|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Lazania wyszła pyszna. Makaron słaby, troche twardawy, więc więcej takiego nie kupie
Agacie baaaardzo smakowało
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobiłam coś wrzucam do klubu - do wątku prezentowo i świątecznie
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MONA serdeczne gratulacje!!!! Cytat:
![]() Niska komoda bardzo mi sie spodobała, aż zaczełam myslec gdzie u mnie mogłabym taką wcisnąc ![]() Cytat:
a mi dzisiaj fajnie minął dzień ![]() w pracy byłam na szkoleniu oraz na uczelni podpisać umowę dostałam już terminy zjazdówZ pracy zwolniłam sie chwilę szybciej, żeby skonczyc z TZem. Korzystając z pieknej pogody postanowiliśmy nie jechać od razu do domku tylko na starówkę coś zjeść. i tak trafiliśmy do pierogarni Teraz już jestem w domku i tylko żałuję, że jutro nie mam wolnego aaa ujrzałam dziś piękne kozaczki... mimo rabatu cena mnie lekko zniechęciła (550zł )
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Goldi ta pierwsza komoda fajna. Ciekawa forma. Tylko ja nie lubie takich połyskujących mebli
(a pozatym juz widze oczami wyobrazni te setki odbitych małych rączek )
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Scio ja też o tych łapkach pomyślałam
ale od razu też pomyślałam o tym że jak komuś zależy to i te łapki nie będą przeszkadzać Gold żeby nie było to mi się bardziej ta biała, niska podoba
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko ja bym niezniesła. Juz teraz szlak mnie trafia jak patrze na lustro albo szybe balkonową, ale to syzyfowa praca. Wole mniej podobajace się a czyste. (choc tak czy siak nie lubie na taki wysoki połysk.
|
|
|
|
#2739 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Mona - gratulacje! Pociechy z małego!
Bajecznie wyglądają, jeszcze się teść po brzuchu z powagą masuje i mówi, że mu bardzo smakuje ![]() Cytat:
Kiedy wracasz na bloga Bo chciałabym biblioteczkę zobaczyć po remoncie![]() Cytat:
Cytat:
Właśnie gotuję zupę dyniową, mam nadzieję, że będzie dobra bo jakaś taka twarda ta dynia a gotuje się i gotuje już chwilę. Magda - za mną dziś tak lody chodziły, że miałam wracając z pracy kupić sobie, ale zaczęło lać i mi przeszło. Czytałyście "Pięćdziesiąt twarzy Greya"? U mnie obecnie czyta ją pół pracy i przysłuchuję się dyskusjom na jej temat, ale jakoś nie mogę się zabrać za czytanie.
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
martucha współczuję przeżyć, dziecko choruje na coś? mam nadzieję, że nic mu nie jest
ktosia tak każdy n-l powinien być przeszkolony w tym zakresie, ja 2 lata temu(?) miałam taki kurs dostałam nawet legitymacje z informacją, że jestem przeszkolona, tak jak mówi Marta chyba co 5 lat takie szkolenie się odnawia. |
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
czes c
![]() MOna- gratulacje ![]() Cytat:
a bombki super!!
|
|
|
|
|
#2742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz zrobilam ta praktyke i bedziemy znowu probowac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze ze jest was tam wiecej i jestescie przeszkolone... ja zawsze sie balam takiej sytuacji jak pracowalam w hotelu... bywaly chwile gdy bylam w nim kompletnie sama (np w weekendy panie sprzataczki pracowaly do 15, a ochrona byla dopiero od 20...) i zawsze sie balam co bedzie jak ktos mi kipnie na zmianie... juz pomijajac to ze zawsze mialam pelne rece roboty i trudno by mi bylo reanimowac ta osobe, rownoczesnie obslugujac przy recepcji i odbierajac telefon to jeszcze niby bylysmy przeszkolone....ale szkolenie pozostawialo wiele do zyczenia i nie wiem czy bym kogos uratowala ![]() Goldi wszystkiego dobrego z okazji rocznicy jeszcze rok i bedzie okragla... juz we trojke ![]() Agatek, Bzyczka, Madzia wszystkiego dobrego dla waszych skarbow |
|||
|
|
|
#2743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale na 99% go zostawili bo w karetce tez im mdlał. Patryk się wywalił, przegryzł sobie górną wargę spuchła jak bania w cholerę krwi, na szczęście ząb cały grrrrrrrrr! mięliśmy iść na rodzinną sesje jesienną.. to pójdziemy za 2 tygodnie.. moze..
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
hmm mam "problem"...napisalam w klubie
|
|
#2745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze, że takie kursy są organizowane i faktycznie ktoś się do nich przykłada. Marta biedny Pat! Trzymam kciuki, żeby za 2 tyg jeszcze była ładna pogoda! Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-10-18 o 20:39 |
|||
|
|
|
#2746 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, wpadłam na chwilkę, w weekend ponadrabiam wszystko, dzisiaj na kursie zakładałyśmy sobie tipsy żelowe, jak na pierwszy raz wyszło mi calkiem nieźle
Mona gratulacje, wracaj szybko do sił i całusy dla maluszka |
|
|
|
#2747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Melduję, że zupa wyszła pycha! Jeszcze na jutro zostało, także gites. Za to w weekend idziemy ze znajomymi wypróbować polską restaurację, którą otwarli parę miesięcy temu, ale nie po drodze nam jakoś było. Ja się napaliłam na ruskie, kumpela na gołąbki, mam nadzieję, że się nie rozczarujemy
|
|
#2748 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jest przepiękne! A te cyrkonie ze szpileczą to jak się nabija?
Normalnie w cyrkonię, czy to już taka dziurka była? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bardzo smutna historia, mam nadzieję, że dobrze się to zakończy ![]() A Patryk niech uważa będzie miał na przyszłość nauczkę, ehh szkoda, że tak bolesną mam nadzieję, że blizny nie będzie miał! Zdrówka!Cytat:
![]() zrób zdjęcia i wklej w k ![]() Cytat:
![]() Co do pogody to tak ma być niby do środy! ![]() Oby, bo w sobotę ślub brata
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Mona - gratuluje bardzo mocno!!! powodzenia dla Ciebie w nowej roli mamy
![]() czesc ![]() Czytam i nie mam czasu odpisywac... Anika - szkoda szkoda ze dzis sie nie udalo ![]() tesknie !U mnie wszystko leci ok, duzo pracy-ale fajnie. Jutro mamy przedszkolna impreze z okazji dnia nauczyciela-spotkanie grona pedag. w restauracji
|
|
|
|
#2750 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pierwsza komoda super Cytat:
milej imprezy ![]() Hej
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() Gucia mrr smaczne musiały być te pierogi. Iwka dyniowa muszę zrobić. Samba ![]() Marta dobrze, że ząbek nie ucierpiał. A co do tego dzieciaczka Katunia miłej imprezki. |
|
|
|
#2752 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zawsze wychodzi mi miękki,ale fakt, że sprawdzam na opakowaniu czy tam jest napisane, że nie trzeba namaczać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mam nadzxieje, że za 2 tyg będzie pogoda! kto Wam będzie robił sesje? ![]() Cytat:
![]() Zapraszam!(jest też kiermasz wielkanocny, grzańca nie daja, ale za to inne przysmaki ![]() ![]() )Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wczoraj byłam na pizzy z Danielitem A do tego zjadłam pyszny deser - Daniel stwierdził, że przejmuje kalorie na siebie ![]() ![]() ![]() Scio, Bzyczko a ja nie patrzyłabym przy zakupie mebli na to gdzie mi dziecko wejdzie, co mi dziecko odbije - ma mi się podobać! My mamy szklany mały stolik, niską szafkę pod telewizorem i nie wyobrażam sobie z tego zrezygbowac tylko dlatego, że dziecko coś... Może i jestem nie praktyczna, ale ma mi się dobrze mieszkać. A myślę, że jest się wstanie przekonać dziecko żeby nie właziło na niskie meble (przynajmniej nasi znajomi świetnie sobie pod tym względem poradzili z córą) a odbite rączki... no cóż. i tak stół musze przetrzeć codziennie bądź co drugi dzień. Dzień dobry PIĄTEK, Dzień dobry Krulik, Dzień dobry WARSAW ![]() ![]() A wszystko to po pracy ![]() ![]() Spakowana, w pracy będę do 13.30 mniej więcej i z mamusią jestem umówiona koło 14 na dworcu Dobry dzień!
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia oooo to przepraszam za błąd
ale skoro Danielito wziął kalorie na siebie, to deserek musiał być tym bardziej boski
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2755 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale te nóżki sa brzydkie więc musiałabym jakoś to zmienić. No i to jeste producent u którego mozna wybierać fronty i korpusy. Ja bym chciała szare fronty i a;la dreswniane korpusy coś jak VOX http://www.meble.vox.pl/kolekcje-meb...pokoj-dzienny/Cytat:
niem mam za bardzo co pokazywać ale chyba niedłygo coś skrobnę ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ale jest cudnie na dworze! I taki ma byc weekend ![]() Tylko, że dziś do wieczora jesteśmy same, bo mąż ma wychodne
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia mnie do szału doprowadzają odbite ręce na lustrze szafy
ale jak tylko skoncze ścierać to Agata podlatuje i ciap ciap ciap i znów brudne. To syzyfowa praca. Dlatego ja wybiore meble, które nie będą mieć możliwości odbicia miliona rąk. Wystarczy ze są na lustrach i szybach
|
|
|
|
#2758 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Scio u nas też na lustrze są odbite ręce. Co przechodzę z Mają, to ta rączki wyciąga do swojego odbicia
![]() Gucia kochany
|
|
|
|
#2760 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

współczuję tych przeżyć! Oby maluchowi nic nie było!

zaintrygowała mnie
)

i on jest kręcony w Krakowie. I powiem Ci, że jak tak pokazują panoramę miasta, to coraz bardziej mi się to miasto podoba

będzie miał na przyszłość nauczkę, ehh szkoda, że tak bolesną 
muszę zrobić. 
ale jak tylko skoncze ścierać to Agata podlatuje i ciap ciap ciap i znów brudne. To syzyfowa praca. Dlatego ja wybiore meble, które nie będą mieć możliwości odbicia miliona rąk. Wystarczy ze są na lustrach i szybach