|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Szczęśliwa - to lepiej że kawy pic nie możesz bo byś urodziła małego smakosza kawy hahaha a tak w ogóle to można pić kawę w ciąży??
a tak poważnie to z czym sklep otwieracie? macie już jakiś?? luty/marzec to też dobre miesiące na wakacje, z tym że oczywiście głównie na dalsze kierunki albo na Kanary.... Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-10-20 o 22:29 |
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak Cię mdli- oj wspolczuję... a ogólnie jak się czujesz?
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz, zaraz a gdzie wszystkie jesteście?
u nas dziś była śliczna jesienna pogoda... pochodziliśmy troszkę po mieście, kupiliśmy plecak na podróż od wtorku zaczynam pranie letnich rzeczy lubię czasem takie dni z tym chłodniejszym słoneczkiem .... ehhh tak melancholijnie
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
no wlaśnie cisza dziś tu straszna
![]() Małgoś wiedzę, że przygotowania do wyjazdu ruszyły na całego- super
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jedna szczepionka i będę już baaardzo zdrowa i przygotowana
![]() cieszę się tak na tą wycieczkę jak głupek... ale najlepsze jest to, że zawsze w moich snach, jak jestem gdzieś na wakacjach (im bliżej wakacji tym więcej takich snów) to zawsze pada deszcz, albo nadchodzi jakaś ogromna ulewa, powódź, epoka lodowcowa nawet... ale nigdy nie ma pięknej pogody - pewnie podświadomie pragnę słońca ale obawiam się deszczu ...choć ostatnio była piękna pogoda, a ja pływałam motorówką tylko miałam nieogolone nogi (takie białe odstające futerko) hahahah - i to chyba jedyny raz gdzie nie padało deszczem, śniegiem czy czymkolwiek jeszcze...
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-10-21 o 20:50 |
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
heej
![]() Ja właśnie wróciłam z weekendu było super piątek był tylko dla nas dziś dotarliśmy nad morskie oko ![]() Cytat:
Po dzisiejszej wyprawie jestem padnięta ale jednocześnie bardzo zadowolona, potrzeba nam było takiego oddechu po weselnych stresach
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla - ale świetnie... zazdroszczę, a słyszałam, że pogoda w PL piękna...
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, podczytuję Was systematycznie i zazdroszczę i przygotowań i miesiąców miodowych i podróży poślubnych - to taki fajny czas
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Wika - a ty miałaś w rejs płynąć czy to ktoś inny??
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-10-22 o 00:14 |
|
|
|
#4120 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Oj dziewczynki ale jestem chora.. Gardło boli, katar z nosa się leje ciurkiem, nie mam na nic siły Cytat:
a ja tkwiłam na studiach... teraz mam 3 weekendy wole więc pewnie będzie padało albo będzie zimno- zawsze mam takie szczęście
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
nie, to któraś inna dziewczyna
chociaz tez zastanawiałam się nad tym, bo w sumie byliśmy tylko nad polskim morzem poleżeć ale teraz to juz raczej sie nie uda
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja. Wczoraj nie miałam czasu żeby do was zajrzeć. Pogoda z rana nam zrobiła psikusa, była straszna mgła. Juz zastanawialiśmy się z fotografem czy nie przełożyć, ale stwierdziliśmy że warto zaryzykować bo potem może byc już tylko gorzej zorganizować czas i pogodę.
Sesja była super.I to duża zasługa fotografa. Poza tym świetnie się bawiliśmy. Co mnie zbulwersowało, to że jak bylibyśmy normalnymi zwiedzającymi zapłacilibyśmy za 3 os 18 zł a że sesja to 75 zł no rozbój w biały dzień. zdjęcia mamy w ruinach i w kolorach jesieni. teraz pozostaje nam czekać. Fotoksiążka będzie gdzieś na mikołaja ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Malgos ja mam to samo cieszę się na każde wydarzenie inne niż zwykły dzień. Np od dziś czekam na weekend bo wyjeżdzamy z Tż i jego rodzicami do Krakowa na zakupy, potem kino i Skyfall i wizyta u rodziny Tż - u super wujków (ciocia i wujek) . szykuje się miły i inny niż zwyczajny weekend. Lubie tak na coś czekać. Tylko to czekanie niszczy mi świadomość mojej cery. Od środy nie biorę leków alergicznych bo dziś miałam założone testy alergologiczne - plastry, twarz z dnia na dzień wygląda gorzej, a testy mam trzymać do czwartku pani doktor zaznaczyła że przez plastry cera może wyglądac jeszcze gorzej i mogę się gorzej czuć. Więc muszę z taką czerwoną twarzą funkcjonować. Liczę na to że ktoś mi wkońcu powie co mnie tak uczula...
|
|
#4123 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słonecznie i cieplutko ![]() Cytat:
zdrówka Cytat:
a z biletami to rzeczywiście przegięcie Trzymam kciuki za wyniki badań, żeby w końcu znaleźli winowajcę twojej alergii. A ja się pochwalę jakiego mam kochanego męża rano zanim wstałam on poszedł do sklepu i na ryneczek, zrobił zakupy na śniadanie i na klopsiki bo wczoraj wieczorem stwierdziłam, że chętnie bym zjadła
|
|
#4124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
kuruj się Kochana
|
|
|
#4125 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane
Wrzuciłam do klubu linka do zdjęć ślubnych więc chętnych zapraszam do oglądania Ja niestety nadal nie mam stałego dostępu do internetu więc na razie nie mam szansy regularnie z wami pisać czego bardzo żałuję ale za to brak netu sprzyja spędzaniu bardzo miłych wieczorów z mężem ![]() Buziaczki kochane |
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Niki woli męża niż nas - skandal !!!!
![]() Katie życze zdrówka - nie daj się!!!! Ja już ledwo siedzę w tymi plastrami a gdzie środa??? Nie wiem jak sobie dam z tym radę a z drugiej strony tłumaczę sobie że inni mają gorzej... Pogoda dziś paskudna ciągle mgła... A miało być słoneczko... Zmykam zaraz do teściów na obiadek ![]() Lece do klubu
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z robot i padam na ćwarz.... jakaś taka bez siły jestem i do tego śpiąca
Na 19 idziemy na urodziny do szwagierki- 30 lat dziś kończy- he he he .---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- ha ha ha ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- wytrzymaj.... mam nadzieję, że w końcu zdignozują co Cie uczula i skutecznie dobiorą leki
|
|
#4128 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wpadaj do nas częściej- jak mąż śpi albo się kąpie naprzykład Cytat:
Widzisz jak podchlebia swojej żonce... Supcio
|
|
#4129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wystarczy nie przesadzać generalnie wszystko wolno, ale z umiarem ![]() dziewczynki tak krótko was podczytuję, u mnie od zeszłego tygodnia regularny chaos w pracy, więc jak już będę po otwarciu to u was dłużej
|
|
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
Neave - tak właśnie myślałam.... tutaj w IE dostajesz rozpiskę ile dziennie alkoholu możesz wypić i papierosów wypalić W CIĄŻY! więc w sumie taka kawusia na pewno nie zaszkodzi...
ja tez dziś jakaś padnięta choć główna szefowa na urlopie więc w sumie mam luzy
|
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - niestety nie.... co chwilkę w gazetach jest, że około 20% kobiet w ciąży pije lub pali - co niestety widać na ulicach - np kobieta w 8-mym miesiącu z papierosem (przynajmniej wygląda na 8-my miesiąc)...
dlatego taką informację dostajesz na wizycie w szpitalu... |
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się nachwaliłam męża, on przygotował mi jedzonko a ja umieram i nawet na nie nie spojrzłam
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla - Ojjj biedaku! ale pomyśl sobie, że dobrze, że nie na weselu... takie małe pocieszenie ...
|
|
|
|
#4135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś jak w filmie "druhny" ![]() i nie mogę wyjść z podziwu, że wczoraj moja siostra cierpiąc z tego samego powodu (myśleliśmy, że się struła jedzeniem) przeszła całą trasę nad Morskie Oko (9 km, ponad 2h drogi) ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
|
|
#4136 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć
Ale brzydko się zrobiło , mgła straszna , chociaż pewnie nie ma co narzekać bo to już prawie koniec października a do tej pory pogoda była piękna ![]() Cytat:
![]() ![]() My mamy znajomą która jest w 7 miesiącu i pali i nawet nie próbuje się ograniczyć Cytat:
|
||
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Coraz rzadziej się tu coś dzieje. Wiekszość PM ek dała sobie z nami spokój... Brzydko...
![]() Jojla wracaj do zdrowia... Ja ciągle cierpię Faktycznie pogoda coś nie bardzo sie robi, a w przyszły tydzień ma podobno padać śnieg. Podjęłam męską decyzję od poniedziałku tj od 29.10 biorę się za siebie. codzienny ruch, albo spacer albo rowerek stacjonarny ewentualnie brzuszki, ale każdego dnia coś... No i ten basen muszę uruchomić. A od poniedziałku dopiero bo teraz te plastry a w weekend spędzamy w kraku Właśnie leci w radiu Adele "Skyfall"
|
#4138 |
|
Rozeznanie
|
Malgos, podobnie jak mówi Neave lekarz powiedział, że jedna słaba kawa nie zaszkodzi - a ja sobie kiedyś nie wyobrażałam poranka bez kawy, a teraz na nią patrzeć nie mogę
))Co do palenia w ciąży - niedawno w naszej restauracji odbywał się kurs kelner/barman - oczywiście jak wszystko ostatnio sponsorowany przez UE - i wyobraźcie sobie moje zdziwienie kiedy wychodząc na zewnątrz patrzę a tam dwie panie w 9 miesiącu - nomen omen nasze kursantki po prostu palą jak smoki. Nie wytrzymałam i skomentowałam, oczywiście grzecznie i nie wywołało to żadnego skutku. Więcej, dowiedziałam się że niby lekarz nie kazał rzucać a ograniczać. Mało się nie przewróciłam ))Powinnam lada dzień mieć zdjęcia od fotografa - wrzucę do klubu )Wieczorem wpadnę i poodpisuję na wszystkie zaległe wątki, tymczasem ściskam Was wszystkie mocno! |
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy na fotki ) a jak ogólnie czuje sie nasza przyszła mama??? Zmykam zaraz do domku do męża )
|
|
#4140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj czekamy na zdjecia Neave- Kochana a gdzie Twoje zdjęcia? Dalej do Ciebie no dotarły? Ja sie dowiedziałam że kamerzyści prawie skończyli nasz film Oj ale ja jestem niecierpliwa.... Chyba się nie doczekam
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

codziennie starałam się coś tam podczytać, podobnie jak Malgos z kubkiem kawy ja ostatnio z kubkiem herbaty - kawa mi nie służy, potęguje tylko moje mdłości. A moje poranne mdłości tylko z nazwy są poranne - trwają od pobudki do zaśnięcia
16.06.2012

a ja tkwiłam na studiach... teraz mam 3 weekendy wole więc pewnie będzie padało albo będzie zimno- zawsze mam takie szczęście

rano zanim wstałam on poszedł do sklepu i na ryneczek, zrobił zakupy na śniadanie i na klopsiki bo wczoraj wieczorem stwierdziłam, że chętnie bym zjadła