|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Luna skarbie syncio??
gratulacjeSkierka mi wychodzi też 6 tydz ciąży i idę w ten czwartek pierwszy raz. anoxxe szukalam twoich wiadomości, bo wiedziałam, że masz iśc dziś... i tylko mnie utwierdzilaś w przekonaniu, że fajnych lekarzy na NFZ z powołania nie ma. jak nie zapłacisz nie masz
|
#1683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile cykli na Bromku byłaś? Może ja jednak powinnam go wziać ... ehh Cytat:
cieszę się, że wszystko ok teraz możesz chociaż na spacerek pójść czy na spokojnie coś porobić
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super. Gratulacje ![]() Uuu, święto mamy dziś ![]() ![]() Co za... |
|
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Skierka u mnie pracuje tylko mąż... kokosów nie zarabia, ja nie mam żadnego doświadczenia w pracy, macierzyńskiego nie będzie ale pójdziemy prywatnie... bo już się dość usłuchałam o lekarzach na NFZ;/
a ty kiedy się wybieraszz??
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nuna właśnie myśle zeby sie zapiusać, może jutro zadzwonie, to nie wiem czy jeszcze na ten tydzień mi sie uda czy na przyszły. Ogólnie mam tez niedoczynność tarczycy i zapisana jestem na 13 listopada (a zapisywałam sie w marcu na "perwszy najblizszy termin" ![]() moja endo powiedziala ze w razie ciazy mam sie od razu zgłosić i byłam... zrobilam badanie tsh i jak chcialam sie wbić, chociaz zapytac czy mnie przyjmie to te baby na recepcji oczywiscie stwierdxzily ze nie ma takiej opcji skoro nie jestem zapisana.... no porażka...
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2012-10-22 o 22:01 |
|
|
|
|
#1688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakieś 3 cykle, na początku brałam całą tabletkę ale potem spadło mi dużo, dużo poniżej normy i kazała mi brać tylko pół. Zostały mi 3 tabletki tylko, ale już nie kazała brać. Myślę, że pomógł mi ten Bromek. Na pierwszych wynikach miałam prolaktynę czterokrotnie wyższą niż norma, moja ginekolog mówiła mi, że przez kilka cykli na pewno nie miałam owulacji i jest duże ryzyko, że mogę nie mieć dzieci. Nie wprost, ale kazała mi o to natychmiast zadbać. A ja czekam do rana na powtórzenie testu. Mam nadzieje, że wyjdą znowu 2 ale ciemne krechy. Uciekam spać, pozdrawiam. Ps. A ja dziś też wydałam 100 na wizytę prywatną i 150 na leki i testy. Masakra.
Nasze szczęście Julia Edytowane przez antoinettee Czas edycji: 2012-10-22 o 22:48 |
|
|
|
|
#1689 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję i witam zarazem, bo jeszcze się nie przywitałam z Tobą. Dbaj teraz o Was. Cytat:
Dobrze, że już wszystko dobrze i nie masz stresu, ale nadal się nie przemęczaj. Nie chcę tu słyszeć, że znowu coś, bo ![]() Cytat:
Współczuję, Co za ciekawe podejście do pracy. Nosz kurna, chyba bym mu coś powiedziała do słuchu. Może powinien się zastanowić nad zmianą zawodu - kat, prokurator albo dentysta? Pyszny dziś obiadek zrobiłam - buraczkowa i pulpety w sosie koperkowym. Dobranoc
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||
|
|
|
#1690 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi chodziło o to, że jak pójdzie prywatnie to na 100% będzie miała zrobione usg i dostanie zdjecie. A jak się idzie na nfz, to róznie to bywa - wszystko zależy od lekarza
|
|
#1691 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój ostatni tez taki był![]() Przed praca byłam w tej przychodni po tą kopie dokumentacji.Nie było problemu jutro do odbioru ksero.Tak strasznie sie martwie tym plamieniem Teraz uciekam się kapać i spać.Dobranoc
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-22 o 23:24 |
||||
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj nie miałam czasu już pisać tak byłam wymęczona tym lataniem po mieście że padłam wieczorkiem Lunao super że łożysko się przykleiło i że Kamilek wariuje u mamusi w brzuszku ![]() Kwitka mowe mi odebrało jak przeczytałam historię Twojej koleżanki Iza nie bój się teraz idziedz do dobrego lekarza i on będzie o niebo lepszy od tego także się nie denerwuj Isia ja chcę pulpety w sosie koperkowym ![]() Kejthx to jak nie będziesz zaglądać przez tydzień to chociaż popukajcie się owocnie ![]() Witam nową dziewczynę wśród nas I już nie wiem komu co jeszcze miałam napisać A tak ogólnie to Koocurku zakupiłam małżowi ten salfazin i l-karnitynę a po za tym to od wczoraj pijemy grzecznie ziołka ojca sroki nr 3 także efekty za miesiąc muszą być nie ma co |
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
hej słonka. Ja już na nogach. Doszła paskudna mgła.
|
#1694 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Dziękuje Wam kochane jeszcze raz za życzenia, nich się teraz spełniają Ja wczoraj miałam taki dzień, że nic mi się nie chciało i zasypiałam na siedząco. Po 20 już grzecznie spałam w łóżeczku a dzisiaj jestem jak nowo narodzona Po prostu potrzebowałam się wyspać porządnieCytat:
Cytat:
![]() Super i gratuluje synka
|
||
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sporo pracy przede mną, a ta pogoda wcale nie pomaga w szybkim zebraniu się z łózka. Poza tym już nie bolą mnie piersi Z jednej strony dobrze, bo ból był czasem okropny, a jednej nocy, to nawet obudziłam męża i powiedziałam - Koniec z tym. Podaj nożyczki. ODCINAMY!.Nie bolą już, ale to był dla mnie symptom. Ten ból dawał mi nadzieję, że jest w tym cyklu jakoś inaczej, a tu teraz jakiś brak wiary...Ech... |
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Brrrr dzień dobry
![]() Pogoda paskudna, ale jak puszczałam psa to ciepło było. My dziś z TŻ spaliśmy w salonie na rozkładanym narożniku i taaaaaak się nie wyspałam, że szkoda gadać. Anulka ale wiesz, może jeszcze ból powrócić
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u moich zaciżonych dziewczynek są dni lepsze i gorsze![]() mnie tez bola raz bardzo silno raz leciutko;*
|
|
#1698 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień DOBRY!!
od 6 nie moge spac bo tak bardzo sie ciesze ide o 11 do mamy w koncu zrobic sobie paznokcie bo tam mam sprzet a ostatni raz robilam w sierpniu wiec mam mega odrosty ![]() a teraz sobie leze, TZ mi zlozyl lozko bo narazie nie chce sie wysilac nawet w malym stopniu ![]() Cytat:
Cytat:
a tak przynajmniej Skarbonka prawie pelna ![]() jednak latwo mi mowic bo mam lekarza sasiada na dodatek z powolania ale ciezarne bardzo go sobie chwala. wniosek-nie ma regolyCytat:
a co do zdjecia to tez zalezy jaki ma sprzet.. mi w szpitalnym dawal jak byl papier czyli dwa razy
|
|||
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Luna ale on jej zrobił usg przez BRZUCH. to tak mała ciąża, że co tam mógł zobaczyć??
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie racja |
|
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam się z kawką i z pracy juz. Pogoda paskudna, mży i dopiero opada mgła. Idzie poważna jesuen/zima, a my opon jeszcze nie mamy ziomowych Anulka spokojnie, to że przeszło jeszcze o niczym nie świadczy Piszecie o tych lekarzach, aż włos staje na głowie. Mój jest ok, ale ja dłuuuugo chodziłam do niego prywatnie, a później jak zaczął przyjmować też na nfz to przeszłam do niego na nfz. I moim zdnaiem jest tak samo dobry. A do tego mam skierowania na badania, bo prywatnie tylko pisał na kartce i trzeba było robić na własny koszt. DZIEŃ DOBRY Kochane
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki!
Cytat:
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2012-10-23 o 08:52 |
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moje kochane, która z was będzie testowała w tygodniu? Miałam testować w poniedziałek 29 października w dniu szacowanej @, ale już wiem, że nie wytrzymam
Nie dam rady czekać całego tygodnia i weekendu. Postanowiłam wytrzymać tylko do piątku. Któraś ze mną?
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Anulko będę trzymała kciuki
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Witm sie z rana
![]() Anulka to że przestały boleć o niczym jeszcze nie świadczy Kiedy testujesz?U mnie szaro,buro i leje.Jesień na całego.Nie chce mi sie iść do pracy.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
To trzymam kciuki
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Ja również z kawką i śniadaniem. U nas znowu mgła tak jak wczoraj. Starszy jak wróci to muszę wziąść się za niego z czytaniem i literkami, bo już cierpliwości mi brak do niego. Ciężki egzemplarz z niego jeśli chodzi o naukę. Oj ciężki:/ Na obiad planuję zrobić warzywną z kalafiorkiem,groszkiem i resztą warzyw
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
witam się z pracy, i odliczam minuty do godz 17 ![]() @ nadal nie ma, brzuch trochę boli. Najgorsze że jak mi się cykl wydłużył że najlepsze dni będą jak mąż będzie w delegacji ;( miłego dnia, do wieczora.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

gratulacje

). Dziś poszłam potwierdzić ciążę. Współczuję każdej kobiecie, która jest nieświadoma wchodząc do gabinetu. Kazał się położyć, zrobił usg przez brzuch (
Bo III część ja prowadzę

wiec nie dziwne ze tak ruchy czuje
no ale jak czasami dołapała to tentno piękne 

Teraz uciekam się kapać i spać.Dobranoc