|
|
#4711 | |||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
2. Cytat:
![]() Cytat:
![]() znaczy ?Czy ktoś wie , dlaczemu na stronie sklepu demetrowego nie ma nic oprócz regulaminu http://zapachydemeter.pl/informacje-o-sklepie/ i nic nie można zobaczyć ![]() Napchanie się naleśnikami z domową nutellą to nie jest dobry pomysł ![]() szczyt z pustym sklepem i naleśnikami , jakaż perwersja
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-10-18 o 21:01 |
|||
|
|
|
#4712 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie, ale
W ogóle byłam dzisiaj w Deichmannie. Widziałam tyle butów, które mogłabym nosić, gdyby nie to, że nie było mojego rozmiaru... Najsensowniejsze z dostępnych wydały mi się TE, ale mają jakoś dziwnie wytarty przód... |
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauważyłam niezgodności co do cen i dostępnych rozmiarów (na korzyść - w sklepie te modele, na które patrzyłam, są tańsze). |
|
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie mamy terminu ustalonego
ale jesteśmy na właściwym kursie ![]() Parabelko, pani Ren Harvieu
|
#4717 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
znaczy kogo? Cytat:
Nie no pozytywy są: lokalizacja i ceny ![]() planuję, owszem ![]() Cytat:
![]() Popatrzę. Cieni mam ponad 50, będzie z czym eksperymentować Za to róż ostał mi sie jeden i coś by trzeba kupić, i tak już na zaś myślę, coPopa na menu w sieciuni Mają na przykład coś, co sie nazywa tradycyjny talerz gruziński. Składa się on z frytek, mięska a la gyros o konsystencji podeszwy i surówki z supermarketu mniam mniam pycha ![]() muf ![]() O fiem, miałam spytac: jak to jest z zakupami w sklepach na lotnisku, kiedy można je zrobić?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4718 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() i jeszcze na baszu zapoczątkowała takieło: "[21:58] <Ja> http://www.youtube.com/watch?v=akHP1VhhweE taka floręs [21:58] <Ja> ale nieruda [21:59] <?> ok zaraz zobacze [21:59] <?> ee z mordy moze ale muza tak niezbyt;p ale fajne;p [22:00] <Ja> muza i głos zrzyn [22:00] <Ja> ale ładna paszcza [22:00] <?> eee muza ni cholery nie podobna [22:00] <?> tu masz gitare a tam chór i orkiestre;p [22:01] <Ja> no fię [22:01] <?> tam masz epic a tutaj masz plażowe rzępolenie;p [22:01] <?> ogolnie wole Florence;p [22:03] <Ja> fiem, ze wolisz [22:03] <Ja> ale floręs ruda [IMG]res://C:%5CProgram%20Files%5CSp ik%5CSmiles%5CSpik%5Csmil eys.dll/PNG/#283[/IMG] [22:03] <?> no coz [22:03] <?> nie mozna miec wszystkiego;p [22:03] <?> i jako baba mi sie florens nie podoba [22:04] <Ja> fię, bo ruda [22:04] <?> z paszczy glownie [22:05] <?> wole ostrzejsze paszcze ona ma raczej szeroki mord [22:05] <Ja> ostry ma [22:05] <?> ni wlasnie szeroki . ma szeroką żuchwę np [22:05] <Ja> mhm [22:06] <Ja> o, popa, jak ładnie napisałeś "żuchwa" [22:06] <Ja> wyobraz ze - to sie tak pisze "
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2012-10-18 o 22:15 |
|
|
|
|
#4719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boso będę chodzić jak nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko czasem mogą zabrać ![]() Najlepiej po przejściu przez kontrolę bezpieczeństwa na strefie duty free. Między check-in a boarding W samolocie też coś tam zawsze oferują ![]() H. tylko z podręcznym leci? ![]() edit: Tylko, że niech się najpierw zorientuje, gdzie się znajduje jego tajemniczy Gate ![]() bo czasem trzeba kolejką podjechać, albo przebiec cały terminal żeby zdążyć ustawić się w kolejce ![]() dobrze że miejsce ma zaklepane, a nie jak w Ryanie, przepychanki i walka o dobry fotel
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-10-18 o 22:13 |
|
|
|
|
#4721 |
|
Wpisz tu zomzing
|
dwa brzydkotrzymy wiktymawe, rozpiętość czasowa występowania: pół minuty (sic!)
brzydkotrzym pierwszy dzierżył torbeu sportową na łbu miał ombra blond ku fuksji, z grzywką, prostego poniżej bomberka zwyklak czarna, z futrem burem jeszcze niżej rurki blady dżins used/strzęp/marmur kończył się snikami zwykłami białymi torbe takieło dzierżył, ku hali sportowej sunonc brzydkotrzym drugi z typu wpudzianowanych był, krótki na łbu miał brązomysz bez znaków szczególnych, prostawy, doramienny, postrzępion poniżej kurtek płaszcz łonabi, na szei zamot bury poniżej burosine rurki, z tych takich co byliby rurkami, gdyby miejsce na zad było na zadzie - otóż nie było obiekt zakończon był subtelną balerinką czarną, na zosze na trzymie prezentował takieło o kuśfa, snowu brzydkitrzym Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2012-10-18 o 22:20 |
|
|
|
#4722 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
) więc niestety miałam okazję popróbować trochę tych "tradycyjnie gruzińskich" specjałówCytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4723 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Obluczyłem ten turecki na alledrogo Taaa, 30g szafranu za 25 zł Cytat:
Cytat:
Dopiero zaczneu ![]() Kurtka by mi się przydała I jeansy I buty jakieś ![]() I perfumy ofkoz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Cytat:
ale szafran Kotaniy po 4.99 za 0,12g ma bardzo krótkie nitki, które mi znikają w ryżu szukam czegoś zamiast Cytat:
![]() jakby ktoś się wybierał, to niech da znać, pokieruję w odpowiednie miejsca i nawet stoliki zarezerwuję, bo tam gdzie jest dobrze, to bywa, że w sezonie trzeba czekać na miejsce... ale tak, za sławą Ojca M. pojawiły się wynalazki typu piwo sandomierskie - nie radze probować, za każdym razem inny browar nalewa jakieś siki, miody pitne - nie warte swojej ceny - wiekszość knajp ich nie poleca mając we własnej karcie ale... w sklepie jednym na rynku na najwyższej półce obok Danielsów i innych Walkerów stoi Jabłuszko Sandomierskie produkcji ZPOW Dwikozy - i jemu się należy
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-10-18 o 23:21 |
|||
|
|
|
#4725 |
|
BAN stały
|
Wiedziałem, że zabierzesz głos w dyskusji
Tutaj cały artykuł (może lepiej coś na nerwy weź przed czytaniem?)
|
|
|
|
#4726 |
|
To ja :)
|
O hesusie... Wychlałyśmy z koleżankami cały zapas białego półsłodkiegoi wina w knajpie... I połowę półwytrawnego... I lepiej się nie schylać.. Chinkali było pyszne...
|
#4727 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4728 |
|
|
No owszem
Tylko za krótki, teraz się z niczym nie wyrabiam...
|
#4729 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4730 |
|
|
Nie mam... Ale Szefowa powiedziała, "sze jak pszyjde rano sa fsześnie, to mam nagane"
|
#4731 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4732 |
|
|
I tu jest widzisz problem... Bo kumpel z Kraka będzie przelotem i ma być po 8 w moim biurowcu...
|
#4733 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4734 | |||||||
|
Wiedźma
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37125562]
1. Zostawilem na jutro bo cos mocno czuje ze mi bedzie potrzebna 2. ![]() [/QUOTE] Dziś nie tańczę. Fstydam się. Przez te kilka dni z Nutellą luźne spodnie zrobiły się ciasne. Ale kolejny słoik i tak nabyłam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie ma orientu bez Kurosawy. W ogóle nie ma dobrego kina bez Kurosawy. Kurosawa wielkim reżyserem był. I scenarzystą też wielkim. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
My tak ostatnio wypiliśmy cały zapas belgijskiego piwa. ![]() Słuchajcie, czy mogę wrzucić na bloga drastyczny i mocno polityczny tekst? Ma związek z perfumami. I jest, moim zdaniem, ważny. Gryzę się z nim już trzy dni. Zdjęcia ugotowanego żywcem człowieka usunęłam. Zostawiłam link. Dawać taki artykuł?
|
|
#4735 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chociaż, nawet gdyby takiego związku nie miał - to w końcu Twój blog i Twoje święte prawo pisać na nim, o czym tylko dusza zapragnie
|
|
|
|
|
#4736 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Tym, że po wpisie o corridzie straciłam sporo obrażonych czytelników się nie przejęłam. Ale jeśli stracę ich z powodu polityki... Będzie mi głupio. edit: Poszło. Może skłoni kogoś do myślenia.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2012-10-19 o 02:52 |
|
|
|
|
#4737 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Najwidoczniej niedobrego rodzaju to czytelnicy byli ![]() Cytat:
No nie wiem, nie wiem... w sumie, z drugiej strony patrząc, każdy z nas ma swoje przekonania i sympatie. Ukrywać je jak coś wstydliwego, bo "jeszcze się ktoś obrazi"? Mądrzy ludzie zrozumieją, reszta to zwolennicy corridy Poza tym, znając Ciebie, będziesz wyważona i merytoryczna w swoich osądach, to obroni się samo. A przynajmniej mam taka nadzieję ![]() --- Na dobranoc dwa obrazki Paputki |
||
|
|
|
#4738 | |||||
|
Panaroja
|
Znowu pierwsza ![]() Cytat:
ale wyglądowo Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tekst w porządku
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Macham znad przeziębienia Z chęcią komuś oddam
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

opowiadaj

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Z chęcią komuś oddam