Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-20, 21:41   #4261
ausente
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
naprawdę? wyglądają super te literki, może i ja spróbuje zrobić takie
tak z materiału normalnie i wypchane watą nie wspomnę o tym,że bawiłam się z tym 8 godzin i rączki mi odpadały bo szyłam ręcznie bo niestety nie umiem szyć na maszynie ;|
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 21:41   #4262
Nicole03
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
a to kącik naszej Melci ) jeszcze nie wykończony,bo brak zasłonek,pościeli itd. Ale pokazuje Wam wersje roboczą ;] troche slabej jakosci ,ale jest
Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pieeeeekne macie brzuszki!! i ile bym dala za taki nieduzy.... to znaczy - w sam raz macie po porstu a nie tak jak moj wieeeelki juz chyba od 2 miesiecy zdjecia nie robie bo sie w kadrze nie mieszcze, miala byc sesja ale pierdziele, juz sie nie nadaje

A rwe kulszowa tez mialam, jakos ostatnio przeszlo ale bylo pare takich dni ze dupska z kanapy ruszyc nie moglam, a jak juz rozchodzilam bylo w miare wiec wizaz na stojaco czytalam

W ogole nie wiem czy tez tak macie ze jak nie ma mnie pol dnia na wizazu to logujac sie czekam na jakis porod!! :brzyda l:

Ja codziennie rano czekam na jakieś nowinki
A tak swoja drogą wiadomo co u Landi ?? Od czasu szpitala nie było jej na forum chyba
Nicole03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 21:49   #4263
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nicole03 Pokaż wiadomość
Ja codziennie rano czekam na jakieś nowinki
A tak swoja drogą wiadomo co u Landi ?? Od czasu szpitala nie było jej na forum chyba
Nooo.... nie widzialam jej od tego czasu
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 21:57   #4264
meiadeleite
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny na allegro nie ma "daszka na ptaszka" ? Czy może która zamawiała ?
Na All rzeczywiście nie ma, ale jest tu http://www.peticado.pl/pl/oferta/akc...zek-na-ptaszek
Jak dla mnie gadżet, coś takiego dałabym na prezent/mogłabym dostać w prezencie, ale sobie bym nie kupiła - zbędny wydatek, pieluszka spełni taką samą rolę
Stary 2012-10-20, 22:04   #4265
Nicole03
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość
Na All rzeczywiście nie ma, ale jest tu http://www.peticado.pl/pl/oferta/akc...zek-na-ptaszek
Jak dla mnie gadżet, coś takiego dałabym na prezent/mogłabym dostać w prezencie, ale sobie bym nie kupiła - zbędny wydatek, pieluszka spełni taką samą rolę
Ojej pierwszy raz takie cudo widzę
Stary 2012-10-20, 22:06   #4266
justa86
Zadomowienie

Cytat:
A ja sie nie odzywalam bo nie wiedzialam o co chodzi i o ktorego ptaszka heheh
Stary 2012-10-20, 22:10   #4267
Ma_majka
Zakorzenienie

Daszek na ptaszek Pierwszy raz widzę takie cudo
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 22:11   #4268
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
tak z materiału normalnie i wypchane watą nie wspomnę o tym,że bawiłam się z tym 8 godzin i rączki mi odpadały bo szyłam ręcznie bo niestety nie umiem szyć na maszynie ;|
ooo to tym bardziej brawa dla Ciebie, że tak super to wyszło
Cytat:
Cytat:
Ojej pierwszy raz takie cudo widzę
ja też pierwsze słysze o czyms takim zachodziłam w głowę o co Pokrzywka pyta

Karolamankowa ale sobie maraton dziś urządziłaś to już nie na moje siły ale grzybkami z cebulką bym nie pogardziła - brzmi pysznie
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 22:13   #4269
halwaya
Zakorzenienie

Dziewczynki.. tesknie za wami
Komp dalej padniety, chcielismy nawet kupic dzis nowy, ale akurat te, ktorymi bylismy zainteresowani nie mieli na stanie. Dupa, dupa

Raport dnia mi ktos przestawi?
Milego wieczorka

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 22:17   #4270
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Komp dalej padniety, chcielismy nawet kupic dzis nowy, ale akurat te, ktorymi bylismy zainteresowani nie mieli na stanie. Dupa, dupa

Milego wieczorka
My tez tesknimy!! Wracaj wracaj bo co Ty bez nas tam robisz??
A raportu nie zdam bo sama nie bylam na bierzaco....ale jedzenie jedzenie i jedzenie

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Ide spac.....kuzyn poprosil tżta i to zeby kogos tam podwiozl na wesele czy samochod odstawil.... mam dosc kur'wa czasem mam wrazenie ze ten kuzyn to jego druga zona :/ a ja siedze jak pi'pa sama w domu..... zaluje ze nie zamieszkalismy w moim rodzinnym miescie tylko w miescie tzta ;( dobranoc....
Stary 2012-10-20, 22:20   #4271
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny pieeeeekne macie brzuszki!! i ile bym dala za taki nieduzy.... to znaczy - w sam raz macie po porstu a nie tak jak moj wieeeelki juz chyba od 2 miesiecy zdjecia nie robie bo sie w kadrze nie mieszcze, miala byc sesja ale pierdziele, juz sie nie nadaje
A ja Ci zazdroszcze . gdybym miala duzy to chociaz bylabym pewna ze wszystko w porzadku bo rzeczą normalna jest miec wieeelki balon w 9 miesiacu .. a nie u mnie jak w 6 ..

Matko jak ja sie czuje .. zdycham normalnie . chcialabym zeby to byla oznaka zblizajacego sie porodu ale znajac zycie pewnie nie ..

TŻet mi oznajamil ze jutro idzie na grzyby .. wstaje o 6 a do pracy ma na 10 .. jego sprawa . jak mi przyniesie pysznych maslaczkow albo podgrzybkow to ja jestem za . bo taki sosik to bym wtramboliła ..

Chyba sie poloze ale znajac zycie szybko wyladuje znowu na fotelu .. ehh ..
No nic . dobranoc ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 22:21   #4272
Nicole03
Rozeznanie

Dobranoc
Stary 2012-10-20, 22:24   #4273
halwaya
Zakorzenienie

No wlasnie, co ja robie..
Dzis byl u mnie troche grafik napiety, bo tygodniowe zakupy, sprzatanie, gotowanie.. kapiel i urodziny u naszych znajomych..
Kolega zadal mi niedyskretne pytanie pt 'ile przytylas'

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 22:32   #4274
landi0909
Zakorzenienie

hej

rzeczywiscie nie bylo mnie kilka dni, nasz laptop zepsuty (mój mąż postanowił złamać cały ekran ) a ja nie mam dostępu wogóle do lapka na którym działa wizaż.

jak już wiecie w szpitalu przeszlam horror i nikomu tego nie zycze. lekarz na IP zamiast mnie zbadac postanowil pic sobie kawke. ja w miedzyczasie zaczelam chyba z nerwow wymiotowac, az w koncu zemdlałam na podłodze w łazience i wreszcie doktorek sie mna zainteresowal. Moj M powiedzial ze wniesiemy na niego skarge.
dostawalam cala noc kroplowki rozkurczowe i nawadniajace, na szczescie rozwarcie sie nie powiekszalo wiec mozna bylo cofnac akcje porodowa. Pozniej inna lekarka przyszla na dyżur to powiedziala ze sprobujemy donosic dzidziusia.

jutro zaczynamy 37 tc

no i wogole nie wiem czy Dojotka Wam pisala, ale moja siostra jest meeeega zaje*bista. Stwierdzila ze nie moge jeszcze rodzic bo ona idzie dzis na randke. Wedlug niej powinnam wogole rodzic w domu zeby w trakcie boli partych zajmowac sie jej dzieckiem jeszcze jak ona bedzie sie bawic w klubie. No i oczywiscie poszla dzis na impreze. i to ja musze spac z siostrzencem bo przeciez mama po wylewie za wiele nie zdziala... a siostrzeniec ma blokade psychiczna z wyproznianiem sie (rozwod rodzicow tak na niego wplywa) no i oczywiscie wiem doskonale ze dzis przez sen bedzie robil do lozeczka. czyli nocka z glowy plus wymiotowanie moje, bo tak to na mnie dziala. Laski, ja sie modle zeby juz urodzic i miec spokoj...
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 22:36   #4275
karolamankowa
Zadomowienie

Natalka,
Jutro Cię poczestuje grzybkami...
albo DeKajce gwizdniemy jak obierze i ugotuje
Ja mam przecież chłopca, ale jak żyje takiego daszka nie widzialam

Halwaya,
Tęsknię

Justa,
Co Ty mi tu pierdzielisz marsz na sesje!!!
Stary 2012-10-20, 22:42   #4276
Nicole03
Rozeznanie

Landi Dobrze że z dzidziusiem wszystko w porządku, i jakoś daliście rade w tym szpitalu- nie ma co konowałów trzeba tępić .
A co do siostry
Trzymam kciuki za Was i choć to nie łatwe to postaraj się nie denerwować bo to Wam jeszcze bardziej szkodzi
Stary 2012-10-20, 22:48   #4277
DeKajka
Zakorzenienie

Ewcia - brak mi slow co do Twojej siostry .. gdybym tylko mogla jej powiedziec co o tym mysle .. No jak tak mozna ??? kobieta z zagrozona ciaza zajmuje sie jej dzieckiem a ta sie bawi na imprezce ???? no nie moge .. nie potrafie tego zrozumiec ! .

A Ty kochana mimo wszystko staraj sie nie denerwowac .. nie przemeczac .. odpoczywaj jak najwiecje sie da . I mysl o sobie i swoim synku bo nic teraz nie powinno sie oprocz tego liczyc .. jestesmy z Toba kochana

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 22:52   #4278
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość

Milego wieczorka
Ja też tęsknię
Nic ciekawego się nie działo, nikt nie urodził, nikt w szpitalu nie wylądował Nuuuuuudy
Stary 2012-10-20, 22:55   #4279
kia_mia
Zadomowienie

Heej ja dzis zrobilam sobiemala wycieczkę z tztem bylam na torze pod częstochowa nie bylo wcale tak zle.. Myslalam ze nie wytrzymam tam wysiedziec chocby pol h ale dalam rade. Chyba pierwszy raz od wakacji wyszlam gdzies z tztem.. Tzn gdzies dalej niz do sklepu czy lekarza i jeszcze kolega tzta oswiadczal sie dziewczynie.. Wiec troche atrakcji bylo.. Nawet to na telefon nagralam tak super jezdzil wokół niej autem takie kolko robil, wszystko zadymione, ona stała taka biedna i sie smiala.bo myslala ze to do.zdjec po czym on sie zatrzymal, wysiadl z auta ukleknal i wyciagnal pierscionek ) az mi sie lezka w oku zakrecila..
Co do brzuszkow to wszyscy mi mowia ze mam maly i ze w ogole chuda jestem.. O.o hahaha mam dosyc duzy, taki do przodu bardzo wypchniety.. Juz chyba 97 cm.. :/ no i juz 13 kg na plusie ;((( jutro zaczynam 32 tydzien.. No ale teraz obiecalam sobie ze juz nie bede jesc slodyczy itp bo nie chce zobaczyc 7 z przodu :/:/

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 22:59   #4280
marti86
Zakorzenienie

Natalka piekny!! a Ty jaka sliczna uwielbiam takie naturalne kobiety!!

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Teraz już dzieciaczki są duże i nie mają za wiele miejsca. Możesz spróbować poleżeć na przeciwnym boku niż masz ucisk na nogę, choć nie wiem czy na tym etapie ciąży to już coś da.

ja ciagle leze:/ po prostu musze do tego zwyczajnie przywyknac a upierdliwe cholerstwo

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość

ale mnie ta Foremniak z mam talent denerwuje
ja tez jej nie trawie!!a MT nie ogladam bo to juz nuda w tej edycji...

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
nie oglądam tego, ale foremniak nigdy nei lubiłam
tak samo jak kozuchowskiej...taka wyniosła i zarozumiała się wydaje
jakbym swoje slowa czytala!!

Cytat:
a to kącik naszej Melci ) jeszcze nie wykończony,bo brak zasłonek,pościeli itd. Ale pokazuje Wam wersje roboczą ;] troche slabej jakosci ,ale jest
dla zdolnej mamuski

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość

śliczny brzuszek a jakie cycuchy

ooo jaaaa ale słodkie.... a gdzie kupiła tego Kocham Tatusia? bo ja poluję na taki, żeby zrobić niespodziankę mojemu tżtowi jak będziemy wychodzić ze szpitala i nie mogę nigdzie kupić

Zboczuch ja cycuchy mam male bo cale D
u nas tez w textilu pelno tych bodziakow.

Cytat:
ausente śliczny kącik!!!fajny pomysł!!!

cudne
ja mam skarpetki dla malego z napisami i <3 mum i i <3 dad ale chcialabym cos kupic typu ze kocham tatusia wiem ze moj tz by sie ucieszyl, ostatnio jak rozwiesilam sliniaki na kaloryfer w lazience to przeżywal , ze takie słodkie, a przeciez to tylko śliniaki

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

kurcze u mnie nie ma textil market
dziewczyny jak chcecie i jak sie wyrobieto moge Wam kupic i wyslac!!
napewno sa jeszcze w h&m ale 3x drozsze i po angielskiemu

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Hej,

Marti, nie strasz- moja miała 2220 w 33 i 0... Czyli całkiem podobnie...

Marti, Ty jesteś 100% Wodnik

DeKajka, Marti, Natalka-
Ślicznie wygladacie, naprawdę pieknie

Matko...wszystko pozapominalam

Ale to chyba ze zmęczenia...4 godziny na grzybach, potem sprzątanie ze zmywaniem podłóg włącznie, obiad i ciasto upieklam....i teraz wszystko mnie boli
...grzybki jeszcze obralam i gotowalam- jutro wciągne smażone z cebulką

Aaaa i Marti jak tylko zdjęcia dostanę to sie pochwalę...ale to nieprędko bo ta fotograf rozchwytywana jest i uprzedzila ze za miesiąc...ewentualnie próbka jakaś w poniedziałek...

ale bym zjadla swojeskiego ciasta-drozdzaka!!
ja juz tez czekam 4 tydzien:/ napisala mi wczoraj ze mi podesle cos na poczte ale do odboru dopiero gdziez za tydzien wiec tez z miesiac poczekam:/
a skad wiesz ze ja wodnik??bo ja to sama nie wiem a urodzona jestem 19.02

Cytat:

W ogole nie wiem czy tez tak macie ze jak nie ma mnie pol dnia na wizazu to logujac sie czekam na jakis porod!!
ja tez wyczekuje wiescii nie gadaj nam tu takich glupot o kadrach etc bo normalnie :bicz:

Cytat:
My tez tesknimy!! Wracaj wracaj bo co Ty bez nas tam robisz??
A raportu nie zdam bo sama nie bylam na bierzaco....ale jedzenie jedzenie i jedzenie

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Ide spac.....kuzyn poprosil tżta i to zeby kogos tam podwiozl na wesele czy samochod odstawil.... mam dosc kur'wa czasem mam wrazenie ze ten kuzyn to jego druga zona :/ a ja siedze jak pi'pa sama w domu..... zaluje ze nie zamieszkalismy w moim rodzinnym miescie tylko w miescie tzta ;( dobranoc....
a dla tz

Halawaya tez tesknimy

Daszek na ptaszek ola boga co oni wymyslaja

LAndi witaj kur>a co to ma znaczyc?????????????????? ? nie potrafisz sie postawic do cholery no chyba Ci wleje!!!!!!!!!!!!! nie mozesz tak dawac siebie wykorzystywac!!!!

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Kia no to super to wymyslil!!

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-20, 23:05   #4281
kia_mia
Zadomowienie

Kurde ciezko mi sie pisze na tel dlatego na dwa razy musialam to wziac
Karolka mankowa ja mam se xperia neo v. Nie jest jakis super cudny ale daje rade w zasadzie to najczesciej siedze na kompie i nie wiem czy oplaca mi sie sciagac takie aplikacje

Kuurde w ogole jak przeczytałam wczesniej ze buszowalyscie tu o 1 w nocy to sie wkurzylam... bo ja tez o 1 sie obudzilam i nie spalam do 4 ale gralam na telefonie... Jakbymwiedziala ze tu ktos napisal to tez bym sie odezwala

Halwaya my tez tesknimy łącze sie w bolu co do braku kompa..
Ewcia ta Twoja siostra tojedno wielkie nieporozumienie !! No ja pier.ole współczuję Tobie i jej synkowi musielibyscie chyba wszyscy lacznie.z.rodzicami kopnac ja w du.pe zeby sie opamietala... :/

Stary 2012-10-20, 23:10   #4282
karolamankowa
Zadomowienie

Landi,
Brak słów co ta Twoja siostra wyprawia
Trzymaj się Kochana...ale siostrzeńca też szkoda

Marti,
Który ty jesteś rok urodzenia?- to Ci powiem...
Ale wydajesz mi sie 100% wodnikiem
Ja tez zreszta jestem wodnikiem, dlatego cwaniakuję że Ty też
Stary 2012-10-20, 23:15   #4283
kia_mia
Zadomowienie

Daszek na ptaszek hmm tez pierwszy raz o tym slysze ale wydaje mi sie ze jak ma sie chlopaka to przynajmniej raz trzeba byc przez niego obsiusianym dziewczynki to raczej nie robia tAkich fontann chyba.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Lee fuj zgaga mnie zlapala ide sie mleka napic

Ja jestem skorpionem

Stary 2012-10-20, 23:20   #4284
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
Kuurde w ogole jak przeczytałam wczesniej ze buszowalyscie tu o 1 w nocy to sie wkurzylam... bo ja tez o 1 sie obudzilam i nie spalam do 4 ale gralam na telefonie... Jakbymwiedziala ze tu ktos napisal to tez bym sie odezwala
Mi się najpierw chciało spać, a później zaczęłam jakiś dziwny film oglądać no i przy okazji na kompie siedziałam gdzieś do 2 A później w dzień nietomna jestem

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
Daszek na ptaszek hmm tez pierwszy raz o tym slysze ale wydaje mi sie ze jak ma sie chlopaka to przynajmniej raz trzeba byc przez niego obsiusianym dziewczynki to raczej nie robia tAkich fontann chyba.
Ja sikiem w twarz dostałam od syna może ze 3-4 razy Ale myślę że na to daszek nawet by nie pomógł bo to jest sekunda, np przy zdejmowaniu pieluchy
Stary 2012-10-20, 23:26   #4285
kia_mia
Zadomowienie

Marti to chyba 86 jest rocznik tak? Tak jak w nicku

Ja ostatnio jakos malo snu potrzebuje... Położyłam sie o 4, po 9 wstalam.. Teraz w sumie spac mi sie nie chce.. Nie wiem dziwnie jakos..

Stary 2012-10-20, 23:44   #4286
niteczka83
Zadomowienie

DeKajka, Marti, Nicole, Natallkaa - jakie śliczne te Wasze brzuszki Ja się ze swoim schowam bo przy Was kompleksów dostaję

Cytat:
dekajka ja z twoich tekstow o porodzie NIE MOGĘ
jak się u ciebie zacznie akcja porodowa to chyba bedziesz kwiczec z radosci
A potem pojedzie pełna radości i szczęścia na porodówkę i nie będą chcieli uwierzyć że rodzi - jak to u nas na sr było "jak kobieta przyjeżdża uśmiechnięta - to wiadomo że na pewno jeszcze nie rodzi".
Tylko takie Panie nie znają naszej DeKajki i nie wiedzą jak ona czeka i czeka, kombinuje i będzie skakać z radości jak się zacznie

Landi - dobrze że wszystko wporządku. A co do siostry - no nie wytrzymam (a bardzo spokojnym człowiekiem jestem) - jak ja bym jej wkropiła Co za kobieta! Weź huknij na nią... Twoje zdrowie i zdrowie Maleństwa jest najważniejsze. A ona co - nie wie że jak się ma dziecko to się nim zajmuje, a przynajmniej nie obarcza siostry która ma zagrożoną ciążę... Randka nie zając nie ucieknie w sytuacji jaka jest u Ciebie - najważniejsi jesteście teraz Wy.

Daszek na ptaszek - nie widziałam tego, niezły gadżet w życiu bym nie wpadła o co chodzi

Halwaya - też Nam tęskno

A ja tak sobie sprawdziłam te znaki zodiaku i wychodzi na to że nasz syn będzie skorpionem (23.10-21.11).

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Mykam spać dziewczyny - także miłej nocki

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

PS. Justa - ja logując się zawsze patrzę na pierwszą stronę i czy doszły jakieś urodzone dzieciaczki
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 00:04   #4287
Nicole03
Rozeznanie

Właśnie zaczynamy 38 tydzień
Stary 2012-10-21, 00:11   #4288
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2012-10-21, 00:35   #4289
dzinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
A ja Ci zazdroszcze . gdybym miala duzy to chociaz bylabym pewna ze wszystko w porzadku bo rzeczą normalna jest miec wieeelki balon w 9 miesiacu .. a nie u mnie jak w 6 ..

Matko jak ja sie czuje .. zdycham normalnie
. chcialabym zeby to byla oznaka zblizajacego sie porodu ale znajac zycie pewnie nie ..

TŻet mi oznajamil ze jutro idzie na grzyby .. wstaje o 6 a do pracy ma na 10 .. jego sprawa . jak mi przyniesie pysznych maslaczkow albo podgrzybkow to ja jestem za . bo taki sosik to bym wtramboliła ..

Chyba sie poloze ale znajac zycie szybko wyladuje znowu na fotelu .. ehh ..
No nic . dobranoc ..
wszystko pogrubione mam tak samo, wszedzie ucisk przez to ze malenstwo pochowane
ale nic, to czasowka i nas rozpakuje niebawem

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 00:43   #4290
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości