Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14. - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-23, 13:15   #4861
Amani
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Wróciłam

e..... mam tylko 20 stron do nadrobienia

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, oczywiście strzelę Wam tu taki elaborat z opisem porodu że ho ho bądźcie przygotowane

My już w domku...... próbujemy się ogarnąć..... teraz zmykam, ale wrócę
czekamy!

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Czekam z zacisnietymi miesniami kegla na opis

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ale muszę powiedzieć, że marzy mi się być taką matką, jaką była/jest moja mama!

Nikita...Ty płakałaś?? Ja mdlałam przy tablicy, jak nie znałam odpowiedzi...
A tak na serio to w okresie dojrzewania tak miałam... nikt nie wiedział, co mi jest, ale mi przeszło...
na pewno miloby sie to slyszalo Twojej mamie ...

ja pamietam jak cwiczylam tabliczke mnozenia, jeszcze w drodze do szkoly mnie mama odpytywala a potem jak mnie pani zapytala przy biurku, to wszystko zapomnialam i dostalam 1 to byla trauma, do dzis pamietam jak mi glupio, ze nic nie umiem a pani po mnie krzyczy od tamtej pory matma NIET.

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 13:16   #4862
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Były tego warte...były rózne, kolorowe, w kwiaty, przezroczyste...w szaro-burych czasach PRLu każdy kolorowy guzik był na wagę złota

Nikita...Ty płakałaś?? Ja mdlałam przy tablicy, jak nie znałam odpowiedzi...
A tak na serio to w okresie dojrzewania tak miałam... nikt nie wiedział, co mi jest, ale mi przeszło...
Moja babcia miala mnostwo kolorowych guzikow, kazdy inny. Pamietam, ze razem robilysmy z nich takie dlugie naszyjniki na nitce. A teraz te dzieci nie maja sie czym bawic .

Butter, ja jak nie bylam przygotowana na 100% wg wlasniego uznania to wolalam sie zwolnic z danej lekcji niz dostac 4

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 13:16   #4863
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Dziewczynki przede wszystkim to dziękuję Wam na wsparcie - jesteście super za opis już się biorę, ale zrobię go w wordzie a potem tu wkleję, żeby wszystko dokładnie napisać....

.....naszła mnie taka myśl - w końcu widzę swoje łono jak ja go dawno nie widziałam
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 13:20   #4864
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
na pewno miloby sie to slyszalo Twojej mamie ...

ja pamietam jak cwiczylam tabliczke mnozenia, jeszcze w drodze do szkoly mnie mama odpytywala a potem jak mnie pani zapytala przy biurku, to wszystko zapomnialam i dostalam 1 to byla trauma, do dzis pamietam jak mi glupio, ze nic nie umiem a pani po mnie krzyczy od tamtej pory matma NIET.
Mama to wie, jestem z tych werbalizujących swoje uczucia I fakt, twierdzi, że jej miło.
Uważam, że wychowała nas fantastycznie, na mądre, dobre osoby z szacunkiem dla innych. Śmieję się, że to mamy wina, że nie umiem kłamać, bo nigdy jej nie okłamałam...
No może raz, jak wpadłam do 5-m dziury...ale to dla jej dobra bo by chyba zawału dostała...powiedziałam jej po kilku latach...i tak prawie padła

Cytat:
Moja babcia miala mnostwo kolorowych guzikow, kazdy inny. Pamietam, ze razem robilysmy z nich takie dlugie naszyjniki na nitce. A teraz te dzieci nie maja sie czym bawic .

Butter, ja jak nie bylam przygotowana na 100% wg wlasniego uznania to wolalam sie zwolnic z danej lekcji niz dostac 4
Hehe..no widzisz, a ja miałam taki okres właśnie, że przy odpowiedzi, przy tablicy mnie ogarniała ciemna pomrocznośc, nie umiałam sobie nic przypomnieć..i mdlałam. Coś okropnego, tak mi wstyd było

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 13:24   #4865
Tommorow
Raczkowanie

Witam Kochane today_tommorow z tej strony

Na poczatku dla wyjasnienia, w poniedzialek zawiesil mi sie caly laptop Windows nie dzialal nic M. musial wgrac nowe oprogramowanie no iniby wszytsko chodzilo cacy .. ale (jak zwykle musi byc) nie moglam zalogowac sie na zaden polski portal, ciagle ta sama "glupia" informacja. Siedzialam nad tym dwa dni i nic nie szlo, ani w lewo ani w prawo, po czym pprostu stwierdzilam ze prosciej bedzie zalozyc nowe konto i sie nie denerwowac
Tak wiec WROCILAM , jakbym mogla was opuscic

Ok ide poczytac, bo nawet nie chce patrzec ile stron do nadrobienia i wezme powysylam wam zaproszenia do znajomych bo zadnej nie mam

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 13:28   #4866
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki przede wszystkim to dziękuję Wam na wsparcie - jesteście super za opis już się biorę, ale zrobię go w wordzie a potem tu wkleję, żeby wszystko dokładnie napisać....

.....naszła mnie taka myśl - w końcu widzę swoje łono jak ja go dawno nie widziałam
i bedziesz sie mogla sama ogolic

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Hehe..no widzisz, a ja miałam taki okres właśnie, że przy odpowiedzi, przy tablicy mnie ogarniała ciemna pomrocznośc, nie umiałam sobie nic przypomnieć..i mdlałam. Coś okropnego, tak mi wstyd było
No widzisz a ja jak stalam przy tablicy (szczegolnie na matmie albo fizycie) to modlilam sie aby zemdlec ale nigdy mi sie to nie udalo.

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Widzicie ta wyskakujaca reklame na gorze: 60% zonatych mezczyzn przyznaje sie do zdrady...

Stary 2012-10-23, 13:32   #4867
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Widzicie ta wyskakujaca reklame na gorze: 60% zonatych mezczyzn przyznaje sie do zdrady...
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 13:41   #4868
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Więc tak, „akcja” zaczęła się już w sobotę o 5,30 kiedy to obudził mnie bolesny skurcz….. przynajmniej tak myślałam, że się zaczyna i miałam taką nadzieję….. skurcze miałam regularne co 15 minut, wcale nie były bardzo bolesne myślę sobie „super”, tak to ja mogę rodzić….. ale głośno nie mówiłam, żeby nie zapeszyć, no i żeby akcja się rozkręciła a nie zatrzymała….. no i ok 10 rano jechaliśmy na ktg….. a ja cały czas od tej 5,30 miałam te skurcze co 15 minut albo i częściej…… jak zaczynał się skurcz, to mówiłam tż, a on w zeszyciku notował co jaki czas skurcze się powtarzają…..
…..przed wyjazdem na to ktg mówię do tż – „tylko żeby nie było tak jak na szkole rodzenia mówili, że jak się za szybko do szpitala przyjedzie to pod wpływem adrenaliny skurcze zanikają…..” no to se wykrakałam…… na ktg ZERO skurczy lekarz trochę popatrzył na mnie tak jakby mi nie uwierzył, że od rana miałam skurcze….. fuck……. wkurzyłam się strasznie……. Byłam tak zła, że już w ogóle przestałam się orientować czy skurcze są, czy nie…… byłam ZŁA.
W sobotnie popołudnie poszliśmy z tż na spacer…… raz za czas czułam jakiś tam skurcz…… ale byłam pewna, że cała moja poranna „akcja porodowa” się zatrzymała no i podczas tego spacerku poszliśmy do „Ciachomanii” na ciacho i kawkę w wc w tej kawiarni zauważyłam coś jakby kawałek czopu….. ale nawet tż nie powiedziałam, żeby znów nie zapeszyć wróciliśmy do domku i chyba znów skurcze ruszyły….. dokładnie od 16.24 zaczęliśmy je zapisywać….. powtarzały się najpierw co 12 minut, potem co 8, 9, 10, 14, 6, 7, 5, 4 minut i żadnej w tym nie było regularności za to skurcze stawały się mocniejsze już nie tylko takie jak na @ ale też jakby z krzyża…… poszłam pod prysznic….. po prysznicu skurcze stały się mocniejsze……. Zadzwoniłam do położnej, powiedziała żebym liczyła czas, jak długo trwa ból na skurczu…… powiedziałam jej że pewnie tak 20 – 30 sekund….. a jak to potem z tż zmierzyliśmy to okazało się, że ból na skurczu trwał nawet 180 sekund ….. no i można powiedzieć, zaczęło się……. mocne, bolesne skurcze, ja co chwile siedziałam w wannie, ale ta nic nie dawała, bo jeszcze siedząc w wannie na każdym skurczu bałam się, że się dosłownie posram, więc tak goniłam wanna, wc, wanna, wc, w końcu tż mówi „to rób do wanny, wyłowimy” – dowcipniś od tej 16.24 do 3,35 miałam ponad 100 skurczy (wszystko mam dokładnie zapisane, hihihihi) i tu się kończy pierwsza – ta nudniejsza część opisu porodu…… tu też napisałam Maleństwu, że w wielkich bólach jedziemy na porodówkę (teraz już wiem, że to wcale nie były wielkie bóle, wielkie bóle to się miały dopiero zacząć, ale o tym to już w drugiej części ). Trzymajcie się, będzie ostro
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 13:42   #4869
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Ja nie widzę żadnej reklamy. Ale czytałam kiedyś jakieś statystyki, z których wynikało, że zdradza chyba 3/4 facetów. Trzeba wierzyć, że nasi to ta 1/4
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 13:47   #4870
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
no i można powiedzieć, zaczęło się……. mocne, bolesne skurcze, ja co chwile siedziałam w wannie, ale ta nic nie dawała, bo jeszcze siedząc w wannie na każdym skurczu bałam się, że się dosłownie posram, więc tak goniłam wanna, wc, wanna, wc, w końcu tż mówi „to rób do wanny, wyłowimy” – dowcipniś
\
To jest mój nr 1
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 13:49   #4871
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
mocne, bolesne skurcze, ja co chwile siedziałam w wannie, ale ta nic nie dawała, bo jeszcze siedząc w wannie na każdym skurczu bałam się, że się dosłownie posram, więc tak goniłam wanna, wc, wanna, wc, w końcu tż mówi „to rób do wanny, wyłowimy” – dowcipniś od tej 16.24 do 3,35 miałam ponad 100 skurczy

Hania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-23, 13:49   #4872
Nikita...
Zakorzenienie

BIKA!
dawaj ta druga czesc bo ja zaraz jade do domu! Kule ale nas napinasz. A te bole, ktore do tej pory opisalas to takie jak na @ ?

Stary 2012-10-23, 13:52   #4873
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
melduję tylko że moją nieobecność sponsoruje dziurawa rura w gruntach pod domem, zalewa nam dom, faceci odkupują całe drenaże itp. a ja latam ze szmatą i kamilem na zmianę.
o kurczeTrzymajcie sie

Cytat:
no niby tak, to jest kontynuacja diety, wiec nie liczylam ,ze w pierwszej fazie zrzuce jak kiedys z 6kg dobre i 4...

:
dokladnie

Cytat:
Wróciłam

e..... mam tylko 20 stron do nadrobienia

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, oczywiście strzelę Wam tu taki elaborat z opisem porodu że ho ho bądźcie przygotowane

My już w domku...... próbujemy się ogarnąć..... teraz zmykam, ale wrócę
witaj

Cytat:

o matko

Cytat:

.....naszła mnie taka myśl - w końcu widzę swoje łono jak ja go dawno nie widziałam :hahaha:

Cytat:
Więc tak, „akcja” zaczęła się już w sobotę o 5,30 kiedy to obudził mnie bolesny skurcz….. przynajmniej tak myślałam, że się zaczyna i miałam taką nadzieję….. skurcze miałam regularne co 15 minut, wcale nie były bardzo bolesne myślę sobie „super”, tak to ja mogę rodzić….. ale głośno nie mówiłam, żeby nie zapeszyć, no i żeby akcja się rozkręciła a nie zatrzymała….. no i ok 10 rano jechaliśmy na ktg….. a ja cały czas od tej 5,30 miałam te skurcze co 15 minut albo i częściej…… jak zaczynał się skurcz, to mówiłam tż, a on w zeszyciku notował co jaki czas skurcze się powtarzają…..
…..przed wyjazdem na to ktg mówię do tż – „tylko żeby nie było tak jak na szkole rodzenia mówili, że jak się za szybko do szpitala przyjedzie to pod wpływem adrenaliny skurcze zanikają…..” no to se wykrakałam…… na ktg ZERO skurczy lekarz trochę popatrzył na mnie tak jakby mi nie uwierzył, że od rana miałam skurcze….. fuck……. wkurzyłam się strasznie……. Byłam tak zła, że już w ogóle przestałam się orientować czy skurcze są, czy nie…… byłam ZŁA.
W sobotnie popołudnie poszliśmy z tż na spacer…… raz za czas czułam jakiś tam skurcz…… ale byłam pewna, że cała moja poranna „akcja porodowa” się zatrzymała no i podczas tego spacerku poszliśmy do „Ciachomanii” na ciacho i kawkę w wc w tej kawiarni zauważyłam coś jakby kawałek czopu….. ale nawet tż nie powiedziałam, żeby znów nie zapeszyć wróciliśmy do domku i chyba znów skurcze ruszyły….. dokładnie od 16.24 zaczęliśmy je zapisywać….. powtarzały się najpierw co 12 minut, potem co 8, 9, 10, 14, 6, 7, 5, 4 minut i żadnej w tym nie było regularności za to skurcze stawały się mocniejsze już nie tylko takie jak na @ ale też jakby z krzyża…… poszłam pod prysznic….. po prysznicu skurcze stały się mocniejsze……. Zadzwoniłam do położnej, powiedziała żebym liczyła czas, jak długo trwa ból na skurczu…… powiedziałam jej że pewnie tak 20 – 30 sekund….. a jak to potem z tż zmierzyliśmy to okazało się, że ból na skurczu trwał nawet 180 sekund ….. no i można powiedzieć, zaczęło się……. mocne, bolesne skurcze, ja co chwile siedziałam w wannie, ale ta nic nie dawała, bo jeszcze siedząc w wannie na każdym skurczu bałam się, że się dosłownie posram, więc tak goniłam wanna, wc, wanna, wc, w końcu tż mówi „to rób do wanny, wyłowimy” – dowcipniś od tej 16.24 do 3,35 miałam ponad 100 skurczy (wszystko mam dokładnie zapisane, hihihihi) i tu się kończy pierwsza – ta nudniejsza część opisu porodu…… tu też napisałam Maleństwu, że w wielkich bólach jedziemy na porodówkę (teraz już wiem, że to wcale nie były wielkie bóle, wielkie bóle to się miały dopiero zacząć, ale o tym to już w drugiej części ). Trzymajcie się, będzie ostro
alez Nas wprowadzilas
Czekam dalej...
Stary 2012-10-23, 14:08   #4874
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

w porę wrociłam ze spacerku Bika - witajcie w świecie nieprzespanych nocy, obsranych pieluszek, ulewania, marudzenia, wysypek - ahhhh kocham ten świat
czekam na 2 część

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 14:21   #4875
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Metka powodzenia u lekarza.

Mysia tule

Blonde a co tam taki sajgon z rzeczami??

Bika witaj

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Bika o tej samej godzinie wyruszyłyśmy na porodówkę

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 14:22   #4876
Malensstfo
Zakorzenienie

Wróciłam!

Bikuś hej!

Aż się nie mogę doczekać 2 części!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 14:22   #4877
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
[
Blonde a co tam taki sajgon z rzeczami??

a niewiem co oni dzis tam robili
Stary 2012-10-23, 14:23   #4878
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
a niewiem co oni dzis tam robili
Może byli na spacerze i dzieci pomieszały ubranka?

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 14:27   #4879
gochaa_p
Zakorzenienie

BIKUŚ no to super ze juz jestescie w domku
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-23, 14:30   #4880
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Może byli na spacerze i dzieci pomieszały ubranka?
tez o tym pomyslalam, ale nie zdarzylam zapytac, przy odbiorze byl starszny harmider
Stary 2012-10-23, 14:38   #4881
Natala84
Zakorzenienie

Bika, dawaj drugą część bo ja zaraz do domu wychodzę a do 20 nie wytrzymam

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 14:38   #4882
Amani
Zakorzenienie

Bika, adrenaline to Ty nam dajesz tu piszac w czesciach tekst TZa super a jak mialas takie skurcze ze na zmiane wc i wanna, to ja na Twoim miejscu wpadlabym w panike i myslala, ze juz sa parte podziwiam, ze tak sie wstrzymywalas z objawianiem symptomow, zeby nie zapeszyc

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 15:29   #4883
ButterBear
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37211064]Ja nie widzę żadnej reklamy. Ale czytałam kiedyś jakieś statystyki, z których wynikało, że zdradza chyba 3/4 facetów. Trzeba wierzyć, że nasi to ta 1/4 [/QUOTE]

No ja tez mam wlasnie taka nadzieje, ze moj maz jest w tej cwiartce....

Bika, kule bele, ale nas trzymasz w napieciu....

Hania

Stary 2012-10-23, 15:53   #4884
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Bika, kule bele, ale nas trzymasz w napieciu....
Dziewczyny...nie zapominajmy, że Bikę ma kto teraz odciągać od nas
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 15:57   #4885
Tommorow
Raczkowanie

O wreszcie moge pisac

Bikus
czkam na ta druga czesc, pewnie bedzie bardziej ekscytujaca

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
Stary 2012-10-23, 16:01   #4886
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Helo...
jestem zła na siebie - mieliśmy wczoraj 'poprawić', ale padliśmy, zasnęliśmy i nic z tego nie wyszło jestem zła

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

hahaha kochana ja tez bez przebrania bede Pania Potworra
ale wymyslilas

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

mnie nie koniecznie się podoba, ale chcę Ciebie w nim zobaczyć
Lata dwudzieste mnie się kojarzą z czarną sukienkę, z lekkim rozszerzeniem przy kolanach, sznurach pereł, czarnych długich rękawiczkach, papierosem przedłużonym i oczywiście kapelusikiem z woalką na oczach
no tak lata 20ste to tak .. ale ta sukienke to bardziej lata 50te

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

moze byc

umowilam sie dzis do lekarza, zobaczymy co powie

powodzenia u lekarza

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Zapomniałam wam napisać!

Śniło mi się dzisiaj, że miałam cesarkę robioną!! I niby dwie dziewczynki miałam...ale zorientowałam się, że to było w takim okresie ciąży, jak teraz jestem! I się przeraziłam, dlaczego mi je wyjęli, skoro to jest zdecydowanie za wcześnie!

Masakra jakaś...
takie sny to normalka .. mi sie raz snilo ze obudzilam sie i lozko bylo cale w krwi

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Kobiety, będę dzisiaj po raz pierwszy robić faszerowane papryki. Myślicie, że taki farsz będzie ok, czy przesadziłam z ilością składników? (ryż brązowy, troszkę mięska mielonego, szpinak, suszone pomidory i albo jakiś serowy sos albo pomidorowy....)
aaaa ale mi smaka narobilas

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
melduję tylko że moją nieobecność sponsoruje dziurawa rura w gruntach pod domem, zalewa nam dom, faceci odkupują całe drenaże itp. a ja latam ze szmatą i kamilem na zmianę.
uu wspolczuje

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dziewczyny...nie zapominajmy, że Bikę ma kto teraz odciągać od nas
Heheh no teraz juz nie bedzie miala tyle czasu na wizaz

bika - witajcie!!

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 16:05   #4887
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Bika, adrenaline to Ty nam dajesz tu piszac w czesciach tekst TZa super a jak mialas takie skurcze ze na zmiane wc i wanna, to ja na Twoim miejscu wpadlabym w panike i myslala, ze juz sa parte podziwiam, ze tak sie wstrzymywalas z objawianiem symptomow, zeby nie zapeszyc
Ja tez bym panikowala.

Bika, nie trzymaj nas tak w napieciu

Stary 2012-10-23, 16:13   #4888
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dzien Doberek

Oglaszam , ze Domino dostal dzisiaj swoja pierwsza marchewke i mu bardzo smakowala

U nas dzisiaj na obiad Pizza Hut

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 16:16   #4889
Tommorow
Raczkowanie

[QUOTE=zaaaabcia;37213839D zien Doberek

Oglaszam , ze Domino dostal dzisiaj swoja pierwsza marchewke i mu bardzo smakowala
[/QUOTE]

Zaabcia
super brawa dla Dominisia, juz niedlugo patrzec jak bedie sam obiadki z talerza wcinal

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
Stary 2012-10-23, 16:18   #4890
Tommorow
Raczkowanie

Ciagle wyskakuje mi info ze moje posty musza byc sprawdzone przez moderatora, juz zaczyna mnie to irytowac.
Jeden, dwa napisze i znow musze czekac..

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości