|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Nie wiem czy byłabym szczęśliwa z większymi cyckami - raczej chyba z innymi. Z tym rowkiem pośrodku. A propos mojego wcięcia przy cycku - to nie żaden zrost - miałam już tak przed od zawsze. Ot taki urok ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- Cytat:
- taki raczej naturalne - nie jak moje i dołuje się coraz bardziej
|
|
#4622 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() alllleee puchy zrobi się gorąco na forum jak dziewczynki przed będą się zbierać na zabieg....![]() AAA JOAS pytałaś czy mi wygodnie na brzuchu ja nie śpię tak całkiem,tylko tak jakby na jednej piersi a że mam taki materac co się dopasowuje do ciała i jest miękki w miarę to nie jest mi twardo,aczkolwiek jak za bardzo przycisnę to mnie to budzi i mykam na boczek ,a rano zawsze się macam i oglądam czy oby wszystko dobrze!!!a tak z innej beczki... Wczoraj taka znajoma do mnie,klaudia jakie ty masz piekne piersi,widziałam jak mnie obserwowała kiedyś a ja oczywiście że dziękuję i mówię tak od 4 miesięcy no i gadka szmatka....jej się tez marzą bo ma klatkę płaską,właśnie deseczkę,ale zastanawiała się i mówi że przy karmieniu miała taki fajny biuścik i nie mogła się w tym odnaleźć,czuła się jakby nie była sobą!mimo że jej się marzy to boi się że psychicznie nie przeszło by to u niej!!!widzicie ....bywa i tak...![]() a ja dalej twierdzę kochane że WARTO .... OLIVKO kochanie ja Cię całuję z całych sił..myślałam o Tobie i już pisałam stawiam stówę że będzie dobrze!! ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- SIWA masz rację ,kolejna operacja, prawie zawsze, odbywa się cięciem pod piersią a wiem to od mojego dr,pamiętam jak mówił o cięciu pachowym,sutkowym ale on przynajmniej uważa że w razie komplikacji czy ponownej operacji tnie się właśnie pod piersią więc on preferuje to cięcie właśnie z tego powodu!!!
|
|
#4623 |
|
BAN stały
|
Ostatnio tutaj rzadziej zaglądam, bo brakuje mi czasu na cokolwiek. Jakaś masakra!!! Jak wracam do domu to padam nosem w poduszkę...może to przesilenie jesienne...
W każdym razie Kaori jak będziesz u lekarza to powiedz o tych opuchnięciach bo dziwne, że aż nogi Ci puchną! Może to jest po prostu reakcja na narkozę...ale lepiej zapytać! Klaudeczka u mnie też pare koleżanek wie o operacji...ale jak pierwszy raz mnie widziały z nowymi przodami, to bacznie obserwowały....najzabawni ejsze było to że żadna nie miała na tyle odwagi żeby wprost zapytać czy nie zrobiłam sobie biustu!!!! miałam z nich niezły ubaw
|
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudeczko ja tez całuje
![]() ![]() ![]()
|
#4625 |
|
Rozeznanie
|
Witam .
![]() celina777 12.11- 24 ![]() Alexo912 12.11- 24 ![]() Matti 14.12- 57 ![]() Paularetka 03.01- 77
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-10-18 o 12:28 |
|
|
|
#4626 |
|
Zadomowienie
|
Oj leci leci
|
#4627 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,temu udzielałam się jakiś czas temu w wątku, ale później wyjechałam za granice i nie było czasu, ale teraz pieniążki odłożone, za miesiąc zjeżdżam do kraju i w końcu robię moje wymarzone cycuchy.
Umówiłam się na konsultacje do doktora A.B z warszaqwy i do dr E.S z Gdyni. Wieczorem wstawię do albumu zdjęcia wyjściówki i mam nadzieję, że któraś z Was podpowie mi jaką wielkość implantu mogę negocjować z Panią doktor. Zaznaczę, że mam małe B a chciałabym małe E . Zastanawiam się jeszcze nad cięciem wokół brodawki. czy nie byłoby bardziej estetyczne? Ma któraś z Was takie cięcie ? Nie mam jeszcze dzieci ale planuję, czy nie będzie to później przeszkadzać w karmieniu ? Edytowane przez magdakaczmarek Czas edycji: 2012-10-19 o 23:14 |
|
|
|
#4628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Siwa, a co Twój doktor mówi o tym rozstawie? Rozmawiałaś z nim o tym? Magdakaczmarek, witaj
|
|
#4629 |
|
Zadomowienie
|
Siwa,
Ja mialam mniejszy odstep pomiedzy piersiami...taka anatomia. Teraz mam troche pokombinowane,zeby było blizej. U Ciebie wg mnie tez mogloby byc blizej, lecz ciecie pod pachami wiaze się niestety z ryzykiem wlasnie takiego umiejscowienia implantow. Tez Ci trulam o tym przed Twoja operacja. A teraz w razie poprawki ciecie bed-e na pewno pod piersia. I ja robilam poprawke u mojego doktorka, jakoś mu ufalam
|
|
#4630 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny pisała by się któraś na mały wyjaździk??
ja chyba jade z mężem, towarzystwa szukam ![]() http://happyday.pl/happyday/0,113001,,93684.html ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Siwa powiem Ci tak jeśli chcesz poprawki a nie da się jej przez pache zrobić zmieniłabym lekarza, chyba, ze Twój dr poczuje odpowiedzialność i zrobi to w ramach "reklamacji". ale naprawde mocno mocno zastanów sie czy tego potrzebujesz? to znowu kasa, narkoza i troche bólu jakby nie patrzeć, ja bym sobie chyba darowała i zamiast oglądać cudze starała się pokochać swoje. ja nie wiem czy można mieć 100% satysfakcji z tych robionych piersi, ja też mam do swoich mnóstwo zastrzeżeń i chyba każda ma jakies ale mniejsze lub większe. nigdy nie wiesz czy kolejne będą lepsze.
|
|
#4631 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak serio to my z chłopem planujemy wyjazd od 26 do 28 ,nasz pierwszy samotny ,bez dzieci i szukamy czegoś fajnego!!!!!!!!!!!!!noooo oooooo
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Jooasiu jak ja Ci zazdroszczę tego wyjazdu- i mogę tylko zazdrościć
. Ja na minusie- gdyby nie to pierwsza bym z Wami pojechała. Ale będzie jeszcze okazja Matti- porównanie Twoich allerganów i ich odpowiednika w mentorach. Allergan model 410 MX- 290cc-szer 11,5 -wys 10,6- proj 5,5 Mentory model 323-345cc-szer 11,5- wys 10,8 - proj 5,8 No więc projekcja większa o 3 mm i wysokość wkładki o 2mm- natomiast o całe 55cc więcej w pojemności
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-10-19 o 13:03 |
|
|
|
#4633 |
|
Wtajemniczenie
|
klaudek a pasowałby Wam to? i czy chcecie z nami? to jutro sprawdze dostępność miejsc w tym terminie
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Mya no ja mam ogromną nadzieję, że kiedyś nam się uda spotkać
|
|
#4634 |
|
Rozeznanie
|
Ja sie dzis dowiedzialam ,ze jak pojade na "wypoczynek" w poniedzialek to wroce do domu w czwartek
juz bez drenow.
|
#4635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JOAS a tam z boku w razie czego są też inne oferty....my myśleliśmy o gołębiewskim w wiśle ale w tym terminie te 3 dni to dużo kasy..i nie damy rady...właśnie szukam czegoś na grouponie ....myślałam też o zakopanym;-)
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-10-18 o 22:37 |
|
|
|
|
#4636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Ja mam takie cięcie ale jeśli czegoś nie pomieszałam to kiedyś ktoś na forum pisał, że przy tym cięciu jest większe ryzyko przecięcia kanalików pokarmowych. Jak oglądałam fotki dziewczyn z cięciem dookoła brodawki to pisały, że drugi raz by na coś takiego się nie zdecydowały. U mnie była inna sytuacja, ja miałam zmniejszane brodawki więc to była jedyna możliwość no i dzieci już nie planuje.
|
|
#4637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4638 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudek czytam i nie widze, że tylko od pon do śr.
kurcze a Wam poza weekendem nie pasuje? w zasadzie to nam na ten moment też nie, bo teść w szpitalu a teściowa sama nie poradzi z dziewczynami. to odpada w takim razie. dla nas Zakopane jest za daleko na dwa noclegi ale od Was to rzut beretem. a teraz to prawie samo morze i mazury sie reklamują i na grouponie i na citeamie wszystko posprawdzałam i nic wiecej dla nas nie ma. na regularne ceny hotelowe to ja sie nie pisze, żyd jestem i szkoda mi kasy![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Matti żaden mętlik, bierz mentory
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Jooasiu- no jasne, że będzie okazja na wypad do SPA i zabiegi limonkowe
Ja ostatnio zapracowana jestem- i na razie nie widzę zmian buu. Ale jak już wygram w totka to będzie się działo - i Spa, i drinki z parasolką i Manuel masażysta przystojniak No tak kiedyś to nastąpi![]() Zabulek - Klaudeczko- ![]() O Tonia się już pojawiła więc pora do łóżeczka bo z pewnością godzina pierwsza się zbliża hejeczkaJa dziś wszystkie zaległości nadrobiłam, w klubie posprzątane, privy załatwione , nawet w kilku albumikach byłam. Teraz się żegnam i życzę wszystkim miłego piątku i soboty
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-10-19 o 00:46 |
|
|
|
#4640 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki kochane,
Poradzcie mi, jeśli mam jedna piers ciut mniejsza od drugiej, to czy jet mozliwe wyrownanie tego poprzez karmienie? Np przystawiajac czesciej lub rzadziej do jednej z piersi? I do ktorej? Sorki, jeśli pytanie jest glupie, ale nie wiem...
|
|
#4641 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nabawilam sie asymetri przez to ze moja corka nie chciala z lewej piersi pic wogole i w karmilam z prawej,prawa zrobila sie duzo wieksza bo produkcja byla w niej za dwie.Tylko tak mysle ,ze wieksza byla jak bylo mleko .potem jak juz nie karmilam to tez wieksza ale moze ona bardziej obwilsla i dla tego tak sie wydawalo Czyli nie odpowiem konkretnie
|
|
#4642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() anika dawaj fotki 16 juz dawno za nami )))miego dnia wszystkim
|
#4644 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobitki
ajjjja mam coraz wiecej watpliwosci... ze sie cos nie uda, ze to tyle kasy, ze moze powinnam zaczekac najpierw na dzieci a potem op. bo moze bede musiala poprawiac..... masakra zadreczam sie tym tak wiem tyle na to czekalam tak bardzo tego chce ale kurna nooo boje sie jak cholera.... ze bede zalowac. Buziam was
|
#4645 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=celina777;37089708]cyk cyk i dzień znikł
celina777 12.11- 23 ![]() Alexo912 12.11- 23 ![]() Matti 14.12- 56 ![]() Paularetka 03.01- 76 ![]() Milego dzionka ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
|
|
#4646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), jak fajnie będzie w końcu wyjść na plażę bez mysli, że każdy na mnie patrzy bo mam takie małe cycki i bez żadnego skrępowania rozebrać się przed facetem a nawet SAMĄ SOBĄ - to wiem, że warto ![]()
|
|
#4647 | ||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=celina777;37146976]
Cytat:
jestem pewna ze tego chce ale oczywiscie strach mnie czasem zbija z tropu... tez tak macie lub mialyscie dziewczyny?? ojjj i to napewno bede szczesliwsza, naogladalam sie przed chwila zdjec i sie naprostowuje hehehe ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
Noooo masz racje oczywiscie juz bym chciala byc po, obudzic sie i zobaczyc ze je mam
|
|
#4648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale patrząc na moją sylwetkę, chciałabym Waszej szczerej opinii, co do mojego cielska bardziej będzie pasowało
|
|
#4649 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Horo, ja karmiłam znacznie częściej lewą niż prawą, przez to stała się większa i niestety bardziej wyciągnięta. Przed karmieniem też była ciut większa, ale nie tak bardzo, więc myślę, że dobrze kombinujesz Olivko, wrzucę, wrzucę, tylko nie mam kiedy zdjęć porobić, bo gdy wracam do domu są już dzieci i za bardzo nie mam gdzie się schować na golaska . Czekam też na męża, on jest fotografem naczelnym ![]() Alex, Mati, ja też miałam takie wątpliwości i to ile!!! Ale teraz jestem szczęśliwa A strach jest jak najbardziej normalny, dziwne byłoby gdybyście w ogóle się nie bały ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
).
|
|
#4650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Póki co wrzuciłam zdjęcie w kostiumie ale jakoś na wizażu marniej te zdjęcia wyglądają. dziękuję za przyjęcie
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2012-10-19 o 14:50 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

naoglądałam się trochę piersi i jak moge doradzić to zmień model na 323 lub 333 te 313 są płaskie górą a wraz ze wzrostem cyferki rośnie ich wypełnienie. dla mnie 333 są najfajniesze, to takie anatomko okrąglaski ale napewno bez efektu piłek
- taki raczej naturalne - nie jak moje
i dołuje się coraz bardziej
Klaudeczka, przy czym tak tańczysz?? 

zrobi się gorąco na forum jak dziewczynki przed będą się zbierać na zabieg....
Dlatego też nawet tak mały w porównaniu do Was rozmiar, bardzo mnie zadowolił, a jeszcze przy mojej budowie nie są one w ogóle małe a spore jak dla mnie
celina777 12.11- 24 

JOAS a tam z boku w razie czego są też inne oferty....my myśleliśmy o gołębiewskim w wiśle ale w tym terminie te 3 dni to dużo kasy..i nie damy rady...właśnie szukam czegoś na grouponie ....myślałam też o zakopanym;-)
wszystko posprawdzałam i nic wiecej dla nas nie ma. na regularne ceny hotelowe to ja sie nie pisze, żyd jestem i szkoda mi kasy
Czyli nie odpowiem konkretnie
16 juz dawno za nami