|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Czy ktokolwiek ma na zbyciu pare kropel Ambre Russe..
ewentualnie Pustynia Marokanska lub Chergui Podziele sie czym mam............w zamian moge oddac koncowki perfum we flakonie ...Douglasowych Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2012-10-20 o 13:41 |
|
|
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
Posiadam około 0,5ml Ambre Russe, w firmowej próbce z atomizerem.
|
#393 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Do oddania
Bvlgari omnia 25/65 ml miniatura rykiel rose 7/7,5ml szukam słonia, anioła, obsession men...i innych
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu, ja mam odlewke (tylko musialabym sprawdzic jak duza)a co masz do oddania?
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widze ze poszukujesz pustych flakonow a ja mam flakon po DkNy Pure jeszcze z zawartoscia na pare glebszych psikow,mam tez tester Hugo Boss pure purple jakies 10 ml. troche oudziakow w samplach roznych..nie wiem czy to twoja bajka wiec na razie nie wymieniam ,moge odlac Ci troche Ambre Narguile bo skoncze pewnie moja 15 stke za piec lat dopiero i odlewke D600 chlop uzywa jej namietnie ,ale odlewke udydlam...... Amouage Intrelude Women w samplu bo to nie moja bajka w sumie nie mam sampli i gdybys mi podeslala narobila bym Ci probek z roznosci jesli chcesz potestowac ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Magdulenko jesli Ci cos pasuje to pisz Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2012-10-20 o 17:01 |
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Popatrz u mnie, może znajdzie się ten drobiazg
|
#399 |
|
Rozeznanie
|
moja zaktualizowana lista wymiankowa:
odlewki gotowe: The Different Company Bergamote około 6-7 ml Zadig&Voltaire Tome 1 - La Purete For Her EDP - 4 ml bez 3 psików testowych Caron Montaigne - 5 ml bez kilku psików testowych Escada Magnetism - 3 ml DKNY Gold - 6,5 ml Slava Zaitsev Maroussia edt - 5 ml bez kilku psików testowych Jesus del Pozo In White - 4 ml Ajmal Sacrifice for Her - 5 ml bez psika testowego mogę też zrobić małe próbeczki lub większe odlewki z flakonów: The Body Shop - Japanese Cherry Blossom mgiełka do ciała (mogę wymienić całe 100 ml na np inną mgiełkę lub zrobić większą odlewke) Lalique Tendre Kiss (może być większa odlewka) Annick Goutal Gardenia Passion (może być większa odlewka) D&G Light Blue (do 5 ml) Marina de Bourbon Reverence (do 2 ml) Marina de Bourbon Eau de LYS (do 1 ml) Marina de Bourbon Paradise LYS (może być większa odlewka) Annick Goutal Songes (do 1 ml) Annick Goutal Petite Cherie (do 1 ml) Bruno Banani Magic Woman (do 5 ml) Annick Goutal Le chevrefeuille (do 2 ml) Lalique Nilang nowa wersja (do 5 ml) Hugo Boss Nuit pour femme (do 5 ml) próbki: Czech&Speake Neroli (fabryczna bez atomizera, zostało ok 0,5 ml) Brosseau Ombre Rose l'orginal (fabryczna bez atomizera, zostało ok 0,5 ml) Christina Aguilera Secret Potion (próbka fabryczna 1,2 ml bez atomizera) Escada Incredible me (próbka fabryczna 1,5 ml bez atomizera) Mexx XX wild (próbka fabryczna 0,6 ml bez atomizera) Escada Taj Sunset (fabryczna 2 ml bez atomizera) Pierre Balmain Jolie Madame (robiona ok 1,5 ml z atomizerem) Agent Provocateur (robiona ok 1,8 ml z atomizerem) Chopard Wish Magical Nights ( robiona ok 1,5 ml z atomizerem) Thierry Mugler Angel Taste of Fragrance (robiona z atomizerem, odrobinka ok 0,2 - 0,3 ml) Rozważę każdą propozycję, natomiast najbardziej szukam: Annick Goutal - wszystkie których nie znam Diptyque - te których nie znam Parfumerie Generale - te których nie znam Chanel Chance EDP (większa ilość, min 5 ml) Love by Kilian, chociaż kropelkę Givenchy Ange ou Demon Le Secret Poesie d`un Parfum d`Hiver Korres pepper jasmine & gaiac wood lub coś innego ciekawego... |
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale... probki i odlewki mnie nie interesuja, mam tego pelno i nie uzywam ![]() Zbieram flakony, wiec glownie szkielka sa dla mnie lepem na wymianki. Niestety, te co wymienilas, juz mam. Moze wyszukalabys jeszcze cos innego ....?? ps. sprawdzilam pojemnosc odlewki - ok. 12-13ml jest w 22ml atomku |
|
|
|
|
#401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit. na pewno nawet https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-rose-edp.html Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2012-10-20 o 18:53 |
|
|
|
|
#403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak jest napisane na spodzie kokardka bladorozowa nie rozana tylko z kokardka bladorozowa nie mam w klawiaturze polskich znakow ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Nie wiem dlaczego na wizaz sa podane tylko takie pojemnosci tu jest link http://www.google.de/products/catalo...ed=0CEMQ8wIwAA przepraszam wszystkich nie jest to zadna reklama znalazlam na e bay w pojemnosci 75 chloe rose czyli sa takie pojemnosci. Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2012-10-20 o 19:06 |
|
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, Aniu dzieki za wszystkie wyjasnienia. nie zrozumialysmy sie - tzn ja zalozylam, ze z rozowa, to wersja rozana - bo tylko tej i L'eau mi brakuje. Klasyczna edp mam. Czyli jednak marudze bardzo
|
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
A czego szukasz?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny rozmawialy o tym kiedys na watku weryfikacyjnym: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=35100994 #post35100994 od postu 2410 |
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
szukam każdej ilości Noa Cacharel
w zamian to co w wątku
|
#408 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#409 |
|
spin doctor
|
Szukam bardzo CK Contradiction
-oddam np. Dune 27/30ml lub JPG MaDame wersja limitowana flakonu Rose&Roll -połowa z 75ml.
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2012-10-21 o 08:42 |
|
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
Szukam Chanel Coromandel większą ilość
|
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tutaj jest przedstawiona tylko inna wersja na Fragrantica http://www.fragrantica.com/perfume/C...ense-6358.html ...ale dla pewnosci bede w Duglasie po niedzieli poniewaz jestem pewna na 99 procent ze patrzylam w jakiej cenie byla 75 .....ale nigdy nie patrzylam,ze to moga byc niby 50 siatki poniewaz zawsze bootelki sie wyroznialy wysokoscia.....dla swojej spokojnosci sprawdze to w Duglasie i obok jest tez Liebe wiec zaspokoje ten swoj jeden procen ciekawosci . na Amazone sprzedawane do dzis w kwocie 90 E..........ale nie bede sie sprzeczac http://www.amazon.de/Chloe-Eau-Parfu...0827567&sr=8-1 Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2012-10-21 o 15:56 |
|
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I znow sie nie zrozumialysmy ![]() Ja caly czas pisalam o wersji rozanej: http://www.fragrantica.com.pl/perfum...ion-11344.html ta jest limitowanka i wystepuje tylko w pojemnosci 50ml. Normalna Chloe - EdP - jest we wszystkich pojemnosciach: 30, 50 i 75ml Na pewno masz oryginal ![]() Ale ja ta butelke juz mam. mam nadzieje, ze tym razem juz nic nie naplatalam |
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się ze swoim kramem.Może komuś coś wpadnie w oko
![]() flakon: L de Lolita 25/30ml odlewki: A.McQueen,My Queen edp. 2ml Cartier,Le Baiser du Dragon edp. 2,5ml Prada,Infusion d'Iris 4ml Prada edp. 9ml Poszukuję choć kropli na poznanie Dark Rose Czech & Speake
Edytowane przez Diorisha Czas edycji: 2012-10-25 o 08:00 Powód: aktualizacja |
|
|
|
#415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aktualizowałam się - podpis
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
I wracam.......poniewaz zamienie Pure Poison Diora 50 na DkNy Pure lub Gucci Envy
|
|
|
|
#418 |
|
Zadomowienie
|
Ja posiadam próbkę firmową, nie wiem czy to jest 1,5ml czy tylko 1ml, w każdym razie fiolka pełna po brzegi. Testowałem raz i już nie pamiętam, muszę przetestować ponownie, żeby sobie przypomnieć i zdecydować, czy mogę oddać, czy sam zużyję.
Tylko, że z Twojej listy niestety nic mnie nie kusi.
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć u mnie w szafie przede wszystkim mainstream i obawiam się,że niczym Cię nie skuszę |
|
|
|
|
#420 |
|
Zadomowienie
|
Jakaś inna ciekawa róża by mnie interesowała, albo łagodna ambra. O, i jeszcze lawenda może być.
Edytowane przez Lucasai Czas edycji: 2012-10-21 o 19:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

(tylko musialabym sprawdzic jak duza)