Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-24, 10:54   #1021
karolla12
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Hmmm...próbuję jeszcze raz
http://edytakielianska.pl/?p=3532
Boże jakie piękne zdjęcia A Ty Karolinko wyglądasz przecudnie I gratuluję super rodzinki,razem wyglądacie wspaniale
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 10:55   #1022
martaj9
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
hey kochane!! nie miałam czasu wczoraj nawet zaglądnąć... jeżdziliśmy z tżtem i załatwialiśmy różne dziwne rzeczy administracyjne ale za to kupiliśmy meble i rogóweczkę w końcu się doczekałam i juz w sobote będą u mnie
Działo się coś wczoraj?? ??

ja może opiszę moję wizytę u gina bo wczoraj taką miałam... Krew nie jest najgorsza ale za to w moczu wykryto krew pytał czy czasem kolki nerkowej nie miałam, no ale niestety nie... więc przepisał mi jakieś lekarstwo na oczyszczenie przed pobraniem badań na paciorkowca.. o wadze nie wspomnę Nikoś ogólnie jest o tydzień starszy a z wmiarow brzuszka o 2 tygodnie ale powiedział, że to nie żadna wada tylko po prostu będzie duży waży 2270 jeśli miałabym się sugerować danymi z usg to termin przesunąłby mi się na 9 grudnia. Aha i kazał mi przestać brać witaminy jeśli nie chcę urodzić 5 kilowego bączka no to chyba tyle
Kurcze a skad ta krew? Precz z nią
Cytat:
Napisane przez Neipys Pokaż wiadomość
Witam w 32 tc = 8 mcu
Gratki
Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
Nie strasz nawet to ja w styczniu bym dopiero urodziła o matko :/ ja bym chciala juz na swieta.byc w domu wiec tak tyzien przed by mi pasowalo.

Gratuluje wszystkich nowych tygodni

Ja od rana nie wstaje z lozka.. Zle sie czuje, wymiotowalam rano,.a teraz tak mnie boli gardlo i przelyk ze chu.. Mnie zaraz strzeli :/:/ chyba umieram ( strasznie zle sie czuje, nawet z psem jeszcze nie bylam. Glodna tez jestem ale boje sie cokolwiek zjesc a przez te gardlo to w ogole nic mi nie przejdzie ;( myslalam ze w 8 mies juz sie nie wymiotuje... Najgorsze.
Biedactwo...

Karolamankowa osz Ty jedna! Jaka jestes piękna- modeleczka i przez to sesja udana

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 10:55   #1023
karolamankowa
Zadomowienie

To mi poproszę zarezerwować 23 listopad na poród....
Stary 2012-10-24, 10:57   #1024
martaj9
Rozeznanie

Ma majka proszę mnie wpisac na 21 listopada

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 10:57   #1025
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Hmmm...próbuję jeszcze raz
http://edytakielianska.pl/?p=3532

Ale cudne zdjecia!! Piekne !!! I jaka fajna rodzinka ekstra !! Ladne takie naturalne
Tez mam te spodnie z hm ciazowe

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 10:58   #1026
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
powiedzialam tz ze mam dosc i wogole a on do mnie ze tyle sie nasluchal w tej ciazy ze 3 dziecka nie chce bo pewnoe jeszcze bardziej bede marudzic a aaa ja mu na to jakie 3 nawet nie mysle o 3, 2 nam wystarczy
Kochana w Twoim wieku też mówiłam,że trzecie nigdy w życiu.A teraz jak moja dwójka odchowana,to jestem taka szczęśliwa,że w domu pojawi się mała kruszynka,zresztą cała rodzina nie może się doczekać,a mąż już oszalał na punkcie malutkiej.Także nigdy nie mów nigdy
Stary 2012-10-24, 11:02   #1027
ImmortalWoman
Zakorzenienie

dziewczyny ale macie śliczne zdjęcia Marti a Twojacórka jaka śliczna modelka.... Jasiowa jaki brzusio i reszta domków... boziu ja nie wierzę że za tydzień już listopad
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:03   #1028
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
powiedzialam tz ze mam dosc i wogole a on do mnie ze tyle sie nasluchal w tej ciazy ze 3 dziecka nie chce bo pewnoe jeszcze bardziej bede marudzic a aaa ja mu na to jakie 3 nawet nie mysle o 3, 2 nam wystarczy
moj mi mowi ze ma nadzieje ze po cazy mi przejdzie bo inaczej rozwod

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
A u mnie dzisiaj mielone (tata jednak ich nie zjadł ) z sosoiekim i ziemniaczkami a dla mnie hmmm jeszcze nie wiem na co mam ochote
a ja pierdziele nie robie zrobie malej frytki i od tyle-nie chce mi sie:/

Cytat:
Wklejam link do mojej sesji- próbka dla Marti
http://http://edytakielianska.pl/?p=3532
: love: jak katalogowe w stylu foto z eleganckiej prasy dla kobiet-piekne!!!

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
Marti a gdzie mogę twoje fotki poogladać?
a gdzies sa kilka stron temu z wczrajszego wieczora

Cytat:
ja może opiszę moję wizytę u gina bo wczoraj taką miałam... Krew nie jest najgorsza ale za to w moczu wykryto krew pytał czy czasem kolki nerkowej nie miałam, no ale niestety nie... więc przepisał mi jakieś lekarstwo na oczyszczenie przed pobraniem badań na paciorkowca.. o wadze nie wspomnę Nikoś ogólnie jest o tydzień starszy a z wmiarow brzuszka o 2 tygodnie ale powiedział, że to nie żadna wada tylko po prostu będzie duży waży 2270 jeśli miałabym się sugerować danymi z usg to termin przesunąłby mi się na 9 grudnia. Aha i kazał mi przestać brać witaminy jeśli nie chcę urodzić 5 kilowego bączka no to chyba tyle
kurde mam nadzieje ze o nic powaznego!!!! ja tez nie wiem co z tymi witaminami....jutro zapytam....

Cytat:
Napisane przez AnnaEf Pokaż wiadomość
Popijam herbatkę z biedronki, zielona z ananasem i pomelo i powiem Wam, że jest pyszna. Kosztowała całe 2 zł, a smakuje lepiej niż piramidka z Liptona o smaku egzotycznym za ponad 6 zł
ja wczoraj kupilam aronie z czyms tam-jego mega pycha!!!

Cytat:
Witam w 32 tc = 8 mcu

Cytat:
Ja od rana nie wstaje z lozka.. Zle sie czuje, wymiotowalam rano,.a teraz tak mnie boli gardlo i przelyk ze chu.. Mnie zaraz strzeli :/:/ chyba umieram ( strasznie zle sie czuje, nawet z psem jeszcze nie bylam. Glodna tez jestem ale boje sie cokolwiek zjesc a przez te gardlo to w ogole nic mi nie przejdzie ;( myslalam ze w 8 mies juz sie nie wymiotuje... Najgorsze.
kurcze oby to nie angina

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Nawet nie wiedziałam,że cos takiego jest.Po wizycie zajedziemy z tż na zakupy to się rozejrzę..

Jak to miło się czyta....
napewno w rossmanie sa!!mozesz je normalnie do muszli wrzucac.

Halawaya 40 na co czekasz juz rodzic!!

po 2 kanapkach z czekolada, 2 frankfurterkach i jednej kromce z maslem 118 : jupi: jecie zjem jedna bo mi jezor do dupki ucieka

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:03   #1029
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
dziewczyny ale macie śliczne zdjęcia Marti a Twojacórka jaka śliczna modelka.... Jasiowa jaki brzusio i reszta domków... boziu ja nie wierzę że za tydzień już listopad

Nareszcie listopad
Nigdy go tak nie wyczekiwałam..
Stary 2012-10-24, 11:05   #1030
kia_mia
Zadomowienie

Immortal dobrze ze z.Małym wszystko ok dziwna ta krew troche ale mam nadzieje ze to przejdzie

Ja leze w lozki caly czas i na tel siedze, wiec jakbym jakies głupoty pisala to ybaczcie ale dziwnie w tel pokazuje te okno do odpowiedzi.
Chora raczej nie bede bo zle na chorobe sie nie czuje tylko ogolnie taka slaba
Leeeee ;((((

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:05   #1031
nielegalnaa
Rozeznanie

Znowu mam trochę czasu żeby posiedzieć na wizażu, ostatnie dni znowu miałam zabiegane. Natomiast w końcu odebrałam nowe prawko i dowód rejestracyjny. Pozostała mi jeszcze zmiana danych na ubezpieczeniu auta, ale kompletnie nie chce mi się jechać tego załatwiać
Udało mi się też upolować kilka rzeczy w lumpku dla małej, muszę tam częściej zaglądać, bo nie dość, że ciuszki są ładne to wyszły mnie grosze
Teraz idę coś poprasować, w końcu zjeść śniadanie i w między czasie będę Was nadrabiać

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:06   #1032
jo_manh
Rozeznanie

A wiecie co dziewczyny, ja cały czas się zastanawiam co wziąć małemu na wyjście ze szpitala....wiem, że już coś tam skrobałyśmy na ten temat...ale ja nie wiem idzie zima, śnieg od piątku i naprawdę nie wiem co mu spakować

Aniołek* 13.01.2012
Aniołek* 13.01.2015
Aniołek* 30.03.2015
jo_manh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:06   #1033
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Nareszcie listopad
Nigdy go tak nie wyczekiwałam..
a ja nie.... ja chce jeszcze sierpień buuuu
Stary 2012-10-24, 11:06   #1034
marti86
Zakorzenienie

KArola az spojrzalam ile masz lat-moze ja w Twim wieku tez bede chciala 3?? maly bedzie mial wtedy 7-8lat, Laura 13-14 ciekawe

Edytowane przez marti86
Czas edycji: 2012-10-24 o 11:07
marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:06   #1035
Dojotka1987
Zakorzenienie

hejka
nie wiem czy to po wczorajszym kebabie czy to objaw przed porodowy ale od 4 rano mam biegunke;/

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
hej kochane moje
Landi, wspolczuje sytuacji z tesciem...
a co to TZ to kochana po odejsciu czopa podobno nie wolno wspolzyc, bo mozna jakiegos syfa zlapac... wiec uwazaj kochana...
Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Jak macie ochotę to wrzuciłam pare wczorajszych fotek do albumu.
piekne zdjecia)
Cytat:
Dzień dobry witam się .
A właśnie ja mam dziś wizytę o 16,proszę o kciuki
3mam kciuki
Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
I co, dalej nic??? Żadnych porodów??? Zaczynam odczuwać niepokój...
Latacie do tych kibelków i nadal nic???
dokladnie;p co wchodze tutaj to z nadzieja ze jakas pikantna wiadomosc z porodowki bedzie a tu cisza;p
Cytat:
Wiecie co mam właśnie drugi ból w krzyżu,mocniejszy od pierwszego ale brzuch na dole nie boli,za to z tyłu napier...
brzmi dosc ciekawie)
Stary 2012-10-24, 11:08   #1036
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Dobry!

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Wczoraj z teściem się pokłóciłam wiecie co powiedział?? spytał mnie o wagę, tylko nie wiedziałam czy moją czy Kuby. No więc pytam o czyją wagę mu chodzi, a ten "No tego dziecka, przecież ty ze sto kilo ważysz, to mnie to nie obchodzi!" no myślałam że padnę jak to usłyszałam całe życie miałam kompleksy z powodu wagi, bałam się że nie wiadomo jaka gruba się zrobię w ciąży a tu niespodzianka że mało przytyłam... Wszyscy mówią że pięknie wyglądam w ciąży i dzięki temu pozbyłam się kompleksów a tu taki lodowaty prysznic zabić to mało... i jeszcze zamiast powiedzieć że chodzi o wagę Kubusia albo wnuka (jego pierwszy wnuk) to on tak bezosobowo...

I mąż mnie zdenerwował w nocy! nie mogłam zasnąć, w końcu koło trzeciej usnęłam. Ale moje szczęście długo nie trwało! mężulkowi zachciało się igraszek. No i mnie skubaniec obudził... Ok fajnie, nakręcił mnie porządnie, i już byłam zwarta i gotowa i on też i brzuch mnie bolał jedynie, przez co wygiąć się nie mogłam tak jak on chciał. I wiecie co zrobił?? Obrócił się do mnie dupą i poszedł spać!!! normalnie zostawił mnie tak. Jakbym policzka dostała... Poczułam się wkurzona i gruba, i jak niepełnosprawna jakaś albo trędowata...
Widzę jaki ojciec, taki syn Dajcie spokój, do męża bym się chyba nie odezwała za taką akcję...Co znaczy: "tak jak on chce"? Chyba Wam obojgu ma to sprawiać przyjemność

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

jeszcze 6 dni ...
a dzisiaj zaczynam 39 tydzień ciąży pełnych 38 już za mną

wczoraj koleżanka urodziła przenoszoną 9 dni córę: 2700, 51 cm, maleństwo ale dziewczyna też niewysoka i drobna i kurcze automatycznie włączyło mi się pragnienie: chcę mieć swoje maleństwo już przy sobie i odliczam. 6 dni to niewiele, prawda
Ojej, ale zazdroszczę!

Cytat:

26.11 MiciaKicia

Ja się dopisuję do Mici, idealna data

Cytat:
Piękne zdjecia, córka jaka do Ciebie podobna
Wklejam link do mojej sesji- próbka dla Marti
http://http://edytakielianska.pl/?p=3532
Nie widzę

Cytat:
Witam w 32 tc = 8 mcu

Dziewczyny, czy Wy też czujecie się takie...głupie i niezorganizowane? Ja już wysiadam przy swoim własnym myśleniu, serio Z niczym nie mogę nadążyć, tylko się denerwuję, że tyle rzeczy do zrobienia, a mi nie wychodzi. Podczas, gdy tak naprawdę są dwie godziny roboty. A zapłon...szkoda gadać. Wczoraj zastawiła mnie ciężarówka jakaś dostawcza na parkingu, na centymetry dosłownie. I przez 10 minut męczyłam się, żeby wyjechać przodem (w sensie odwrócenia auta), naklęłam się na kierowcę palanta, zamiast...wyjechać tyłem Nie wpadłam na to i już...
Stary 2012-10-24, 11:11   #1037
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
A wiecie co dziewczyny, ja cały czas się zastanawiam co wziąć małemu na wyjście ze szpitala....wiem, że już coś tam skrobałyśmy na ten temat...ale ja nie wiem idzie zima, śnieg od piątku i naprawdę nie wiem co mu spakować
ja biorę tak: (już czeka przygotowane):
body, pajacyk welurkowy do tego te półśpiochy te co wyglądają jak spodnie ze stópkami czapeczka bawełniana, na nią zwykła czapka zimowa i kombinezon- tadam

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Immortal dobrze ze z.Małym wszystko ok dziwna ta krew troche ale mam nadzieje ze to przejdzie

Ja leze w lozki caly czas i na tel siedze, wiec jakbym jakies głupoty pisala to ybaczcie ale dziwnie w tel pokazuje te okno do odpowiedzi.
Chora raczej nie bede bo zle na chorobe sie nie czuje tylko ogolnie taka slaba
Leeeee ;((((
ojej to odpoczywaj.. prześpij się.. wyleż... ja to od wczoraj beczę bo wszystko mnie dołuje.. taka spuchnięta cała jestem... stopy dłonie, twarz... no wszystko i to nie objaw porodu bo szyjka twarda zamknięta i wogóle cacy...
Stary 2012-10-24, 11:12   #1038
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Ma_majka a ja?????gdzie ja na liście????

ja chciałam 17.12
Już już wpisuję Kochana

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Dostałam urosept- bez recepty bo moje wyniki sa fatalne z moczu- ale to norma.. wizyta za 3 tygodnie więc zobaczymy.. oby było lepiej a i widziałam oczywiście Nikosia raczką się wstydzioch zasłaniał..
może to jednak dziołcha będzie jak się tak zasłania?
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:12   #1039
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
KArola az spojrzalam ile masz lat-moze ja w Twim wieku tez bede chciala 3?? maly bedzie mial wtedy 7-8lat, Laura 13-14 ciekawe
Ja się za późno zabrałam za macierzyństwo.. mi to nie grozi.. w sumie chciałabym mieć 2 dzieci, ale nie wiem czy dam radę.. no i wiek już na nieekorzyść działa

Z drugiej strony za duża różnica wieku dla rodzeństwa nie jest fajna.. ja mam 8 lat młodszego brata - i przepaść wielka.. Jak ja szłam do LO to on dopiero do podstawówki.. teraz jak już jest dorosły to może już się różnica zatarła, ale kontaktu jakiegoś specjalnie nie mamy.

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:13   #1040
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry witam się .

Jejku już ta godzina masakra...
Przylazłam do Was z kawką i stertą kanapek z pasztetem i pomidorem i ....walcze z otyłością

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i gratuluję kolejnych tygodni

A właśnie ja mam dziś wizytę o 16,proszę o kciuki

Bo właśnie dziś jest ta data,która wychodzi z pierwszych ruchów i modlę się żeby tam niczego nie wynalazł.....

Cytat:
Witam w 32 tc = 8 mcu
ja tez witam sie w 8 miesiącu

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

dla teścia i dla męża

musi posiedzieć

a to dlatego ja się zorganizować nie mogę
ale po ciężkich nocach próbuję odespać jakoś i wstaję po 10

a no pewnie, ja piję od lipca - nawet sama pokrzywę suszyłam
wolałam tak i przynajmniej wyniki ciągle dobre
w smaku jak zielsko, może trochę jak melisa

oj spory chłopak spory

coś nie pocytowało
fajnie że kombinezon wam się podoba
Hania na metce niby 68 ale ja patrzyłam wymiary bo w domu mam taki po kuzynkach przypominający kombinezon ale cieniutkie badziewie na 56 i chciałam ciut większe, pewnie i tak 2-3 tyg nie wyjdziemy z domu zimą więc chciałam większy żeby posłużył
to obrze, że wziełaś wiekszy ja mam 62, pewnie bedzie trzeba jeszcze jakis dokupic na wczesną wiosne

Cytat:
Dostałam urosept- bez recepty bo moje wyniki sa fatalne z moczu- ale to norma.. wizyta za 3 tygodnie więc zobaczymy.. oby było lepiej a i widziałam oczywiście Nikosia raczką się wstydzioch zasłaniał..
mi też lekarz kazał brac urosept

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:13   #1041
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
hejka
nie wiem czy to po wczorajszym kebabie czy to objaw przed porodowy ale od 4 rano mam biegunke;/

)

Nie no to już jakaś wizażowa sraka albo poród grupowy..
Stary 2012-10-24, 11:15   #1042
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Już już wpisuję Kochana

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

może to jednak dziołcha będzie jak się tak zasłania?
eee buzię tylko zasłaniał.. reszta była podana na talerzu nie mam wątpliwości
Stary 2012-10-24, 11:15   #1043
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy Wy też czujecie się takie...głupie i niezorganizowane? Ja już wysiadam przy swoim własnym myśleniu, serio Z niczym nie mogę nadążyć, tylko się denerwuję, że tyle rzeczy do zrobienia, a mi nie wychodzi. Podczas, gdy tak naprawdę są dwie godziny roboty. A zapłon...szkoda gadać. Wczoraj zastawiła mnie ciężarówka jakaś dostawcza na parkingu, na centymetry dosłownie. I przez 10 minut męczyłam się, żeby wyjechać przodem (w sensie odwrócenia auta), naklęłam się na kierowcę palanta, zamiast...wyjechać tyłem Nie wpadłam na to i już...
tez tak mam
Cytat:
Nie no to już jakaś wizażowa sraka albo poród grupowy..
Stary 2012-10-24, 11:16   #1044
DeKajka
Zakorzenienie

Dzien dobry .. znowu sobie pospalam do pozna .
W nocy pare razy tylko mnie skurcze obudzily ale tak to dalo sie przezyc ..

Brawa za nowe tygodnie ..
Standardowe kciuki za wizyty ..

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
dopiero teraz zauwazylam ,m że na 30tego sa niby az trzy porody..no przepraszam ale czy to nei za duzo emocji na jeden dzien?a sa dni bez zamowionych porodów i co, jeden dzien trzy a drugi posucha?no ja rozumeim cc, ale dekajka może wybierz inny terminty juz mozesz to moze nawet jutro
W sumie moge zmienic . bo szczerze to wolalabym po Wszystkich Swietych urodzic ale tak zeby jeszcze tata był w Polsce wiec bardzo prosze o termin na 04.11.

Cytat:
majka oprocz brzucha jak kamien i biegania do kibelka nic a nic mknie nie bierze a kuzwa mowili mi ze jak do 36 donosze to bedzie cud
Mnie tez straszyli w 29 ze moge urodzic w kazdej chwili .. jak widac sie pomylili .

A na wyjscie ze szpitala spakowalam TŻetowi osobno polarkowy kombinezon , czapeczke i gruby kombinezon zimowy . A do tego zaloze mlodemu bodziaki z dlugim i spiochy .. i chyba bedzie ok .

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:16   #1045
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze trzy lata temu nie chciałam...a później nie mogłam o niczym innym myśleć
Stary 2012-10-24, 11:19   #1046
DeKajka
Zakorzenienie

Karola - ale cuuudne zdjecia .. no napatrzec sie nie moge
Jasiu - Twoje widzialam na fb .. są boskie ..

Czemu ja sie nie zdecydowalam na sesyję [?] ..
To taka fajna pamiatka ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 11:20   #1047
ImmortalWoman
Zakorzenienie

gratuluję wam kochane nowych tygodni i miesięcy

wogóle boje się wszystkiego.. taki niepokój mnie ogarnął... bo mogę liczyć tylko na siebie.. wszyscy są wypięci do mnie.. nawet tż ostatnio zrobił się taki obojetny i oschły i dla mnie i dla młodego... nie wiem może ma gorsze dni ale po prostu juz pękam tyle rzeczy jest eszcze nie zrobione... pytam: przywieziesz mi kołyskę w przyszłym tygodniu: a on a co juz ją tu musisz mieć? no ku**wa wiem że jest trochę czasu ale myślałam, że chociaż sam pomyśli i zrobi mi jakąś niespodziankę czy coś... nieee bo po co chłop 30 lat wraca z pracy i zasiada z piwskiem przed kompa- tyle go mam dla siebie a jak pracuje na inne zmiany to na fuszki jeździ i jeszcze głupio pyta: A O CO CI CHODZI? nienawidzę tego... no to się wyżaliłam
Stary 2012-10-24, 11:20   #1048
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Ja się za późno zabrałam za macierzyństwo.. mi to nie grozi.. w sumie chciałabym mieć 2 dzieci, ale nie wiem czy dam radę.. no i wiek już na nieekorzyść działa

Z drugiej strony za duża różnica wieku dla rodzeństwa nie jest fajna.. ja mam 8 lat młodszego brata - i przepaść wielka.. Jak ja szłam do LO to on dopiero do podstawówki.. teraz jak już jest dorosły to może już się różnica zatarła, ale kontaktu jakiegoś specjalnie nie mamy.
Kochana ja mam brata rok starszego i nigdy nie mieliśmy ze sobą dobrego kontaktu...
Stary 2012-10-24, 11:22   #1049
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
A na wyjscie ze szpitala spakowalam TŻetowi osobno polarkowy kombinezon , czapeczke i gruby kombinezon zimowy . A do tego zaloze mlodemu bodziaki z dlugim i spiochy .. i chyba bedzie ok .
wystarczy napewno) przeciez az takich mrozow nie bedzie! a to tylko ze szpitala do samochodu i z samochodu do domu)
Stary 2012-10-24, 11:24   #1050
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość

Sorry

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
Następna... Tylko gadacie, nadzieję robicie i nic
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości