|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - część XV
Cytat:
) Pewnie czuję się na tych trasach, które znam.. czasami specjalnie wracałam z pracy innymi drogami, by nie jeździć na pamięć (bo do pracy to zawsze na ostatnią chwilę wychodziłam )
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Karola śliczne zdjęcia
![]() Jasiu jaki już duży twój brzucho które jeszcze zdjęcia pominęłam? gubię się |
|
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
Jestem
Tez sie nad tym zastanwialam, na innych watkach, dziewczyny rozpakowywaly sie jakies 3 tyg przed terminami a u nas tydzien do pierwszych terminow i zadna naturalnie nie chce rodzic ![]()
|
|
|
|
#1084 | |||
|
Zakorzenienie
|
s
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale niestety 6 tygodni przenosić się chyba nie da co?
|
|||
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo prawdopodobne bo juz dlugo leza w lodowce i moga sie nie nadawac
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zgodzę się - to kwestia indywidualna i nie ma reguły.. mi się jednak wydaje, że jednak mimo wszystko duża różnica to jednak nie jest dobra
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Watpie .. ja przy zwyklym bolu zeba krzycze ile sil w plucach a co dopiero na porodowce ..
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1089 |
|
Raczkowanie
|
DeKajka heh jestem pewna ze TZ nawet na parkingu uslyszy Twoje dzikie dzwieki, oj zobaczysz pol szpitala bedzie Cie slyszec
Rodzic dziewczyny... juz nie moge sie doczekac tych smsow, i opowiesci z porodowek A ja nie ja wole rodzic w 2012, wielce przesadna nie jestem ale nie lubie numeru 13 |
|
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za to nadrabiały kobiety z sali obok
|
|
#1091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja tez sie nie moge doczekac .. ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może okna pomyjecie? firanki rozwiesicie po schodach podreptacie tak z półtora godziny no nie bądźcie takie
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- nie chce się mi dzisiaj nawet obiadu gotować
|
|
#1095 |
|
Raczkowanie
|
DeKajka Ty wstreciuchu, niech TZ widzi przez co musisz przechodzic zeby synus "wyszedl" na swiat
Immortal mowisz i masz, ja dzis mam prasowanie a od jutra zaczynam wielkie sprzatanie w kazdym pokoju w domu wiec z tydzien mi zajmie, bo bede segregowac i ukladac w szafkach, najgorzej bedzie w kuchni i Filipa pokoju bo znow musze zabawki posegregowac bo mi sie w boxie nie mieszcza Nie wyobrazam sobie jakbym mogla byc cicho przy tych skurczach, podziwam naprawde, chociaz ja mam bardzo niski poziom bolu
Edytowane przez Tommorow Czas edycji: 2012-10-24 o 12:05 |
|
|
|
#1096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biorąc pod uwagę ile teraz mam energii (póki co tylko się umyłam i wróciłam do łóżka, nie mam siły wstać) powinni mi dziękować, że przyszłam na porodówkę i udostępniam krocze ![]() Całe szczęście, że mam cc...przynajmniej będę współpracować leżąc, to umiem najlepiej
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny z konca grudnia Wy sie modlcie zeby rodzic w 2012 roku a nie w 2013 bo pozniej dziecko caly rok bedzie musialo pracowac dluzej na emeryture!!
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie zaprzeczam ze nigdy 3 jakby mnie bylo stac to czemu nie a ja sie martwie jak z 2 damy rade bo do pracy przez najblizsze 2 lata nie pojde bo nie mam z kim zostawic
ja sie juz modle zeby nie przzenosic bo strasznie sie tegi boje ze np bedzie za duzy ehhhh i zapomnialam co mialam pisac |
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakby która miała mało roboty to u mnie w sobotę generalkę trzeba zrobić bo panele będzie małż kładł a óźniej meble skręcał więc zapraszam jakby co roboty będzie ful a mi się rodzic nie śpieszy
|
|
#1100 |
|
Rozeznanie
|
ja też bym chętnie przenosiła do 2013 no ale to niewykonalne. Chyba by mnie rozerwało
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
podrzucę ci rosołu, bo mi zostało pół gara
Cytat:
ja się zapisałam na 17-go to wiesz
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
aaa ja tez przy porodzi enie piszczalam doslownie niccc ale slyszlalam jak baby sie draaaa i to mnie przerazalo
co do roznicy wieku to jak chcialam malutkaaaa bo widze jak fajnie sie dogaduje ze swoim rodzenstwem |
|
|
|
#1103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
|
#1104 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mnie juz od 2-3 tyg.mecza mdlosci z poczatkow ciazy...Cytat:
Halwaya, Aerien- gratuluje takich zaawansowanych tygodni ![]() Landi- brak slow... do tescia bym sie nie odzywala, a maz to by chyba sie na wycieraczke musial przeniesc.... ![]() Dziewczyny mam pytanie- jakie macie szlafroczki do szpitala? Takie grube puchowe czy jakies ciensze? Bo mi np.jest wiecznie goraco, w nocy musze miec uchylone okno inaczej nie zasne... A w szpitalu wiadomo, ze nie otworze a poza tym bedzie tam cieeeeplo....
|
|
#1105 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja na codzien jestem sama i mi zle ale jak tz jest to nie moge powiedziec-bardzo mnie wspiera.ale moze jest tak jak pisza dziewczyny??przerasta go to??boi sie?? jest zmeczony, przepracowany a emocje wiadomo gdzie sie wyladowujeCytat:
zdrowka kochana ![]() Cytat:
piekna wenus![]() Cytat:
nad jezior, na boisko moze dlatego z tym starszym le[iej bo az ta mu sie za dzieciaka nie naprzykrzylam![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bylam u naszej Nelki.jak gawozy fajnie no i pogadalam sobie z moja bratanica, wymienilysmy sie usmiechami a moja corka dala upust swojej zazdrosci pierwszy raz!! chyba zdaje sobie powoli sprawe ze maly bedzie na codzien bo zadala mi ytanie-a Ty mam bedziesz wolala Mikolaja ode mnie?? chyba musze prowadzic z nia cowieczorne rozmowy
|
||||||||
|
|
|
#1106 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj Justa zgłaszała się na ochotnika na rodzenie - także czekamy co u niej
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Weronika zrób sobie jutro dzień relaksu z maseczkami na twarzy, kąpiel relaksacyjna i co tam jeszcze chcesz ![]() [/QUOTE] Cytat:
Już słyszę te pytania: "Ale jak to się stało?" |
|||||
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
KArla ja mam cienki.okres grzewczy bedzie wiec podejrzewam ze ukrop nas czeka w szpitalu
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
idę chyba szykować ten obiad, co by mąż był dumny z żonki ; p
a póxniej znów zajmę się pakowaniem kartonów : ) |
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- dziewczyny a odzywala sie Kamila co z Natankiem? Edytowane przez Dojotka1987 Czas edycji: 2012-10-24 o 12:24 |
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez pluli-nie raz ich obrzygalam
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Pisala cos ze pobrali jej krew ale malemu musza specjalnie spreparowac ja i jakos mial ja dostac za dzien lub dwa |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Jak świeżo zdałam prawko, miałam włosy dość jasny blond. Któregoś dnia coś mi nie poszło i musiałam poprawić parkowanie równoległe, bo stałam za daleko krawężnika, a za mną ustawił się jakiś cwaniaczek w bmw i zaczął trąbić. Wystawiłam głowę przez okno, pomachałam blond włosami i...parkowałam sobie dalej. A co. 

no nie bądźcie takie

chyba umieram
Ale mnie juz od 2-3 tyg.mecza mdlosci z poczatkow ciazy...
ja na codzien jestem sama i mi zle ale jak tz jest to nie moge powiedziec-bardzo mnie wspiera.ale moze jest tak jak pisza dziewczyny??przerasta go to??boi sie?? jest zmeczony, przepracowany a emocje wiadomo gdzie sie wyladowuje
Śmieliśmy się z mężem że Mały ma już tam dość tego czosnku bo tak potem wariował w brzuszku a jak się urodzi to normalnie wody będą walić czosnkiem na porodówce
pierwszy raz!! chyba zdaje sobie powoli sprawe ze maly bedzie na codzien bo zadala mi ytanie-a Ty mam bedziesz wolala Mikolaja ode mnie??