|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Witam
I u mnie jajecznica z grzybami ![]() Co powiecie na ten wózek?? MOże i za wcześnie, ale mam prawie po sąsiedzku. Chyba wybiorę się obejrzeć http://tablica.pl/oferta/wozek-wielo...1263f0d;r:4;s:
Maciek 12-08-1997Edytowane przez bmma Czas edycji: 2012-10-21 o 10:41 |
|
|
|
#3902 | |
|
Raczkowanie
|
O co chodzi z tym klubem??
Bo muszę przeglądnąc wybrać, a to chwilę zajmie, może wieczorem, cosik dodam. Cytat:
A właśnie odnośnie wózka, koleżanka która jest już "na wylocie" planuje zamawiać tutka, tylko biedna na kolor się nie może zdecydować, próbowałam jej pomóc, ale faktycznie nie jest to łatwe, chyba za duży wybór. Jak się nam podoba gondolka, to znowu okazuje się że spacerówka wtedy jest prawie cała czarna. A wy który kolor tutka bierzecie pod uwagę. Pytam, bo wiem, że kilka dziewczyn też planuje kupić właśnie ten wózio. Miłego, słonecznego dnia, zmykam na śniadanko, potem szykowanko, Kościół, obiadek i kolejny jesienny spacerek. Pozdrawiam
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczybnki w piekny niedzielny dzień
My nadal remontujemy, jeszcze z 2 tygodnie pewnie potrwa, mam andzieję, że na listopad bedziemy juz na swoim...Poza tym brzuchol mi rosnie w ekspresowym tempie, potem wrzuce foty Gratuluje udanych pieknych zakupów. U nas na razie zakupy "mieszkaniowe" po przeprowadzce pewnie bede się brała za dzieciece-już sie nie mogę doczekać.
|
|
|
|
#3904 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
, i u nas mgła już lekka ale nadal.....ja jeszcze w łóżeczku -wstałąm tylko aby jajecznice zrobić-i teraz leżę jeszcze z kompem i słuchawkami na ...brzuchu , a dzieci leżą obok oglądając "pana kleksa",mąż grzebie przy akwarium...... hmmm sielanka ,ale należy mi się odpoczynek po ostatnim - wczoraj byłam tak wykończona ,że się wieczorem aż popłakałam....myślałam ,że padnę .... a teraz mnie jeszcze boli strasznie gardło.... wszystko mam "zawalone".... super poprostu..... Cytat:
,no mój mały właśnie wczoraj miał czkawkę ... czuć -hmmm- jak normalna czkawka ,tylko w brzuszku -teraz od wewnątrz ale jak maleństwo podrośnie to nawet przykładając rękę będzie można wyczuć..... kubuś miał rzadziej ale ninka codziennie przez dłuuugi okres.... ile się z niej naśmialiśmy... Cytat:
....... , ale istnieją też całkiem fajni -tylko to mniejszość..... a tak w sumie to niewiesz kto siedzi w Twoim brzuszku ?! może taki właśnie facecik -na punkcie , którego oszalejesz..... ![]() Cytat:
ale oprócz podstaw.zest.pościeli(koł adra, prześcieradło i poduszka o grubości -niewiem kilka cm-której i tak baaardzo długo nieużuwałm , to mam ochraniacze na szczebelki i baldachim.ten ostatni wydaje się zbędny ale mi służył jako skuteczna zasłona .... bo jak któreś dziecko zasypiało lub już się obudziło to jak mnie zauważyło to od razu chciało na ręcę itp a tak to chociaż dziecko nie spało już to zasłonięte baldachimem patrzyło sobie ,bawiło się nóżkami i czasami znowu zasnęło (albo ja nie zbliżając się -pilotem-włączałam karuzelę(tą fb z miasiami)i ....dziecko ..odpływało.... i ja też.......)oooo ja też miałam dziś jajecznicę- z kurkami .....
|
|
#3905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi się wózek poodba jak poblisku to pewnie warto zobaczyć (;
|
|
#3906 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pochwal sie co masz Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja dzis pospalam do 11.20!!
|
|
#3907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak cos to sie jeszcze jakos zgadamy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() taka ochote mi narobiliscie, ze zaraz w koncu wstane z tego lozka pojde do kuchni i ZROBIE TA JAJECZNICE !!!!!!!!!!!!! kocham moja mamuske " dziękuję za zdjęcie brzuszka mi tam podoba się jest fajne ino co tam masz we środeczku tego nie wiem,ale kocham Ciebie to pokocham i TO maleństwo co urodzisz oby tylko było zdrowe" Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2012-10-21 o 12:24 |
||
|
|
|
#3908 |
|
Wtajemniczenie
|
to myśmy zjedli pizzę :P chociaż też miała być jajecznica ale nikomu się po jajka nie chciało iść
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
no i NICI z mojej JEJECZNICY jajek w domu nie mam.
ale za to odgrzewam wczorajszy kurpnik haha |
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Ja u rodziców zjadłam tradycyjny niedzielny obiad: rosół, kotlet, kartofele, kaalfior i surówka i ledwo sie tocze...Ide zaraz oglądać Mam talent, bo wczoraj przegapiłam
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
yhmmm porzadny niedzielny obiciad - komu by sie chcialo
gotowac, mowie o mnie i o siostrze, wiec musze poczekac na rarytasy az do PL w odwiedziny poleca, ale to juz tylko MIESIAC i kilka dni ja wlasnie wrocilam ze spacerku z kolezanka i jej dziecmi, i mowie wam tak mnie te mlode wymeczyly - chodz tu, biegaj za mna, pohustaj mnie aaaa
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu pustki, chyba korzystacie z pieknej pogody...Ja miałam oglądac, a talent, a go przespała,- obudziłam sie na finał
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie w pociagu wracam do opola bo jutro znowu szkola i tym razem od pon do czwartku
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
ide sie zdrzemnac wlasnie, pewnie obudze sie kolo 21 :d
szybka kapiel a jutro jak wyjde z domu o 7.10 to bd na 21.30 dopiero - eh oby do 7.11 i skoncze poziom kursu fiuu fiuu ![]()
|
|
|
|
#3915 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie obiad mam gotowy i czekam na tżta bo z psem poszedł i zaginął w akcji...
A ogólnie wkurzona jestem, oddałam telefon do serwisu i do 3 tyg mają naprawić A abonament płacić trzeba...
|
#3916 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas pięknie było Cytat:
![]() mamy klub dla stałych bywalców, kolejne przyjęcia będą pewnie niedługo, dla tych co długo już z nami piszą i trochę zdążyłyśmy poznać Cytat:
|
|
|
#3917 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko w ta piękną niedzielę... lubię jesień z pluchą, ale takich pięknych dni będzie mi szkoda...
Widzę, że dziewuszki wywiało na spacerki I dobrze, trzeba Fasolki dotleniać
|
|
#3918 |
|
Zadomowienie
|
Strippi
Ja też poproszę o przyjęcie do klubu
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
jeny jak mi się spać chce już
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-10-21 o 19:53 |
|
|
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
Ale dzis był piękny dzień! Zaliczyliśmy spacerek, rano mężuś przyniósł cały kosz grzybów
A jutro spotkanie z fasolką |
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro też idę jednak
bo nie mogę się doczekać środy i idziemy jutro hehehe
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
HA wstalam !!! zajrzalam do lodowki bo glodna a tam SWIATLO
eh no nic trza zupe odmrazac, chcialam pizze zamowic, ale w sumie szskoda kasy, do wyplaty jeszcze spory czas, a bilet 26go miesieczny trza kupic.
|
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
ja też coś głodna :/
wczoraj kupiłam pizze ristorante i tak mi smakowała że szok
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
U nas byla galaretka drobiowa na kolacje. pyszota
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Jak ten weekend szybko zleciał ![]() Ja na śniadanko robiłam omleta w nowym urządzeniu jeszcze nigdy nie miałam tak puszystego nawet w pewnym momencie stwierdziłam do tż że nie wyszedł a on taki pulchniutki przepyszny była ![]() Od piątku miałam przerwę od komputera i tv od razu lepiej, dziś byliśmy u tż mamy na imieninach. A tak to od wczoraj wzięłam się za czytanie książki i przed chwilą ją skończyłam naprawdę mnie wciągnęła i gdyby nie obowiązki domowe to bym rano skończyła. W piątek od 16 do soboty 8:30 leżałam w łóżku tak mi niedobrze i źle było ![]() Dla dziewczyn które mają ciągnięcia w pachwinach wyczytałam, że to zupełnie naturalne i może bardzo boleć i to nie jest nic niepokojącego od 14 tygodnia wiązadła się bardziej naciągają i bolą i ten ból szczególnie mocno odczuwalny w pierwszej ciąży. Więc się nie przerażać ja się uspokoiłam to może i komuś pomogę U nas wstrętna pogoda tz ładnie ciepło ale taka mgła cały dzień, że nic nie widać rano tylko przeszłam się po ziemniaki do sklepu bo zapomniałam wczoraj kupić normalnie skleroza. Miłego wieczorku Kochane ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Aha i muszę się pochwalić wczoraj policzyłam drobne ze skarbonki gdzie wrzucam na przysłowiowy "wózek" dla maleństwa i już jest troszkę ponad 500 zł jak tak dalej pójdzie to na wyprawkę się uzbiera |
|
|
|
#3926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za oszczędność i ogólnie
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie w opolu i idę na Harrego właśnie się zaczyna
pa
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
ja odgrzalam ( odmorizlam ) zupe, a przy okazji znalazlam 6 palek z kuraka takze zamrozonych, wiec juz sa w piecu.
powiem wam ze DAWNO nie czulam takiego glodu, a dzis sporo zjadlam
|
|
|
|
#3929 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za oszczędności Ja też sukcesywnie odkładam do skrzyneczki pt. "Didol"
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
boshe ja mam dzis seryjnie jakies zboczone mysli,
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

12-08-1997
.... a teraz mnie jeszcze boli strasznie gardło.... wszystko mam "zawalone".... super poprostu..... 
....... , ale istnieją też całkiem fajni -tylko to mniejszość..... a tak w sumie to niewiesz kto siedzi w Twoim brzuszku ?! może taki właśnie facecik -na punkcie , którego oszalejesz.....
Moj Tż zresztą też za przesadą nie jest... I tak sobie myślę, że zdecyduję sie tylko na zestaw zawierający wypelnienie kołdry i poduszki, poszewkę na kołdrę i poduszkę i ochraniacz na szczebelki. A Wy jak planujecie?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)