|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV
Cytat:
Cytat:
![]() super brzuszek Cytat:
a słodycze to codziennie ![]() o i taka odpowiedź mi się podoba
|
|||
|
|
|
#4442 | |
|
Zadomowienie
|
nooo przewalone tak... ja pamietam jak bylam w szpitalu to na badaniu chyba z 15 osob bylo.. bez studentów.... ja bylam w 10 tc i nie mialam koszuli tylko normalna pizame takie spodnie i bluzke... to wez... sciagaj przy nich te spodnie, majty...i idz z golym tylkiem na ten fotel...o matko ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
wolałabym szczuplo wygladac i miec maly brzuszek ja tam bym sie cieszyla....
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio, to jak miałam syna rodzić to miałam 2 podejścia do porodu, to za pierwszym razem była ze mną studentka położnictwa, tak się dziewczyna starała że szok. Biegała wkoło, jak się pani czuje, coś podać, pomóc itp. A jak już był właściwy poród to te stare piz*y nawet dupy znad kawy nie ruszyły jak się wydzierałam, tylko słyszałam "leży, nie krzyczy" i gdyby lekarz nie przyszedł w końcu to nie wiem jakby to się skończyło bo tętno młodemu leciało na łeb na szyję |
|
|
|
|
#4444 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam spodnie rozmiar.... 34 O_O ciązowe z h&m ... no ale te 34 a normalne 34 to chyab 8 rozmiarów roznicy....
|
#4445 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Matko domyślam sie co czulaś ja czasami tak sie czuje u gina jak tak niezgrabnie mi to idzie i obijam sie o fotel i sapie przy ubieraniu a co dopiero studenci
|
||
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wszystkie mamy idealne brzuszki
|
|
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eh .... tragedia jakas
|
|
#4449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam 36 spodnie ciążowe z h&m a jestem raczej drobna więc 34 to już w ogóle...
|
|
|
|
|
#4450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale z doświadczenia powiem Wam ze ten obchod to juz nawet wrazenia nie robi, najwazniejsze ze dzidziusie juz beda z nami wiec przynajmniej jak dla mnie to juz nie bylo nic takiego to sciaganie majtek przy wszystkich. Najgorsze byly dni przed porodem, u nas ordynator to taki wielki postawny chłop z dużymi łapskami Teraz sie modle zeby przed porodem nie dostac sie na patologie wole ograniczyc do minimum badanie pana ordynatora, pojade ze skurczami co 3 minuty |
|
|
|
|
#4451 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
oooo matkooooooo ;O na takie cos w zyciu bym sie nie zgodziła o jezu.... ![]() ![]() : mdleje:![]() :m dleje:
|
|
#4452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale piersi!!! Tai piekny brzuszek ![]() klaski :ja mam pępek płaski waga mi sie p0opsuła wiedc nie wiem ile waze ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- natalkaa a gdzie ty zamierzasz rodzic? w poznaniu? |
||
|
|
|
#4453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj nie nie....
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz tu opowiadalam jak lezałam na polnej w poznaniu, miałam 16 lat i mnie badał wielki pan profersor a obok 10 czarnoskorych studentow...ten profesor potraktoewal mnie wtedy niedoswiadczona wystraszona jak jakis przedmiot medyczny pokazywal im na mnie roxzne czesci był niedelikatny i weogole masakra.......czułam sie dosłownie jak przedmiot |
|
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide na MasterChefa ..
|
|
#4457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o matkoooo ![]() ![]() : mdleje:![]() :m dleje:![]() :md leje:![]() :mdl eje: ;o
|
|
#4458 |
|
Rozeznanie
|
Matko z córka - dziewczyny !!!!!!! 34-36
![]() To ja powinnam na kolanach do Częstochowy za to swoje 42
|
|
|
|
#4459 |
|
Zadomowienie
|
o jezu
co w tym master chefie... o boze..................... ......................... ......................
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co w masterchefie bo ja jutro online obejrze dopiero? |
|
|
|
|
#4461 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobietki
Jak miło,że tak mało przez weekend naskrobałyście bez problemu nadrobiłam.Mad WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Perełko trzymam kciuki żeby Dzidzia jeszcze posiedziała w brzuszku Widzę,że była dyskusja na temat wielkości brzuszków.To ja się pochwalę że mój ma już 109cm a to dopiero 33 tydzień.Boję się co będzie potem
|
|
|
|
#4462 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() DeKajka Ty to masz chyba jakas obsesje na punkcie tego bbrzucholka co mowilas ze masz ponad 100 jakis czas temu-ja nawet 95 nie mam a wclae nie uwazam ze jest maly-jest po prostu w sam raz maly rozwija sie prawidlowo-wody ok wiec sie nie stresuj!!!! taka uroda i tyle![]() Cytat:
![]() Cytat:
zaraz Cie dziewuchi zlinczuja ja ciazowo typowyh nie mam ciuhow.nosze swoje.dupa mi zjechalaCytat:
![]() Cytat:
![]() I powiem Wam jeszcze ze mnie bardziek krepuje wizyta u mojego gina tak w pojedynke niz takie szpitalne badanie nie wiem czemu.tam mi sie wydaje idzie tasmowo a na wizycie u gina to jakos inaczej-dziwna jestem co?? |
||||||
|
|
|
#4463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakos mnie tak ten moj gin onieśmiela i zawsze palne cos głupiego, ale on za to wszystko obraca w zart i napiecie rozładowane |
|
|
|
|
#4464 |
|
Zadomowienie
|
Tak czytam wasze wypowiedzi i boję się iśc do tego szpitala i boję się porodu. Ja jeszcze nigdy w szpitalu nie byłam
![]() Już ostatnio się wystraszyłam jak byłam w tym szpitalu z powodu tej krwi co mi leciała ( ale tylko pare godzin ) to 3 ludzi stało i się na moje między nogami patrzyło ![]() Dodam mój brzuszek Widze że wszystkie macie ładny malutki
Edytowane przez evak1988 Czas edycji: 2012-10-21 o 20:41 |
|
|
|
#4465 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w sam raz![]() mam podobnej wielkości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4466 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=evak1988;37181445]Tak czytam wasze wypowiedzi i boję się iśc do tego szpitala i boję się porodu. Ja jeszcze nigdy w szpitalu nie byłam
![]() Już ostatnio się wystraszyłam jak byłam w tym szpitalu z powodu tej krwi co mi leciała ( ale tylko pare godzin ) to 3 ludzi stało i się na moje między nogami patrzyło [/QUOTZa pierwszym razem tez sie tak czułam, ale to naprawde nic strasznego. Lekarze juz sie tyle naoglądali ze dla nich to jest tak jak marti pisze ''taśmowo''
|
|
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4468 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=mad85;37181496]
Cytat:
W sumie masz rację ale człowiek itak się dziwnie czuje Damy radę
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tam sie nie wstydze tego co w szpitalu bedzie...mam to w nosie moge nawet Z gołą du..pa latac byleby wszystko ok było
a przed swoim ginem tez sie nie wstydze, jak leze na fotelu to zawsze gadam i sie pytam o wszystko nawet sikam w jego gabinecie tzn za kotarka buehehe wole to niz na fotelu sie zsikac to moja jedyna fobia ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

6 kilo to ja mialam w 20 tygodniu jak nie wczesniej .. 

Kiedys nosilam 36 a teraz mam spodnie ciazowe 40 i troszke luzu jeszcze mam . wiadomo jestem wieksza ale bez przesady .. nie na 20 kilo .

klaski :

mowilas ze masz ponad 100 jakis czas temu-ja nawet 95 nie mam a wclae nie uwazam ze jest maly-jest po prostu w sam raz