|
|
#3901 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Mało miałam
Cytat:
![]() Kupiłam fileta i lakier nudziakowy, bo nie miałam takiego w kolekcji. Pędzlaka nie chcę, mam ze dwa podobne i leża nieużywane , więc odpuściłam... tylko ten rozświetlacz... niby nie potrzebny, a jednak ![]() Cytat:
I co? Uchował się ?![]() Nie ma się co stresować, na większość rzeczy i tak się nie ma wpływu. Różnie można na to patrzeć.Ale nie zgodzę się z tym, co Kasia napisała.Widać to po ostatnim jego wystąpieniu, które raczej nie wygląda na ciche poparcie i zejście w cień. Pokaaaaaa ![]() Cytat:
Cytat:
Ja tam się z nie znam, sama musisz ocenić, czy konstrukcja nienaruszona i czy warto remontować.
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O zazdroszczę, nie umiem jeździć,ale na pewno lepsze to niż autobus Dziś mnie tak nagrzało na przystanku,że masakra ![]() Przeczytałam "fleta" i zastanawiam się po co Ci on ![]() Wrzucę Wam fotkę drinka- http://i.pinger.pl/pgr471/466f22d900027dc1507c41c9/ Chociaż sceneria średnia
|
|
|
#3903 | |
|
|
Cytat:
![]() I faktycznie, lepsze niż autobus, pod warunkiem, że pogoda dobra Do tego sporo tańsze - za 35 zł jeżdżę przez miesiąc, podczas gdy normalnie 28 zł tygodniowo kosztują mnie bilety. Sieciówka nieco tańsza.Hehe, filet z wątku Essence zapożyczony. Pokochałam ten odcień, ale śliczny Powalczyłam z sobą i nie kupiłam rozświetlacza. Trochę kasiorki mi szkoda. Jeszcze żeby był tester, to może, a tak w ciemno to nie bardzo jednak. Jak będę chciała srebrną taflę na twarzy, to kupię sobie jakiś cień i też będzie git a taniej. A póki co mam problem ze zużywaniem posiadanych
|
|
|
|
#3904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Już pisałam - najwyższy czas. Cytat:
Apetyczny. Pewnie, że łatwa. Jak ja potrafiłam ... Przez, bodajże trzy lata do pracy jeździłam. Ale to był kraj bez śniegu Cytat:
![]() Ale te ubezpieczyciele to złodzieje. Wszystko takie w Polsce ? Ocenili, po licznych minusowaniach, wartość samochodu. Zaniżyli, ale machnęłam ręką, bo to normalne i można przeżyć. Zrobili ładne wyliczenia, odliczyli wysokość oferty na sprzedaż wraka i jak to jest w szkodzie całkowitej : różnica do wypłaty. I durna Kasia myślała, że tyle dostanie. Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#3905 | ||
|
|
Tylko tego czasu nie ma
![]() ![]() Cytat:
. Mój jest malutki, to nie ma tych wszystkich zimowych zabezpieczeń, ale wiem, że ludzie [z forum], którzy mają większe pojazdy cały rok przejeździli [była taka miła zima] - szyba i ogrzewane manetki plus jakieś cieplejsze ubranko. Da się ![]() Troskliwa ciocia Kasia ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie i nic nie pisałam, bo cały dzień załatwiałam różne sprawy. Teraz też już w zasadzie mnie nie ma, bo jadę do rodziców (niech już im będzie) spać z Reksiem
Śmiejemy się, że ja spędzę swoją ostatnią panieńską noc z facetem, a on z kobietą Mam stresa, mam nadzieję, że moja rodzina się nie pozabija jutro. Nie mówiąc już o rodzinie TŻ'a. Chciałabym mieć to już z głowy ![]() Trzymajcie kciuki, żeby wszystko poszło dobrze
|
|
|
|
|
#3907 | |
|
|
Cytat:
Trzymamy, trzymamy kciuki mocno ![]() Szczególnie mając na uwadze Twoje kontakty z teściową ![]() Buzioooole
|
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3909 |
|
|
Ciekawe, jak tam Aga
![]() Kasiu, a jak po wizycie mechanika?
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Mój mechanik obejrzał kaczuszkę i orzekł : robimy. Powiedział, że nie ma aż takiej tragedii, jak na pierwszy rzut oka wygląda. Trochę części, nowe błotnik i lampa, trochę klepania po masce i ździebko lakieru i jaaazda. Koszty zmieszczą się w kwocie odkodowania. "Jeśli miałaby Pani możliwość nowszy wiekowo, lepszy kupić, powiedziałbym kupować. A tak - robimy" - dodał. Do tej pory mnie nie oszukał i ja mu wierzę. W poniedziałek bierze lawetę i ściąga samochód do siebie. W necie znalazłam tylko dwie oferty { z mojego terenu} na inny. Chcę kaczuszkę. Oba na niemieckich numerach. To jeszcze doszłoby mnie bieganie po urzędach. Pan Jacek {mój mechanik} powiedział : jak jest tak źle, jak to mówił ten inny, który wrak ściągał i u którego on stoi, to dlaczego natychmiast chciał go dla córki kupować ? Racja. A więc robimy. Czas - tydzień, dwa. U mnie zimno . Miłego dnia |
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeść!
![]() Już po wszystkim, przeżyłam Trochę za dużo wypiłam (no co, ślub jest raz w życiu ) i dzisiaj mam kaca Teraz trzeba się przyzwyczaić do zmiany nazwiska ![]() Rodzina i znajomi nie zawiedli i mamy cały bagażnik wypchany psią karmą Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-10-21 o 12:51 |
|
|
|
|
#3912 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę, że zabawa udana ![]() Czekamy na szczegóły, a tymczasem odpoczywaj ![]() A jeszcze mi powiedz - nazwisko stare zachowałaś? Czy już cała 'nowa' jesteś? Tak z ciekawości ![]() I jak tam teściowa
|
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tańców nie planowaliśmy, zresztą w tych butach nawet nie byłabym w stanie Ale wychodziłam z założenia, że jak ktoś będzie chciał tańczyć, to niech tańczy. I parę osób się znalazło Oczywiście próbowali nas zmusić, wkurza mnie coś takiego, jakby nie potrafili zrozumieć, że nie mamy ochoty Tak wiem, zaraz mi ktoś powie, że wesele robi się nie dla siebie tylko dla rodziny, a ja odpowiem, że po pierwsze to nie wesele, a po drugie to jest mój dzień i ja też chcę się tam dobrze czuć ![]() Oczywiście musiałam uświnić czymś sukienkę, mam nadzieję, że zejdzie ![]() A nazwisko mam TŻ'a - myślałam, żeby zachować swoje i mieć dwuczłonowe, ale stwierdziłam, że imię mam długie, nazwisko też, więc nie będę dokładać jeszcze jednego ![]() Napiszę Ci na PW
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-10-21 o 22:20 |
|
|
|
|
|
#3914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Spisali się . Nie wiem. Boję się powypadkowych. Zobaczymy. Cytat:
Bzdura ! To przede wszystkim Wasz dzień. Najważniejsze, że udało się i sztachetami się nie pobili ![]() Odpoczywaj ! Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym siebie widziała Też zawsze coś pacnę...Powiem Ci,że mnie średnio szło z zapamiętaniem tego,że siostra ma nowe nazwisko Po kilku miesiącach wysłałam do niej paczkę- stare nazwisko, nowy adres ![]() Kasia to dobrze,że mechanik nie spisał auta na złom Trzymam kciuki,żeby termin naprawy się nie przedłużał.
|
|
|
#3916 |
|
|
To jeszcze focisze jakieś pokaż
![]() Didzior znowu powyrywał mi klawisze z laptoka, połowa tępo działa i się zacina
|
|
|
#3917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wrzucę zaraz fotkę do albumu
![]() Zawieźliśmy to dzisiaj do schroniska, radość pań była wielka ![]() Cytat:
Pewnie gdyby przyszli wszyscy, którzy byli zaproszeni to jakaś bójka byłaby niewykluczona ![]() Jak już będę miała to się pochwalę, przede wszystkim sukienką Muszę przyznać, że tym razem wizażystka spisała się na medal - makijaż bardzo ładny, taki jak chciałam Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ja w dzieciństwie wycierałam we włosy. Chodził po mojej rodzinie żart, że Mama spojrzawszy na moje włosy, zawsze wiedziała co w szkole jadłam. Cytat:
Cytat:
No widzisz, Twoi goście spisali się lepiej niż ci u Kwaśniewskiej. Od nich do tej pory jedynie 200,oo zł na konto schroniska wpłynęło. Żenada . Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No od Agi to wg mnie bardzo dużo tej karmy
|
|
|
#3920 | |||
|
|
Cytat:
![]() Uerowa - ostatnio to jej ulubione zajęcie Jak jest cicho w pokoju, to znaczy że Yao rysuje, a Ueru odrywa klawisze I jeszcze jak przychodzę i sprawdzam, co się dziele, to się gapi z miną zbrola, dumna i zadowolona z siebie ![]() Cytat:
Szkoda, że zdolna nie tam gdzie trzeba ![]() Cytat:
![]() Musze przestać kupować kosmetyki azjatyckie. Wczoraj robiłam porządki w łazience, co by schować te w kolejce, nieużywane, do szafy i zrobić trochę miejsca. Masakra. przeraziłam się tym, ile uzbierałam. I niby używam codziennie, a te zmory nie chcą się kończyć... Zwykłe 10ml trwa prawie miesiąc...
|
|
|
|
#3921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na swoich gości narzekać nie mogę ![]() Wrzuciłam kilka zdjęć do albumu, starałam się wybrać takie w miarę, gdzie jakoś wyglądam, bo większość mi się nie podoba - wyglądam staro, grubo i brzydko. I nie powinnam się uśmiechać ![]() Może to kwestia zdjęć, bo na żywo wydawało mi się, że o wiele lepiej wyglądam... I dlaczego nikt mi nie powiedział, że trzymam bukiet za wysoko, beznadziejnie to wygląda bo powinnam go trzymać o wiele niżej, a tak to wygląda jakbym go kurczowo przyciskała do piersi, przez co zasłoniłam dekolt a odsłoniłam wielki brzuch Cytat:
![]() |
||
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Aga miałam Ci pisać o tych papilotach Magic leverag
Nakładanie i ściąganie nie boli,a ta dziewczyna z filmiku(nie wiem,czy pamiętasz )mogła się krzywić,bo przy ściąganiu troszeczkę guma na końcu trzyma i ciężko jest to płynnie zdjąć.Kasia skończyłam praktycznie ten pyłek kwiatowy i nie zauważyłam w ogóle wzrostu apetytu, nawet mniej mi się chciało jeść
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3924 | ||
|
|
Cytat:
![]() A kolekcję kiedyś ogarnę... zobaczysz, to będzie WIELKIE ![]() Cytat:
Poka loki po tym leveragu
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglądałaś pięknie i nie wybrzydzaj mi tu ![]() Wątroba mnie nie bolała, brak zaparć, wzmocniło mi organizm, buzia też mi się wydawała lepsza ![]() Wrzuciłam nie są super,ale coś tam widać![]() Wczoraj się zafarbowałam (szamponetką), dziś odebrałam buty i jestem prawie gotowa na jutrzejsze wesele
|
|
|
#3926 | |
|
|
Cytat:
Poszłabym na wesele jakieś ![]() A buty mi się właśnie rozwaliły, pół podeszwy odpadło... Kupiłam je co prawda rok temu, ale w zasadzie intensywnie używałam je przez miesiąc I nie wiem nawet, czy jest sens oddawać do reklamacji [niby 2 lata] bo się tam strasznie cacają, zajmie to im powyżej 2 tygodni, skleją pewnie tak, że zaraz znowu się rozleci i ponowna naprawa...Czy nie lepiej oddać do szewca na klejenie, zapłacić 10 zł i mieć je z powrotem za dwa dni albo nawet i szybciej.
|
|
|
|
#3927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
A u mnie śnieg . Co prawda już tylko na trawnikach, ale jest. Widziałam wczoraj mój samochód. "Cudotwórca" mechanik tak zrobił maskę, że jest jak nowa. Ręką przejechałam czy coś wyczuję. Nic ! W poniedziałek przyjeżdżają części. Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzę przez okno i oczom nie wierzę - śnieg!
![]() Dużo śniegu! Jak ja się cieszę, że to co miało się odbyć odbyło się w zeszłą sobotę ![]() Już sobie wyobrażam jak bym się trzęsła z zimna w mojej cieniutkiej sukience Kasia, cieszę się bardzo, że na razie wszystko idzie dobrze i mam nadzieję, że pełne "zmartwychwstanie" kaczuszki ![]() Asia, też myślę, że lepiej oddać do szewca i nie bawić się w reklamacje Ja swoje buty kiedyś zareklamowałam, bo mi się suwak urwał po tygodniu noszenia, czekałam 2 tygodnie, wszyli nowy, wyglądało to okropnie, a po paru tygodniach znowu się rozwaliło ![]() Dzięki dziewczyny, pocieszyłyście mnie trochę, chociaż ja się w tym zdjęciach nic ładnego dopatrzeć nie mogę, no może w jednym czy dwóch. Teraz tak sobie myślę, że moja mama nie ścisnęła mnie tak jak krawcowa i nie miałam takiej fajnej talii jak podczas przymiarki
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-10-27 o 08:35 |
|
|
|
|
#3929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nawet nie śpi się w nich tak tragicznie.Mozesz iść za mnie ![]() Oddałabym do szewca Cytat:
U nas leje non stop. O to naprawdę dobry specjalista Cytat:
I jeszcze buty, które wydają się śliskie ;o (w ogóle kupiłam je na all i średnio mi się podobają )
|
|
|
#3930 | ||
|
|
Cytat:
Super, że autko wraca do formy Cytat:
Dzięki Dziewczyny za rady odnośnie butów. Faktycznie oddam do szewca. Naczytałam się już na forach o fuszerkach jakie odwalają, szkoda nerwów i czasu. Mam pod nosem [obok pracy] szewca starej daty. Prawdziwy specjalista a do tego uczciwy człowiek. Kopytka mi reanimował swego czasu. Tam zaniosę ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- A tymczasem wróciłam ze spotkania blogerek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

TŻ kupił mi likier kokosowy, miał być niby do drinków na imprezę, ale stwierdził, że znając życie do imprezy już tego nie będzie
?

Dziś mnie tak nagrzało na przystanku,że masakra 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Wyglądałaś pięknie i nie wybrzydzaj mi tu 
I nie wiem nawet, czy jest sens oddawać do reklamacji [niby 2 lata] bo się tam strasznie cacają, zajmie to im powyżej 2 tygodni, skleją pewnie tak, że zaraz znowu się rozleci i ponowna naprawa...