![]() |
#151 | ||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O! To u Ciebie jak w teatrze zapewne ![]() ![]() --- Chipsów mi się chce, chyba ulegnę i pójdę do sklepu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Wtajemniczenie
|
Chodzi za mną myśl o pierwszej rozbiórce
![]() (Piniu, idę zobaczyć, czym tak pachniesz ![]() ![]()
![]() |
#153 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- joł, fu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Wtajemniczenie
|
Blingające to jeszcze rozumiem, ale i ślizgie i sztuczniawe?
Łoooooo ![]() A może blingający szaliczek do nieblingającej kurteczki tudzież płaszczyka ? ![]() Bo do ślizgiej, sztuczniawej i blingającej to (chyba, bo kto tam wie ![]() ![]() (akuratżem z opcji gładko-grzecznej plus szaliczek blingający ![]() Sorki, ale ![]() ![]() ![]() Pachnącego wieczoru (chyba już życzyłąm, ale co tam, niech będzie jeszcze raz ![]()
![]() Edytowane przez tricolor Czas edycji: 2012-10-21 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
fakt, nawet budynku naprzeciwko nie widać
![]() c'nie ![]()
#157 |
BAN stały
|
No co macie do rumianku z mniodem?
![]() Polecam pastę z suszonymi pomidorami z lidla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() też nie chciałam nowego, ale w gruncie rzeczy fajny jest ![]() Napisałam streszczeń ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Rejcz – zakupiła wetlookowe legginsy ku uciesze swojej i panów z centrum handlowego
![]() Winteria – walczy dzielnie ze swoim niepokornym kręgosłupem ![]() Gryx – w tej części zapisał się w historii Baru wydarzeniem na skalę ogólnoświatową, a mianowicie uzyskaniem po latach wielu ciężkich i żmudnych tytułu naukowego magazyniera ![]() Mić – być może wyda książkę „faszyn wiktim na polskich dróżkach” oraz jak zawsze rzuca trafnym linkiem na każdą okazję ![]() Spoo – szczęśliwie wróciła pijanym autobusem ze spektaklu o Nataszce, ma rozkminy dotyczące bielizny nocnej oraz z własnej nieprzymuszonej woli dłubie z Didką w kasztanach i żołędziach Mursz – co jakiś czas nieszczęśliwie natyka się na pułapki zastawione przez swoje własne osobiste koty, a swego czasu dała sobie przekłuć uszy ortopedzie ![]() Tru – przechowuje w domu dojrzewającą, czerwoną farbę, oferuje nocleg w Krk nocnym podróżnym i nie lubi gruzińskich frytek ![]() Polly – jej przeklęte moce zataczają coraz szersze kręgi, na szczęście nie udało jej się doprowadzić do zrównania z ziemią Tatr, cóż w’ll see w następnym sezonie ![]() Pinia – ostatnio ogarnęła Ją fala nienawiści do błyszczyków, w wolnych chwilach rozmraża szpinak suszarką oraz wrzuca kosmetyki do kajbla ![]() Flo – przez dłuższy czas walczyła ze szpitalną rzeczywistością, zakupiła malinowe buty co nie świadczy jednak jeszcze o tym że jest faszyn wiktimem ![]() Szatą – bezskutecznie próbowała piec bezy oraz przyznała się do gadania przez sen Gnacik – widziała Michau Szpakau aczkolwiek foty nie zrobiła, na co dzień wstaje o nieludzkich porach, przez co przez pierwszą połowę dnia diagnozuje przez sen Marchewkowa – siebie przemilczę ![]() Ves – ostatnio zachorzała na gardło ale nie poddaje się i nadal pichci, poza tym widziała dwa wictimy ale zupełnie nie faszyn Lucho – twierdzi że jest trzeźwiutki i polepsza mu się we robocie Taki – chciał żeby ktoś za niego odrobił zadanie domowe, niestety chętnych nie było Red – jest strasznym brudasem bo nie myje zardoli ![]() Skarbik – chce urządzić przedpokój ale ma syndrom Polly, niechcąco wygrała flaszkę oraz zachorzała wraz z Didką ![]() Teziak – dramatycznie rzadko machał znad jedzenia, za to nadal pała miłością do dentystów oraz ostatnio dodatkowo także do swojej nowej pracy Maja – ostatnio ubrała się tak że się gapili, poza tym poleca filmy i wypatruje ciuchów z NL Tricolor – często nadrabiała bar oraz zastanawiała się nad optymalną częstotliwością farbowania włosów Kamena – przeżyła wizytę rodzicielską i poleca jogę jako lek na całe zło Betty - była tu i tam, gdzie między innymi wprowadzała chłopa w świat perfum, a później cudem przeszła przez kontrolę na lotnisku Melk – tradycyjnie machała znad jedzenia oraz zrobiła studęckie zakupy w NL Madziczka – zapijała Sałatę winem, chociaż co niektórzy wyraźnie sugerowali, że Sałatę wyłącznie piwem winno się traktować ![]() Sabb – spożyła niepokojąco dużo słoików Nutelli ![]() Katty - dręczy kuriera psim żarciem oraz miała ucho przekłute na ziemniaku Ju – planuje w swojej pracowni wraz z mężem założyć wytwórnię perfum, niezrażona faktem, że może wyjść dryndus ![]() Aileen – ma sprzątającego i gotującego chuopa, oraz twierdzi że pracowała, jednak nie może tego uwodnić ![]() Karkki – dawno się nie pojawiała, ale widziano Ją na zlocie wiec jest szansa że wróci soon ![]() Roz – walczyła z niespodziewanym remontem i awarią kompa, stąd pojawiała się niezbyt często Eenax – pojawiła się kilka razy głównie machając znad napojów W poprzedniej części udział wzięli także: edytapa68, anastazjaaa2, cbr , agnes_bdg , charlie charlie , Suarti , EauDeParfum , Bellatrix , Rose_23 ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2012-10-21 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Streszczon
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Przyszli znajomi i znajomy spłuczkę ożywił ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Streszczon ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Ewuś, gratuluję!
![]() Ech, jakie to prawdziwe... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
grozi wypollizowaniem
|
szukam miejsca na waakcje
![]() ma byc tanio, wstrząsająco pięknie i odludnie ![]() wysokie hotele widoczne z plazy i plaze z lezakami wykluczone ma ktoś jakies typy?
#170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
Bo Ci tytuł cofnę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-10-21 o 20:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Panaroja
|
Kurde , posta mi wysłało w kosmos , normalnie się zabiję
![]() bo : powiększałam wykroje na oko , więc wszystko wyszło dziwnie i nie do końca pasujące potem przez 20 minut usiłowałam włożyć na miejsce przed chwilą wyjęty z maszyny do szycia bębenek - bezskutecznie potem znikłam szpulkę z nicią z bębenka potem małżonu spsuła sie przerzutka w rowerze , bo na nią patrzałam potem zostałam oskarżona o wyginięcie dinzaurów a tearz posta mi wyebbało ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
To ja :)
|
Kociorzyg moich sierści trafił do streszczenia
![]() W ogóle, to mam kompa po przymusowej reinstalacji systemu, taka tabula rasa... Nie podoba mi się to wcale... ![]()
![]() |
#174 |
Panaroja
|
toż wiadro było w użyciu , a on ino do spłuczki paczał , nie pod klapę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() edit: no właśnie ![]()
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.