|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
kaarooo, zgadzam sie z tym, co mowi lele - czasem jest tak, ze osoba, ktorej nawet sie cos takiego mowi, po prostu nie slucha. A czasem jest tak, ze my mozemy kogos nie lubic, ale np. naszej kolezance moze byc z ta osoba dobrze i nie nam oceniac. To nie takie proste
Poza tym, sila sie nikogo nie da odciagnac, bo uwazamy, ze wybranek serca nie pasuje. Ale teraz juz wszystko jest ok?Wczoraj mialam urodziny i najpierw siedzialam wsciekla, a potem sie wyluzowalam, poszlismy na obiad, obejrzelismy film i bylo bardzo fajnie. Jadlam tak dobra rybe, ze szok Mialam mocnego no buya, ale z okazji urodzin oczywiscie nieco go zlamalam...i dobrze! Czekam na przesylke z Korei ![]() Mam pytanie do dziewczyn, ktore kupowaly okulary Firmoo. W formularzu na ich stronie sa do wyboru opcje "okulary do czytania", "okulary do dali", etc., a opcja i do dali i do bliska (jak to sie nazywa?) jest niekatywna. Moj maz jest slepy jak kret, z kazdej strony, nosi okulary caly czas i nie mam pojecia co wybrac :/
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
blackdress to super
wysyp mam krost, jakbym miala alergie na cos, pewnie cos co w skladzie ma kakao powoduje zaburzenia , bo tyle ostatnio jem czekolady, sliwek w czekoladzie czy innych dobroci ... |
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
![]() jestem zmęczona, cały tydzień sprawdzianów i kartkówek mnie czeka, dzisiaj już dwa zaliczone, nie chce mi się nic, głowa mnie boli, muszę sobie trochę ponarzekać... za to byłam w lumpie i kupiłam małe co nie co za 8zł na blogu już notka dodana, także można sobie popatrzeć
|
#3124 | |
|
Moderator
|
Cytat:
po drugim zwykle jest mi niedobrze i kończy się niestety tak: Podobnie jest po tłustym i ciężkostrawnym jedzeniu, po steku : , po weselnym jedzeniu: , a ostatnio chciałam sobie dogodzić - mąż miał wychodne, więc komputerek, filmik, lampka wina i 100g sobie kupiłam takich pierdółek typu śliwki i rodzynki w czekoladzie... ![]() Dlatego uwierz- jak masz tę świadomość, że Twój żołądek toleruje już tylko lekkie rzeczy lub cięższe w naprawdę minimalnej ilości to nieprędko sięgniesz po steka... Przepraszam, za tak obrazowy post tak mi wyszło
|
|
|
|
|
#3125 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie głowa boli :/
|
#3127 |
|
Moderator
|
no toteż jesteś szczupła a ja byłam pączek... jak tyle potrafiłam zeżreć... :/ teraz zjem jogurt na podwieczorek i jestem pełna...
|
|
|
|
#3128 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
U mnie by to nie przeszło.[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;37195548]Cześć ![]() Dzisiaj dostałam wiadomość, że jest JEDNO wolne miejsce w akademiku i mogą mnie przyjąć od zaraz. Będę miała gdzie mieszkać [/QUOTE]Super! Mam nadzieję, że Ci się spodoba. ![]() Jutro z samego rana jadę do Pragi!
|
|
|
#3129 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
najbardziej mi zależy żeby zgubić brzucha i boczki i wyrzeźbić jakieś mięśnie, chuda i tak nigdy nie będę bo nie mam budowy do tego stworzonej, duży tyłek zawsze będzie dużym tyłkiem ;P---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Zazdroszczę |
|
|
|
|
#3130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja od 14 do 19 teraz spałam, taka byłam zmęczona ![]() A słodycze też uwielbiam, wczoraj nie miałam nic słodkiego, to sobie zrobiłam cały garnek popcornu i polałam dużą ilością masła, potem Vegetą. Pycha Chyba dzisiaj będzie powtórka z rozrywki bo nadal nie mam nic słodkiego w domu, a fundusze kwiczą
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-10-22 o 19:19 |
|
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama mam duży tyłek, faceci je lubią
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Pragę, a jak jeszcze Ci pogoda dopisze to już w ogóle cudo
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
ta?
ja mam spory tyłek, ale jestem typowa gruszką i mam mały biust
|
#3134 |
|
Klientka w krawacie
|
Taa, bardzo fajne, szczególnie gdy chcesz kupić spodnie
.
|
#3135 |
|
Konto usunięte
|
Ja po diecie też nie umiem jeść tak jak wcześniej, choć u mnie to bardziej psychiczna blokada
Przykładomo kupiłam sobie tydzień temu paczkę czipsów i jadłam ją przez trzy dni
|
|
|
|
#3136 | |
|
|
Cytat:
Mam nadzieję, że trafię na tak piękną jesień jaka jest tu.
|
|
|
#3137 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio widziałam baaardzo seksowną babeczkę o nietypowej figurze
Od bioder w górę - kruszyna. Od bioder w dół - dwa razy szersza.Jeszcze nigdy aż takiej gruszki nie widziałam, przy czym ona naprawdę nieźle wyglądała
|
|
|
|
#3138 |
|
Wolę prosto!
|
Uwierz, że Twój tyłek duży nie jest :P Ja jakbym stanęła tyłem koło jakiejś J.Lo czy Beyonce to po tyłkach by nas nie szło rozróżnić :P Dobrze, że przynajmniej cycki mam proporcjonalnie duże :P Ostatnio jak powiedziałam Tżowi, że po 3 tygodniach ćwiczeń i diety z biustu spadło mi około 4-5 cm to mi kategorycznie zabronił dalszych działań i właśnie mnie zaprasza na pizzę :P
|
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no czasem jest kłopot...ale coś za coś
|
|
#3140 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cycki mam małe, ale przy odchudzaniu i z nich spadało. TŻ co dwa tygodnie patrzył na aktualne pomiary i zaniepokojony pytał, czy nie mogę jakoś zmienić diety i ćwiczeń, żeby cycki rosły, a reszta malała ![]() Czy szerokie barki przy małym biuście wystarczą do bycia klepsydrą?
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Wolę prosto!
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37197492]Jakbym mojego słyszała
Cycki mam małe, ale przy odchudzaniu i z nich spadało. TŻ co dwa tygodnie patrzył na aktualne pomiary i zaniepokojony pytał, czy nie mogę jakoś zmienić diety i ćwiczeń, żeby cycki rosły, a reszta malała ![]() Czy szerokie barki przy małym biuście wystarczą do bycia klepsydrą? [/QUOTE]Też miał taki strach w oczach? Moim zdaniem klepsydra jest wtedy jak jest wcięcie w talii a reszta jest szerzej, duży biust wcale nie jest konieczny Zresztą w biuście i tak masz więcej niż w talii, więc proporcje są
|
|
|
|
#3142 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
ja byłam w Pradze w liceum, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam co to DM
|
|
|
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój ubolewa nad tym, że cycki mi spadłe, spore miałam kiedyś, ale po stracie wagi spadły i one no trudno
|
|
#3144 | |
|
|
Cytat:
Na pewno dam znać jak było.
|
|
|
#3145 | |
|
Moderator
|
Cytat:
o to to ja kupuję już spodnie 36 - 38 |
|
|
|
|
#3146 |
|
Konto usunięte
|
Taaa
Ja mam tak nieproporcjonalny dół, że kupowanie spodni to czyste szaleństwo A ile spodni wyglądających na odpowiedni rozmiar zatrzymuje mi się na udach, hoho |
|
|
|
#3147 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37197862]Taaa
Ja mam tak nieproporcjonalny dół, że kupowanie spodni to czyste szaleństwo A ile spodni wyglądających na odpowiedni rozmiar zatrzymuje mi się na udach, hoho Ja mam spory tyłek, spore uda, a większość portek odstaje mi na plecach. Czasem nawet tak bardzo, że mogę sobie tam wcisnąć rolkę papieru toaletowego
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam problem z kupnem butów bo mam łydki grubsze i to wychodzi tak ,że mam mały rozmiar stopy a łydka mi do tego nie pasuje nijak :/
zacina się albo w ogóle nie idzie zamek |
|
|
|
#3149 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Jakaś Anonimka, albo Anonimki snują mi teorie spiskowe pod postem z głosowaniem na najlepsze prace w konkursie na makijaż inspirowany gwiazdą. Wyczytały coś na fejsbuku, a teraz nie dają spokoju. A już napisałam, że dziewczyna przysłała zgłoszenie w pełni ZGODNE z regulaminem
Odechciewa mi się organizowania konkursów, a akurat Astor przysłał mi pierdółki na kolejny...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

Poza tym, sila sie nikogo nie da odciagnac, bo uwazamy, ze wybranek serca nie pasuje. Ale teraz juz wszystko jest ok?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ale zaciekawił mnie właśnie temat tej rzekomo idealnie zbilansowanej diety, kiedy to ma się ochotę tylko na świeże warzywa i ryby 
Podobnie jest po tłustym i ciężkostrawnym jedzeniu, po steku :
Lush & China Glaze lover!
おはよう! 

no trudno
Odechciewa mi się organizowania konkursów, a akurat Astor przysłał mi pierdółki na kolejny...