|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013
między mną a moim tż 10lat. równo
![]() Trzymam kciuki za Wszystkie wizytujące dziś swoich lekarzy! ![]() ![]() Ja jutro mam na 10, więc później na bank sie odezwę ![]() A jak się nie odezwę to znaczy,że poszłam siedzieć za zabójstwo kolejnego partacza ![]() PRZYSZEDŁ MÓJ PIĘKNY PAAAAS NA BRZUCH
Edytowane przez axella Czas edycji: 2012-10-24 o 10:54 |
|
|
|
#2732 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tak miałam w pierwszej ciązy ..tak mnie swędziały sutki że myślałam ze je sobie wyrwe..tak nimi kręciłam i się drapałam ![]() w drugiej troche tylko pobolewały a teraz nic a nic sie z nimi nie dzieje byc może dlatego że mały jeszcze je ssie.. ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() najważniejsze to rozumiec sie na wzajem .. kochac a różnicy wieku i tak się nie odczuwa... moje poprzednie małżnieństwo nie skończyło sie rozwodem(jestem wdową).. ale nie wyobrażałam sobie nie byc kochaną i nie kochac więc postanowiłam zacząc nowy etap w życiu.. nowe doświadczenia.. nowa miłośc..(jakoś sam staną na mojej drodze )i proszę rodzic dzieci.. a co ...czerpmy z życia tyle ile się da..i dajmy więcej osobom które się kocha.. (dzieci partnerzy )
|
||
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
mnie od jakies 2 tyg juz nie bola a wczesniej nie mogłam nawet dotchnąc tylko swedza teraz pewnie rosną... bo ostatnio tż mówi Ty nie masz stanika ja mowie ze nie.. a on: jezu jakie one duze a on: cały czas myslałem ze Ty w staniku
|
#2737 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może się pochwalisz jak się prezentuje ![]() Cytat:
każdy ma prawo do bycia szczęśliwym. Super, że Tobie się udało ![]() Cytat:
Chyba rosły lepiej późno jak wcale Cześć Jenny - Śpiochu
|
|||
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Witamy
Cytat:
|
|
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje mogłyby już nie rosnąć ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Ja tam się cieszę
|
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale długo nie będziesz musiała czekać-przybieram na wadze w tempie iście ekspresowym ![]() zwykły czarny z haftem "u mamuni najlepiej" |
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie jeszcze od czasu do czasu bolą
![]() A co do rośnięcia to mogłyby już stać w miejscu ![]() --- Maż w końcu odebrał nasze wyniki i z tego co widzę to wszystko jest ok, chociaż u mnie jeden wynik ciut podwyższony , ale dopytam o to lekarza przy wizycie. A wiecie może jak długo czeka się na wynik grupy krwi ??
|
|
|
|
#2742 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Kochane
![]() Zabieram sie do napisania od rana co chwile jestem glodna i jakos nie mam kiedy usiasc zeby sie odezwac...dzis nad ranem byla hurtowa pobudka,juz nie tylko na siusiu,ale przy okazji musialam cos zjesc bo nie moglam spac takiego mialam gloda A rano zanim Tż wyszedl do pracy,siedzielismy przy kawce i troche sie zamyslilam Tż pyta "o czym tak myslisz?" a ja "co zjesc na sniadanie" Tż "od rana masz takie wielkie problemy,jak Ty sie z tym uporasz :P " Aaa no i musze sie Wam pochwalic,wczorajszy dzionek z miesiecznym Kubusiem byl przecudny,juz nie moge sie doczekac swojego malego cudenka ![]() A przy okazji dostalam od kolezanki kilka bluzeczek,coprawda troche rozciagniete po Jej brzuszku,ale niedlugo sie przydadza Najbardziej podoba mi sie napis na jednej :"I'm not FAT... I'm Pregnant" i oczywiscie zaoferowala ze jak chce to zostawi dla mnie kilka rzeczy po maluszku ![]() Ale tak jak mowicie sa tu (UK) naprawde super ciuszki dla maluszkow,a od wiosny do jesieni co weekend jest taki "targ" ktory nazywa sie "Car boot" na ktorym ludzie sprzedaja uzywane rzeczy ktore sa im juz nie potrzebne,i tak wlasnie znajome mowily ze bede miala okazje skorzystac,a wszystko jest tam tak tanie,ze za 5funtow (porownywalnie 1funta kosztuje kg cukru) wyjde z calym zestawem ciuszkow dla maluszka ![]() Jak zwykle nie moglam sie opanowac i sie rozpisalam :P:P:P Nuna mnie sutki bolaly na samym poczatku ciazy (jak jeszcze nie wiedzialam ze moglo sie udac)i tak moze do 6 tyg,a pozniej juz cale piersi,a najbardziej czuje jak budze sie rano,moze lepiej by bylo jakbym spala w biustonoszu ? :/ ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- To u mnie odwrotnie,zawsze byli mlodsi a teraz jest starszy hehe :P
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
#2743 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie właśnie niedawno obudził listonosz, przyszły dwa miękkie wieeelkie biustonosze
ale rozmiar idealny, a piersi właśnie też mnie nie bolą, wczoraj się zorientowałam. zważyłam się, już -1,5 kilo. chyba mi się oberwie u gin. w ogóle miałam iść w końcu na posiew moczu, ale za mało nasikałam do pojemnika, i nie wyrobią się z badaniem do kolejnej wizyty - za tydzień. wczoraj też próbowałam, ale nie trafiłam do niego |
|
|
|
#2744 |
|
Rozeznanie
|
Ja tam sie ciesze ze moje piersiatka rosna,bo generalnie natura nie obdarzyla mnie zbyt hojnie,a teraz nareszcie widac ze cos mam
![]() Ostatnio mowie do Tż-ta ze bola jak cholera a On do mnie "to moze sciagnij te push-up'y",mowie "no co Ty,ich juz dawno nie nosze" a On zdziwiony...mina bezcenna :P Aaa i wyczytalam ze nie tylko ja ide 29 pazdziernika na USG prenatalne,ale fajnie ze jest nas wiecej
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2012-10-24 o 11:27 |
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rano i dwa pojemniczki wysikam bez problemu
|
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do biustonoszy to zielonego pojęcia nie mam jak dobrać mam bardzo,bardzo,baaardzo mały biust,że równie dobrze mogłabym nie nosić żadnego, albo pożyczyć od dziewczynek z przedszkola![]() Także nie mam pojęcia jak to rozgryźć
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na początku bolały mnie piersi <myślałam, że trochę urosną > ale już przestały, i są takie jak wcześniej, Na razie nie kupuję żadnych biustonoszy, zobaczę jak sytuacja się rozwinie
|
|
|
|
|
#2748 |
|
Wtajemniczenie
|
haha no lejek straszny
mam strasznie mało wytrzymały pęcherz, w sumie ciągle latam do wc (nie że w ciąży, ogólnie, życiowo ) , w nocy zawsze muszę iść siku, a potem rano nie mam czym - jutro kolejne podejście a najgorsze, jak wypije kubek czegoś, ogólnie więcej niż kilka łyków - wtedy MUSZĘ mieć pod ręką wc bo jak mi się zachce to muszę od razu pędzić, i tak kilka razy w ciągu godziny, masakra po prostu. dlatego też poza domem nie pije w ogóle czy jak wyjście się szykuje. zazdroszczę małego biustu mój teraz ma rozmiar 80 H bardzo marzę o zmniejszeniu, zwłaszcza jak sobie pomyślę, co będzie za ileś tam lat ... podobno NFZ może to częściowo zrefundować. |
|
|
|
#2749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra ide pranie wywiesic ..ładna pogoda u nas jest ..wiec korzystam i piorę ile sie da ..
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
to ja jutro idę na 16.30 i już prosze o kciuki.
Ja miałam D ale teraz chyba się powiększy
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
jedne chcą zmniejszać, inne zwiększać..
A ja bym chciała jakikolwiek Mama całe życie mi powtarzała,że jej urosły w ciąży, że będę mieć podobnie.. a mnie pobolały i koniec ![]() Taki mój bezcyckowy los Przynajmniej nie ważne jak się położę to zawsze można mnie miziać po pleckach ![]() Edytowane przez axella Czas edycji: 2012-10-24 o 11:39 |
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
jak najdzie nam mleka to będziemy mieć cyce będziemy
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Vil, pewnie te Twoje zbędne kilogramy to własnie w cyckach
![]() Ja tak jak Axella i Veronik nie mam za bardzo biustu. Często miseczka A jest dla mnie za duża nawet jak kilka razy próbowałam iść na profesjonalny brafitting to nigdy nie mieli dla mnie rozmiaru ;( Niestety nadrabiam to w biodrach i udach - tam bardzo szybko łapię dodatkowe centymetry Nawet teraz: piersi ledwo się zaokrągliły a oponka już mi się zrobiła pod talią. Ech mam nadzieję, że w drugim trymestrze będę mogła być bardziej aktywna i też zmodyfikuję swoją dietę. Teraz jem bardzo dużo pieczywa, bo zmniesza moje mdłości, ale wiadomo, że te węglowodany nie są obojętne dla nas... No i generalnie jem dużo więcej. Zobaczymy jak będzie dalej... |
|
|
|
#2757 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
i nie jest tak fajnie jak u Arciszewskich
|
|
#2758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w porównaniu z innymi dziewczynami tutaj to mam do Ciebie nawet blisko jedyne 140kmCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2759 |
|
siedzę i myślę
|
Ja pomimo swojej szczupłej budowy to mam spory biust... 65 F
Już widzę, że jeszcze trochę się powiększył... mam nadzieję, że nie będzie więcej rósł bo mój kręgosłup nie wyrobi z brzuchem i dwoma cysternami
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napis cudo-i wreszcie ktoś użył mógownicy i napis na pasie do ROSNĄCEGO brzucha zrobil haftem a nie gumowym nadrukiem ![]() faktycznie mamy tak samo starszych tż ![]() Chociaż, co z tego,że jest dychę starszy jak to jego pytają o dowód częściej niż mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

(dzieci partnerzy )

mam bardzo,bardzo,baaardzo mały biust,że równie dobrze mogłabym nie nosić żadnego, albo pożyczyć od dziewczynek z przedszkola