Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-19, 13:06   #3781
Mokka_83
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Podczas rozmowy z nią odniosłam wrażenie, że jej zdaniem mi, jako kobiecie w ciąży, już nie zależy na niczym, a najbardziej to na pracy i mam w d... wszystko.
Dziewczyna, która przede mną poszła na L4 świetnie się z nią dogadywała i ta wpisywala ją jeszcze w grafik, aby sobie dorobiła. Ona jednak ani razu nie przyszła- wpierwszych miesiącach ciąża była zagrożona, ciagle jakieś problemy. No to sparzyła sie na niej i mnie już mierzyła jej miarą. A to, że przez rok czasu tyrałam dla niej jak głupia po 12 godzin, robiłam ponad 200godz w miesiącu, obrywałam za sklep i wszystko, to się w ogóle nie liczy. Bo ona zawsze porównuje mnie z tą drugą. Ekipa nie jest z tego powodu zbyt zadowolona, bo chociaż wyraża swoje zdanie, to szefowa ma swój punkt widzenia i tyle.

Ale po co mi stres Pójdę na L4, potem na macierzyński i już tam nie wracam. Umowę przedłuzy mi tylko do porodu. Potem niech się bawi z tą drugą )

Ech, padamy na pyszczek/ Zostałam dłużej w pracy, bo koleżanka fatalnie się czuła i brzuszek szwankuje.

Wyobraźcie sobie, że tej dziewczynie co też jest na L4 ciążowym zmniejszyli je o 25%, bo zaświadczenie lekarskie wpłynęło do ZUSu później niż 7dni od jego wydania. Masakra. Ona doniosła, szefowej nie było w tym czasie na salonie i odebrała je od nas później. A jak jej powiedziałyśmy, to ona zero przejęcia i tylko mówi bym ja na L4 z domu nie wychodziła, bo też mi cofną. Znajoma miała L4 leżące, ale to nie oto nawet chodzi przecież.
kurcze, ale szefowa Ci się trafiła... A jeszcze ten jej tekst, gdy to ona zawiniła, że zwolnienie tej dziewczyny nie dotarło wciągu 7 dni do zusu... maskra. Zero jakiejkolwiek skruchy
Powiem szczerez, że myślałam, że z tym zanoszeniem zwolnienia to jest 7 dni na zaniesienie pracodawcy... a nie na to by juz dotrlo du Zusu... Fakt, że ja zanoszę zawsze tego samego dnia co mam wypisane - ale jednak dobrze wiedzieć, że warto tego nei odkładać do ostatniej chwili
Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Ja Was dziewczyny podziwiam, że możecie sobie chodzić jesienią i zimą w rajstopach, ja bym zamarzła Straszny zmarzluch ze mnie, na szczęście jak na razie w swoje jeansy się mieszczę, plus kupiłam sobie jedne rurki ciążowe, więc nie zastanawiam się co dalej, będę martwić się później.
hmmm... Ale Ty mówisz o takich grubych rajstopach? Bo jak dla mnie to takie grube rajstopy (50den wzwyż) są cieplejsze niż spodnie. Przecież dżinsy to na mrozie się robią jak blacha
Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
Mi sie wydaje w tym programie, ze wiekszosc tych kobiet po prostu jest calkiem "sporych", pulchnych, typowe amerykanki i moze ona faktycznie tak nie czuja, jak ciagle maja mega oponke i brzuch. Zawsze te aktorki odgrywajace role sa chudsze, a jak pokazuja wstawkiz tymi prawdziwywmi to one naprawde sa spore...
no własnie nie zawsze sa puszyste.. Mi akurat często zdarza się ogladać ze szczupłymi kobietami... I to są często naprawdę dziwne historie - chociażby wczoraj - laska pojechała do ginekologa żeby jej zdobil test ciążowy Nie robiła go sama w domu, tylko pojechaął do lekarza... no i ginowi wyszedł negatywny. A potem się okazło że to już musiala być wysoka ciąża. Inna sytuacja była taka, że lasce nie dawali szans na dziecko, bo ciągle miała jakies krwawiące torbiele - i własnie w momencie gdy zaczęła rodzić to myślała, że taka wielka torbiel jej pęka. Urodziła w łazience na podlodze, gdy mąż był w delegacji. Nie pojechała ani ze sobą ani z dzieckiem do lekarza... Na drugi dzień mąż wrócił z delegacji, a ta go wita w drzwiach z dzieckiem na ręku... Jej mąż pomyślał, że oszalała i komuś to dziecko porwała Pojechali do szpitala i lakarze na podstawie badania stwierdzili, że faktycznie dopiero co urodziła No i w tych historiach kobietom (nawet szczułym) prawie wcale nie rośnie brzuch - max jakies 3 kg... ale to można podciągnąć pod wahanie wagi a nei od razu ciążę
Cytat:
Napisane przez takinna Pokaż wiadomość
z wczorajszej wizyty :

dzidziuś jest bardzo ruchliwy więc ciężko go było zmierzyć (ale ma coś ponad 10cm) i poznać płeć na 100%. Ginka mnie zaskoczyła bo powiedziała, że po budowie wygląda jej na dziewczynkę hmm i znów nic nie kupię, następne 4 tyg. czekania...
takinna, brawa za udana wizytę... No.. ta niepewność co do płci to chyba taki naturalny hamulec My niby znamy płeć - ale przez to że usłyszałam o tym tak wcześnie, to jakoś na 100% nie wierzę i mam opory przed kupowaniem chlopięcych ciuszków

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Kochana, po ile jest ten kocyk?
Cytat:
Napisane przez nati_85 Pokaż wiadomość
14.99 i wydaje mi się, że warto za taka cenę kupić. Bardzo milutki w dotyku.
sama miałam chęć wczoraj Was zapytać po ile te kocyki... ale potem pomyślałam, że pewnei rozeszly się w mgnieniu oka
Stary 2012-10-19, 13:07   #3782
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio puściłam film z wesela mojej córuni i cały czas się pytała gdzie ona jest. Fajnie sobie tak powspominać. a tu już 5 lat. Szok.
..ja też ostatnio puszczałam moim dzieciom .... i też nie wierzę ,że czas tak szybko leci ... ja miałam 7 lat temu ....
Stary 2012-10-19, 13:09   #3783
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
no i dzisiaj zaczynam 21 tydzień .

Ja dziś zaczynam 19sty
Stary 2012-10-19, 13:15   #3784
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny ,
ale lecicie z tymi postami ......
i z zakupami ...szał.....
my dzisiaj mamy imprezę na cześć skończonych murów naszego domku ,pozostaje dach i okna na ten rok .
sprzątam domek bo jutro wyprawiamy urodzinki kubusiowi ,no w poniedziałek skończy 7 lat- taaki duży a taaki mały.... dzisiaj gdy odbierałam go ze szkoły tak się ucieszył,że nawet dostałam buziaka przy kolegach.....
same brawa sie należą za domek, za kolejny tydzień i buziak przy kolegach najlepszego dla Kubusia

Cytat:
Ja ostatnio puściłam film z wesela mojej córuni i cały czas się pytała gdzie ona jest. Fajnie sobie tak powspominać. a tu już 5 lat. Szok.
u mnie Julka zawsze bierze grupowe zdjęcie z wesela i patrzy tu babcia , dziadzio , mama, tata, ciocia i zawsze to samo pytanie "a ja gdzie jestem, albo a ja gdzie wtedy byłam"

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość

Ja dziś zaczynam 19sty
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 13:16   #3785
anna maria 79
Raczkowanie

brawo za rozpoczęte tygodnie u mnie 15tyg się zacznie...
filmy z wesela...u nas to już 8 lat...syn jest najlepszy pyta a gdzie ja byłem...?
anna maria 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 13:29   #3786
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:

Ja dziś zaczynam 19sty

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
same brawa sie należą za domek, za kolejny tydzień i buziak przy kolegach najlepszego dla Kubusia

u mnie Julka zawsze bierze grupowe zdjęcie z wesela i patrzy tu babcia , dziadzio , mama, tata, ciocia i zawsze to samo pytanie "a ja gdzie jestem, albo a ja gdzie wtedy byłam"

dzięki ,
co do pytań dzieci gdzie były podczas wesesela rodziców to ja mam ułatwione zadanie ,jak kubuś pyta to odpowiadam : w brzuchu -brałeś z nami ślub-bo to prawda ...byłam w 6 miesiącu ...
gorzej jak pyta ninka:" a ja ??? mnie nie wzieliście ze sobą......"

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

.... miałam nadzieję,ze nie dołączę do grona przeziębionych....
moje dzieci zdrowe, ja zawsze szal noszę.... i wszystko ok tylko jak przychodzę po ninke do przedszkola to tam 1/3 dzieci smarkających i kaszlących .... albo jak czekam na kubę pod szkołą a co jakiś czas obok mnie inna mama chrypie i kaszle.... no i co mam zrobić ?-chodzić w maseczkach ,skafandrach ??? już mnie gardło boli i mam chrypkę..... szybko poleciałam po syrop prenalen,po tantum verde ... i mam nadzieję ,że się nic nie rozwinie ......
Stary 2012-10-19, 13:31   #3787
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

mieliśmy dziś nagłą wizytę u lekarza bo wczoraj zaczęłam plamić, na szczęście okazało się to jednorazowym plamieniem. niby po badaniu i usg wszystko w porządku i lekarz nie znalazł przyczyny, mam leżeć i nic nie robić. zaczynam mieć dosyć ciągłych problemów.

odnośnie kocyków i ręczników z biedronki to my zajechaliśmy dziś po lekarzu i były jeszcze, tyle, że kocyki praktycznie same niebieskie, tego jasnego już nie było, ręczników też nie było wszystkich wzorów.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 13:37   #3788
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Ja dziś zaczynam 19sty

Cytat:
Napisane przez anna maria 79 Pokaż wiadomość
brawo za rozpoczęte tygodnie u mnie 15tyg się zacznie...

Cytat:
:
co do pytań dzieci gdzie były podczas wesesela rodziców to ja mam ułatwione zadanie ,jak kubuś pyta to odpowiadam : w brzuchu -brałeś z nami ślub-bo to prawda ...byłam w 6 miesiącu ...
gorzej jak pyta ninka:" a ja ??? mnie nie wzieliście ze sobą......"
.
oj wy nie dobrzy

wrocilam z zakupow z superpharmu i zakupilam centrum materna plus kapsulki dha razem 60 tab plus 60 kapsulek za 63zl wiec chyba sie oplaca. do konca pazdziernika mam jeszcze pharmaton maturelle teraz to wiec do konca roku z glowy

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 13:37   #3789
joanna200
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez takinna Pokaż wiadomość
z wczorajszej wizyty :

dzidziuś jest bardzo ruchliwy więc ciężko go było zmierzyć (ale ma coś ponad 10cm) i poznać płeć na 100%. Ginka mnie zaskoczyła bo powiedziała, że po budowie wygląda jej na dziewczynkę hmm i znów nic nie kupię, następne 4 tyg. czekania...
super wiadomości..
ważne że dzidziuś zdrowy..

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
najgorsze ze nie mam nic na obiad

może od was jakieś pomysły na szybki obiad
ja to samo.. i na dodatek leń przeogromny..

Cytat:
cześć dziewczyny ,
ale lecicie z tymi postami ......
i z zakupami ...szał.....
my dzisiaj mamy imprezę na cześć skończonych murów naszego domku ,pozostaje dach i okna na ten rok .
sprzątam domek bo jutro wyprawiamy urodzinki kubusiowi ,no w poniedziałek skończy 7 lat- taaki duży a taaki mały.... dzisiaj gdy odbierałam go ze szkoły tak się ucieszył,że nawet dostałam buziaka przy kolegach.....
to udanej imprezy, sto lat dla synka i za kolejny tydzień..

Cytat:

Ja dziś zaczynam 19sty

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 13:38   #3790
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
mieliśmy dziś nagłą wizytę u lekarza bo wczoraj zaczęłam plamić, na szczęście okazało się to jednorazowym plamieniem. niby po badaniu i usg wszystko w porządku i lekarz nie znalazł przyczyny, mam leżeć i nic nie robić. zaczynam mieć dosyć ciągłych problemów.
dobrze ze wszystko w porzadku a ty pracujesz bo nie pamietam?

Stary 2012-10-19, 13:39   #3791
joanna200
Rozeznanie

spróbuję do Biedrony dziś po ten kocyk wskoczyć, ale czuje że nie będzie..
chciałam dla córy kupić zestaw 3 cz. czapka, szalik, rękawiczki były od poniedziałku i nawet ślad po nich nie został we wtorek..

Stary 2012-10-19, 13:40   #3792
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
dobrze ze wszystko w porzadku a ty pracujesz bo nie pamietam?
nie, za dużo problemów z ciążą.
Stary 2012-10-19, 13:48   #3793
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
nie, za dużo problemów z ciążą.
no to teraz leż i odpoczywaj

Stary 2012-10-19, 13:51   #3794
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:

.... miałam nadzieję,ze nie dołączę do grona przeziębionych....
moje dzieci zdrowe, ja zawsze szal noszę.... i wszystko ok tylko jak przychodzę po ninke do przedszkola to tam 1/3 dzieci smarkających i kaszlących .... albo jak czekam na kubę pod szkołą a co jakiś czas obok mnie inna mama chrypie i kaszle.... no i co mam zrobić ?-chodzić w maseczkach ,skafandrach ??? już mnie gardło boli i mam chrypkę..... szybko poleciałam po syrop prenalen,po tantum verde ... i mam nadzieję ,że się nic nie rozwinie ......
to zdrowia życze i żebyś nie pozarażała dzieciaków

Cytat:
o widzisz a zastanawiałam się dzis co tam u ciebie po tym jak wczoraj wcześniej wyszłaś, dobrze ze nic poważnego sie nie dzieje
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 13:55   #3795
nati_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
chciałam dla córy kupić zestaw 3 cz. czapka, szalik, rękawiczki były od poniedziałku i nawet ślad po nich nie został we wtorek..
Moja mama po ten komplet była w poniedziałek o 12 godz. i dla dziewczynki został ostatni komplet a dla chłopców było więcej.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Najważniejsze, ze wszystko dobrze. Teraz leż i odpoczywaj.
nati_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 14:08   #3796
Dragusia88
Zakorzenienie

dobra lece z kompa i na pociag tym razem w druga strone ;p

Stary 2012-10-19, 14:28   #3797
Chanel_Coco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Kupiłam w tamtym roku 2 pary (czekolada i ciemna zieleń) i strasznie je lubię nawet ostatnio w nich chodziłam i nie przeszkadzały na brzuszku, także za tą cenę to się naprawdę opłacały. Wczoraj widziałam je w Biedronce i zastanawiałam się czy nie wziąć jeszcze jednych czarnych no ale zrezygnowałam i w sumie żałuję a kosztowały tylko 5,49

Zakupy super ja wczoraj też byłam w lumpku i też udało mi się super rzeczy upolować wrzucę potem
Ja też te biedronowe rajstopy już kilka sezonów kupuje. Dotychczas miałam tylko czarne, teraz dla odmiany wzięłam granatowe. Ale uwielbiałam te czarne, takie milutkie są i się nie kudłacą, ani oczek nie puszczają.

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
boskie!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Cudowne
Cytat:
Napisane przez anna maria 79 Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilkę przywitać się i pędzimy na kontrolę do lekarza z Miśkiem....już się stęsknił za szkołą
przejrzałam tylko co napisałyście i zazdroszczę zakupów śliczne ubranka...też bym chciała kupować tylko nadal nie wiem co się tam rośnie fasolka czy fasolek...
Dzięki za miłe słowa odnośnie ciuszków, tak mnie to wciągnęło, że codziennie bym chodziła i szukała czegoś ładnego dla maluszka. Tym bardziej, że za takie pieniądze przy odrobinie szczęścia można naprawdę coś ładnego wyszperać.

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Pochwalę się moimi zakupami
Najdrożej zapłaciłam za bluzę polarową 8zł i spodnie jeans Next 8zł, spodnie dresowe po 4zł, 2 śpioszki po 6zł a reszta chyba już wszystko po 1zł I to prawie wszystko z next, disney, george
Świetne masz te ciuszki. Jedne body mam takie same (te białe pod tymi z tgryskiem). I ta bluza....cudna
Jak to się mówi -> lubie to! hehe

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
Sliczne juz zaczynam miec tez faze na ciuszki, ale w sumie poczekam do 2013, no moze pare sztuk na promocjach grudniowych moze
Powiem Ci, że ja chyba za wcześnie zaczęłam szukać i kupowac te ciuszki, bo do końca ciąży to mi się w szafie nie będą mieścić :P
Ale tłumaczę się tym, że z wielkim brzuchem w 8 czy 9 mc nie będe po lumpeksach biegać, więc teraz korzystam

Cytat:
hmmm... Ale Ty mówisz o takich grubych rajstopach? Bo jak dla mnie to takie grube rajstopy (50den wzwyż) są cieplejsze niż spodnie. Przecież dżinsy to na mrozie się robią jak blacha
W zimie nie ma nic lepszego jak grube rajstopy albo ocieplane legginsy. Ja w dżinsach też zamarzam, zwłaszcza jak są takie mrozy jak były w ubiegłym sezonie.

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
U mnie w Biedronie, jeszcze dziś było z 5 kocyków, za to ręczniczek cały jeden - różowy Ale jeszcze popołudniu przelecę do dwóch innych i może tam zakupię niebieski. Jak nie to w kolejnej (trochę oddalonej) Biedronie, koleżanka mi ukryła jeden ostatni niebieski ręczniczek pomiędzy oponami. Także jak nie tu to tam... ;P

Idę się kimnąć chwilkę, bo potem na jakiś spacerek trzeba cztery litery ruszyć, pogoda taka cudna...

Miłego dzionka

Edytowane przez Chanel_Coco
Czas edycji: 2012-10-19 o 14:30
Chanel_Coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 15:44   #3798
Dragusia88
Zakorzenienie

juz sie chyba weekend na watku zaczal. Pozdrawiam z podrozy i milego weekendu. Ja moze dzis na zakupy tzta wyciagne a przy okazji mak mi sie marzy

Stary 2012-10-19, 15:58   #3799
Agnjeska
Zadomowienie

Hej dziewczyny Ja właśnie wróciłam ze sklepu.
Chciałam Małej kupić taką huśtawkę ale wykupili...
W zamian za to kupiłam matę z FP bo była cudna A moja mam wnuczce kupiła karuzelę do łóżeczka (; Dostałam też gratis pakiecik ze sklepu z prezentami a w nim smoczek, łyżeczki 3, dwa kubki niekapki, pluszową fokę, bodziaka i śliniaczek (; nawet fajne.
Chciałam też kupić taki projektor z gwiazdkami i różnym melodiami ale w końcu nie kupiłam i żałuję... No ale jeszcze mam czas więc pewnie kupię
A chuśtawkę i tak zamówiłam przez internet.
Dorzucam Wam fotki:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sam4203q.jpg (152,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sam4204y.jpg (182,7 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sam4205n.jpg (158,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sam4206r.jpg (153,7 KB, 51 załadowań)

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine

Edytowane przez Agnjeska
Czas edycji: 2012-10-19 o 18:07
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 16:06   #3800
OtTakaJa
Zakorzenienie

Agnjeska - zazdroszczę zakupów A pakiecik gratis świetny, czemu u nas takich nie dają

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 16:20   #3801
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
U mnie w Biedronie, jeszcze dziś było z 5 kocyków, za to ręczniczek cały jeden - różowy Ale jeszcze popołudniu przelecę do dwóch innych i może tam zakupię niebieski. Jak nie to w kolejnej (trochę oddalonej) Biedronie, koleżanka mi ukryła jeden ostatni niebieski ręczniczek pomiędzy oponami. Także jak nie tu to tam... ;P
: hahaha:
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 16:22   #3802
klementyna1
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale pędzicie Piękna dzis pogoda, ja spacerowałam w krótkim rękawku I chwaliłam się wszystkim brzuchem, bo już wystaje;p
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 16:30   #3803
OtTakaJa
Zakorzenienie

Co myślicie o tym płaszczyku? http://img.szafa.pl/ubrania/1/011334...-hit-style.jpg

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 16:37   #3804
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Hej hej
ja dzis zabiegana, cały dzień na mieście a to w banku, a to w sklepach teraz sobie leże i odpoczywam. Nie najlepiej sie czuje bo wczoraj mój ukochany 5 letni chrześniak chciał sie do mnie przytulic i go odruchowo podniosłam... mam mega wyrzuty bo u mnie to niedopuszczalne Dzisiaj nic nie dźwigam leże i odpoczywam.
martwie się bo brzuch troche boli wieczorami, waga stoi w miejscu .... tak jakos sie niepokoje.
Ale juz w poniedziałek USG

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Płaszczyk śliczny, ale kolor nie mój.
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 16:44   #3805
Sunshine833
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
widzę, że tęsknicie
hello jak tam się czujesz lepiej już wymioty i złe samopoczucie przeszło już i nadeszła pora na plusy ciążowe??
Sunshine833 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 16:49   #3806
anna maria 79
Raczkowanie

witajcie pogoda cudna misiek pobiegał po rynku...ja posiedziałam i podpatrywałam maluszki...
teraz siedzę i wcinam oliwki, paprykę i żółty ser)
Ewka no to weekend czekający Cię czeka... i lepiej już nic nie dźwigaj tylko odpoczywaj.
OtTakajestem płaszczyk super mam podobny też czerwony uwielbiam ten kolor tylko jeden kłopot ja się już w moim 38 nie dopinam
Agnijeska ale na fajny sklep trafiłaś...super zakupy i fajne garatisy
Dragusia udanej podróży
Coco Chanel ściska i również zdrówka i mam nadzieje że dasz znać jak się uda wizyta
anna maria 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 17:11   #3807
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie bardzo ładny mam podobny tylko cieńki wiosenny szafirowy i ledwo się dopinam już ale na szczęście jest troszkę zapasu i przeszyję guziki i jeszcze chwilę pochodzę
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 17:29   #3808
joanna200
Rozeznanie

Cytat:
Chciałam Małej kupić taką chuśtawkę ale wykupili...
W zamian za to kupiłam matę z FP bo była cudna A moja mam wnuczce kupiła karuzelę do łóżeczka (; Dostałam też gratis pakiecik ze sklepu z prezentami a w nim smoczek, łyżeczki 3, dwa kubki niekapki, pluszową fokę, bodziaka i śliniaczek (; nawet fajne.
Chciałam też kupić taki projektor z gwiazdkami i różnym melodiami ale w końcu nie kupiłam i żałuję... No ale jeszcze mam czas więc pewnie kupię
Dorzucam Wam fotki:
o matko jakie boskie..
super.. zazdraszczam..

Stary 2012-10-19, 17:50   #3809
Leonikowa
Rozeznanie

Cytat:

Ja dziś zaczynam 19sty

Cytat:
Chciałam Małej kupić taką chuśtawkę ale wykupili...
Dorzucam Wam fotki:
super karuzela a gratisowy pakiecik do pozazdroszczenia

Cytat:

bardzo ładny

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

dziewczyny ale mam dzisiaj zły dzień pomimo, że pogoda i zdrowie dopisuje...... wszystko mnie wkurza jak nie Tż to pani na poczcie uhhhhh oby jutro było lepiej................:ma d:

dziewczyny, które były na warsztatach BEZPIECZNY MALUCH jak to wygląda ??? tzn. siedzi i się słucha czy się bierze czynny udział ???

LEONEK 2.03.13.
Leonikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 17:58   #3810
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Leonikowa Pokaż wiadomość
dziewczyny, które były na warsztatach BEZPIECZNY MALUCH jak to wygląda ??? tzn. siedzi i się słucha czy się bierze czynny udział ???
generalnie siedzi się i słucha.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości