|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() Co do poprzedniego wpisu niepotrzebnie zacytowałam twój bo to odnosiło sie również do innych |
|
|
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
|
|
|
#4713 |
|
Zadomowienie
|
W klinice na sali obok mnie leżała młoda dziewczyna, po operacji piersi. Przez całą noc spadała jej saturacja, ciągle piszczało to urządzenie, do którego była podłączona...
Naprawdę nie wyobrażam sobie powrotu do domu tego samego dnia po operacji. Kurdę, dziewczyny przemyślcie to, naprawdę. Przecież ta operacja nie musi odbyć się teraz i już. Można przeczekać jeszcze rok czy dwa, odłożyć pieniądze. Co do bólu - po operacji nie dawano mi nic do połknięcia ze względu na możliwe mdłości i wymioty po operacji. Dostawałam leki w kroplówce. Jak zamierzacie sobie z tym bólem poradzić? Jest naprawdę silny. Połykanie ketonalu? A ewentualne wymioty? Przy odruchu wymiotnym pracują mięśnie piersiowe i to silnie, nie wiem, jak można to znieść. Ja leżałam w klinice 2 doby. Ale cóż, Wasza decyzja, skoro odbierzecie to jako atak to trudno. ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Kaori, a kiedy miałaś operację? Ja po dwóch tygodniach wódeczkę piłam, nie dużo co prawda, ale i tak miałam wyrzuty sumienia ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Kasik, jak idzie pływanie?
|
#4714 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mojego dr za 10tys dostaniesz okrągłe mentory z dożywotnią gwarancją plus dwie doby w klinice z pełnym wyżywieniem i wygodami Warszawa rządzi się swoimi prawami niestety.---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- nikomu nie polece wychodzenia w tej samej dobie choć i u nas były takie przypadki. ja byłam półprzytomna i spałam jak kamień, nic nie wolno mi było pić ani jeść chyba przez 5h ze względu na wymiotu, wstać też mi pozwolili dopiero po tym czasie. ta cena 8h nie jest taka niemożliwa, jak dr hurtem bierze impalnty i robi po kosztach, tylko trzeba dokładnie wypytać gdzie są zrobione oszczędności. na 10letnią gwarancje napewno bym się nie pisała skoro sam producent daje dożywotnią. ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-10-21 o 14:56 |
||
|
|
|
#4715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4716 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Jooasi...z chęcią,bo ładny masz awatarek,ale mieszkam 150 km od Warszawy,więc blisko,a Wrocław to już cała wyprawa...
Po głębszych przemyśleniach i wymianą korespondencji z przemiłą osóbką stąd decyduję się na okrągłe mentory ale oczywiście wypytam o tą akcję z 8000zł,żeby zaspokoić własną jak i Waszą ciekawość...pozdrawiam.
|
|
|
|
#4719 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę, dopiero się dowiedziałam
![]() http://www.youtube.com/watch?v=AtZyXnfvaXs
|
#4720 | ||
|
Zakorzenienie
|
no i gdzie moja odpowiedź?
dorzuciłam fotki niecyckowe do albumu jeśli macie ochotę, to
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#4721 |
|
Zadomowienie
|
Katarzynka, piękne zdjęcia
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczynki to wracam ja
ilez to mozna sie smucicanika to gdzie ten mąz sie zapodzial i fotki ![]() patrz bo mam niedaleko zebym nie zapukala i sie nie upomniala ))katarzynko sliczne zdjecia
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
thx
to męża sprawka ![]() Cytat:
![]() dzięki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#4724 |
|
Zadomowienie
|
Zdolny mąż
Ja dzisiaj też cykałam fotki, taka pogoda piękna jesienna. Mi nie ma kto robić zdjęć ehhh
|
#4725 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A Ty nie musisz na zdjęcia czekać, wsiadaj w autobus i na żywo sobie pooglądamy
|
|
#4726 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no jakoś tak to było. i też się zastanawiam nad tymi PIPami. czy ktoś tego jeszcze gdzieś nie ma
|
|
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
aniczko bylo wczesniej mowiec to bym wpadla hihi
moze kiedy uda nam się spotkac, tak niedaleko mamy do siebie![]() toniu obejrzalam filkim ktory wstawilas jakis czas temu, jakie ta baba ma BALONY ciekawa jestem co z jej kregoslupem bedzie za kilka lat a jeszcze na wieksze chc wymienic
|
#4729 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a do tamtych też dziewczyny z polecenia chodziły bo fajnie i tanio. dopiero potem się okazało co to naprawdę było ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() tak jak ten chłopak po 90 operacjach. jak na moje oko to jemu potrzebny dobry psycholog ![]() tak w ogóle to wczoraj moje cycuszki świętowały 8 miesięcy a ja moje 25. urodziny (które mam za tydzień )
|
||
|
|
|
#4730 |
|
Raczkowanie
|
Operację miałam 12.10, a babski wieczorek wypadnie w ten piątek, czyli miną równe dwa tygodnie od operacji. U mnie raczej jeśli już to wpadłby drink...drinki
niestety mocna głowa pozwala mi na więcej :P a mam niesamowitą chcicę, ale jeśli będzie trzeba to się powstrzymam
|
|
|
|
#4731 |
|
Przyczajenie
|
Hej Kissy1234!
Mam operację u Twojej Pani dr. Możemy pogadać? anastazja.g@interia.pl |
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4733 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a narkoza to pikuś ![]() Przyjdzie czas na to żebyś to zweryfikowała. Cytat:
![]() I tak na marginesie - nie wiem czy operację powiększania można w ogóle robić w trybie hospitalizacji jednodniowej Słuchajcie , a może ta klinika nie spełnia norm by robić tam takie operacje (tzn wymagające dłuższego pobytu) ? Kliniki od tego roku musiały podnieść standardy- i wielu lekarzy którzy kiedyś robili takie operacje bez problemu teraz musieli wynająć na nie inne miejsca. A w starych klinikach/ gabinetach robią tylko zabiegi nie wymagające dłuższej hospitalizacji. Można to sprawdzić- ale ja jakoś nie mam parcia by to wyjaśnić. Jednak osoby zainteresowane dla własnego bezpieczeństwa powinny pogrzebać. Cytat:
![]() Możesz się boczyć i dąsać- a prawda jest taka, że sprawdzisz to wszystko tylko dzięki, jak to nazwałaś ,"atakowi" z naszej strony No i oby wyszło to wszystko na dobre Cytat:
U nas informacji było dużo mniej niż za granicą . A tam była mowa nie raz, że ta firma sprzedawała gdzieś swoje protezy które nie miały sygnatury. Nie podano oficjalnie kto je brał i po co- no ale gdzieś trafiały. Oczywiście nie wiążę tego z promocją o jakiej była mowa- tak mi się przypomniało jak wspomniałaś o PIPach i o tym że mogą jeszcze gdzieś zalegać. Przeterminowane mięso mrożą i sprzedają po paru latach jak sprawa ucichnie- a takich protez nawet mrozić nie trzeba
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-10-22 o 00:47 |
||||
|
|
|
#4734 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze bez sygnatury... to się nie dojdzie.
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wiesz co- tak się sądzi jak się nie ma o tym pojęcia. Po operacji będziesz sama- Ty , Twój problem i cały świat który będzie patrzył na Ciebie bez zrozumienia i krzty współczucia. Widziałam i znam już trochę popsutych piersi- i wiesz ile było procesów? ZERO!!! No tak - kliniki mają pietra Chyba wszystkie słyszałyśmy w tamtym miesiącu o zakończonym procesie przeciwko lekarzom którzy doprowadzili do śmierci bliźnięta i ich matkę. I w tej sprawie udowodniono błąd w sztuce (a to jest rzadkość!!) i zaniedbanie. Wina była bezsprzeczna- i dwóch lekarzy którzy dostali wyrok w zawieszeniu. Nie stracili nawet prawa do wykonywania zawodu! sąd uzasadnił to tak, że byłaby to "nadmierna represja". Ta dziewczyna miała 27 lat, jej dzieci nie zdążyły się nawet urodzić. Jej mąż stoi z pewnością codziennie nad grobem trzech najważniejszych dla niego osób i w swojej bezsilności zastanawia się dlaczego dla innych tak mało znaczyli. A Ci lekarze nadal będą odbierać porody. A wspominam o tym bo spędzam troszkę czasu na stronach Primum Non Nocere. Wiesz czym jest oszpecony cycek przy wszystkich innych sprawach jakie się toczą przed sądami przeciwko lekarzom czy klinikom ? jest żałosnym krzykiem próżnej kobiety. Przepraszam za szczerość- ale ja właśnie tak się czułam. Wiesz jak musiałabyś być potem silna by rzucać codziennie wszystkim w twarz że Ci cycki zepsuli? Silna i do tego bogata- bo taki proces ciągnie się minimum 5-6 lat. Jeśli ktoś liczy na to, że prywatne kliniki czy lekarze boją się pacjentek i procesów- nie wie o czym mówi !!!
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-10-22 o 01:37 |
|
|
|
|
#4736 |
|
Zadomowienie
|
nooo hej dziubaskiiiiiiiiiiiii:cmo k:
|
#4737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mya wysłaałam Ci wiadomość ale tutaj tez to wstawię, bo myślę że cos to znaczy. Z reszta same oceńcie. Dodam jeszcze że polegam tak jak większośc z Was zapewne na opiniach byłych pacjentek które po operacji czuły się cytuję "świetnie" . Byłam w klinice, poznałam lekarza i wszystko do tej pory było dokadnie tak jak czytałam. edit: www..... Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2012-10-22 o 22:03 |
|
|
|
|
#4738 |
|
Wtajemniczenie
|
Lauren zapewniam Cie że Mya jak i większość z nas zna tę stronę
to co takie strony zawierają jest niczym więcej jak swoistą reklamą siebie samych, jak w tv oglądasz reklame pasty super wybielającej i jej efekty to mając troche rozumu niekoniecznie w to wierzysz, na tej samej zasadzie radziłabym traktować takie źródła informacji Wy sie dziewczyny nie zaperzajcie tylko sprawdzajcie wszystko skrzętnie dla własnego dobra.
|
|
#4739 |
|
Raczkowanie
|
Ja się nie zapieram tylko pytam i uzasadniam swoje zdanie
Wiem ze nie wszystko złoto co się świeci. Trochę mnie dziwi że kiedys wczesniej na forum jak dziewczyna napisała ze wyszła tego samego dnia i czuła się bardzo dobrze juz po przebudzeniu nikt sie nawet nie zdziwił i nie dociekał, tylko gratulacje i prośby o zdjęcia... Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2012-10-22 o 11:49 |
|
|
|
#4740 |
|
Wtajemniczenie
|
Lauren kochana jak dowiadujemy się po fakcie to już nie ma co dziewczyny stresować pisząc o możliwych wersjach tego co się stać może, tylko cieszyć się pozostaje, że dobrze się czuje i daje rade. kiedyś napisałam do jednej, która w dodatku zaraz autem jeździła na drugi dzień i pracowała żeby na siebie uważała i odpoczywała to zostałam jak najgorszy wróg potraktowana a ona się obraziła i zniknęła. te dziewczyny które są wypisywane w dzień operacji są dodatkowo szpikowane środkami przeciw bólowymi dlatego tak świetnie się czują. to bardzo złudne uczucie pochodzące z mocno przytrutego organizmu. Ty jesteś jeszcze na drodze wyboru, który możesz zmienić bądź nie ale warto żebyś wszystko wiedzała.
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

do albumu jeśli macie ochotę, to
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

patrz bo mam niedaleko zebym nie zapukala i sie nie upomniala

Słuchajcie , a może ta klinika nie spełnia norm by robić tam takie operacje (tzn wymagające dłuższego pobytu) ? Kliniki od tego roku musiały podnieść standardy- i wielu lekarzy którzy kiedyś robili takie operacje bez problemu teraz musieli wynająć na nie inne miejsca. A w starych klinikach/ gabinetach robią tylko zabiegi nie wymagające dłuższej hospitalizacji.