękiem,
- pluszak z bijącym serduszkiem.
hehe nudzi mi się
karuzelę mam i przydaje się
pampersy top nr 1
na odcisk rączki i stópki - z Julią nie robiłam, ale wiem że to teraz bardzo modne, bo w empiku kupowali.

nie polecam puzli na podłogę, mówili, że są rakotwórcze, ja swoje wywaliłam, po przeczytaniu artykułu i moje koleżanki też

książeczki z dźwiękami, super się sprawdzają

no i pluszak z biciem serca, ja mam płytę prenatalną i puszczałam Julce od urodzenia, zaczęła przesypiać całe noce ja miała zaledwie 6tyg, mało płakała, była spokojna przy słuchaniu

Cytat:
wiecie co do bajerów to po pierwszym dziecku mogę powiedzieć tyle...
karuzela z misiami fisher price bardziej podobała się i bawiła nas niż syna...więc teraz nie kupię
leżaczek fp z wibracjami był super więc kupię
mam wanienkę profilowaną i dała radę
szczeniaczko-uczniaczek fp był taki sobie
bardziej sprawdziły się miękie grzechotki szeleszczące..
pieluszki tylko huggis nie uczulały ale każdy ma swojego faworyta
mata do zabawy nie sprawdziła się nie interesowała go
ale przypinka aqwarium do boku łóżeczka fp super
-karuzelę ja miała kolorową ze zwierzakami i przy mocowaniu karuzeli było bezpieczne lusterko, super się sprawdziła
-leżaczek z wibracjami u nas hit i potem u 2 innych dzieci też hit
-szczeniaczek uczniaczek dopiero po roku czasu zainteresował, ale tak średni, raz na jakiś czas się nim bawi
- wanienkę mieliśmy i taką i taką
-pieluszki pampers i po roku huggis, potem znowu pampers
- mata super się sprawdziła, mimo, że nie była super kolorowa

Cytat:
dzis mamy skonczony 17 tc

wstawiam zdjecie, po jednej stronie widac spodenki a po drugiej wypuklosc zaslania
za 17 tydzień

i super wypukłość

Cytat:
Napisane przez Sunshine833 Pokaż wiadomość
Witam,
zdaję relację z wczorajszej wizyty...10,5cm i 150g...ruchliwy wczoraj był bardzo ale non stop chwałił się....siusiakiem!!!!ta k więc będzie kolejny chłopak na wątku coprawda mam trochę nisko ulokowany brzuch i dostałam luteine i duphaston dalej mam kontynuować, no i leżeć więcej, ale poza tym z bejbe ok wszystko.
Tak więc dzięki za trzymanie kciuków za siuśka
miłego dnia
za siusiaka
gratulacje

Cytat:
Napisane przez myaja Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!!!
witamy w 16 tc!!!

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość

klementynka, monika to jak się jutro umawiamy? ja bede juz ok 16.20 bo prosto po pracy podjade
ale wam fajnie
Stary 2012-10-17, 21:07   #3550
jolanT
Zadomowienie

Cytat:
Jolan trzymam kciuki by cię zapisali jak się umówisz na sobote to może się spotkamy?
!!
ja tak ogólnie pytam.. nie wybieram się do Krakowa nie nie.. trochę za daleko bym miała bo ponad 1000 km
wybieram się do mojego lekarza i ciekawa jestem od kiedy można robić takie badanie i czy nie będzie za wcześnie dla mnie
gdybym mieszkała bliżej chętnie bym przyjechała!
Stary 2012-10-17, 21:09   #3551
anna maria 79
Raczkowanie

to najlepiej w 20 tygodniu zrób ja mam takie na nfz prentalne 6 grudnia, teraz idę z ciekawości i dlatego że strasznie chcę wiedzieć czy to córka czy syn,,,
Stary 2012-10-17, 21:10   #3552
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Megi żadne legendy mój synek do 2 lat była aniołem spał jadł bawił się skarpetkami takie dzieci istnieją a leżaczek fp swoją drogą jest super syna lutego i całe wakacje na tarasie z niego korzystałam teraz też zamierzam.
Weź, bo uwierzę i pomyślę, że drugie takie będzie.
Ja pamiętam jak Igor miał kilka dni, może 2 tygodnie i jak go zostawiałam samego, bo niby spał, to zaczynał przeraźliwie płakać, trzymał cały dzień pierś w ustach. Jadłam wtedy o 7 rano i kolejny posiłek o 21. Pamiętam, jak zupy robiłam na raty... obrałam marchewkę, a on w płacz, więc jak usnął to dalej działałam. Później w kółko musiał być ze mną.
Stary 2012-10-17, 21:18   #3553
joanna200
Rozeznanie

Cytat:
a od kiedy wypadałoby mieć taki leżaczek? Od kiedy malca można w niego wkładać?
ja kupiłam jak mała miała 1,5 miesiąca..
ale można od początku, niektóre dzieci jedzą i śpią inne potrzebują wrażeń..

ja miałam taki:
http://allegro.pl/lezaczek-fisher-pr...717915981.html
widzę używany teraz w super cenie ja dawałam 280zł za nowy..
albo tu:
http://allegro.pl/lezaczek-fisher-pr...718609909.html

Cytat:
Dziś miałam wizytę. I siusiak potwierdzony, choć tym razem bardziej było widać jajeczka. Przytyłam 3,2 kg także chyba w normie, choć nie wiem czy nie za dużo, ale pani dr nic nie mówiła. Maluszek na usg był ruchliwy, bo zjadłam czekoladkę przed wejściem do gabinetu. Trzymał rączki razem, potem ssał kciuka. Mój słodziak
Pani dr liczyła paluszki, patrzyła na serduszko, żołądek i wszystko w najlepszym porządku. Z USG wychodzi mi ciąża starsza o tydzień, także rośnie mały łobuz
Jedyne czym się zmartwiłam, to towarzyszący mi od kilku dni ból brzucha, od weekendu coś mnie pobolewał, a dziś to już myślałam że z miasta nie wrócę, ledwo szłam. No i mam zalecenie 3xdziennie nospa forte, 3xdziennie magnez forte i jak do piątku nie przejdzie, to mam się stawić do szpitala, skierowanie mam już wypisane. Mam nadzieję że to nic groźnego, szyjka i łożysko w porządku, także nie wiadomo skąd ten ból, brzuch mam taki jakiś twardszy..
Także jutro się nie ruszam nigdzie z domu tylko faszeruję się lekami i odpoczywam i myślę że uniknę tego szpitala.
za potwierdzenie siusiaka..

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
To jakaś miejska legenda, że dzieci śpią i jedzą. Mój spał, jak nie spał, a to tak było, że 3 godziny spał, 1,5 nie spał, w każdym razie jak nie spał, wymagał zabawiania.
moja spała non stop.. jak się obudziła to zjadła, przebrałam pampersa i szła spać.. jak była większa wkładałam do bujaczka albo na kocyk i grzechotki..
więc jak widać co dziecko to inne..

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 21:18   #3554
anna maria 79
Raczkowanie

jak misiek się bawił skarpetkami to miałam czas na prasowanie a nawet książkę przeczytać...ale jak skończył 2 lata i zaczoł pyskować to nadrobił z nawiązką uwierz moja przyjaciółka miała w tym samym czasie córkę która tylko na rekach spała...więc każde dziecko jest inne...mam nadzieje że moje 2 do 2 roku życia też będzie ideałem...
Stary 2012-10-17, 21:20   #3555
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Ale miałam okropną noc. Jakieś przeziębienie mnie złapało, kiepsko się czuję, gardło tak boli, że ledwie mówię
Jutro mam wizytę, mam nadzieję, że się całkiem nie rozłożę...
Dziewczyny z terminem na ok. 18 marca- Wy już wszystkie czujecie ruchy? Bo ja nie...
zdrowiej

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość

A ja się witam w 21 tygodniu

Cytat:
Napisane przez Villga Pokaż wiadomość
A ja się czuję do d.... piję herbatę z miodem i cytryną, łyknęłam cerutin i nosa z domu nie wysuwam- a taka piękna pogoda
oj bidulko, wiem co czujesz, bo Julka nie chce się doleczyć :/ ehh
ja za to lepiej już

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
ja właśnie już mam swoją kartę przyszła mi na dniach warto ją mieć
ooo to też sobie taką wyrobię, tylko najpierw zobaczę czy mamy taką aptekę w mieście

Cytat:
od poczatku nie wiem czy sa jakies ograniczenia wiekowe ale lezaczrk mozna postawic w pozycji lezacej wiec najmniejszy maluszek moze juz sobie w takkim lezec http://allegro.pl/fisher-price-lezac...711154032.html tu jest zdjecie takiego maluszka
i Mokka naprawde polecam fisher price bo te lezaczki sa porzadne i starczaja na bardzo dlugo
niektore lezaczki ktore widzialam byly tak beznadziejne ze nie dziwne ze mamy potem mowia ze nie uzywaly.. zawsze mozna kupic uzywany ale tylko z FP
my też mamy FP i super jest i ja wkładałam koło 4 tyg

Cytat:
no widzę, że to fajne i wiem, że moje koleżanki też używają. Na alle przy opisie jest info, że dla dzieci od urodzenia... Z tym, że mi chodziło o to, kiedy faktycznie robi się naprawdę potrzebny? Bo ktoraś z mamuś pisała, że są niezastąpione do karmienia - czyli gdzieś tam od 5 m-ca. Ale czy juz od urodzenia dzidzi będzie mi bardzo do czegoś potrzebny? Pytam, ponieważ cena tego zachwalanego z wibracjami to ponad 200zł... Więc jak my musimy kupić wszystko - no to dodatkowy spory koszt... Więc chciałabym te wydatki chociaż jakoś chronologicznie ustawić - tzn. co muszę mieć od razu, a co można kupować stopniowo po urodzeniu
no można używać, bo np wibracje pomagają przy kolce, więc można używać od 2 tyg jak się zaczynają kolki, ja zaczęłam koło 4 tyg

Cytat:

Przepraszam że trochę nie składnie, ale chciałam szybko napisać bo jedziemy z tż na zakupy, w lodówce tylko światło świeci
za potwierdzenie siusiaka

Cytat:
dzwonili mam termin na sobotę usg 3d w krakowie i w końcu się dowiem co mam)))) mimo 16 tygodnia ze względu na serce mnie przyjeli
super
Stary 2012-10-17, 21:25   #3556
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
dzwonili mam termin na sobotę usg 3d w krakowie i w końcu się dowiem co mam)))) mimo 16 tygodnia ze względu na serce mnie przyjeli
Oddzwaniał Pan do Ciebie?
Bo mi kazal potem z Panią się kontaktować - i mimo, że Pan potwierdził, że na piątek, to ów Pani pytała jaki dzień preferuję... Z konkretną godziną wizyty ma dzwonić jak ustali harmonogram. Też tak miałaś?

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 21:31   #3557
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
jak misiek się bawił skarpetkami to miałam czas na prasowanie a nawet książkę przeczytać...ale jak skończył 2 lata i zaczoł pyskować to nadrobił z nawiązką uwierz moja przyjaciółka miała w tym samym czasie córkę która tylko na rekach spała...więc każde dziecko jest inne...mam nadzieje że moje 2 do 2 roku życia też będzie ideałem...
Mój odkąd skończył 2 lata jest lajtowy. Muszę go tylko kontrolować, bo wszędzie wejdzie, ale dużo sam się bawi, wymyśla zajęcia. Dobrze, że jakaś równowaga w przyrodzie panuje.
Stary 2012-10-17, 21:37   #3558
anna maria 79
Raczkowanie

megi ja nie narzekam syn ma już prawie 7 lat i sam się umie bawić w domu jest konsola która mnie ratuje od jego pomysłów...a na pyskowanie jest tabliczka mnożenia
Socratess pan mi podał numer do Pani położnej ona sprawdzała czy się załapę ze względu na tydzień oddzwoniła powiedziała że sobota tylko godzinę ma potwierdzić jeszcze...

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Strippi
dobra dobra zmykam bo oczy mi się zamykają...
Stary 2012-10-17, 21:42   #3559
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Socratess pan mi podał numer do Pani położnej ona sprawdzała czy się załapę ze względu na tydzień oddzwoniła powiedziała że sobota tylko godzinę ma potwierdzić jeszcze...
czyli tak samo
tylko się nie spotkamy bo ja chcę w piątek - w sobotę na weselicho idziemy

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 21:50   #3560
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

no i pluszak z biciem serca, ja mam płytę prenatalną i puszczałam Julce od urodzenia, zaczęła przesypiać całe noce ja miała zaledwie 6tyg, mało płakała, była spokojna przy słuchaniu
A co to za płyta ???
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 21:56   #3561
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Muszę się trochę wyżalić.. dziś w nocy dostałam kolkę jelitową (niestety nie pierwszy raz) ;/ i tak mnie trzymała, że musiałam wstać, rozmasować i rozchodzić także przez następne dni trzymam się dietki..

może któraś z Was też tak miała?
trochę się boję, zwłaszcza teraz, tym bardziej, że to ma niebezpieczne skutki ;/

aa i dziewczyny jak to jest z tym 3d? jest jakaś granica tc od ktorego można je wykonać?
oj biedna (
nie ma granicy, ja miałam robione 2 razy z Julią, najlepsze wyszło koło 30tyg super buźkę było widać

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
A co to za płyta ???
http://lodz.olx.pl/kolysanki-prenatalne-iid-142304104 kołysanki prenatalne

warto posłuchać krótki filmik co jest tam pokazany

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2012-10-17 o 21:57
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 21:57   #3562
Dragusia88
Zakorzenienie

no nie wszystkie spac uciekna a ja? Kto mi dotrzyma towarzystwa? Ale pocieszam sie bo w pazdzierniku jeszcze tylko 5 razy trzeba jechac

Stary 2012-10-17, 22:01   #3563
Chanel_Coco
Raczkowanie

Kochane dziękuję za wsparcie, też mam nadzieję, że obejdzie się bez pobytu w szpitalu, łykam grzecznie tabletki i czekam aż przestanie boleć...
Chanel_Coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 22:01   #3564
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

ja jestem

Chanel_Coco - łykaj tabletki, leż a my trzymamy kciuki
Stary 2012-10-17, 22:16   #3565
Chanel_Coco
Raczkowanie

Powiedzcie mi jak się zapisać do tego programu dla kobiet w ciąży aptek doz?? Bo szukam na stronie i nic nie widzę...???
Stary 2012-10-17, 22:21   #3566
Dragusia88
Zakorzenienie

to chyba tylko karte trzeba zamowic do domu.

Stary 2012-10-17, 22:28   #3567
Leonikowa
Rozeznanie

Cytat:
Powiedzcie mi jak się zapisać do tego programu dla kobiet w ciąży aptek doz?? Bo szukam na stronie i nic nie widzę...???
w zakładce nasze programy wypełniasz swoje dane i czekasz na kartę

LEONEK 2.03.13.

Edytowane przez Leonikowa
Czas edycji: 2012-10-17 o 22:33
Leonikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 22:36   #3568
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

psia kosc
mam pytanie STRIPII ty chyba ost dodalas linka z zagraniczna strona na ktorej mozna bylo kupic ubranka.
jesli to ty to moglabys zpaodac linka raz jeszcze, ja glupia nie dodalam do ulubionych stron, a teraz szukam i szukam i znalezc nie umiem

ogolnie jakos dzis dalam rade, ale padam na twarz wiec wybaczcie ale leeeeece do lozeczka spac

drøm søtt kobietki

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 23:01   #3569
Chanel_Coco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Leonikowa Pokaż wiadomość
w zakładce nasze programy wypełniasz swoje dane i czekasz na kartę
Dzięki, zarejestrowałam się. Teraz czekam na kartę
Stary 2012-10-17, 23:17   #3570
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
psia kosc
mam pytanie STRIPII ty chyba ost dodalas linka z zagraniczna strona na ktorej mozna bylo kupic ubranka.
jesli to ty to moglabys zpaodac linka raz jeszcze, ja glupia nie dodalam do ulubionych stron, a teraz szukam i szukam i znalezc nie umiem
ze stron to ja tylko z tej korzystam

http://www.halens.pl/dziecko-5901

bo kupuję ciuchy nexta

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości