|
|
#4741 |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Dzięki , mam własne
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4744 | |
|
Panaroja
|
Jak dorzucisz pare flaszek w gratisie to mogę wziąć
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
nie zaprzeczam
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
a to komputerowe jak działa? bo może opuszczę dentkę dla komputerowego zniecz? czy to nie jest pic na wodę poza tym skąd mam wiedziec czy znieczulenie mi poczebne aaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
#4746 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4747 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przeczytałam, b. dobry tekst Cytat:
Cytat:
heloł |
||||
|
|
|
#4748 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chuopa oprowadzałam po Diptykach, Creedach, Penhaligonsach... problem polega na tym, że jak na dłużej zawieszę na czymś oko, to zaraz jest reakcja: i jak? podoba się? to ja ci to kupię ![]() w ten sposób weszłam w posiadanie np: nowych meteorków - a co to jest? puder? - ee... no tak, kulki takie... - a do czego? - zamierzam je zjeść - no to bierzemy! Cytat:
pamiętam, że w salonie apple'a (nowe iphony z holograficzną klawirką ![]() Cytat:
sok imbirowy ![]() Cytat:
chyba nawet trochę podobna do Cię ![]() Cytat:
![]() to mocna marka o ugruntowanej pozycji od dziesiątek lat ![]() Cytat:
jak tak, to ja miałam ostatnio - zadziałało i przede wszystkim wyszłam bez paraliżu i kapiącej śliny, jak po zwykłym zastrzyku
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o komputerowe znieczulenia to jest pic na wodę fotomontaż
Nie ma to jak normalną metodą znieczulać typu karpula +cienka igła i wtedy nawet lepiej działa niż komputer Jak ktoś nieumiejętnie zrobi znieczulenie komputerowym to i będzie Ci kapać ślina z buzi Dlatego żadnego znieczulenia nie biorę wole się przemęczyć niż się kłuć![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4750 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Jak można nie znać Jabłuszka Sandomierskiego?!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4751 | ||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
Amsakreska jednym słowem Aaaa! ![]() Cytat:
![]() --- Ależ piękna pogoda! |
||
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się szykować i wybywam do W-wy
, trzymajcie się ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4753 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4754 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4756 |
|
To ja :)
|
No w końću poszłąm, jeszcze tylko obdrapałam sierściuchy i całe 5 godzin snu było!!
![]() Kun Mukhtalifan ![]() Dziś się w nim kąpię niemal I już mam ochotę na kolejnego Rasasiego...
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Umieram z przejedzenia. Zrobiłam sos serowy - vesenkowy ![]() Wyszedł niewiele rzadszy od konsystencji serka topionego |
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Betty- dzięki za info Teza - umówmy się ze Ty jesteś na drugim końcu skali jeśli chodzi o odczucia względym dentystów, zatem nie zrozumiesz co czuję - ale dzięki za opinię
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-19 o 17:02 |
|
|
|
|
#4759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baw się dopsz Cytat:
|
||
|
|
|
#4760 | ||||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
Mowy nie ma Wszystko przepuścisz na dentystę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się szalenie Tagreed Al Nagham podoba Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4761 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Byłem. Czytałem. Bardzo dobry tekst ![]() Cytat:
Baw się dobrze |
||
|
|
|
#4762 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
coś czuje że chyba mamy podobne odczucia względem dentystycznych przeżyć
![]() i jeszcze to borowane bolące boli mnie pod plombą ![]() sorki ze trak monotematycznie ale tu ten temat jest wiodący ok koniec marudzenia - luzuję się dziś chuop obiecał kolację z winem i filmem niespodziewanką
|
|
|
|
#4764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wiem co czujesz bo kiedyś ciężko mnie było zaciągnąć do dentysty![]() Cytat:
i jakoś żyje i nawet raz miałem wbity miazgociąg w lekko podtruty nerw I był to ząb nr 16 zresztą tego zęba miałem trutego z 7 razy Więc wiem jakie to są doznania kanałowki bez znieczulenia Efekt wbicia miazgociągu w nerwa=podskok z fotela do sufitu
||
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to jusz nieważne wracam do pana żartownisia bo mam jeszcze jedną sztukę do zrobienia a boję się pogorszenia stanu chcę spać spokojnie
|
|
|
|
|
#4766 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestem z siebie dumna, takie fajne rzeczy rozbierają, a ja nic
|
|
|
#4767 |
|
To ja :)
|
Sabb, przeczytałam ostatni wpis na blogu i powiem jedno -masz jaja Kobieto!!
![]()
|
#4768 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. ![]() 3.oł ![]() noooo , jakby to powiedzieć.... można Cytat:
ja ostatnio tak zrobiłam znaczy poszłam dopiero jak bolało i tak jakby było dużo gorzej pod każdym względem , zarówno zębowym jak i bólowym i finansowym ![]() Kotha z upodobaniem wyleguje się na małżonowych butach , zapadając w błogostan i śpiąc cały dzień , a jeszcze jak jaka skarpetka zapomniana się trafi - nirwana ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
bo myślał , że się struł , a się nie struł
|||
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. hah, znamy znamy - Król od nietopsza zawsze w chłopine skarpety robocze, ogólnie w robocze ciuchy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-19 o 18:25 |
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po języku też dostałem dawno temu Więc później miałem opory do chodzenia do dentysty Ale wiertło nie boli tak jak wbicie miazgociągu w nerw
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

Z chęcią komuś oddam

Najwidoczniej niedobrego rodzaju to czytelnicy byli 

Jak można nie znać Jabłuszka Sandomierskiego?!

w sumie to wcale mi się nie chce jakoś szalenie
Mnie się szalenie Tagreed Al Nagham podoba 
ale to jusz nieważne wracam do pana żartownisia bo mam jeszcze jedną sztukę do zrobienia a boję się pogorszenia stanu chcę spać spokojnie