|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż !
Cytat:
Dziewczynki rządzą u nasCzekamy na zdjęcia Ja też już wpisałam Twoją córeczką do listy![]() P.S. To się nazywa mieć wyczucie Znowu zaczęłam nową stronę
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2007-02-15 o 21:19 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
i ja wpisałam na pierwszą stronę
chyba juz rozpowszechniacie link do aukcji bo własnie ktos złozył ofertę na słonia
|
#1623 |
|
Rozeznanie
|
ech,dziewczyny,ale fantastyczne uczucie
![]() wybrałam już Martusi zdjęcia do wysłania,jutro pójdę poszukać jakiś naklejek i może kolorowanki-tylko takie rzeczy mogę wysyłać ale dobre i to nie wiem jak się zabrać do tego listu chciałabym Jej napisać tyle rzeczy,a z drugiej strony wiem że jeszcze jest malutka także muszę to jakoś prosto ująć...Zresztą,jak ktoś Jej to będzie czytać to najwyżej mnie poprawi
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz pare słów do jej opiekunów także, poczuja się bezpieczniejsi
|
|
#1625 |
|
Rozeznanie
|
hmm,tylko ja nie mam pojęcia kto się Nią opiekuje-nic tam podobno nie ma o opiekunach,właściwie nie ma o Niej więcej żadnych danych oprócz miejscowości i parafii-zresztą jutro sama zobaczę ten list,no ale z tego co mi mama czytała nic tam więcej nie ma. Także muszę się spytać w najbliższym liście jak wygląda ta sytuacja,czy Marthe mieszka z kimś z dalszej rodziny czy może przygarnęła Ją jakaś obca rodzina..?? no nie mam pojęcia,najwyżej napiszę dodatkowy list zaadresowany "do opiekunów"-to trafi we właściwe ręce
|
|
|
|
#1626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje! Mamusiu Martusi
|
|
|
|
|
#1627 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie. Trafiłam tutaj poprzez aukcję Allegro i...... tak siedzę i czytam od kilku godzin ;-). Jestem pełna podziwu dla Was dziewczyny i szczególnie dla MAMY za wielkie serce , zapał i wytrwałość. Gratulacje dla Mamy Martusi - ja też mam taką - pięcioletnią , któa niestety właśnie pokasłuje przez sen w sąsiednim pokoju. Jutro pokażę jej zdjęcia z dalekiej Afryki i na pewno wyslemy jakąs paczkę dla dzieciaczków.
Jak myślicie czy może być jakaś malutka zabaweczka ? Chociaż może lepiej nie ..... Innym dzieciom byłoby przykro . Pozdrawiam wszystkie Panie bardzo serdecznie i życzę spokojnej nocy
|
|
|
|
#1628 |
|
Raczkowanie
|
Mikrejsza GRATULACJE!
Ja mam 2 corki i 1 syna, to mi przydalby sie chlopiec do pary. Ale dalej nie mam zadnych wiadomosci Przypomnij mi Mama kiedy tam rozpatruja adopcje? Mąż się ciagle pyta czy juz, dzieci tez
|
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do paczki - zabawek rzeczywiście nie opłaca sie kupować, chyba że twoja córeczka chciałaby się podzielić jakieś lekkie i nie zajmujące dużo miejsca.Domyślam się że masz sporo ubranek z których córeczka wyrosła to tez byłby wspaniały prezent dla dzieci ogólnie nie opłaca sie kupować i wysyłać ale to juz chyba wiesz skoro tak długo nas czytałaś ![]() Pozdrawiam cię cieplutko
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedy się rozpatruje adopcje to nie wiem, pewnie nie ma konkretnego dnia ale dzisiaj od 18,00 mozesz oczekiwać na e-mail ![]() Jeszcze chciałam się z wami podzielic radością ![]() - dzisiaj rano na pw dostałam kolejne zgłoszenie do adopcji od osoby która jeszcze nic nie pisała, ale myślę ze jak dostanie odpowiedź albo jeszcze prędzej, to nie będzie sie ukrywać
|
|
#1631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też się strasznie cieszę z tego powodu i tak sobie myślę ile będzie adopcyjnych rodziców w rocznicę założenia wątku ?i jeszcze niespodzianka : kolejne zgłoszenie do adopcji tym razem od osoby która troszkę pisała ale jak pisze na pw to nie będę jej zdradzała mam nadzieję że sie w końcu sama pochwali
|
|
#1633 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję MAMO za ciepłe przywitanie . Po córci już prawie wszystko rozdałam - resztę donasza młodszy braciszek . Jak będe miałą chwilę to przejrzymy co by tam się znalazło . Póki co moja córa robi z bratem obrazki dla dzieci , a jutro wybieramy sie na zakupy ;-))))! Jak jej powiedziałam , to chciała połowę swoich lalek wysłać !!!!!. Planuję także rozesłać linki do wszystkich moich znajomych - mam nadzieję , ze uda zebrać się an następną kózkę
)))). Wracam do pracy;-). POzdrawiam serdecznie w ten piekny dzień .
|
|
|
|
#1634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dużo ludzi zbiera słonie, mają naprawdę wielkie kolekcje Np.: moja przyjaciółka miała chyba z 50 takich słoników Więc nie ma się co dziwić, że słoń z Afryki taki rozchwytywany![]() Cytat:
Ja też qrcze non stop rozmyślam o mojej Mercy![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1635 |
|
Rozeznanie
|
witaj Edyta12
i już gratuluję tym jeszcze nie-ujawnionym Nowym Mamom dziękuję za gratulacje i za to jak mnie wcześniej wspierałyście jak już się martwiłam że tak długo nie mam żadnych wiadomości... też rozdaję znajomym link,zresztą jak pochwaliłam się córeczką to zainteresowanie było bardzo duże,może uda się kogoś zwerbować... ![]() wieczorem przyjedzie do mnie zdjęcie Martusi-ale wiecie co?? Ona podobno na tym zdjęciu ślicznie się uśmiecha.. .Może wiedziała że zdjęcie będzie dla Jej nowej mamy??
|
|
|
|
#1636 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam przywitać się z wszystkimi zainteresowanymi losem dzieci w Zambii /i nie tylko/.Na ten wątek trafiłam przypadkiem.Bardzo wciągła mnie jego lektura.Już kiedyś z mężem myśleliśmy o adopcji serca,lae jakoś to nie miało dalszego ciągu.A teraz po przeczytanu waszych wypowiedzi postanowiliśmy zaadoptować dziecko na odległość/bo swoich dzieci mamy trójkę/Dzisiaj wysłałam emeila do siostry Jozefy.Czekam na odpowiedż.Jestem jedną z tych nieujawnionych osób,które zdecydowały się na adopcję. Dzięki za optymizm w tym całym nieszczęściu .Cieszę się że jesteście a bardo dzięki MAMIE. POZDRAWIAM |
|
|
|
#1637 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nikt nie trafia tu przypadkiem rozgość się i zagladaj do nas a jak siostra odpisze to wiesz co robić ...
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
Mama - gdzies tam na poprzedniej stronie napisalas kiedy siostra ma dojsce do internetu. Wlasnie wpisalam wszystko w swoj kalendarz ....
![]() Jestes pewna, ze chcialas napisac , cyt. : " jeżeli nie ma zamian to siostra ma prąd w : -pon -śr -pt -sob w godz. 18,00 -22,00 i w dni kiedy pada deszcz i generator solarny nie działa " ....? ...a moze jak ten generator nie dziala, to wtedy wlasnie siostra nie ma sie jak podlaczyc ? Mikrejsza - alez radosc z Ciebie tryska ! Dziwne, ze czekalas tak dlugo, a teraz jak sie znowu upomnialas, to za pare dni dostalas wiadomosc ! Widocznie tak mialo byc, i wlasnie ta , a nie inna dziewczynka czekala na Ciebie, jak Ty na nia. Juz widze, ze Ci sie przykleila do serca ! BIG i Edyta - tez Was serdecznie witam, i ciesze sie ogromnie, ze kazdego dnia ktoras zostaje mamusia.... ![]() Sobotka - Ty wiesz jak u mnie z czasem, ale patrze w kazdej wolnej chwili, czy dostalas juz jakis eMail. Przypomina mi sie, jak moja przyjaciolka w ub. roku byla w ciazy, to dzwonilam do niej po dwa razy dziennie. Teraz tez jestem ogromnie ciekawa , bede sie cieszyc z cala Twoja rodzina. Zauwazylam, ze duzo z nas ma po trojce dzieci.... ![]() Rock - dawno Cie tu nie bylo widac ? Czekasz az wpadnie Ci jakis pomysl do glowy , i wtedy sie nim z nami podzielisz ? Animator - dziekuje za podpowiedz i adres na tamta strone. Nie moge wchodzic na takie stony, bo zawsze mam wyrzuty sumienia , ze mi sie w zyciu jako tako ulozylo....:-( .....zaraz 18.00 wiec moze ostaniecie wiadomosci od siostry ! Bede podgladala.....
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
bambii nie pomyliłam się
![]() bo jak nie działa solarny to musza włączyc na ropę i wtedy jest większa moc ze można nawet żelazko nagrzać żeby cos uprasować albo komputer ![]() za 2 min. 18,00 ![]() Erietka chyba jest pierwsza w kolejce
|
#1641 |
|
Zadomowienie
|
Witam Wszystkich.
Mam do was wszystkich pytanie: Ponieważ pracuję nad grafiką do strony doszłam do wniosku że dobrze by zrobic logo. Co prawda zajmuję się tym zawodowo ale brak mi czasu teraz na dłuzszą analize wiec prosze o to Was. MAMA sugerowała by twarze zrobić w brązach- lecz nadmiar kolorów może byś szkodliwy . Wszystkie uwagi mile widziane - może ktoś ma inny pomysł? grrr... aż się boję- tylko nie bijcie -pliss
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
miniaturka lepiej wyglada
![]() tylko nie widać "dla" i ciagle mi to serce (obwódka jakos nie pasuje ) kojarzy mi sie z WOŚP nie będziemy cię bić ![]()
|
#1643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie, ze bede bila ! Tyle, ze brawo !!! Nie znam sie na tym, ale moim zdaniem zawarte jest wszystko, co byc powinno .... serce, afryka, matka , dziecko, adres www. A i czern polaczona z biela tez jest wymowna . Super ! |
|
|
|
|
#1644 |
|
Rozeznanie
|
mie sie nie podoba ;P
za dużo szczegółów, odcieni szarości, i czarno-biały + czerwony źle wygląda. może samo serce i w środku litera A? albo szarobrązowy kontur Afryki i na tym jaskrawo-czerwone serce? chociaż to już za dużo szczegółów... widzicie w swoich przeglądarkach przy pasku adresu takie W na żółtym tle, prawda? (to jest favicon.ico) na innych stronach też takie favikonki są np. mBank ma ten swój kwiatek, inteligo ma guzik, Allegro - łapkę; a na stronie Dogomanii już ta favikonka ma za dużo szczegółów i jest nieczytelna; GumTree jest rozpoznawalne dzięki kolorom i tak malutkie logo też powinno być rozpoznawalne bo tam na górę trzeba je będzie też wstawić :) jestem za wykorzystaniem na logo powierzchni takiego +- kwadracika, jak w favikonce :) (powyżej kolejny przykład do Orange - widać kształt :)) ...czemu nikt na czat dziś nie wchodzi? :>
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
New - jak coś powiesz to juz powiesz
![]() rzeczywiście w taki maleńki kwadracik cos wsadzić? niełatwa sprawa :/ i to wszystko ma jeszcze mówić : "pomóż głodującym dzieciom w Afryce"
|
#1646 |
|
Rozeznanie
|
można co prawda zrobić tak, jak imageshack, lub Zygmunt Googiel
czyli dać fragment logo - tylko ten fragment też musi być unikalny ![]() spójrzcie tutaj: serce a jakby zrobić serce w kształcie Afryki? tu już podobnie wygląda... (zerknijcie na favikonkę, jest czytelna)
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
to moze buzia tego dziecka? albo tylko kontury? a moze oczy?
jak ktoś to wymyśli to chyba nobla dostanie :/ bezsenność napewno masz cos w zanadrzu ? jakoś przerobić to logo? moze bez napisów? to i tak będzie na stronie więc nie trzeba :/ ale jakbym chciała taka np. papeterię drukować to by sie te napisy przydały - jakie to trudne ![]() a inni co myślicie?
|
#1648 |
|
Rozeznanie
|
Big-witam serdecznie i gratuluję decyzji
a nie wiesz jak takie nowe osoby jak Ty napawają nas optymizmem Traci-dziękuję za przypomnienie bo widziałam gdzieś to info ale przyznam że zupełnie wyleciało mi z głowy...No,na szczęście ja mam w domu koty ![]() Baambii-dziękuję już mam bzika na Jej punkcie,nie mogę się doczekać tego zdjęcia (po 20 będę je mieć),widać tak miało być choć nieźle mnie przetrzymali ![]() bezsenność- mi się bardzo podoba bardzo dobry pomysł z tym logo może rzeczywiście zamiast serca można dać inny kształt ale ogólnie jestem pod wrażeniem ![]() New Rock-o ten czat to mi zupełnie umknął...ale postaram się to nadrobić
|
|
|
|
#1649 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli nie zalezy teraz Wam na czasie można zrobić oll. Favico robiłam tez nie raz.
Dajcie mi czasu tylko
|
|
|
|
#1650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale chyba gdzieś ktoś dementował, że to nie jest tak z tym lękiem przed psami?... to najlepiej od razu :)
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 5 (0 użytkowników i 5 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

zeskanuję Wam wtedy
Dziewczynki rządzą u nas
Znowu zaczęłam nową stronę

ale dobre i to 

ale dzisiaj od 18,00 mozesz oczekiwać na e-mail 

.Cieszę się że jesteście a bardo dzięki MAMIE. POZDRAWIAM