|
|
#4771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
Baha bardzo ładnie się prezentowałaś na urodzinach niuńka
zmysł kto ma czystko w domu...? ja to z odkurzaczem i sciereczkami to mogłabym się nie rozstawać... wczoraj byłam z niunią na spacerku, było coś po 17, więc mówię do tż, weś mi wnieś wózek do domu - mamy przy wejściu rusztowanie...OK OK...przyniósł jak już było ciemno, rosa osiadła na trawie, dla ułatwienia podjechał wózkiem blizej pod drzwi, po piachu...nie muszę pisać co miałam wieczorem na podłodze...
|
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej Mamusie ![]() Tż wrócił, więc nie mam czasu na neta przynajmniej narazie. No i się witamy nakupiłam bielizny, więc jak to Princ mówi następuje UROCZYSTA prezentacja ale już jest taki luz psychiczny Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2012-10-23 o 09:11 |
|
|
|
|
#4773 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4774 |
|
Zadomowienie
|
domi no widzisz super ze czujesz sie lepiejudalo mi sie wyspac,bo malapadla wczoraj o 20:30 i do 7 rano spala sama,ehh ale bede tu chyba juz coraz rzadziej,bo mam teraz mase spraw na glowie w zwiazku z wyprowadzka,a pozniej neta bedzie brak
|
#4775 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4776 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Dziś humor lepszy chodź też bez rewelacji... Byłam z Filipem u pediatry,waży 9800 i ma 84cm,pani doktor mówi że waży dobrze ![]() W☠☠☠☠iam się bo kupiłam wózek na all w czwartek i jeszcze go nie mam :-( a pisałam babie że zależy mi na czasie...co za ludzie.... Zupka pomidorowa się gotuje,Filip zasypia a później na spacer idę,pójdę do cukierni ze zdjęciem tortu zobaczymy co mi powiedzą ![]() A co do pożądku w domu to u mnie też bywa różnie...najgorzej to w kuchni z garami,wiecznie pełny zlew a zmywam kilka razy dziennie... No i w taką pogodę jak się teraz zaczyna pełno piciu na przedpokoju z wózka po każdym spacerze...niech już ta spacerówa przychodzi nie będę musiała tej nosić i później kół myć :-Dmniej roboty będzie,wogóle to ostatnio młody marudzi jak tylko zajmę się czymś w kuchni
|
#4777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sam to nawet palcem nie kiwnął jak był z małą 3 dni samw domu, a ja to mam garnąć wszystko dla jaśni pana;/ juz tAKI z niego domowy leń ze szok...
|
|
#4778 |
|
Zadomowienie
|
hej
Nocka w miarę A my wczoraj z tż wybraliśmy się na kawkę, ciacho i na kolację...było boooosko
|
#4779 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry,
u nas dzisiaj szaro, mgliście, więc humor do du.... Do tego z samego rana dostałam opierdziel od szefa - nie za swoje przewinienie Ech....---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Zazdroszczę.....
|
#4780 | ||
|
Zadomowienie
|
no właśnie apropo sprzątania...dopiero ogarnełam mieszkanie, Bogu dziękować że mam takie małe! ogarnełam tez siebie, usmazyłam naleśniki bo bede krokiety robic, mały spi, druga kawa wypita. NOc super zasnął o 20 chyba, coś tam jeczał jeszcze wieczorem, ale przespał noc bez pobudek!!!!! obudził sie o 6.20 ale i tak czułam sie mega wyspana
![]() Cytat:
noooo to super tak miło słyszeć coś takiego![]() Cytat:
kuźde znowu spuchłam od tego zęba;/ nie byłam wkoncu u dentysty bo zapomniałam przegapiłam termin. Dziś ide na depilacje a narazie musze zmykać prasować zanim mały wstanie ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- taki wieczor min raz w miesiącu powinien nam sie należeć!!!"_ |
||
|
|
|
#4781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Musiałam się pomylić
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
jak znajdziesz czas między prezentacjami, wstaw linki z ciuszkami może kolejny raz Nas zainspirujesz ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Ja też należę do wyspanych, pobódka o 8 ale z przerwą o 5,30 na mleko, i 3 razy wstawałam do smoka, ale kręgosłum mnie juz nie boli (pfu, pfu) więc nawet w nocy wstaje jak młody Bóg jeeeeeeeeeeeee tz zostawił kompa, wysle od niego foto, foto
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Tort Michasia
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
A to sem ja...
Uciekam kończyć obiad, dziś barszcz czerwony , poczytać, malnąć oko, bo jak przestanie kropić to pójdziemy na spacer. Więc muszę być zwarta i gotowa ![]() Miłego dnia
Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-10-23 o 12:27 |
|
|
|
#4784 |
|
Zadomowienie
|
Baha ale sie prezentowałaś fjufju, modelka normalnie
![]()
|
|
|
|
#4785 |
|
Zadomowienie
|
Moje dziecko śpi już prawie 3 godziny... A kiedy obiad i spacer??? Hehe już mi się zaczyna nudzić....
Baszka super wyglądasz...jaka szczuplutka jestes.
|
#4786 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Jestem żyję nie mam czasu .U nas jak zwykle, wreszcie wybrałam się do ginki, po porodzie nie byłam.... Pobrała cytologię, na nadżerę tabletki dostałam poza tym ok. Aha, po 45 rż grozi mi cukrzyca bo duże dzieciaki urodziłam .Dziś u mnie też pomidorówka, jak i u owieczki i mięsko z ziemniakami na drugie.Miłosz rozrabia, idę sprzątać
|
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
11 zabek sie przebil, wczoraj biegunka i mega maruda, mam nadzieje, ze dzis bedzie lepiej... kasi_aa ![]() Cytat:
![]() oj tam zawal, lozko pod oknem jest, wiec sie nie zabije
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Zadomowienie
|
witam
ja od rana posprzątałam niunio już drzemał raz zaraz bede go chyba drugi raz układać..... mały dzisiaj najpierw sie całował ze swoim odbiciem a teraz ostro gra na keybordzie tżta ehheehe mały grajek mi rosnie
|
#4789 |
|
Zadomowienie
|
Jejku dawno mnie tu nie było. Siedzie tylko na face i Was czytam
Olivka wczoraj skończyła 11 miesięcy od piątku męczyła na 3 dniówka gorączka duża a dziś wysypka.
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
domiks ciesze sie, ze humorek juz dobry
owieczko ale masz wysokie dziecko
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Bacha ale masz długie włosy, naprawde
i wcale nie jestes az taka chuda, jestes w sam raz teraz, moim zdaniem chudsza byłas... chyba ze ta kiecka takie wrazenie robi ![]() co do bielizny to odkryłam tą sprzedawczynie na allegro: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12721345 widze, ze ma duzo powiekszajacych biustonoszy, moze sie skusisz :P i odkryłam, ze mi idealnie pasuja biustonosze firmy Noplex, wczoraj kupiłam jeden (wczesniej juz mialam jeden) i tylko tej firmy pasuja... |
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
Baha to twoja tesciowa na 1st focie? Fajnie se cyce poprawia
Basiula mi Filip ostatnio wycalowal swiezo umyta szybe, dodam tylko, ze byl caly wymazany w twarogu ![]() Joa
|
|
|
|
#4793 |
|
Zadomowienie
|
joamic biduleńka mała...a wysypka od czego?
|
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4795 |
|
Zadomowienie
|
ojjj zgadzam się ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Baha ty to jesteś HOT
Paulinka 18.11.2011 ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' Edytowane przez nettka_ Czas edycji: 2012-10-23 o 13:46 |
|
|
|
#4796 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
Czytam Was ale jakoś tak weny brak:/ Baha super zdjęcia i na forum, i na nk Michaś śliczniutki![]() za skończone miesiące u dzieciaczków Muff 11 ząb? hehe U nas 7 na stanie ![]() Joamic syn znajomej też miał trzydniówkę niby i z wysypką a okazało się, że to jakaś grypa bolsońska czy cuś takiego :/ U was od czego ta wysypka ? Domi to sie będzie działo a działo hyhyhy ![]() ![]() ![]() ![]() Nettka mój to mnie chyba już w ogóle do restauracji nie wezmie Jakiś taki bez pomysłów ostatnio Muszę go chyba naprowadzić jakoś .... Mój brzdąc tak zasuwa z tym pchaczem, czasem nawet biegnie przynajmniej zmęczy się hihih
|
#4797 |
|
Zadomowienie
|
Janeczko mój tak sam od siebie zaproponował mi aż kopara do ziemi opadła
|
#4798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za linka, dobra kobieto, zaraz lookne, bo Mimi jeszcze śpi od 11 Cytat:
efekt push-up jej sie zamarzył, tylko trochę skóry po bokach ma za dużo Joa, ![]() Netko, zazdraszczam. Ja staram się namówić tza na weekendowe wyjscie do kina. Moja mama powedziala,ze zostanie z Michaskiem
Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-10-23 o 14:19 |
||
|
|
|
#4799 |
|
Zadomowienie
|
no a ja mam humor do
nawet ☠☠☠☠a sie nie domyśli że może bym kwiaty chciała dostać...
|
#4800 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

przynajmniej narazie. No i się witamy
nakupiłam bielizny, więc jak to Princ mówi następuje UROCZYSTA prezentacja 
super ze czujesz sie lepiej

przegapiłam termin. Dziś ide na depilacje
jak znajdziesz czas między prezentacjami, wstaw linki z ciuszkami
, poczytać, malnąć oko, bo jak przestanie kropić to pójdziemy na spacer. Więc muszę być zwarta i gotowa 
od piątku męczyła na 3 dniówka gorączka duża a dziś wysypka.
hehe
Jakiś taki bez pomysłów ostatnio
efekt push-up jej sie zamarzył, tylko trochę skóry po bokach ma za dużo
nawet ☠☠☠☠a sie nie domyśli że może bym kwiaty chciała dostać...