Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 6. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-21, 17:43   #91
201604181004
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 6.

SamaraMorganx o właśnie, m. inn. taki zawód tam jest
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 17:47   #92
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez Laurelindorenan Pokaż wiadomość
Mnie też. Kiedyś uczestniczyłam w spotkaniu przy kawie, na którym koledzy ze szczegółami omawiali techniki powstrzymywania wytrysku przez joginów Koleżanka skomentowała, że w takim razie obecne panie powinny zacząć rozmawiać o miesiączce W ogóle uważam, że seks i fizjologia to nie są dobre tematy do rozmów towarzyskich w większym i/lub słabiej znanym gronie, a już szczególnie nie przy jedzeniu

Dziwi mnie też, gdy ktoś nie mówi po prostu "Idę do toalety", tylko oznajmia z rozbrajająca szczerością, że idzie się wysikać czy wręcz zrobić kupę
Rozumiem, z przyjaciółmi bez skrępowania mówimy o wszystkim, ale takie coś? Kiedyś kolega z uczelni opowiadał, jak to gorącym seksem przekonał lesbijkę do bycia hetero. Żałosny, malutki pajacyk

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 18:26   #93
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gazowane lody Pokaż wiadomość
chyba nie trzeba być mega wspaniałomyślnym aby dojść do wniosku że wątki zakładane przez osobę z 1 postem i nowym kontem bez wspomnianego "mam tu konto ale chcę być anonimowa" gdzie dziewczę pyta o ciąże z palca przez bieliznę albo temat jest napisany co najmniej jak artykuł w jakiejś gazecie typu bravo to zwykłe trolle ..

ostatnio rzucił mi się w oczy wątek z ewidentną reklamą bielizny . dziewczyna pytała czy może w takiej bieliźnie (link do sklepu internetowego ) wyskoczyć na powitanie swojemu chłopu.. i pytanie czy któraś zrobiła tak swojemu.. i każda głupio odpisuje czy zrobiła czy nie a to EWIDENTNIE była reklama ..
Po pierwsze nie bardzo rozumiem, co ma wspaniałomyślność wspólnego z tym, co piszesz?

A po drugie od czegoś zazwyczaj zaczyna się pierwsze posty na jakiś portalach. Nie miałaś nigdy problemu dajmy na to z aparatem, telefonem itp. i nie logowałaś się w tego typu miejscu zadając tego typu pytanie?

Każdy napisał kiedyś swój pierwszy post i nie wszystkie poruszały ważne sprawy państwowe

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 18:36   #94
truskawkowestudio
BAN stały

Mój sposób na trolla: czekam, aż napisze np. 5 postów, sprawdza, w historii ich treść, jeśli wszędzie jest reklama, to zgłaszam i tyle. Proste

Mnie dziwią pojawiające się pytania dotyczące licencjatów. Od czego te osoby mają promotorów? Np. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651693 - rozumiem, że autorce wizażanki mają wyszukać literaturę i powiedzieć, jak ma napisać pracę? Kurczę, myślałam, że tego typu rzeczy się robi samodzielnie. O ja durna, się nad swoimi pracami sama zastanawiałam, zamiast oczekiwać gotowych pomysłów od internautek .

Edytowane przez truskawkowestudio
Czas edycji: 2012-10-21 o 18:41
truskawkowestudio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 18:36   #95
paulinka1128
Zadomowienie

Cytat:
mnie dziwi że niektóre wizażanki są pieryliard lat na wizażu i jeszcze nie rozróżniają prowokacji od prawdziwych problemów..
Ja w realnym zyciu spotykam sie z opiniami/pytaniami/opowiesciami, ze czesto nie moge uwiezyc, ze takie zeczy sie dzieje natym swiecie.
Stary 2012-10-21, 18:46   #96
gazowane lody
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Duszaniola Pokaż wiadomość
A skąd wiesz, że to ewidentnie była reklama? Bo ja bym nie wiedziała jak rozróżnić takie normalne pytanie o konkretny produkt od reklamy.
wystarczyłoby napisać taki sam post bez linka do sklepu internetowego.. albo wstawić zdjęcie tej bielizny a nie od razu całą stronę gdzie można akurat tą bieliznę zakupić
Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Po pierwsze nie bardzo rozumiem, co ma wspaniałomyślność wspólnego z tym, co piszesz?

A po drugie od czegoś zazwyczaj zaczyna się pierwsze posty na jakiś portalach. Nie miałaś nigdy problemu dajmy na to z aparatem, telefonem itp. i nie logowałaś się w tego typu miejscu zadając tego typu pytanie?

Każdy napisał kiedyś swój pierwszy post i nie wszystkie poruszały ważne sprawy państwowe
bardzo proszę.. nie porównujmy pytania o telefon czy aparat z problemem ciąży przez majtki czy reklamą jakiegoś czegoś w tym wypadku bielizny..

Udowodniłam samej sobie, że się da!
75kg-62,5
kg

Takie tam przemyślenia
gazowane lody jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 18:50   #97
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo proszę.. nie porównujmy pytania o telefon czy aparat z problemem ciąży przez majtki czy reklamą jakiegoś czegoś w tym wypadku bielizny..
Moim zdaniem za bardzo uogólniasz, a często można czymś takim tylko krzywdę komuś zrobić.
EOT

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-21, 20:28   #98
on_tiptoes
Rozeznanie

Cytat:
chyba nie trzeba być mega wspaniałomyślnym aby dojść do wniosku że wątki zakładane przez osobę z 1 postem i nowym kontem bez wspomnianego "mam tu konto ale chcę być anonimowa" gdzie dziewczę pyta o ciąże z palca przez bieliznę albo temat jest napisany co najmniej jak artykuł w jakiejś gazecie typu bravo to zwykłe trolle ..

ostatnio rzucił mi się w oczy wątek z ewidentną reklamą bielizny . dziewczyna pytała czy może w takiej bieliźnie (link do sklepu internetowego ) wyskoczyć na powitanie swojemu chłopu.. i pytanie czy któraś zrobiła tak swojemu.. i każda głupio odpisuje czy zrobiła czy nie a to EWIDENTNIE była reklama ..
miałaś na myśli "domyślnym" ? wspaniałomyślny to może być mąż wybaczający zdradę.

Cytat:
Napisane przez MiuLiu Pokaż wiadomość
Nie wiem od czego to zależy, może to jakaś nowa szkoła dziennikarska? Spotkałam się już z niejako wykształconą dziennikarką, która na pewnym portalu również pisała artykuły pełne potocznego słownictwa jak i obelg. Oczywiście ona się tłumaczyła, że pisanie w internecie to inna sprawa niż w gazecie czy telewizji. Jakie czasy, tacy inteligenci. I najgorsze, że oni myślą iż czytelnicy są spragnieni takich słabych tekstów.

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Pewnie nie chciała go urazić i wcisnęła mu jakiś kit.
Ja dobrych parę lat temu w jakimś bravo czy innym girl przeczytałam w historyjce tekst "oblookaj tego cara!". Aż mi się kiszki skręciły
on_tiptoes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 20:29   #99
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pixies20 Pokaż wiadomość
dziwi mnie niezmiernie, ze z ludzmi ciezko jest naprawde podyskutowac. przykładowo - ktos uważa film X za bardzo dobry, ja za bardzo słaby. próbując zacząć dyskusje na ten temat - dowiaduje się, że moje zdanie jest słabe i się nie znam.

dla mnie dyskusja to nie jest przytakiwanie sobie nawzajem.
tylko starcie poglądów .
a wychodzi na to,ze jak masz inne zdanie to sie nie odzywaj, bo ... bo masz inne zdanie.

Co gorsza jeśli skrytykujesz film, który jest filmem ambitnym, to wtedy jesteś głupia i w ogóle film nie jest na Twoim poziomie intelektualnym, bo skoro to jest kino ambitne, to MUSI Ci się podobać.
Albo jak spodoba Ci się film, któremu dostało się sporo złych opinii...
Cytat:
Napisane przez truskawkowestudio Pokaż wiadomość

Mnie dziwią pojawiające się pytania dotyczące licencjatów. Od czego te osoby mają promotorów? Np. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651693 - rozumiem, że autorce wizażanki mają wyszukać literaturę i powiedzieć, jak ma napisać pracę? Kurczę, myślałam, że tego typu rzeczy się robi samodzielnie. O ja durna, się nad swoimi pracami sama zastanawiałam, zamiast oczekiwać gotowych pomysłów od internautek .
niedawno widziałam temat, w którym dziewczyna pisała, żeby ktoś wymyslił jej temat pracy licencjackiej na filologii polskiej, bo ona "nie wie co ją interesuje"

Dziwią mnie osoby, które w autobusie trzymają swoje toboły na siedzeniu obok, kiedy dużo osób jest w autobusie. Często kiedy wracam od rodziców na studia, jeździ ze mną autobusem dziewczyna, która położy sobie plecak na siedzeniu obok i nie wpuści tam nikogo, nawet jak jest dużo osób. Nie rozumiem tego, przeciez może położyć plecak na ziemi, nic się nie stanie...
Mam tylko nadzieję, że kiedyś wejdzie do autobusu i nie będzie miała miejsca i ja jej wtedy zrobię tak samo- nie ustąpię jej miejsca i położę sobie laptopa na miejscu obok mnie
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 20:42   #100
on_tiptoes
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość

Co gorsza jeśli skrytykujesz film, który jest filmem ambitnym, to wtedy jesteś głupia i w ogóle film nie jest na Twoim poziomie intelektualnym, bo skoro to jest kino ambitne, to MUSI Ci się podobać.
nie rozumiesz sztuki po prostu
on_tiptoes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 20:45   #101
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwią mnie osoby, które w autobusie trzymają swoje toboły na siedzeniu obok, kiedy dużo osób jest w autobusie. Często kiedy wracam od rodziców na studia, jeździ ze mną autobusem dziewczyna, która położy sobie plecak na siedzeniu obok i nie wpuści tam nikogo, nawet jak jest dużo osób. Nie rozumiem tego, przeciez może położyć plecak na ziemi, nic się nie stanie...
Mam tylko nadzieję, że kiedyś wejdzie do autobusu i nie będzie miała miejsca i ja jej wtedy zrobię tak samo- nie ustąpię jej miejsca i położę sobie laptopa na miejscu obok mnie
U mnie w mieście za coś takiego dostaje się mandat i przyznam szczerze, że odkąd są komunikaty w autobusach i w tramwajach to dawno nie widziałam pani, której siatki czy plecak się zmęczyły.

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-21, 21:01   #102
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
U mnie w mieście za coś takiego dostaje się mandat i przyznam szczerze, że odkąd są komunikaty w autobusach i w tramwajach to dawno nie widziałam pani, której siatki czy plecak się zmęczyły.
właśnie najgorsze jest to, że to nie jest miejski, ale PKS, który jedzie 2,5 godziny, a księżniczka sobie siedzi z plecaczkiem, bo kierowcy to nie obchodzi, ważne że za bilet zapłaciła.
Stary 2012-10-21, 21:14   #103
gazowane lody
Zakorzenienie

no a ja zostałam zjechana od góry do dołu jak napisałam o jaśnie pani która swoją torbę posadziła na miejscu "mniej fajnym od okna" to chyba czas teraz zjechać Samarę
a nie sory.. zapomniałam że tylko po moich "dziwieniach się" się jedzie od góry do dołu

75kg-62,5
kg

Takie tam przemyślenia
Stary 2012-10-21, 21:18   #104
gazowane lody
Zakorzenienie

no nie znasz szczegółów bo były 2 miejsca wolne w tym jedno "mniej fajne od okna" dla torebki a stało jeszcze z 10 ludzi nieważne.. taki mały OT

75kg-62,5
kg

Takie tam przemyślenia
Stary 2012-10-21, 21:26   #105
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie najgorsze jest to, że to nie jest miejski, ale PKS, który jedzie 2,5 godziny, a księżniczka sobie siedzi z plecaczkiem, bo kierowcy to nie obchodzi, ważne że za bilet zapłaciła.
Kurcze to rzeczywiście niefajnie. Dziwne, że młoda dziewczyna, a tak robi, myślałam, że to domena starszych babć ; p Niezbyt mądra, zwłaszcza że autobus jedzie 2,5h.

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 21:40   #106
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
Kurcze to rzeczywiście niefajnie. Dziwne, że młoda dziewczyna, a tak robi, myślałam, że to domena starszych babć ; p Niezbyt mądra, zwłaszcza że autobus jedzie 2,5h.
Ja zauważyłam, że tak robią młodsi (tzn. 15-18 lat) a nie starsi. Młodsi wychodzą chyba z założenia, że jeszcze jakiś "leszcz" usiądzie koło nich i wstyd będzie koło takiego siedzieć
Stary 2012-10-21, 21:55   #107
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Jak pobędą parę razy(czytaj X godzin) na miejscu takiego "leszcza" to im się odmieni.
oby, choć wątpię.

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Parę razy odpowiesz stanowczo i się nauczą Pierwszy rok studiów?
trzeci.
Stary 2012-10-21, 21:57   #108
Beczka Soli
Wredna Ruda Beczka Soli

Cytat:

Dziwią mnie osoby, które w autobusie trzymają swoje toboły na siedzeniu obok, kiedy dużo osób jest w autobusie.
Często kiedy wracam od rodziców na studia, jeździ ze mną autobusem dziewczyna, która położy sobie plecak na siedzeniu obok i nie wpuści tam nikogo, nawet jak jest dużo osób. Nie rozumiem tego, przeciez może położyć plecak na ziemi, nic się nie stanie...
Pewnie czują do tobołów swego rodzaju więź emocjonalną i traktują je jak członków swojej rodziny

Mnie natomiast dziwi (też w PKSach) wyjmowanie kanapek z jajkiem, kiełbasą i innymi aromatycznymi wkładami oraz zajadaniem się nimi, w momencie, gdy podróż trwa nie dłużej niż 60 minut.

Racja jest jak d*pa - każdy ma swoją
J. Piłsudski
Beczka Soli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 22:04   #109
gazowane lody
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie to jest miejsce to mniej fajne? Nadal nie rozumiem problemu. Przecież były jeszcze 2 miejsca wolne, które ktoś mógł wykorzystać, ale skoro były wolne a ludzie stali to widocznie nikt nie chciał siadać. Pogubiłam się.
dziewczyny stwierdziły że miejsce od okna jest mniej fajne a było wolne bo babsztyl sobie usiadł na tym zewnętrznym.. ale było wolne do momentu aż usiadła na nim torba owej pani

75kg-62,5
kg

Takie tam przemyślenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-21, 22:07   #110
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Beczka Soli Pokaż wiadomość
Pewnie czują do tobołów swego rodzaju więź emocjonalną i traktują je jak członków swojej rodziny

Mnie natomiast dziwi (też w PKSach) wyjmowanie kanapek z jajkiem, kiełbasą i innymi aromatycznymi wkładami oraz zajadaniem się nimi, w momencie, gdy podróż trwa nie dłużej niż 60 minut.

kanapka z jajkiem zawsze podczas podróży. I kurczak pieczony
Stary 2012-10-21, 22:16   #111
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Kopnięta wiemy że jesteś dumna z technikum fryzjerskiego, ale moja miła w każdej szkole policealnej zakończonej egzaminem państwowym są praktyki. Wiem z własnego doświadczenia nawet jeśli to zaoczne czy wieczorowe studium. Tak jak na studiach zaocznych praktyke się odbywa, tak w zaocznym studium szkoda że nigdy nie uczyłaś się ani kogoś w takim przybytku ale o odbywaniu się praktyk masz dużo do powiedzenia, a raczej do krytykowania.
Które można sobie podbić - tzn. pieczątka i nic nie robisz. Zresztą na studiach jest to samo.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Dziwi mnie postawa moich rodziców. Wciskają mi jedzenie, chociaż mówię im, że mam jeszcze sporo i po prostu nie potrzebuję. Dzisiaj na przykład wciskali mi jajka, chociaz im mówiłam, że mam jeszcze całe opakowanie jajek, które wzięłam 2 tygodnie temu. a oni "no jak to, nie jesz?" a później "no, ale weź..."
O tak, jak wyjeżdżam w poniedziałek a w piątek jem jeszcze jakiś obiad, który wzięłam z domu to oni są wielce zdziwieni. "To Ty nic nie jesz" - jasne, bo powinnam w jeden dzień zjeść 3 kotlety, kapustę i coś jeszcze. Dla mnie to jest jedzenie na 5 obiadów. Dwudaniowy obiad jem tylko w domu.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 22:19   #112
Beczka Soli
Wredna Ruda Beczka Soli

Cytat:

kanapka z jajkiem zawsze podczas podróży. I kurczak pieczony
też.
szkoda że nie odkręcają słoików z flaczkami.

J. Piłsudski
Stary 2012-10-21, 23:10   #113
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Laurelindorenan Pokaż wiadomość
Mnie też. Kiedyś uczestniczyłam w spotkaniu przy kawie, na którym koledzy ze szczegółami omawiali techniki powstrzymywania wytrysku przez joginów Koleżanka skomentowała, że w takim razie obecne panie powinny zacząć rozmawiać o miesiączce W ogóle uważam, że seks i fizjologia to nie są dobre tematy do rozmów towarzyskich w większym i/lub słabiej znanym gronie, a już szczególnie nie przy jedzeniu
Na biało(obrzydliwe): Ostatnio przyjaciółka opisywała mi swoją wydzielinę z pochwy po tabletkach dopochwowych. Mało nie zwymiotowałam.

Stary 2012-10-21, 23:32   #114
truskawkowestudio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Na biało(obrzydliwe): Ostatnio przyjaciółka opisywała mi swoją wydzielinę z pochwy po tabletkach dopochwowych. Mało nie zwymiotowałam.
Ja mam taką internetową koleżankę, z którą wymieniamy się rewelacjami na równie obrzydliwe tematy . Nie widzę w tym niczego złego. Czasem ciężko się dogadać z lekarzem, osobą znajomą, albo własną mamą.

Co do pachnącego jedzenia. Kiedyś na studiach miałam fazę na sałatkę z pora... pewnie niektórych tym rozwalałam ;-).

Edytowane przez truskawkowestudio
Czas edycji: 2012-10-21 o 23:33
truskawkowestudio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-21, 23:38   #115
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

No to ja akurat jestem w tych sprawach delikatna i dziękuję za takie rewelacje.

Por ma cudowny zapach, ale jak go poczuję to robię się zaraz gigantycznie głodna.

Stary 2012-10-22, 03:06   #116
Heroldin
Zakorzenienie

Może i niezbyt rozgarnięta jestem, ale nie bardzo rozumiem tego problemu z torbami kładzionymi na wolnym miejscu w autobusach. Parokrotnie był on poruszany w tym wątku. Może i ja coś zadziwiająco - irytującego robię ? Jeżdżę autobusami i moje toboły jeżdżą też. Często na siedzeniu obok.
Sytuacje, o których piszecie, wyglądają tak : w autobusie dużo ludzi, wielu stoi, jakaś osoba, siedzi na jednym siedzeniu, a na drugim trzyma torbę; ktoś chce usiąść na tym siedzeniu z torbą i mówi do właścicielki tobołku : chciałabym / chciałbym usiąść, proszę zabrać torbę; a ona na to : spadaj na drzewo . O to chodzi ?
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 05:42   #117
Beczka Soli
Wredna Ruda Beczka Soli

Cytat:
Napisane przez truskawkowestudio Pokaż wiadomość

Co do pachnącego jedzenia. Kiedyś na studiach miałam fazę na sałatkę z pora... pewnie niektórych tym rozwalałam ;-).
Wiesz, co innego obiadowe aromaty podczas całego dnia na uczelni, a do innego podczas stosunkowo krótkiej jazdy zamknietym pekaesem

J. Piłsudski

Edytowane przez Beczka Soli
Czas edycji: 2012-10-22 o 05:44
Stary 2012-10-22, 08:10   #118
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Może i niezbyt rozgarnięta jestem, ale nie bardzo rozumiem tego problemu z torbami kładzionymi na wolnym miejscu w autobusach. Parokrotnie był on poruszany w tym wątku. Może i ja coś zadziwiająco - irytującego robię ? Jeżdżę autobusami i moje toboły jeżdżą też. Często na siedzeniu obok.
Sytuacje, o których piszecie, wyglądają tak : w autobusie dużo ludzi, wielu stoi, jakaś osoba, siedzi na jednym siedzeniu, a na drugim trzyma torbę; ktoś chce usiąść na tym siedzeniu z torbą i mówi do właścicielki tobołku : chciałabym / chciałbym usiąść, proszę zabrać torbę; a ona na to : spadaj na drzewo . O to chodzi ?
Nie, nikt nie prosi tej osoby o zdjęcie torby. Tylko się patrzą z zawiścią. Z ostatniej dyskusji na ten temat był wniosek, że wystarczyłoby poprosić.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 08:30   #119
Shinn
Zakorzenienie

Dziwi mnie to, ze kiedy temperatura na dworze sięgała 20 stopni, u mnie w pracy wszystkie grzejniki grzały, że trzeba było je zakręcać, bo nie dało się wysiedzieć. Dziś jest zimno, a grzejniki zakręcone. Nie ważne, że wiele osób siedzi w bluzach i kurtkach- trzeba oszczędzać

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 08:34   #120
Bananalama
jestę wieszczę

Nie widzę problemu, by poprosić daną osobę, by łaskawie zdjęła z siedzenia swoją torbę, bo ja chcę tam usiąść. Nie mogę długo stać, więc walczę o to, by się nie przewrócić w autobusie

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości