|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
oki ja uciekam się zebrać do ładu i składu i po mięso do miasta ; p
|
|
|
|
#994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ladni nie przejmuj sie tesciem
a tak powaznie to my wiemy i Ty rowniez ze slicznei wygladasz a ze burak ma kiepskie poczucie humoru to tylko o nim swiadcza takie glupie uwagi ktore nie maja odzweirciedlenia w rzeczywistoci!!Co do meza to brak mi slow jednak niektorzy faceci sa niereformowalnymi egoistami i tylko im wpier....![]() Arien o kurczaki!! no to juz zaraz!!!! super Jo_manh bedziesz lezala i wszytsko bedzie dobrze!! zobacz na mnie leze juz 16tyg i szyjka mi sie wydluzyla wrecz mimo ciaglych skurczy-glowka do gory-wylenisz sie troszke i odpoczniesz za ten czas zbierajac sily na poczatki macierzynstwaJasiu OMG ale sny!!Zdjcia widzialam na fb-sliczne!!! piekna pamiatka!!!!a jeszcze jak za darmo to juz wogole super Cytat:
![]() napewno nic nie wynajdzie-maluszki maja czekac do tego 37 tyg tak??Anetko kup sobie ten papier toaletowy nawilzany-takie dla dzieci do nauki podcierania to nie bedzie tak podraznial!! Anielko biednas Ty moze jutro gin cos Ci zaradzi??na ktora masz wizyte?? ja mam na 15.40co do snow to rozwalacie mnie dziewczta ![]() z autkiem tez wspolczuje pieprzone skarbonki my szukalismy jak najmlodszego rocznika z udokumentowanym przebiegiem i serwisowane zeby wiadomo bylo jaka historia samochodu i taki tez kupilismy i co z tego Kamila za torbe i pranieCytat:
![]() Dziekujemy za komplementy ![]() Ola mi odp ze jednak 2xM pakiet dotyczy dwoch sesji no i rezultaty ktore niezbyt mi sie podobaja...tzn nie ze sa brzydkie zdjecia-bo tego nie moge powiedziec-zgrzeszylabym(chodzi mi o ciazowa) ale nie w takiej tematyce co ja chcialam-te sa idealnie takie jakie sobie wymarzylam az tupie z nozki na nozke jak beda wygladaly kolejne![]() no i ma dzis podejchac do szpitala zapytac o reportaz ![]() zjadlam dzis na sniadanie 2 kanapki z czekolada-no nie moglam juz bialy chleb plus czekolada moze byc ciekawie-ale jakie to bylo pyszne oko mnie boli-nie widze na nie dobrze:/zamazuje mi sie czasami od tego jeczmienia no i dzis pierwszy dzien bez progesteronu
|
||
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
nie rozpisywać się!
|
|
|
|
#996 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
kuzwaw trakcie odp naskrobalyscie 1,5 str
![]() ide czytac.... |
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
hey kochane!! nie miałam czasu wczoraj nawet zaglądnąć...
jeżdziliśmy z tżtem i załatwialiśmy różne dziwne rzeczy administracyjne ale za to kupiliśmy meble i rogóweczkę Działo się coś wczoraj?? ??ja może opiszę moję wizytę u gina bo wczoraj taką miałam... Krew nie jest najgorsza ale za to w moczu wykryto krew pytał czy czasem kolki nerkowej nie miałam, no ale niestety nie... więc przepisał mi jakieś lekarstwo na oczyszczenie przed pobraniem badań na paciorkowca.. o wadze nie wspomnę Nikoś ogólnie jest o tydzień starszy a z wmiarow brzuszka o 2 tygodnie ale powiedział, że to nie żadna wada tylko po prostu będzie duży waży 2270 jeśli miałabym się sugerować danymi z usg to termin przesunąłby mi się na 9 grudnia. Aha i kazał mi przestać brać witaminy jeśli nie chcę urodzić 5 kilowego bączka no to chyba tyle
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
ani mi nie mowice o przenoszenu bo ja rodzilam w 42 i to jest masakra kazdy sie pyta czy juz czlowiek sie martwi czy wwszytskooo w porzadku ehhh
|
|
|
|
#1000 |
|
Rozeznanie
|
Heeej
2 raz witam się wyspanaPopijam herbatkę z biedronki, zielona z ananasem i pomelo i powiem Wam, że jest pyszna. Kosztowała całe 2 zł, a smakuje lepiej niż piramidka z Liptona o smaku egzotycznym za ponad 6 zł Wer to ja 3 mam kciuki, żeby zwieracze popuściły eheheheh ![]() Ja już byłam na spacerku z Leonardem, zaniosłam płaszczyk zimowy do pralni (jedyny w który się mieszczę ) biorę się za pranie i sprzątanie, potem pomaluję paznokcie, skończę obiad, wezmę prysznic posiedzę z małżem 2 godz i lecę na kolację do Chińczyka z koleżankami. Mam nadzieję, że jakoś mi to pójdzie sprawnie
|
|
|
|
#1001 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Hehe o nie nie,jeszcze sobie dziś nie życzę ![]() Własnie umyłam włosy,powiesiłam pranko i wstawiłam następne.Szkoda,że pogoda taka bo będzie się kisiło tylko... |
||
|
|
|
#1002 |
|
Zadomowienie
|
Witam w 32 tc = 8 mcu
|
|
|
|
#1003 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm...próbuję jeszcze raz
http://edytakielianska.pl/?p=3532
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
ja nawet nie wychodze bo nie mam coo ubrac na siebie a na zewnatzr brrrrrrr
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Rozeznanie
|
Aha, co do przesądu o urodzeniu w niedzielę
Ja się urodziłam w niedzielę i to palmową i nie lubię się ani przepracowywać ani leżeć w nieskończoność. Natomiast w przypadku mojego męża - również urodzonego w niedzielę palmową, ale rok wcześniej - ten przesąd spełnia się w 100%, bo pisałyście że facet urodzony w niedzielę ma szczęście w życiu, no więc pomyślcie jakie musiał mieć szczęście, że mnie spotkał
|
|
|
|
#1007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
PIĘKNE ZDJĘCIA!!!!!
|
|
#1008 |
|
Zadomowienie
|
karolamankowa jaka sesja, przepiękna
marti86 tak tu jest właśnie heh, też poszłam tylko pranie drugie powiesić i znów nadrabiania mnóstwo ![]() AnneEf fiu fiu jaki aktywny dzień, ja nie mam na nic siły
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mojego główka z kolei 2 tyg większa. A co Ci przepisał na te nerki? |
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja w styczniu bym dopiero urodziła o matko :/ ja bym chciala juz na swieta.byc w domu wiec tak tyzien przed by mi pasowalo.Gratuluje wszystkich nowych tygodni ![]() Ja od rana nie wstaje z lozka.. Zle sie czuje, wymiotowalam rano,.a teraz tak mnie boli gardlo i przelyk ze chu.. Mnie zaraz strzeli :/:/ chyba umieram ( strasznie zle sie czuje, nawet z psem jeszcze nie bylam. Glodna tez jestem ale boje sie cokolwiek zjesc a przez te gardlo to w ogole nic mi nie przejdzie ;( myslalam ze w 8 mies juz sie nie wymiotuje... Najgorsze.
|
|
#1011 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale Ty teraz nie przenosisz Neipys, ósmego miesiąca Kochana...pokazuj brzucha albo oddawaj fartucha!!
|
|
#1013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze cos ci przepisalmoja malutka ogolnie tydzien wyprzedza termin z OM, ale od poczatku tj od pierwszego usg, owulke mialam szybciej i wiem kiedy co i jak ![]() witaminki biore teraz co 2 dzien zeby tez nie urosla, ale i tak jest wieksza niz Tomus na tym samym etapie ![]() ![]() Marti, Jasiu, Karolamankowa naprawde super zdjecia macie laseczki wspaniala pamiatka |
|
|
|
|
#1015 |
|
Zadomowienie
|
kia_mia współczuję
ImmortalWoman wow no to nieźle rośnie maluch
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1017 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale po ciężkich nocach próbuję odespać jakoś i wstaję po 10 ![]() Cytat:
![]() ![]() a no pewnie, ja piję od lipca - nawet sama pokrzywę suszyłam wolałam tak i przynajmniej wyniki ciągle dobre w smaku jak zielsko, może trochę jak melisa Cytat:
![]() coś nie pocytowało ![]() fajnie że kombinezon wam się podoba Hania na metce niby 68 ale ja patrzyłam wymiary bo w domu mam taki po kuzynkach przypominający kombinezon ale cieniutkie badziewie na 56 i chciałam ciut większe, pewnie i tak 2-3 tyg nie wyjdziemy z domu zimą więc chciałam większy żeby posłużył |
||||||
|
|
|
#1018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Ma_majka a ja?????gdzie ja na liście????
ja chciałam 17.12
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam urosept- bez recepty bo moje wyniki sa fatalne z moczu- ale to norma.. wizyta za 3 tygodnie więc zobaczymy.. oby było lepiej
a i widziałam oczywiście Nikosia
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

a ja sama w domu.
na razie jakoś staram się nie myśleć ani wyobrażać sobie jak to będzie.. Pierworódka jestem w końcu więc nie wiem 
jednak niektorzy faceci sa niereformowalnymi egoistami i tylko im wpier....
ale sny!!

moze jutro gin cos Ci zaradzi??na ktora masz wizyte?? ja mam na 15.40
pieprzone skarbonki
za torbe i pranie
bialy chleb plus czekolada moze byc ciekawie-ale jakie to bylo pyszne

ale za to kupiliśmy meble i rogóweczkę
??
Nikoś ogólnie jest o tydzień starszy a z wmiarow brzuszka o 2 tygodnie

a i widziałam oczywiście Nikosia