|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Witajcie
Byłam u gina, a na poprawę humoru kupiłam sobie buty, dwa lakiery, dwa swetry i dwa piwa Dwa to piękna liczba
|
#2732 |
|
Klientka w krawacie
|
Ładna pogoda źle na mnie działa, bo budzi się we mnie wtedy instynkt mordercy
. Znowu jestem zła jak osa, a na dodatek boli mnie głowa
|
#2733 |
|
w krainie snu i marzeń
|
hejka
u mnie na blogu jesienny makijaż - naszło mnie
|
|
|
|
#2734 |
|
Moderator
|
Hej!
witam się jeszcze z pracy! mam tu zimniej niż na dworze :/ ale za chwile do fryzjera i do domciu <3 weekend. jeszcze jutro czeka mnie pogrzeb :/ mama bliskiego kumpla męża i mojego zmarła :/ nie lubię takich "okazji" do spotkań :/// i nie wiem czy mam się w co ubrać... :/ |
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Na blogu "feniks"
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37148567]Makijaż ładny
![]() Tylko strrrasznie mnie razi Twoja czcionka, aż trudno mi czytać Karo, bardzo, bardzo gratuluję takiej skuteczności! [/QUOTE]no niestety, jest tyle pięknych czcionek, a im bardziej prosta tym lepsza Cytat:
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;37144688]Wiem właśnie. I trochę nie mogę się doczekać
Chociaż w zeszłym roku też przeżyłam pewnego rodzaju szok- z*pieprz straszny. (wybaczie, rzadko się tak brzydko wyrażam i w społeczności internetowej i w realu ) No ale tak to już na fizyce bywa... (bo studiowałam rok i zrezygnowałam) Nie chcę już tracić czasu jak w zeszłym roku, bo i tak go marnowałam na głupoty, a gdyby go spożytkować odpowiednio... Dobrze, że zajęło mi to rok, a nie jak niektórym 5 lat... ![]() No dobrze, zmykam pod prysznic. Do później [/QUOTE]Może jakaś praca, praktyki, nauka języka? Cytat:
Ja tam ciąglę otrzymuję darowiznę lub coś wygrywam Banki, Microsoft aaaa i jeszcze moje konto na fb wygrało w loterii. Pomijając fakt, że nie mam tam konta, no ale wygrało! Wróciłam do domu i chyba pora zabrać się za sprzątanie hacjendy, jeżeli chcę sprosić gości jutro. A Tż i na niedzielę chce sprosić, wiec powinnam się postarać tym razem... |
|
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaaaaaka pogoda a ja jestem chora...
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
probowalam robic zdj na bialej kartce na parapecie, ale niestety kartka wychodzi niebieska, macie jakies sposoby na to?
|
|
|
|
#2740 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
) - tam tylko klikasz w ustawieniach jasność/kolor na balans bieli, klikasz w jakikolwiek punkt na białym obszarze i samo się robi tak jak ma być sama często z tego korzystam, bo na aparacie się aż tak nie znam :P
|
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z photoscape korzystam dlugo i nie wiedzialam, ze jest tam taka opcja, a rzeczywiscie fajnie to wybiela. Dziekuje |
|
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sobie dzisiaj dogadzam, do południa cynamonki, teraz bananowy shake z lodami waniliowymi
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
I jak się to ogląda? Robić takie zdj czy na starym tle?
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja takie lubię - ale przyciemniaj też kontrast, żeby czerń była bardziej czarna I jak fotografujesz biały produkt na białym tle, albo przezroczysty to też nie szalej z balansem bieli
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj mi się automatycznie ten balans bieli ustawia, a w aparacie się jeszcze muszę nauczyć to zmieniać.
Edytowane przez maffash Czas edycji: 2012-10-19 o 16:49 |
|
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy szaleje Wam blog?
Tzn nie widze normalnie podglądu notek, nie mogę nic przestawić bo mi się wszytko rozjezdza, też tak macie? Może tylko u mnie jest ten problem... Chciałam wstawić na bloga notkę i dupa blada
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
korzystałyście kiedyś z wycieczek z kuponami z Groupona?
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2751 |
|
w krainie snu i marzeń
|
fajnie to wygląda, ale mi osobiście przejadły się zdjęcia na białym tle
ja postawiłam na fiolet
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałyście propozycję współpracy od depilacja.edu ?
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę przeprowadzek, do tego w ciągu ostatniego tygodnia spałam średnio po ok 4-5 godzin na dobę, a całą resztę pracowałam, kiedy, żeby normalnie funkcjonować, nie powinnam spać mniej niż 8 godzin i ma to podłoże zdrowotne. Umieram.
![]() Idę się spakować do końca i lecę do Ikei, na dodatek nie mam nic do jedzenia w nowym mieszkaniu i nie wiem czy będę miała gdzie kupić w okolicach 23. Maffash, moim zdaniem na białym lub innym delikatnym tle jest najlepiej. Czysto, nic nie odwraca uwagi od produktu.
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z rodzinnych urodzin siostry TŻ, teraz się szykuję na urodziny dwóch kumpli.
![]() Ale impreza jest drzwi obok, więc nie boję się, że się spóźnię. ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- I w ogóle, to się wkurzyłam. Zamówiłam w środę paletkę Darks i wybrałam priorytet żeby była szybciej u mnie. A jej ni ma i będzie pewnie w poniedziałek.
|
|
#2756 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny da się zrobić pogrubiony tekst w komentarzu? wiem, że tak ale nie wiem w jaki sposób
|
#2758 | ||||
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37149497]https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651436 kooocham wizaż
![]() Jutro lecę na lumpki, nie ma bata [/QUOTE]O matko, ale lament... Nie chce mi się czytać tego, co on tam kwiczy Przeleciałam wzrokiem i już wiem o co cho ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ludziom się nudzi... A tak się ucieszyłam, myślałam że to kurier dzwoni Kupiłam sobie buty na allegro Ojciec mnie udusi Jutro rodzina (mama, tata, siostra) jedzie w Bory Tucholskie na grzyby (u nas jest dużo lasów, ale wyprawa na grzyby to niemal rytuał i lubią jeździć daleko, zrobić sobie wycieczkę), a ja dopiero wróciłam z Gdańska (prawie 100 km w dwie strony), było tyle paliwa a teraz spadłooo A wydaje mi się, że jeżdżę ekonomicznie To chyba przez te korki...Normalnie nie mam czasu na pisanie notek Ostatnio dodałam 15-go, a teraz jestem tak zmęczona, że aż mi się nie chce pisać kolejnej... Mam wenę do pisania, ale sił brak, zmęczona jestem strasznie i to codziennie Normalnie aż mi tak głupio zostawiać bloga na kilka dni, bo wenę mam straszną, codziennie myślę co zrecenzuję, co o tym napiszę (w sensie co warto uwzględnić), ale żeby się za to zabrać to A jutro napiszę kilka notek na zapas, jeśli mi się uda
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-10-19 o 20:22 |
||||
|
|
|
#2759 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Basia, ja mam ten sam problem - mam pomysły, ale leń we mnie siedzi... No i jakoś muszę przyzwyczajać czytelniczki do mniejszej obecności na blogu
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

Dwa to piękna liczba

Lush & China Glaze lover! 
[/QUOTE]

Przeleciałam wzrokiem i już wiem o co cho