|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
Cytat:
z materiału normalnie i wypchane watą nie wspomnę o tym,że bawiłam się z tym 8 godzin i rączki mi odpadały bo szyłam ręcznie bo niestety nie umiem szyć na maszynie ;|
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
|
#4262 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja codziennie rano czekam na jakieś nowinki ![]() ![]() A tak swoja drogą wiadomo co u Landi ?? Od czasu szpitala nie było jej na forum chyba ![]()
|
||
|
|
|
#4263 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dla mnie gadżet, coś takiego dałabym na prezent/mogłabym dostać w prezencie, ale sobie bym nie kupiła - zbędny wydatek, pieluszka spełni taką samą rolę
|
|
#4265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ojej pierwszy raz takie cudo widzę
|
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i o ktorego ptaszka heheh
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4268 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zachodziłam w głowę o co Pokrzywka pyta![]() Karolamankowa ale sobie maraton dziś urządziłaś to już nie na moje siły ale grzybkami z cebulką bym nie pogardziła - brzmi pysznie |
||
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki.. tesknie za wami
![]() Komp dalej padniety, chcielismy nawet kupic dzis nowy, ale akurat te, ktorymi bylismy zainteresowani nie mieli na stanie. Dupa, dupa ![]() Raport dnia mi ktos przestawi? Milego wieczorka
|
#4270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A raportu nie zdam bo sama nie bylam na bierzaco....ale jedzenie jedzenie i jedzenie ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Ide spac.....kuzyn poprosil tżta i to zeby kogos tam podwiozl na wesele czy samochod odstawil.... mam dosc kur'wa czasem mam wrazenie ze ten kuzyn to jego druga zona :/ a ja siedze jak pi'pa sama w domu..... zaluje ze nie zamieszkalismy w moim rodzinnym miescie tylko w miescie tzta ;( dobranoc.... |
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. gdybym miala duzy to chociaz bylabym pewna ze wszystko w porzadku bo rzeczą normalna jest miec wieeelki balon w 9 miesiacu .. a nie u mnie jak w 6 .. ![]() Matko jak ja sie czuje .. zdycham normalnie . chcialabym zeby to byla oznaka zblizajacego sie porodu ale znajac zycie pewnie nie .. TŻet mi oznajamil ze jutro idzie na grzyby .. wstaje o 6 a do pracy ma na 10 .. jego sprawa . jak mi przyniesie pysznych maslaczkow albo podgrzybkow to ja jestem za . bo taki sosik to bym wtramboliła .. ![]() Chyba sie poloze ale znajac zycie szybko wyladuje znowu na fotelu .. ehh .. ![]() No nic . dobranoc ..
|
|
#4272 |
|
Rozeznanie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie, co ja robie..
Dzis byl u mnie troche grafik napiety, bo tygodniowe zakupy, sprzatanie, gotowanie.. kapiel i urodziny u naszych znajomych.. Kolega zadal mi niedyskretne pytanie pt 'ile przytylas'
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
hej
rzeczywiscie nie bylo mnie kilka dni, nasz laptop zepsuty (mój mąż postanowił złamać cały ekran ) a ja nie mam dostępu wogóle do lapka na którym działa wizaż.jak już wiecie w szpitalu przeszlam horror i nikomu tego nie zycze. lekarz na IP zamiast mnie zbadac postanowil pic sobie kawke. ja w miedzyczasie zaczelam chyba z nerwow wymiotowac, az w koncu zemdlałam na podłodze w łazience i wreszcie doktorek sie mna zainteresowal. Moj M powiedzial ze wniesiemy na niego skarge. dostawalam cala noc kroplowki rozkurczowe i nawadniajace, na szczescie rozwarcie sie nie powiekszalo wiec mozna bylo cofnac akcje porodowa. Pozniej inna lekarka przyszla na dyżur to powiedziala ze sprobujemy donosic dzidziusia. jutro zaczynamy 37 tc ![]() no i wogole nie wiem czy Dojotka Wam pisala, ale moja siostra jest meeeega zaje*bista. Stwierdzila ze nie moge jeszcze rodzic bo ona idzie dzis na randke. Wedlug niej powinnam wogole rodzic w domu zeby w trakcie boli partych zajmowac sie jej dzieckiem jeszcze jak ona bedzie sie bawic w klubie. No i oczywiscie poszla dzis na impreze. i to ja musze spac z siostrzencem bo przeciez mama po wylewie za wiele nie zdziala... a siostrzeniec ma blokade psychiczna z wyproznianiem sie (rozwod rodzicow tak na niego wplywa) no i oczywiscie wiem doskonale ze dzis przez sen bedzie robil do lozeczka. czyli nocka z glowy plus wymiotowanie moje, bo tak to na mnie dziala. Laski, ja sie modle zeby juz urodzic i miec spokoj... |
|
|
|
#4275 |
|
Zadomowienie
|
Natalka,
Jutro Cię poczestuje grzybkami ...albo DeKajce gwizdniemy jak obierze i ugotuje ![]() Ja mam przecież chłopca, ale jak żyje takiego daszka nie widzialam ![]() Halwaya, Tęsknię ![]() Justa, Co Ty mi tu pierdzielisz marsz na sesje!!!
|
#4276 |
|
Rozeznanie
|
Landi Dobrze że z dzidziusiem wszystko w porządku, i jakoś daliście rade w tym szpitalu- nie ma co konowałów trzeba tępić .
A co do siostry Trzymam kciuki za Was i choć to nie łatwe to postaraj się nie denerwować bo to Wam jeszcze bardziej szkodzi |
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia - brak mi slow co do Twojej siostry
.. gdybym tylko mogla jej powiedziec co o tym mysle .. no nie moge .. nie potrafie tego zrozumiec ! . A Ty kochana mimo wszystko staraj sie nie denerwowac .. nie przemeczac .. odpoczywaj jak najwiecje sie da . I mysl o sobie i swoim synku bo nic teraz nie powinno sie oprocz tego liczyc .. jestesmy z Toba kochana
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic ciekawego się nie działo, nikt nie urodził, nikt w szpitalu nie wylądował ![]()
|
|
|
|
|
#4279 |
|
Zadomowienie
|
Heej
ja dzis zrobilam sobiemala wycieczkę z tztem bylam na torze pod częstochowa nie bylo wcale tak zle.. Myslalam ze nie wytrzymam tam wysiedziec chocby pol h ale dalam rade. Chyba pierwszy raz od wakacji wyszlam gdzies z tztem.. Tzn gdzies dalej niz do sklepu czy lekarza i jeszcze kolega tzta oswiadczal sie dziewczynie.. Wiec troche atrakcji bylo.. Nawet to na telefon nagralam tak super jezdzil wokół niej autem takie kolko robil, wszystko zadymione, ona stała taka biedna i sie smiala.bo myslala ze to do.zdjec po czym on sie zatrzymal, wysiadl z auta ukleknal i wyciagnal pierscionek ) az mi sie lezka w oku zakrecila.. Co do brzuszkow to wszyscy mi mowia ze mam maly i ze w ogole chuda jestem.. O.o hahaha mam dosyc duzy, taki do przodu bardzo wypchniety.. Juz chyba 97 cm.. :/ no i juz 13 kg na plusie ;((( jutro zaczynam 32 tydzien.. No ale teraz obiecalam sobie ze juz nie bede jesc slodyczy itp bo nie chce zobaczyc 7 z przodu :/:/
|
#4280 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Natalka
uwielbiam takie naturalne kobiety!!Cytat:
![]() ja tez jej nie trawie!!a MT nie ogladam bo to juz nuda w tej edycji... Cytat:
Cytat:
dla zdolnej mamuski![]() Cytat:
ja cycuchy mam male bo cale D![]() u nas tez w textilu pelno tych bodziakow. Cytat:
to moge Wam kupic i wyslac!!napewno sa jeszcze w h&m ale 3x drozsze i po angielskiemu Cytat:
![]() ale bym zjadla swojeskiego ciasta-drozdzaka!! ja juz tez czekam 4 tydzien:/ napisala mi wczoraj ze mi podesle cos na poczte ale do odboru dopiero gdziez za tydzien wiec tez z miesiac poczekam:/ a skad wiesz ze ja wodnik??bo ja to sama nie wiem a urodzona jestem 19.02Cytat:
i nie gadaj nam tu takich glupot o kadrach etc bo normalnie :bicz:Cytat:
![]() Halawaya tez tesknimy Daszek na ptaszek ola boga co oni wymyslaja ![]() LAndi witaj kur>a co to ma znaczyc?????????????????? ? nie potrafisz sie postawic do cholery ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Kia no to super to wymyslil!! |
||||||||
|
|
|
#4281 |
|
Zadomowienie
|
Kurde ciezko mi sie pisze na tel dlatego na dwa razy musialam to wziac
Karolka mankowa ja mam se xperia neo v. Nie jest jakis super cudny ale daje rade w zasadzie to najczesciej siedze na kompie i nie wiem czy oplaca mi sie sciagac takie aplikacje Kuurde w ogole jak przeczytałam wczesniej ze buszowalyscie tu o 1 w nocy to sie wkurzylam... bo ja tez o 1 sie obudzilam i nie spalam do 4 ale gralam na telefonie... Jakbymwiedziala ze tu ktos napisal to tez bym sie odezwala![]() Halwaya my tez tesknimy łącze sie w bolu co do braku kompa.. Ewcia ta Twoja siostra tojedno wielkie nieporozumienie !! No ja pier.ole współczuję Tobie i jej synkowi musielibyscie chyba wszyscy lacznie.z.rodzicami kopnac ja w du.pe zeby sie opamietala... :/
|
#4282 |
|
Zadomowienie
|
Landi,
Brak słów co ta Twoja siostra wyprawia Trzymaj się Kochana...ale siostrzeńca też szkoda ![]() Marti, Który ty jesteś rok urodzenia?- to Ci powiem... Ale wydajesz mi sie 100% wodnikiem ![]() Ja tez zreszta jestem wodnikiem, dlatego cwaniakuję że Ty też
|
#4283 |
|
Zadomowienie
|
Daszek na ptaszek
hmm tez pierwszy raz o tym slysze ale wydaje mi sie ze jak ma sie chlopaka to przynajmniej raz trzeba byc przez niego obsiusianym dziewczynki to raczej nie robia tAkich fontann chyba.![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Lee fuj zgaga mnie zlapala ide sie mleka napic Ja jestem skorpionem
|
#4284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A później w dzień nietomna jestem ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
Ale myślę że na to daszek nawet by nie pomógł bo to jest sekunda, np przy zdejmowaniu pieluchy
|
||
|
|
|
#4285 |
|
Zadomowienie
|
Marti to chyba 86 jest rocznik tak? Tak jak w nicku
![]() Ja ostatnio jakos malo snu potrzebuje... Położyłam sie o 4, po 9 wstalam.. Teraz w sumie spac mi sie nie chce.. Nie wiem dziwnie jakos..
|
#4286 | |
|
Zadomowienie
|
DeKajka, Marti, Nicole, Natallkaa - jakie śliczne te Wasze brzuszki
Ja się ze swoim schowam bo przy Was kompleksów dostaję Cytat:
Tylko takie Panie nie znają naszej DeKajki i nie wiedzą jak ona czeka i czeka, kombinuje i będzie skakać z radości jak się zacznie ![]() Landi - dobrze że wszystko wporządku. A co do siostry - no nie wytrzymam (a bardzo spokojnym człowiekiem jestem) - jak ja bym jej wkropiła ![]() ![]() Co za kobieta! Weź huknij na nią... Twoje zdrowie i zdrowie Maleństwa jest najważniejsze. A ona co - nie wie że jak się ma dziecko to się nim zajmuje, a przynajmniej nie obarcza siostry która ma zagrożoną ciążę... Randka nie zając nie ucieknie w sytuacji jaka jest u Ciebie - najważniejsi jesteście teraz Wy. Daszek na ptaszek - w życiu bym nie wpadła o co chodzi ![]() Halwaya - też Nam tęskno A ja tak sobie sprawdziłam te znaki zodiaku i wychodzi na to że nasz syn będzie skorpionem (23.10-21.11). ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Mykam spać dziewczyny - także miłej nocki ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- PS. Justa - ja logując się zawsze patrzę na pierwszą stronę i czy doszły jakieś urodzone dzieciaczki
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie zaczynamy 38 tydzień
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przez to ze malenstwo pochowaneale nic, to czasowka i nas rozpakuje niebawem
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

z materiału normalnie i wypchane watą 
juz chyba od 2 miesiecy zdjecia nie robie bo sie w kadrze nie mieszcze, miala byc sesja ale pierdziele, juz sie nie nadaje

to już nie na moje siły
. gdybym miala duzy to chociaz bylabym pewna ze wszystko w porzadku bo rzeczą normalna jest miec wieeelki balon w 9 miesiacu .. a nie u mnie jak w 6 ..
.. jego sprawa . jak mi przyniesie pysznych maslaczkow albo podgrzybkow to ja jestem za . bo taki sosik to bym wtramboliła ..

marsz na sesje!!!

dla zdolnej mamuski