|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie w schematach dla dzieci karmionych piersią najpierw zalecają wprowadzać gluten (5-6 miesiąc), nie na zasadzie zastępowania posiłku mlecznego ale na zasadzie ekspozycji
![]() dziekuje wszystkim za życzenia dla Marysi, jesteście kochane! Moja dwulatka miała mase wrażeń które mimo mega zmęczenia nie dały jej zasnąć ale już padła![]() Onyks, odpoczywaj kochana, dobrze że masz już L4 |
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Natalko - jeszcze ja się dopisuję do życzeń dla dwulatki
naj naj naj i dużo dużo zdrówka
|
|
#4085 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gluten(5-6 miesiac owszem), ale dodajac go do przecierków, zupek, albo podajac kaszke z glutenem Fajnie,z e Marysia zadowolona ![]() Bika ogladam Kuchenne rewolucje
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
urodziły, urodziły?!?!?!?!
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
pisząc gluten miałam na myśli właśnie kaszke, no bo jak inaczej ? ja gotowałam łyżeczke manny na wodzie a potem dawałam popić z piersi. i wiele osób czytałam że tak robiło właśnie po to, by nie musieć wprowadzać przecierków/zupek/deserków itd.
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
doczytałam
Mona gratuluję
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kaszke mialam manna z nestle chyba i ona była z glutenem, sa tez gotowe sloiczki tez juz z glutenem... Moj akurat nie byl kaszkowy to gluten dodawałam wlasnie do przecierków, od ktorych zaczelam ![]() Ja chyba gluten wprowadzilam po 6 miesiacu, pzoniej dopiero zóltko...juz nie pamietam, bo jakos specjalnie sie and tym nie rozkminialam
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-10-18 o 21:44 |
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz zacznę na razie nagrywam, żeby potem bez reklam oglądać ![]() W ogóle miło, że pamiętałaś
01.05.2007 01.08.2008 18.07.2009 ![]() 07.02.2012 II 21.10.2012 Emilka 20.04.2014 II 17.12.2014 Jaś Edytowane przez Bika83 Czas edycji: 2012-10-18 o 21:49 |
|
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieźle jest...
|
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Tez ogladam "Kuchenne...", ale troche mnie ta Gesslerka wkurza. Ona wszystko robi pod siebie, tak jak to ona ma w restauracjach "na bogato". Jak gotuja dana potrawe to ilosc jak dla wojska. A wiadomo, ze taka mala restauracyjka czasem ma niewielki ruch, goscie cos innego zamowia i cale te naklady moga isc sie pasc... Jedzenie, a tez kasa na skladniki, sie marnuje, a ta tylko wymysla. Dla niej to moze bez znaczenia jak kasy nie zaluje na swoje restauracje, ale moze inne nie sa w stanie codziennie robic jakiegos mega pstraga na 20 osob, a sprzeda sie dziennie jedna
![]() a jeszcze jaki te orzeszki sprobowala i reszte z tej samej garsci wrzucila z powrotem to padlam a taka niby higieniczna...
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2012-10-18 o 22:19 |
|
|
|
#4093 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Heheh no mi to nie dogodzi chyba ![]() Cytat:
jejku uwazaj na siebie ![]() ![]() Cytat:
super ![]() Cytat:
Cytat:
Wrocilam z zakupow .. ale boskie buty widzialam ....
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
jakie, jakie, jakieeee?
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, zeby zaczynac od glutenu (bo o glutenie mowa )Bo kaszki sa takze bezglutenowe ![]() Bika widac Pani Gessler zadowolona ![]() Mi tez sam wystroj ,,po,, przypadł do gustu ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- ja tezzzzzzzz
|
|
#4097 |
|
Wtajemniczenie
|
EMILIA Super ze znalazlas przyczyne nerwowego zachowania corci.Mam nadzieje ze po lekarstwach jej przejdzie.
My jutro wybieramy sie do lekarza,bo to jest niemozliwe przez caly dzien jest marudny,a wieczorem placz przed snem jakby cos sie zlego dzialo.Eh... mam nadzieje ze szybko sie z tym uproramy. Co do watku na forum na tema karmienia jestesm ZA :-D Kto moze zalozyc??? Blond kropelki dawalam ale nie widzialam roznicy,wiec odstawilam.Ale teraz chyba do nich wroce albo wyprobuje jakies inne.Jutro spytam lekarza. Znikam bo juz zasypiam piszac wam.Trzymajcie jutro kciuki za wizyte zebysmy znalezli przyczyne placzu
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, jak Emilka nie wyjdzie, to idziemy w weekend na zupkę serową
zdam relację jak smakowała...... chociaż to będzie bomba kaloryczna
|
#4100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kurde nie znalazlam dokladnie takich jak widzialam w sklepie ... ale jak je kupie to zrobie zdjecie
ale cos ala te szare zamszowe botki wiazane tylko ze troche inne sa A no i te drugie buty mi tez wpadly w oko wiem wiem .. kosmiczne sa ale maja cos w sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4101 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaby wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
szczęścia, zdrowia, pomarańczy niech Ci mąż nago tańczy Wszystkiego dobrego Kochana ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Witam się PIĄTKOWO!! Piątek, piąteczek, piątunio..!!! ![]() Jakie plany na weekend? |
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Blonde dałam jej 3 łyżeczki (takie kopiaste). Wszystko jest dobrze. Tylko wczoraj wyszłam na 2 godzinki i mąż się wystraszył, bo podobno zrobiła marchewkową kupkę Ale to chyba normalne??Zabcia no tak mi pediatra powiedziała. Poza tym chce jeszcze poczekac z glutenem (potem dodam kaszkę do zupki). Na bank w tym miesiącu chcę jej dać, ale najpierw warzywka jednak. Kotku oczywiście jest fotka i na kamerę pierwsza minka też jest nagrana dziękuję ![]() Tomalinko ![]() Stokrotko o kurcze ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Nadrabiam dalej... Blonde jestem w szoku szkoda mi malutkiej. Prezent dla małego super. dodaja dziękuję. No właśnie też tak wyczytałam, dlatego najpierw warzywka wprowadzam Przytulam ![]() Today Onyks Bika też wczoraj oglądałam Rewolucje... już ci zazdroszczę tej zupki serowej ![]() Wczoraj wyszłam wieczorem na 2 godzinki, maż był z Mają. Wracam a ten do mnie, ze nie dość, ze zrobiła marchewkową kupkę to na bank ją brzuszek boli, bo całe 2 godziny ją musiał nosić bo jak ją kładł to mu płakała. I co było jak mnie Maja zobaczyła?? Wielki uśmiech na twarzy i do końca dnia ani łezki nie uroniła. Śmiała się ze mną, turlała na łóżku itp. Kurcze... na bank ją brzuszek nie bolał. Czy możliwe, że ona za mną tęskniła??
|
|
|
|
#4103 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Piateczek!!!
Aaby - wszystkiego naj naj! Juz lepiej dzis kochana??? Poszlo o te telefony do Ciebie? Cytat:
Moze za bardzo nerwowa jestes ostatnio i przez stres ci sie cykl wydluzyl? Ale skoro temp wysoka to jeszcze jest szansa Zdrowia dla meza zycze! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cos jest w powietrzu bo moj TZ dzis tez wstal i fatalnie sie czuje. Zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia, odpoczywaj duzo! Cytat:
Do nas maja przyjechac znajomi z malutkim dzieciaczkiem ale sama nie wiem, skoro TZ chory to nie wiem czy nie odwolamy aby dziecka nie zarazil. Dzis rano wychodze a tu ciepelko, 12st.
|
|||||
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita u nas też, u nas jest cudna pogoda
Maja zaczęła sobie sama zmieniać melodyjki w karuzelce buahaha I skubana zawsze wybiera odgłosy natury. aaaa i wczoraj włożyła sobie nóżkę do buźki - moja mała akrobatka |
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko jak dobrze, że mąz cały. Poobijany, ale cały! Mam nadzieje, że szybko wróci do zdrowia!
Onyks cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku! Today o kochana! Ale się namęczyliście, dobrze, że już jesteście w domu i już nic Wam nie grozi! odpoczywaj i jedz Żabcia ja lubię takie kosmiczne, podobają mi się te buty ![]() Butter, Malenstfo a ja rozumiem, że w szpitalach "zakładają" najgorsze, ponieważ czasami jest to jedyna szansa żeby zareagować, żeby ktoś porozmawiał z psychologiem itd. Może w większości przypadków to jest pomyłka, ale właśnie ten raz podejrzenia będą trafne i np kobieta właśnie po pobiciu otrzyma pomoc psychologa, zdecyduje się na działanie itd. wiem, że jest to nie przyjemne, kiedy nas to spotyka, ale mimo wszystko uważam, że powinni działać. malenstfo myślę, że brzuszek Ci rośnie. Wiesz, masz pomięscić 2 dzieciaczki więc pewnie sobie miejsce robią No albo wzdęcia, ponoć mogą być bardzo uciążliwe w ciąży.Tomalinko plany na weekend? Warsaw ![]() Blonde omg, mam nadzieje, że pomogą tej dziewczynce i że nie będzie miała blizn. Trzymam kciuki! Dzień dobry PIĄTEK ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Abby sto lat!!!! Butter mam nadzieje, że foszki Wam już przeszły!
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia czekałam na Twoje powitanie
|
|
|
|
#4107 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki =)
Czytam zaraz co tam się wczoraj działo i kawusię popijam
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Aaby. Kochana, 100 lat, 100 lat, spełnienia wszystkich marzeń i dużo miłości Uczelnia... ![]() Tak, o tę sytuację, o której pisałam... bo mi się przerwało...ale już jest ok ![]() Cytat:
Ale uważam, że jeśli takie założenie pomoże choć kilku osobom to warto. Poza tym np. jeśli ktoś przyzna, że była to próba samobójcza, a nie nieszczęśliwa reakcja na tabletki nasenne, to jednak z taką osobą postępuje się inaczej. Rozumiem, że nie jest to komfortowa sytuacja dla rodziny osób przywożonych do szpitala, zarówno podejrzanych o próbę samobójczą, jak i osób z urazami podejrzanych o pobicie... Ale to nie kwestia tego, czy tak się powinno podejrzewać, czy nie, a raczej kwestia niedoszkolonego tzw. personelu białego pod względem umiejętności rozmów z pacjetami i ich rodzinami! Ale to moje zdanie tylko ![]() Ale nic, absolutnie nic nie usprawiedliwia zachowania względem mamy małej poparzonej dziewczynki... Dzięki, tak dziś już ok! Foszki przeszły...
|
|
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
aaby 100 lat
|
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Żyje po masażu, aczkolweik szyja i mięsnie na barkach bola jak dotknę.. ale tak zawsze mam. Pani powiedziała, że mięsnie strasznie pospinane no i cała pary je rozmasywała Mimo lekkiego ból w tych dwóch miejscach , masaż był naprawde relaksującyJa mam akurat wolny weekend, widzę Butter , że sie wymieniamy zajęciami jak ja wolne to Ty idziesz i na odwrót.Do nas wpadną jutro znajomi, 2 pary
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Dostała luteinę i ma odpoczywać.

I w ogole byli najpierw u siebie w miescie w szpitalu i niechcieli ich przyjac, bo stwierdzili , ze kuzynka jest pijana

Mimo lekkiego ból w tych dwóch miejscach , masaż był naprawde relaksujący