Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-23, 10:22   #2161
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
zyskowa, buahhot wszystkiego naj
dziękuję
nawet TŻ mi złożył życzenia wczoraj jak mu powiedziałam, bo on pisze od jakiegoś czasu na forum i tak rozmawialiśmy w drodze do domu i mówię mu, ze ja na wizażu jestem od 2008 roku w domu sprawdziłam i mu powiedziałam, ze mam urodziny na wizażu ale prezentu nie dał
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Ja się kiedyś zastanawiałam kiedyś do jakiego wieku będę tutaj siedzieć.

Ale znając moją osobę pewnie pewnego dnia wymyśli mi się jakiś życiowy przełom i nie będę mogła patrzeć na wizaż, blogi i wszelkie temu podobne rzeczy, a wyczuwam że to już niedługo może nastąpić.

Tylko na czym ja będę marnować czas?
zostań
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
hehe dziekuję
ja ćwiczyłam z Ewą, ale przestałam... zazdroszcze widocznego efektu i gratuluję jednoczesnie

to może tematycznie wrzuce kilka zdjec fajnych cialek i metamorfoz

tym samym nie namawiam nikogo do glodzenia sie
ja nie mam przekonania do ćwiczeń Ewy, bo wydaje mi się, że ja nie umiem napinać brzucha tak jak ona każe i że nie będę miała efektów
Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
nie wiem co bym robiła nie siedzac na wizazu pewnie więcej się uczyła no i tyle fajnych rzeczy przeleciałoby mi koło nosa nie wiedziałabym nic o kosmetykach, roznych nowinkach itp. no i przede wszystkim na wizazu poznałam przyjaciolke wiec troche mu zawdzieczam
fajnie, zazdroszczę

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez natimielec Pokaż wiadomość
Hej Kobietki, widzę, że rozmowa o ćwiczeniach. Ja teżstaram się kręcić regularnie na hh, ćwiczyć na steperze i robić brzuszki,jednak dosyć często brakuje mi czasu. Boczki niestety tez są moją zmorą. Zawsze jak przybieram na wadze to odrazu mi idzie w boczki, nie lubię tego. w sumię jak na swój wzrost nie warze dużo, ale chciałabym mieć właśnie takął adną sylwetkę, bez boczków i ładnie zarysowanymi mięśniami brzucha.
fajnie Ci przeniosło jak zobaczyłam 'takął' to się na początku złapałam za głowę a potem zobaczyłam, ze to nie Twoja wina
Stary 2012-10-23, 10:29   #2162
natimielec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
dziękuję
nawet TŻ mi złożył życzenia wczoraj jak mu powiedziałam, bo on pisze od jakiegoś czasu na forum i tak rozmawialiśmy w drodze do domu i mówię mu, ze ja na wizażu jestem od 2008 roku w domu sprawdziłam i mu powiedziałam, ze mam urodziny na wizażu ale prezentu nie dał

zostań

ja nie mam przekonania do ćwiczeń Ewy, bo wydaje mi się, że ja nie umiem napinać brzucha tak jak ona każe i że nie będę miała efektów

fajnie, zazdroszczę

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

fajnie Ci przeniosło jak zobaczyłam 'takął' to się na początku złapałam za głowę a potem zobaczyłam, ze to nie Twoja wina
HEHEHE,faktycznie ciekawie,błąd w druku
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-23, 13:16   #2163
julianna-p
Wtajemniczenie

ghana postaram sie wbic zjdecia, musze tylko dorwac TZ,
moj tez nie wyobraza sobie mnie w innym kolorze, musialam go przekonac zniszczeniami wlosow zeby troche sciemnic pomarancz. polecam Ci z calego serca te farby, o ktorych pisalam. sa cudowne dla moich wlosow , maja pelno dobrych skladnikow i po kazdej kolejnej aplikacji wlosy sa zdrowsze. wracam do niej zawsze jak juz zniszcze wlosy. z tymze teraz kolory bede mieszac
co do tatuazy - nigdy nie rob tymczasow bo one moga zostawic nieestetyczne blizny. spokojnie ja jestem z natury ruda wiec bol odczuwam niby mocniej, a dziarke mam na udzie po wewnetrznej stronie i na bliznie. i jest spora, a delikatna co bylo moim kryterium wyboru wzoru. rob smialo tatuaz i nie martw sie co bedzie za 50 lat bo to bzdury , 90 latka jest pomarszczona i nie ma roznicy w jej wygladzie w dziarze czy bez. moja prababcia miala jakas mala dziare na rece , chyba cos co przykrywalo te obozowe znaki ( nie pamietam bo zmarla kiedy bylam dzieckiem dosc malym) i wygladalo to ok

zyskowa oj i tak bez chociazby czekoladek, oj

kobieto wiesz ile mniej o pielegnacji wiedzialabym bez wizazu, ile mniej ciekawych osob bym poznala, nie odchodz bo wiele stracisz

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-23, 14:02   #2164
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
ja ją zawsze kupuje w drogerii natura

eh przejrzałam swoje kosmetyki i mało mam takich zimowych
Muszę sobie poprzerzucać z pudełek na te które są idealne na takie chłodne dni i te, które będą musiały poczekać do wiosny
a jakie u Ciebie zmiany w kosmetykach przy przejściu na zimowe?

Wiadomo, że lepsze kremy mające mniej wody itd, ale ciekawa jestem szczegółów.

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:

kobieto wiesz ile mniej o pielegnacji wiedzialabym bez wizazu, ile mniej ciekawych osob bym poznala, nie odchodz bo wiele stracisz
To nie chodzi o takie odejście na siłę, czasami jest przesycenie pewnymi rzeczami. Skoro nawet tżta znudził temat piłki nożnej (kiedyś pierwsza strona jaką z rana otwierał to była o piłce) to wszystko jest możliwe.

No i raczej by to było bardzo tymczasowe.

W sumie jeśli chodzi o np ulubione kremy do twarzy to odkryłam je sama, podobnie ulubione balsamy.
Ale gdyby nie wizaż nie zaczęłabym olejowania włosów, nie zamawiała półproduktów- no chyba, że trafiłabym na blogi. Także nie da się ukryć, że spore straty

A poza tym pojawiła się we mnie jakaś niewiara w moc pielęgnacji- tzn wiem, że daje ona miłą w dotyku skórę itd, ale wiem że tak czy inaczej trzeba będzie chociaż w moim przypadku lądować w gabinecie medycyny estetycznej.

Smarować się smaruję tym i owym, ale z małą wiarą po prostu.

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość

zostań
Spokojnie, na razie się nigdzie nie ruszam.

Każdy może mieć małe zwątpienie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-10-23 o 14:01
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-23, 14:37   #2165
weronika7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
ja ją zawsze kupuje w drogerii natura
i w naturze ją znalazłam

Cytat:
Niektóre dziewczyny mają świetne ciała

Tylko mnie to mało tak czy inaczej motywuje, bo ja lubię szybkie efekty, a do takich to wiem że daaaleko.
Taki już mam, że krótkotrwałe cele łatwo mi osiągnąć, a do długotrwałych nie mam motywacji.
Musiałabym oglądać serię zdjęć z np pół roku, zdjęcie co 2 tygodnie, tak że widać nawet małe poprawy, takie coś jest dużo bardziej motywujące.

Niektóre to aż za bardzo wyćwiczone, chociaż kto co lubi, wszystko ma swoich zwolenników.

Ja się trochę mniej poruszałam ostatnio i czuję się jak flak, nie żebym nie wiadomo co ćwiczyła wyspecjalizowanego, ale starłam się ruszać.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

A nie nosiłaś swego czasu za obcisłych biodrówek czy bielizny?

Bo znam dziewczyny, które sobie tak popsuły sylwetkę. Skoro od złego stanika robią się 'buły' i skoro gorsety pomagają to i takie coś może negatywnie działać.

Nie mówię oczywiście, że tak musi być w Twoim przypadku.
W sumie często nosiłam biodrówki.. Więc być może to właśnie jest "winowajca".. Kurcze, już coraz bardziej tracę nadzieję, że się kiedykolwiek tego cholerstwa pozbędę
Stary 2012-10-23, 14:41   #2166
samaraNW
Zakorzenienie

hej

ja mam w końcu czas, żeby spokojnie na necie posiedzieć weekend spędziłam w Bdg, wróciłam wczoraj i pojechałam bezpośrednio na uczelnię, a jak wróciłam wieczorem, to siadłam do grafiki inż. i robiłam pracę do 1-ej w nocy plus sprawozdania potem...

muszę się w końcu zrelaksować i wySPAmować ale to wieczorem, bo na razie nie mam siły i niedługo do sklepu jadę, bo pustki w lodówce.

widzę, że mam kilka nowych odcinków seriali do obejrzenia, więc się zaraz za nie zabieram
Stary 2012-10-23, 16:24   #2167
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne Nie było mnie tu chwilę, praca Tż i wesela pochłonęły mój czas, ale jestem już po trzecim weselu i jak na razie koniec z czego sie bardzo cieszę

Wczoraj byłam u fryzjera i podcięłam końce, było to 2 cięcie do prosta i już widać fajniejszy efekt niż ostatnio Henna zmyła mi się całkowicie, fryzjer doradził mi szampony koloryzujące w odcieniu jasnego brązu, mówił że tak bezstresowo dojdę do naturalnych Znacie może jakieś dobre sz. koloryzujące w tym odcieniu?

Cera też mi sie poprawiła, ale odstawiłam nawet cetaphil, i tutaj widzę chyba największą poprawę Od 3 dni nie nakładam cetaphilu ani żadnego innego kremu na noc i buzia wygląda lepiej, rano tylko ten z Body Shopu. I tutaj jak na razie bardzo mile wrażenia, buzia fajna promienna, tak jak pisałam wcześniej po nałożeniu czuć fajny chłodzik i pomaga mi się obudzić Jak na razie jestem na tak

Zaopatrzyłam sie też w krem BB od Garniera, jak na razie 3 x stosowałam, uczucia mieszane, poczekam jeszcze z opinią ;]

Wieczorem mam zamiar nałożyć maskę nawilżającą na buzię i naftę na włosy przed myciem a po maskę jajeczną Teraz jadę na spotkanko z dziewuszkami, których nie widziałam już 2 miesiące

aaa no i mam zamiar zabrać swoje hh na do pracy i kręcić w wolnej chwili Bo jak przychodzę to mi sie nie chce, a wśród ćwiczących będzie mi się łatwiej zmobilizować Dawno już nie hulałam i brzuszek nie wygląda tak fajnie A patrząc na zdjęcia z tego bloga, do którego linka podałyście to

Miłego popołudnia!

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-23, 18:22   #2168
angelinmyheart
Zakorzenienie

loluska, a dokładnie to co za krem z TBS?

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-23, 19:53   #2169
didaska
Raczkowanie

Cześć Wam
Zapomniałam Wam powiedzieć,że ćwiczę od kilku dni
Zaczęłam się rozciągać,a do tego zmobilizowało mnie jedno jedyne zdjęcie ( w załączniku).
I zaczęłam też ćwiczyć na pośladki.Super ćwiczenia z serii "8 minut na..." Polecam . Po każdym treningu jestem mega wyczerpana
http://www.youtube.com/watch?v=2teK0EV0k-w
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 58738_272845472834022_608493518_n.jpg (47,7 KB, 18 załadowań)
didaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-24, 07:31   #2170
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

dzien dobry.
ja generalnie od pewnego czasu mam typowy bad hair day i czekam az mnie ta deprecha opuści, a wiem, ze jeszcze troche pewnie potrwa.
jedyne pocieszenie jeszcze tylko dzisiaj i jutro i weekend niesamowicie szybko leci mi czas odkad toczy sie rok akademicki.

co do boczkow - ja nie cierpie swoich bioder. mam budowe po tacie czyli wysoko osadzone biodra i nawet jakby tych boczkow nie miala to i tak to wyglada jakby byly, bleeeee.
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-24, 07:42   #2171
natimielec
Zadomowienie

Hej,
boczki są okropne
Miłego dnia babeczki
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-24, 10:31   #2172
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
A poza tym pojawiła się we mnie jakaś niewiara w moc pielęgnacji- tzn wiem, że daje ona miłą w dotyku skórę itd, ale wiem że tak czy inaczej trzeba będzie chociaż w moim przypadku lądować w gabinecie medycyny estetycznej.
dlaczego?
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
aaa no i mam zamiar zabrać swoje hh na do pracy i kręcić w wolnej chwili Bo jak przychodzę to mi sie nie chce, a wśród ćwiczących będzie mi się łatwiej zmobilizować Dawno już nie hulałam i brzuszek nie wygląda tak fajnie A patrząc na zdjęcia z tego bloga, do którego linka podałyście to
a gdzie pracujesz?
Stary 2012-10-24, 14:10   #2173
julianna-p
Wtajemniczenie

ghana zamow to

http://allegro.pl/renee-blanche-farb...722350714.html
odcien 7.3 RP , woda 6 i jechane

do tego porzadne seksowne kolory na usta plus korektor pod oczy rano i jest pieknie dla rudej polecam matowe szminki z sephory ( ich produkcja) sa swietne

a na wieczor goraca kapiel w jakims zmyslowym plynie, trzeba pozwolic zniknac stresom

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
Stary 2012-10-24, 14:29   #2174
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
ghana zamow to

http://allegro.pl/renee-blanche-farb...722350714.html
odcien 7.3 RP , woda 6 i jechane

do tego porzadne seksowne kolory na usta plus korektor pod oczy rano i jest pieknie dla rudej polecam matowe szminki z sephory ( ich produkcja) sa swietne

a na wieczor goraca kapiel w jakims zmyslowym plynie, trzeba pozwolic zniknac stresom
blond z odcieniem papryki to ten ? jak bede teraz farbować włosy to chyba z tym sprobuje, czy tubka starczy na włosy siegajace przed ramiona, geste? bo teraz porcja lorealu starcza mi na styk

no teraz juz bez korektora nie wychodze, w wakacje bylam wyspana i nie bylo nawet lekkiego cienia, a teraz wygladam jak indor a jesli chodzi o szminke czaje sie na jakas fuksję, ale boje sie ze bede wygladac jak clown jakiś

przyszłam do domu rpawie 2 h wczesniej, bylysmy z koelzanka w trakcie okienka na ldoach w mcdonald, a pozniej eldwo wstrzymywalysmy sie przed wymiotami, to jest masakra co teraz czuje moj zoladek xD

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-10-24 o 14:36
Stary 2012-10-24, 15:43   #2175
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
blond z odcieniem papryki to ten ? jak bede teraz farbować włosy to chyba z tym sprobuje, czy tubka starczy na włosy siegajace przed ramiona, geste? bo teraz porcja lorealu starcza mi na styk

no teraz juz bez korektora nie wychodze, w wakacje bylam wyspana i nie bylo nawet lekkiego cienia, a teraz wygladam jak indor a jesli chodzi o szminke czaje sie na jakas fuksję, ale boje sie ze bede wygladac jak clown jakiś

przyszłam do domu rpawie 2 h wczesniej, bylysmy z koelzanka w trakcie okienka na ldoach w mcdonald, a pozniej eldwo wstrzymywalysmy sie przed wymiotami, to jest masakra co teraz czuje moj zoladek xD
wspolczuje stanu zdrowia,
co do farby mi starczala na cale wlosy do stanika b. geste. to jest 200 ml gotowej farby wiec spokojnie uzyj polowe. jet gesta i pastowata w konsystencji wiec dodaj troche prostej bezsilikonowej odzywki. kolot jest ciemny dosc,ale tez wyraznie rudy i mega trwaly. jesli chcesz jasniejsza rudosc mozesz domowic zloty blond np. 9.2
fuksja jest dobra przy zimnym typie urody, przy moim cieplym wyglada strasznie chyba, ze zima maksymalnie jestem blada to ujdzie w tlumie. jesli masz cieply typ urody lepiej inny odcien

Stary 2012-10-24, 16:12   #2176
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
wspolczuje stanu zdrowia,
co do farby mi starczala na cale wlosy do stanika b. geste. to jest 200 ml gotowej farby wiec spokojnie uzyj polowe. jet gesta i pastowata w konsystencji wiec dodaj troche prostej bezsilikonowej odzywki. kolot jest ciemny dosc,ale tez wyraznie rudy i mega trwaly. jesli chcesz jasniejsza rudosc mozesz domowic zloty blond np. 9.2
fuksja jest dobra przy zimnym typie urody, przy moim cieplym wyglada strasznie chyba, ze zima maksymalnie jestem blada to ujdzie w tlumie. jesli masz cieply typ urody lepiej inny odcien
ja nawet nie wiem jaki mam typ urody - jestem biała jak siana, opalam sie na czerwono, rpzeswituja mi niebieskie zylki [ostatnio w filmiku redlipstickmonster mowila, ze to duzo swiadczy o typie urody] i mam niebieskie oczy, wiec mnie to pasuje na zimny odcien, bo nawet pdokaldy musze miec te z domieszka rozowego pigmentu w pomaranczach takich typowych lub w czerwieniach z dodatkiem pomaranczu wygladam tragicznie nudziak niby najbezpieczniejszy
Stary 2012-10-24, 16:20   #2177
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nawet nie wiem jaki mam typ urody - jestem biała jak siana, opalam sie na czerwono, rpzeswituja mi niebieskie zylki [ostatnio w filmiku redlipstickmonster mowila, ze to duzo swiadczy o typie urody] i mam niebieskie oczy, wiec mnie to pasuje na zimny odcien, bo nawet pdokaldy musze miec te z domieszka rozowego pigmentu w pomaranczach takich typowych lub w czerwieniach z dodatkiem pomaranczu wygladam tragicznie nudziak niby najbezpieczniejszy
oj, to fuksja zdecydowanie dla Ciebie szczesciaro.
ja mam zielone zylki, trikolorowe oczy i zlota mega jasna skore, ktora jak sie opali jest ciemniejsza, ale zlota wiec fuksja to dla mnie zlloooo, a szkoda

Stary 2012-10-24, 16:40   #2178
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Czesc dziewczyny
Wracam do Was po ponad dwóch tygodniach - dni temu wróciłam z "wakacji", na których Was podczytywałam, ale nie miałam czasu sie odzywać. Wczoraj i dziś musiałam zrobić mega porządki w pokoju, bo nie mieszcze się tu z niczym a troche rzeczy przywiozlam z Krakowa (oczywiscie odwiedzilam lumpeksy...i nie tylko).
Poza tym woda strasznie popsula mi cere i musze ja teraz doprowadzac do porzadku Pracy trzeba tez zaczac szukac i w dodatku zwiazek mi sie sypie...

Blog (początki)
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-24, 16:56   #2179
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
oj, to fuksja zdecydowanie dla Ciebie szczesciaro.
ja mam zielone zylki, trikolorowe oczy i zlota mega jasna skore, ktora jak sie opali jest ciemniejsza, ale zlota wiec fuksja to dla mnie zlloooo, a szkoda
no teoretycznie fuksja pasuje, ale sadze ze do takich jaskrawych szminek trzeba miec ładne uzebienie, a ja mam krzywusy niestety, mimo noszenia aparatu znaczy kazdy mi mowi, ze sa proste, ale ja widzę, że jest inaczej
Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Wracam do Was po ponad dwóch tygodniach - dni temu wróciłam z "wakacji", na których Was podczytywałam, ale nie miałam czasu sie odzywać. Wczoraj i dziś musiałam zrobić mega porządki w pokoju, bo nie mieszcze się tu z niczym a troche rzeczy przywiozlam z Krakowa (oczywiscie odwiedzilam lumpeksy...i nie tylko).
Poza tym woda strasznie popsula mi cere i musze ja teraz doprowadzac do porzadku Pracy trzeba tez zaczac szukac i w dodatku zwiazek mi sie sypie...
o wlasnie wchodzac dzisiaj rano na watek myslalam o Tobie pokaz rzeczy, ktore sobie przywiozlas, bo Ty masz zawsze super perełki trzymaj się i zycze szczescia !
Stary 2012-10-24, 17:28   #2180
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:

o wlasnie wchodzac dzisiaj rano na watek myslalam o Tobie pokaz rzeczy, ktore sobie przywiozlas, bo Ty masz zawsze super perełki trzymaj się i zycze szczescia !
O kurcze, jak mi milo Szczescie sie przyda, bo naprawde ostatnio kiepsko jest - jeszcze zapomnialam napisac ze przezylam masakre po NuvaRing a to byla ostatnia deska ratunku - nie wiem co ja teraz bede uzywac Porobie zdjecia i wieczorem wstawie

Blog (początki)
Stary 2012-10-24, 17:42   #2181
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze, jak mi milo Szczescie sie przyda, bo naprawde ostatnio kiepsko jest - jeszcze zapomnialam napisac ze przezylam masakre po NuvaRing a to byla ostatnia deska ratunku - nie wiem co ja teraz bede uzywac Porobie zdjecia i wieczorem wstawie
oj tym bardziej wspolczuje, wlasnie sprawdziłamw google co to jest, bo zupelnie nie mialam pojecia ok to czekam na fotki

omg - dosłownie przysypiam,a tu mam jeszcze tyle rzeczy do roboty - grzebanie w słowniku mn ie jeszcze tak usypia w ogole nie mam na nic siły, chyba mi spadło cisnienie, ale nic pojde cwiczyc, bo nie mozna sie opuszczac, moze dam rade, a pozniej do 20 nauka, kapiel i ide spac, bo ejstem wykonczona.
Stary 2012-10-24, 18:09   #2182
samaraNW
Zakorzenienie

hej

jestem w końcu wypoczęta, chyba od świadomości, że już mnie w tym tygodniu nic stresującego nie czeka do tego skończyłam o godzinę wcześniej

dzisiaj muszę porządnie zadbać o włosy i paznokcie, może hennę brwi zrobię
Stary 2012-10-24, 18:59   #2183
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Wklejam moje zdobycze SH Kraków:
1. Płaszczyk Jane Norman 79% wełny w składzie - 10 zł
2. Sukienka River Island + zdjecie z bloga - 18 zł
3. Sweterek nietoperz Atmo - 5 zł
4. Sweterek z kapturek Dunnes - 18 zł
5. Rurki Cubus - 10 zł

Kolejne 3 sweterki z promocji Cubus 3 za 2

2 spodniczki od przyjaciolki - wymienilam sie za sweterek, ktory i tak byl na mnie za duzy (nie swieca sie z rzeczywistosci)

Koszula, torebka, czapka i chusta z lumpka w moim miescie - na wage jakies grosze.

Zostaly jeszcze buty i bizuteria Tez pokazac?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1951.jpg (93,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (126,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1956.jpg (150,6 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1958.jpg (118,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1959.jpg (139,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1960.jpg (179,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1963.jpg (92,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1966.jpg (153,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1970.jpg (134,2 KB, 16 załadowań)

Blog (początki)

Edytowane przez Maala_Czaarna
Czas edycji: 2012-10-24 o 19:00
Stary 2012-10-24, 19:18   #2184
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
Poczytuję Was ale jakaś deprecha jesienna mnie dopadła i kompletnie nic mi się nie chce a jak pomyślę że śnieg ma spaść to już w ogóle
Cytat:
5. Rurki Cubus - 10 zł

Ja też dziś zaszłam do sh i kupiłam dwa swetry i szalik

2 spodniczki od przyjaciolki - wymienilam sie za sweterek, ktory i tak byl na mnie za duzy (nie swieca sie z rzeczywistosci)

Koszula, torebka, czapka i chusta z lumpka w moim miescie - na wage jakies grosze.

Świetne zakupy jak zawsze
Stary 2012-10-24, 19:25   #2185
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
5. Rurki Cubus - 10 zł

super rzeczy, tez mam ten nietoperz z atmo, az musze go wygrzebac z czelusci szafy pewnie ze pokazuj
Stary 2012-10-24, 19:29   #2186
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej Piękne
Poczytuję Was ale jakaś deprecha jesienna mnie dopadła i kompletnie nic mi się nie chce a jak pomyślę że śnieg ma spaść to już w ogóle

Świetne zakupy jak zawsze
Dzieki Mnie tez dobija jesien - nie znosze tej pory roku (ale przynajmniej urodziny niebawem)

Wklejam reszte skoro juz zdjecia zrobilam.
Buty - 35 i 39 zł
Pamiatki w postaci torby i poduszki, seboradin do wlosow ciemnych i krem pod oczy uriage oraz bizuteria.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1973.jpg (135,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1974.jpg (127,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1978.jpg (165,2 KB, 21 załadowań)

Blog (początki)
Stary 2012-10-24, 19:38   #2187
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki Mnie tez dobija jesien - nie znosze tej pory roku (ale przynajmniej urodziny niebawem)

Buty - 35 i 39 zł
Pamiatki w postaci torby i poduszki, seboradin do wlosow ciemnych i krem pod oczy uriage oraz bizuteria.
kobaltowe buty <3 no i bizuteria - wszystko bez wyjatku mi się podoba

też nie lubię jesieni, zimy również, zimno tylko, ciemno, chlapa no i chorobska. Tym bardziej, ze jakos w przyszlym tygodniu ma padać śnieg z deszczem, więc już w ogole do d*py. Muszę po wszystkich swiet ych zaciagnac mame do galerii po kozaki, bo coś czuję , że niedługo beda potrzebne

powinnam się trochę pospamować, ale jestem taka padnieta, ze pewnie szybko sie ogarne, naszykuje do szkoly i pojde spac.
Stary 2012-10-24, 19:38   #2188
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:

Buty - 35 i 39 zł
Chabrowe boskie

Marzy mi się jakaś nowa biżu planuję w najbliższym czasie zamówienia z katherine ale kurcze na 100 trzeba zamówić
Stary 2012-10-24, 19:50   #2189
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
super rzeczy, tez mam ten nietoperz z atmo, az musze go wygrzebac z czelusci szafy pewnie ze pokazuj
Moj nie ma guzikow Musze dokupic. Jakie ma w rzeczywistosci?
Cytat:
kobaltowe buty <3 no i bizuteria - wszystko bez wyjatku mi się podoba

też nie lubię jesieni, zimy również, zimno tylko, ciemno, chlapa no i chorobska. Tym bardziej, ze jakos w przyszlym tygodniu ma padać śnieg z deszczem, więc już w ogole do d*py. Muszę po wszystkich swiet ych zaciagnac mame do galerii po kozaki, bo coś czuję , że niedługo beda potrzebne

powinnam się trochę pospamować, ale jestem taka padnieta, ze pewnie szybko sie ogarne, naszykuje do szkoly i pojde spac.
Dzieki Dobrze, ze ja mam kozaki z zeszlego roku, pierwsze od kilku lat ktore mi nie przemakaja.
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Chabrowe boskie

Marzy mi się jakaś nowa biżu planuję w najbliższym czasie zamówienia z katherine ale kurcze na 100 trzeba zamówić
Zamawialam z katherine i nie bylam ze wszystkiego zadowolona. Wole juz pojsc do sklepu z bizuteria w miescie i troszke drozej kupic cos co mi sie na prawde podoba Pokaz rzeczy, ktore wybierzesz - moze akurat mam to napisze Ci czy warto.

Blog (początki)
Stary 2012-10-24, 20:17   #2190
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Zamawialam z katherine i nie bylam ze wszystkiego zadowolona. Wole juz pojsc do sklepu z bizuteria w miescie i troszke drozej kupic cos co mi sie na prawde podoba Pokaz rzeczy, ktore wybierzesz - moze akurat mam to napisze Ci czy warto.
Na razie takie rzeczy mi się podobają ale widze że doatawa ostatnio była ifajn ie pierścionki są i nie ma naszyjnika który strasznie chciałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (37,5 KB, 22 załadowań)

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości