Żonki 2009 cz. XXXIV - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-18, 16:58   #2731
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Lazania wyszła pyszna. Makaron słaby, troche twardawy, więc więcej takiego nie kupie
Agacie baaaardzo smakowało

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 17:05   #2732
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Lazania wyszła pyszna. Makaron słaby, troche twardawy, więc więcej takiego nie kupie
cio ja do lazanii każdy plaste osobno mocze chwile we wrzątku żeby zmiękł

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 17:25   #2733
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Martuś ojaaaaa współczuję tych przeżyć! Oby maluchowi nic nie było!
A tak przy okazji, to czy wy jesteście przeszkolone w ramach pierwszej pomocy? No bo kurcze niby często się takie akcje nie dzieją, ale przy takiej ilości dzieci, różne nieszczęścia mogą się zdarzyć.
ja mam, ale teraz w weekend jest np kurs pierwszej pomocy dla nauczycieli, chyba co 5 lat trzeba robić.

zrobiłam coś wrzucam do klubu - do wątku prezentowo i świątecznie
Stary 2012-10-18, 17:50   #2734
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
cio ja do lazanii każdy plaste osobno mocze chwile we wrzątku żeby zmiękł
tak zrobie nastepnym razem

Agatka jest już z nami
Stary 2012-10-18, 17:51   #2735
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie,

wczoraj w pracy zaczęła mnie głowa boleć i tak do samej nocy. Kładłam się spać z bólem głowy. Masakra. Musiała być jakaś zmiana ciśnienia, bo czułam, że przy każdym wstawaniu, schylaniu się moja głowa zaraz eksploduje. Masakra. Ale byłam twarda, ugotowałam obiad na 2 dni i dopiero wtedy jak się wbiłam w narożnik, tak wydawało się, że nie wstanę do rana
Co gorsza teraz też mnie coś ćmi... mam nadzieje, że się nie rozhula, bo dzisiaj widzę się z Trójcą, muszę się spakować, bo jutro jadę do Warszawy z mamusią, więc mam sporo planów na dzisiaj i ból głowy tylko mi będzie przeszkadzał!
łacze się w bólu, mi dzisiaj moja głowa dała popalić, ale 2h i przeszło

MONA serdeczne gratulacje!!!!

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Nam dzisiaj mija 9 lat zawsze chodziliśmy jakoś to uczcić, ale tym razem to chyba nigdzie nie pójdziemy. Wczoraj pobiłam rekord i poszłam spać przed 21....

myślę zeby zamówić do salonu takie komody... tylko w innym kolorze- ta pierwsza ma niespotykaną formę zaintrygowała mnie
http://allegro.pl/ekskluzywna-komoda...719756092.html
http://allegro.pl/ekskluzywna-komoda...716892914.html
wszystkiego dobrego, a miło może byc nawet w domku, ważne z kim

Niska komoda bardzo mi sie spodobała, aż zaczełam myslec gdzie u mnie mogłabym taką wcisnąc

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a ja miałam dziś dzień,
dziecko nam w przedszkolu zemdlało, karetka, cucenie go no masakra, koleżanka jehałą z nim karetką bo rodzice nie dojechali, tzn nie zdążyli by do przedszkola wiec jechali juz do szpitala a ona jako jakis opiekun z nim.. meksyk..

a teraz w marach relaksu dziergam na kiermasz świąteczny bombki - ale cekinowe, z hello kity
dobrze, że sytacja opanowana, ale stres pewnie był

a mi dzisiaj fajnie minął dzień
w pracy byłam na szkoleniu oraz na uczelni podpisać umowę dostałam już terminy zjazdów

Z pracy zwolniłam sie chwilę szybciej, żeby skonczyc z TZem. Korzystając z pieknej pogody postanowiliśmy nie jechać od razu do domku tylko na starówkę coś zjeść. i tak trafiliśmy do pierogarni wybrałam sobie pierogi z kurczakiem, serem i pieczarkami- całkiem smaczne

Teraz już jestem w domku i tylko żałuję, że jutro nie mam wolnego

aaa ujrzałam dziś piękne kozaczki... mimo rabatu cena mnie lekko zniechęciła (550zł )
Stary 2012-10-18, 18:33   #2736
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Goldi ta pierwsza komoda fajna. Ciekawa forma. Tylko ja nie lubie takich połyskujących mebli (a pozatym juz widze oczami wyobrazni te setki odbitych małych rączek )

Agatka jest już z nami
Stary 2012-10-18, 18:43   #2737
bzyczka1
Zakorzenienie

Scio ja też o tych łapkach pomyślałam ale od razu też pomyślałam o tym że jak komuś zależy to i te łapki nie będą przeszkadzać

Gold żeby nie było to mi się bardziej ta biała, niska podoba

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 18:59   #2738
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Bzyczko ja bym niezniesła. Juz teraz szlak mnie trafia jak patrze na lustro albo szybe balkonową, ale to syzyfowa praca. Wole mniej podobajace się a czyste. (choc tak czy siak nie lubie na taki wysoki połysk.

Agatka jest już z nami
Stary 2012-10-18, 19:12   #2739
iwka28
Wtajemniczenie

Mona - gratulacje! Pociechy z małego!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
pokaż

Musza cudnie wyglądać
Bajecznie wyglądają, jeszcze się teść po brzuchu z powagą masuje i mówi, że mu bardzo smakuje

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
średniej wielkości wesele

u mnie też dziś pięknie, wczoraj też zachwycał mnie poranek no i przed nami to co najlepsze 2 dni laby

ale jej zazroszczę Monika, wszystkie najlepszego z okazji narodzin Dawidka! Niech będzie dla Was wielką pociechą każdego dnia!!!!

Nam dzisiaj mija 9 lat zawsze chodziliśmy jakoś to uczcić, ale tym razem to chyba nigdzie nie pójdziemy. Wczoraj pobiłam rekord i poszłam spać przed 21....

myślę zeby zamówić do salonu takie komody... tylko w innym kolorze- ta pierwsza ma niespotykaną formę zaintrygowała mnie
http://allegro.pl/ekskluzywna-komoda...719756092.html
http://allegro.pl/ekskluzywna-komoda...716892914.html
Ta pierwsza świetna! A lapki mogą się odbijać na każdej powierzchni, co za różnica czy niska czy wysoka szafka.

Kiedy wracasz na bloga Bo chciałabym biblioteczkę zobaczyć po remoncie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
eh szkoda, a myślałam dziś o niej by urodziła jak wrócę do domu
co do bólu głowy to dziś nie boli ale za to mam katar że z nosa cieknie bo zatoki mi przewiało

Cytat:
Martuś ojaaaaa współczuję tych przeżyć! Oby maluchowi nic nie było!
A tak przy okazji, to czy wy jesteście przeszkolone w ramach pierwszej pomocy? No bo kurcze niby często się takie akcje nie dzieją, ale przy takiej ilości dzieci, różne nieszczęścia mogą się zdarzyć.

Guciu koniecznie usiądźcie w ogródku! Trzeba chwytać te promienie słońca
A wiesz, koleżanka wkręciła mnie w ten serial "Julka" i on jest kręcony w Krakowie. I powiem Ci, że jak tak pokazują panoramę miasta, to coraz bardziej mi się to miasto podoba Wiem, ze oni na pewno wybierają tylko takie ładne miejsca, ale jakoś tak wydaje się klimatycznie, przypomina mi trochę Pragę Pragnę wyznać, że nigdy nie byłam w Krakowie
Kraków jest piękny, zawsze jak jestem w Polsce to choć na parę godzin do niego zawitać muszę, stare kąty odwiedzić, kawę w Bunkrze wypić

Właśnie gotuję zupę dyniową, mam nadzieję, że będzie dobra bo jakaś taka twarda ta dynia a gotuje się i gotuje już chwilę.

Magda - za mną dziś tak lody chodziły, że miałam wracając z pracy kupić sobie, ale zaczęło lać i mi przeszło.

Czytałyście "Pięćdziesiąt twarzy Greya"? U mnie obecnie czyta ją pół pracy i przysłuchuję się dyskusjom na jej temat, ale jakoś nie mogę się zabrać za czytanie.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 19:28   #2740
baja_86
Zakorzenienie

martucha współczuję przeżyć, dziecko choruje na coś? mam nadzieję, że nic mu nie jest

ktosia tak każdy n-l powinien być przeszkolony w tym zakresie, ja 2 lata temu(?) miałam taki kurs dostałam nawet legitymacje z informacją, że jestem przeszkolona, tak jak mówi Marta chyba co 5 lat takie szkolenie się odnawia.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 19:54   #2741
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czes c

MOna- gratulacje

Cytat:
a ja miałam dziś dzień,
dziecko nam w przedszkolu zemdlało, karetka, cucenie go no masakra, koleżanka jehałą z nim karetką bo rodzice nie dojechali, tzn nie zdążyli by do przedszkola wiec jechali juz do szpitala a ona jako jakis opiekun z nim.. meksyk..

a teraz w marach relaksu dziergam na kiermasz świąteczny bombki - ale cekinowe, z hello kity
o cholerka to nieprzyjemna przygoda ;/ oby bąblowi nic nie było...

a bombki super!!
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 20:11   #2742
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Chyba musisz mieć przepracowane 12 miesięcy w ostatnich 18??? ale mogę się mylić.
My za paliwo musimy zapłacić jakieś 350-400 euro (zależy ile wyjeździmy w Polsce) więc bilety w takiej cenie to nienajgorsza alternatywa Minus - limit na bagaż

O ironio

Bogaty zachód Ciapulek nie może sobie łap pobrudzić w kałużach które w sumie są praktycznie zawsze

Mój teść chłop prawie 2 metry i nie szczypiorek uwielbia pić kawę ze swoją 3letnia wnuczką w różowej filiżance - obowiązkowo mały palec do góry
oby bylo tak jak mowisz teraz zrobilam ta praktyke i bedziemy znowu probowac

Cytat:
MONUSIA URODZIŁA

sms od Mony: " właśnie patrzę na mojego Dawidka ) Poszło ekspresowo, wieczorem zaczeły mi się wody sączyć, o 21;00 pierwsze skurcze, a o 5:35 mały był już na świecie.
3340g i 57cm szczęścia"

KOCHANA OGROMNE GRATULACJE! NIECH DAWIDEK ROŚNIE ZDROWO
Mona gratuluje

Cytat:
a ja miałam dziś dzień,

kurde, a wiadomo co mu sie stalo? puscili go do domu czy zostawili na obserwacje?

dobrze ze jest was tam wiecej i jestescie przeszkolone... ja zawsze sie balam takiej sytuacji jak pracowalam w hotelu... bywaly chwile gdy bylam w nim kompletnie sama (np w weekendy panie sprzataczki pracowaly do 15, a ochrona byla dopiero od 20...) i zawsze sie balam co bedzie jak ktos mi kipnie na zmianie... juz pomijajac to ze zawsze mialam pelne rece roboty i trudno by mi bylo reanimowac ta osobe, rownoczesnie obslugujac przy recepcji i odbierajac telefon to jeszcze niby bylysmy przeszkolone....ale szkolenie pozostawialo wiele do zyczenia i nie wiem czy bym kogos uratowala

Goldi wszystkiego dobrego z okazji rocznicy jeszcze rok i bedzie okragla... juz we trojke

Agatek, Bzyczka, Madzia wszystkiego dobrego dla waszych skarbow
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 20:21   #2743
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
martucha współczuję przeżyć, dziecko choruje na coś? mam nadzieję, że nic mu nie jest
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
kurde, a wiadomo co mu sie stalo? puscili go do domu czy zostawili na obserwacje?
podejrzewają albo wirusowe zapalenie opon mózgowych albo padaczkę. ale nic wiecej nie wiemy bo przyjechali rodzice i to oni dostali informacje, moze nam coś przekażą
ale na 99% go zostawili bo w karetce tez im mdlał.

Patryk się wywalił, przegryzł sobie górną wargę spuchła jak bania w cholerę krwi, na szczęście ząb cały grrrrrrrrr!
mięliśmy iść na rodzinną sesje jesienną.. to pójdziemy za 2 tygodnie.. moze..
Stary 2012-10-18, 20:23   #2744
bzyczka1
Zakorzenienie

hmm mam "problem"...napisalam w klubie

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 20:28   #2745
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie muszą szukać ładnych miejsc za bardzo, bo Kraków taki jest w zasadzie pokazują rynek, kazimierz - a one same w sobie takie urokliwe są i tam faktycznie gdzie się nie pójdzie znajdzie się piękne miejsca

Praga i Kraków są dla mnie bardzo podobne, w zasadzie są identycznie zbudowane, czyli ryneczek a od niego mnóstwo uliczek.

Zapraszam do krk W najbliższym okresie polecam listopad/grudzień kiedy będzie już kiermasz świąteczny! Pójdziemy na oscypka z grilla i grzańca na rynku! (...)
Jejciu ale się rozmarzyłam po tym opisie Najchętniej bym już wsiadła w samochód i jechała do Ciebie! Ale pewnie wczesniej niż na wiosnę to nierealne

Cytat:
ja mam, ale teraz w weekend jest np kurs pierwszej pomocy dla nauczycieli, chyba co 5 lat trzeba robić.

(...)
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

ktosia tak każdy n-l powinien być przeszkolony w tym zakresie, ja 2 lata temu(?) miałam taki kurs dostałam nawet legitymacje z informacją, że jestem przeszkolona, tak jak mówi Marta chyba co 5 lat takie szkolenie się odnawia.
Dzięki dziewczyny za odpowiedź
Dobrze, że takie kursy są organizowane i faktycznie ktoś się do nich przykłada.

Marta biedny Pat! Trzymam kciuki, żeby za 2 tyg jeszcze była ładna pogoda!

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2012-10-18 o 20:39
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 21:14   #2746
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć, wpadłam na chwilkę, w weekend ponadrabiam wszystko, dzisiaj na kursie zakładałyśmy sobie tipsy żelowe, jak na pierwszy raz wyszło mi calkiem nieźle

Mona gratulacje, wracaj szybko do sił i całusy dla maluszka

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 22:03   #2747
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć, wpadłam na chwilkę, w weekend ponadrabiam wszystko, dzisiaj na kursie zakładałyśmy sobie tipsy żelowe, jak na pierwszy raz wyszło mi calkiem nieźle

Mona gratulacje, wracaj szybko do sił i całusy dla maluszka
Ania - może tak Ci sie na koniec spodoba, że zmienisz branżę

Melduję, że zupa wyszła pycha! Jeszcze na jutro zostało, także gites. Za to w weekend idziemy ze znajomymi wypróbować polską restaurację, którą otwarli parę miesięcy temu, ale nie po drodze nam jakoś było. Ja się napaliłam na ruskie, kumpela na gołąbki, mam nadzieję, że się nie rozczarujemy

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 22:45   #2748
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
zrobiłam coś wrzucam do klubu - do wątku prezentowo i świątecznie
jest przepiękne! A te cyrkonie ze szpileczą to jak się nabija? Normalnie w cyrkonię, czy to już taka dziurka była?
Cytat:
Agatek, Bzyczka, Madzia wszystkiego dobrego dla waszych skarbow

Cytat:
podejrzewają albo wirusowe zapalenie opon mózgowych albo padaczkę. ale nic wiecej nie wiemy bo przyjechali rodzice i to oni dostali informacje, moze nam coś przekażą
ale na 99% go zostawili bo w karetce tez im mdlał.

Patryk się wywalił, przegryzł sobie górną wargę spuchła jak bania w cholerę krwi, na szczęście ząb cały grrrrrrrrr!
ojej biedny chłopczyk bardzo smutna historia, mam nadzieję, że dobrze się to zakończy

A Patryk niech uważa będzie miał na przyszłość nauczkę, ehh szkoda, że tak bolesną mam nadzieję, że blizny nie będzie miał! Zdrówka!
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość

zrób zdjęcia i wklej w k
Cytat:
Madzia, Agatek, Bzyczka miesięcznicowe buziaki dla Waszych dziewczynek:c mok:

Gold śliczna ta niska komoda Ja mam niski stolik pod tv i daje radę, nawet przy małym dziecku.

Ale jest cudnie na dworze!!!! Jak wyszłyśmy z Marcelutką o 11.30, tak teraz ściągnęłyśmy do domu, żeby zrobić obiad. I chyba po południu wyciągniemy jeszcze męża na spacer.

Co do pogody to tak ma być niby do środy! ale mi się zrymowało
Oby, bo w sobotę ślub brata

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 23:00   #2749
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Mona - gratuluje bardzo mocno!!! powodzenia dla Ciebie w nowej roli mamy

czesc

Czytam i nie mam czasu odpisywac...

Anika - szkoda szkoda ze dzis sie nie udalo tesknie !

U mnie wszystko leci ok, duzo pracy-ale fajnie.

Jutro mamy przedszkolna impreze z okazji dnia nauczyciela-spotkanie grona pedag. w restauracji
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 01:04   #2750
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
MONUSIA URODZIŁA

sms od Mony: " właśnie patrzę na mojego Dawidka ) Poszło ekspresowo, wieczorem zaczeły mi się wody sączyć, o 21;00 pierwsze skurcze, a o 5:35 mały był już na świecie.
3340g i 57cm szczęścia"

KOCHANA OGROMNE GRATULACJE! NIECH DAWIDEK ROŚNIE ZDROWO
gratulacje

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

więcej osób niż u mnie na weselu

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------
oj tam oj tam

pierwsza komoda super

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

Jutro mamy przedszkolna impreze z okazji dnia nauczyciela-spotkanie grona pedag. w restauracji

milej imprezy

Hej

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 08:14   #2751
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześc

Gucia mrr smaczne musiały być te pierogi.

Iwka dyniowa muszę zrobić.

Samba

Marta dobrze, że ząbek nie ucierpiał. A co do tego dzieciaczka

Katunia miłej imprezki.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 08:38   #2752
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Bo sie taki "surowy" od razu wkładało.
Kochana jaki termoobieg ja mam starą gazową kuchenkę
ja też zawsze daję surowy, Nie bawię się w moczenie we wrzątku - w życiu nie chciałoby mi się tego robić!
I zawsze wychodzi mi miękki,ale fakt, że sprawdzam na opakowaniu czy tam jest napisane, że nie trzeba namaczać

Cytat:
cieszę się, że smakowało

Cytat:
sierotka! co to robił?
Mam nadzxieje, że za 2 tyg będzie pogoda!

kto Wam będzie robił sesje?

Cytat:
Jejciu ale się rozmarzyłam po tym opisie Najchętniej bym już wsiadła w samochód i jechała do Ciebie! Ale pewnie wczesniej niż na wiosnę to nierealne
wiosną też będzie pięknie Zapraszam!

(jest też kiermasz wielkanocny, grzańca nie daja, ale za to inne przysmaki )

Cytat:
Melduję, że zupa wyszła pycha! Jeszcze na jutro zostało, także gites. Za to w weekend idziemy ze znajomymi wypróbować polską restaurację, którą otwarli parę miesięcy temu, ale nie po drodze nam jakoś było. Ja się napaliłam na ruskie, kumpela na gołąbki, mam nadzieję, że się nie rozczarujemy
mam nadzijee, że zaspokoicie chcice i się nie rozczarujecie!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześc

Gucia mrr smaczne musiały być te pierogi.

Iwka dyniowa muszę zrobić.

Samba

Marta dobrze, że ząbek nie ucierpiał. A co do tego dzieciaczka

Katunia miłej imprezki.
Madziu, to India była na pierogach
ja wczoraj byłam na pizzy z Danielitem A do tego zjadłam pyszny deser - Daniel stwierdził, że przejmuje kalorie na siebie

Scio, Bzyczko a ja nie patrzyłabym przy zakupie mebli na to gdzie mi dziecko wejdzie, co mi dziecko odbije - ma mi się podobać! My mamy szklany mały stolik, niską szafkę pod telewizorem i nie wyobrażam sobie z tego zrezygbowac tylko dlatego, że dziecko coś...
Może i jestem nie praktyczna, ale ma mi się dobrze mieszkać. A myślę, że jest się wstanie przekonać dziecko żeby nie właziło na niskie meble (przynajmniej nasi znajomi świetnie sobie pod tym względem poradzili z córą) a odbite rączki... no cóż. i tak stół musze przetrzeć codziennie bądź co drugi dzień.

Dzień dobry PIĄTEK, Dzień dobry Krulik, Dzień dobry WARSAW
A wszystko to po pracy

Spakowana, w pracy będę do 13.30 mniej więcej i z mamusią jestem umówiona koło 14 na dworcu Dobry dzień!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 08:41   #2753
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia oooo to przepraszam za błąd ale skoro Danielito wziął kalorie na siebie, to deserek musiał być tym bardziej boski

Stary 2012-10-19, 08:50   #2754
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gucia oooo to przepraszam za błąd ale skoro Danielito wziął kalorie na siebie, to deserek musiał być tym bardziej boski
taaak, tym bardziej, że stwierdził, że pizze też bierze na siebie

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 09:33   #2755
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
a ja miałam dziś dzień,
o kurcze, współczuje przeżyć

Cytat:
Gold śliczna ta niska komoda Ja mam niski stolik pod tv i daje radę, nawet przy małym dziecku.

Cytat:
zdecydowanie pierewsza- niska!! jest boska
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
pierwsza bombowa....
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
wszystkiego dobrego, a miło może byc nawet w domku, ważne z kim

Niska komoda bardzo mi sie spodobała, aż zaczełam myslec gdzie u mnie mogłabym taką wcisnąc

Cytat:
Goldi ta pierwsza komoda fajna. Ciekawa forma. Tylko ja nie lubie takich połyskujących mebli (a pozatym juz widze oczami wyobrazni te setki odbitych małych rączek )
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Scio ja też o tych łapkach pomyślałam ale od razu też pomyślałam o tym że jak komuś zależy to i te łapki nie będą przeszkadzać
Gold żeby nie było to mi się bardziej ta biała, niska podoba
ja bym chciała obie obok siebie ale te nóżki sa brzydkie więc musiałabym jakoś to zmienić. No i to jeste producent u którego mozna wybierać fronty i korpusy. Ja bym chciała szare fronty i a;la dreswniane korpusy coś jak VOX http://www.meble.vox.pl/kolekcje-meb...pokoj-dzienny/
Cytat:
Ta pierwsza świetna! A lapki mogą się odbijać na każdej powierzchni, co za różnica czy niska czy wysoka szafka.

Kiedy wracasz na bloga Bo chciałabym biblioteczkę zobaczyć po remoncie.
ostatnio jakos nie miałam głowy do bloga, ani mi się nie chce gotować, ani szyć niem mam za bardzo co pokazywać ale chyba niedłygo coś skrobnę

Cytat:
Goldi wszystkiego dobrego z okazji rocznicy jeszcze rok i bedzie okragla... juz we trojke
chciałabym

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
pierwsza komoda super

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 09:44   #2756
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Ale jest cudnie na dworze! I taki ma byc weekend
Tylko, że dziś do wieczora jesteśmy same, bo mąż ma wychodne
Stary 2012-10-19, 09:46   #2757
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Gucia mnie do szału doprowadzają odbite ręce na lustrze szafy ale jak tylko skoncze ścierać to Agata podlatuje i ciap ciap ciap i znów brudne. To syzyfowa praca. Dlatego ja wybiore meble, które nie będą mieć możliwości odbicia miliona rąk. Wystarczy ze są na lustrach i szybach

Agatka jest już z nami
Stary 2012-10-19, 11:03   #2758
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 11:09   #2759
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Scio u nas też na lustrze są odbite ręce. Co przechodzę z Mają, to ta rączki wyciąga do swojego odbicia Więc zgadzam się, że jak meble to bez luster najlepiej

Gucia kochany

Stary 2012-10-19, 11:13   #2760
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości