|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe
Cytat:
![]() U mnie dziś Honey and spice - przyjemny zapach, ale podobnie jak Mandarin Cranberry wzbudza we mnie letnie uczucia. Miodu nie czuję, cukier trzcinowy, nutkę cynamonu owszem. Do tego drobną nutę jakiegoś męskiego, ciepłego zapachu, właściwie nie wiem skąd ![]() Jestem nienormalna do końca chyba - otóż wyobraźcie sobie, zrobiłam spis zapachów które posiadam, każdy na osobnej karteczce, oceniam gwiazdkami na ile ten zapach mi się podoba (od 1 do 5 ) i dopisuję jakieś informacje typu "za mocny na małą powierzchnie", "słabo czuć po zgaszeniu" itd
|
|
|
|
|
#692 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Może to tylko kwestia czarnego wosku na którego tle jest płomień?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
http://gazetka.biedronka.pl/g25,spec...9_10_2012.html strona 12
Ktoś się skusi? Ja z ciekawości kupię kilka zapachów. Słoiczki wyglądają baaardzo podobnie do słojów YC
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#697 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
. Pochwal się co kupiłaś i czekam na recenzje!![]() Cytat:
. Ja chyba też będę spisywać zapachy, które najbardziej mi się podobają![]() Cytat:
![]() . Raczej nie kupię, chyba, że polecicie Dzisiaj będę składać zamówienie, nie wiem tylko czy ze strony zapachdomu czy swiatzapachow . Z tej pierwszej kusi mnie świeca karmelowa , chociaż pisałyście, że killer |
||||
|
|
|
#698 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, powiedzcie proszę jak wygląda procedura zamawiania z zapachudomu, bo zaczynam się denerwować o swoje zamówienie
![]() Zrobiłam wczoraj zamówienie z zapachdomu, zapłaciłam z góry na konto. Mam mail z informacją, że złożyłam zamówienie, ale nie ma tam informacji czy dostali moją wpłatę a myślę, że powinni, chyba, że mój bank ma ślimacze tempo. Jak to wyglądało w przypadku waszych zamówień? |
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Do tej pory testowałam tylko świeczki, ale dzisiaj skusiłam się na pierwsze 10 wosków
I w planach mam już następne Od jutra wielkie testowanie zapachów!
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
moje:
-świąteczna babeczka -francuska wanilia -słodkie jabłko -puder dla niemowląt -śnieżna miłość -sos żurawinowy -lawendowa wanilia-zapach do samochodu ![]() mamy: -jabłka i sosnowe igły -dzień ślubu -cytrynowa lawenda -słodki groszek -owoce tropikalne Niestety niewielki wybór i mało 'jadalnych i słodkich' zapachów . Ale to pretekst do kolejnego zamówienia ![]() . Poza tym saszetki, dyfuzor i spray do pomieszczeń
Edytowane przez LadyI Czas edycji: 2012-10-23 o 00:16 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast Świat Zapachów wysyła na maila prośbę o potwierdzenie zamówienia-wkurza mnie to trochę, bo czasem o tym zapominam i wysyłka się przeciąga,no a potem przesyłane jest również potwierdzenie,,że pieniądze dotarły,poza tym status zamówienia też można sprawdzić logując się na swoim koncie |
|
|
|
|
#703 |
|
Zadomowienie
|
Złożyłam zamówienie na Zapach domu
Matko, jak pomyślę ile wydałam na YC od września to aż strach mnie ogarnia |
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ile średnio się czeka na paczke od zapach domu?
kupiłam wczoraj, czy do Wszystkich Świętych dostane? ![]() będzie informacja i nadaniu kuriera?
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#706 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Niestety moim sprzętem nie udaje się złapać efektu kolorowego płomyczka
Ale jak się tak przyglądam to raczej jest to kwestia koloru wosku, na którego tle jest płomień
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1-2 dni kurierem, zalezy o której zamowienie złozone
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#708 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jako, że w pracy mam teraz ciut więcej czasu, próbowałam stworzyć post z ogólnymi informacjami na temat YC. Informacje te można by było wrzucić jako pierwszy post do wątku o świecach YC. Dajcie znać czy coś dopisać. Oczywiście opisy zapachów będą uzupełniane
![]() https://docs.google.com/document/d/1...e7sRYD3cc/edit |
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra robota!
Gdybyście były ciekawe moich odczuć odnośnie sugared apple, zapraszam: http://www.wszystkocomniezachwyca.bl...red-apple.html |
|
|
|
#710 |
|
Killing me softly
|
Odebrałam dzisiaj paczkę z zamówionymi woskami i oczywiście dylemat: co najpierw
Chyba skuszę się na herbatkę rumiankową.
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle intensywnie nad zamówieniem banana cream cake. Wąchał ktos?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Wąchaliśmy z Tż. I doszliśmy do wniosku, że ciężko się nie zgodzić z osobą, która postawiła świeczkę na suszonych bananach. Zapach bardzo podobny. Ładny. Jednak nie wiem jak po zapaleniu.
P.S. Życzę smacznego i że podzielisz się czy Ci smakuje ![]() |
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Czy YC są w każdym Piotrze i Pawle czy trzeba szczęśliwie trafić?
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To musze sie zastanowic w takim razie, liczyłam na cos bardziej ciasteczkowego. a Red Velvet Cake? do czego to podobne? p.s. dziekuje
|
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie nie znalazłam, bo szukałam z dopiskiem yankee candle
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
to mi zrobiłyście niespodzianke
czyli prawdopodobnie jutro po pracy TŻ mi podrzuci paczke na pewno zdam relacje ![]() ależ mnie ciekawość zżera! i niecierpliwość czekam na to jak za dziecka na Św.Mikołaja ja wiem tylko, że na pierwszy ogień pójdzie śnieżna miłość
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#718 |
|
Zadomowienie
|
Zaktualizowałam listę zapachów ; https://docs.google.com/document/d/1...e7sRYD3cc/edit
Jak macie jakieś opisy to dajcie linka, dorzucę. Na pewno o częscie zapomniałam ![]() To co otwieramy nowy wątek o YC?
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież jest już wątek o YC, na plotkowym. Napisz do moderatora tamtego forum lub założyciela wątku.
Fajny spis zrobilaś ale na liście recenzji umieściłaś też takie jednozdaniowe, mało konstruktywne opinie Osobiście jak szukam recenzji o danym produkcie to liczę na coś wiecej niż tylko krótkie "pachnie herbatą", "morski zapach", "po prostu cynamon". Wiele osób pisze też ogólnie o zapachach, bez rozróżnienia czy chodzi o wosk, świecę i w jakm rozmiarze Można to wywnioskować dopiero z kontekstu całej dyskusji na stronie, a nie pojedynczego postu. W podanych "recenzjach" często brakuje też wpisów o trwałości. Jak już wrzucać linki do pierwszego posta, to niech rzeczywiście wnoszą coś konkretnego.
|
|
|
|
#720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do recenzji masz rację, tu będzie dużo zmian, przejrzałam 15 stron wątku i dużo piszemy o zakupach, zniżkach itp. niż samych recenzji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

) i dopisuję jakieś informacje typu "za mocny na małą powierzchnie", "słabo czuć po zgaszeniu" itd

Za to płomień jest bajerny, fioletowy
reszta same woski
. Z tej pierwszej kusi mnie świeca karmelowa

czekam na to jak za dziecka na Św.Mikołaja