|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Pół godziny temu doszłam do takiego wniosku.
Już nigdy nie zapytam nikogo o sprawy związane z polityką ![]() Ja tu przerabiam wszystko - od historii USA i swiata, przez systematykę, ewolucję i charakterystykę systemów politycznych po dzieje gospodarki światowej od czasów pierwszej rewolucji przemysłowej ![]() Ide zobaczyć co teraz jest na tapecie ![]() Uciekłam po tym, co przeczytałam. Zgroza i marazm. Idę spać. To był ciężki wieczór
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-10-24 o 00:32 |
|
|
|
#542 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry
![]() Pin, jak wykład? Trwa nadal? Ale mi się nie chce iść do roboty... Zwłaszcza, że ulubiona koleżanka znów dała czadu na koniec dnia wczoraj... Jak przyjdę za wcześnie, będzie usiłowała łagodzić i przyjdzie "porozmawiać"... Pewnie o wnukach,jak zwykle. A mi to tak doskonale zwisa... Za kilka lat bedzie ciekawiej, sądząc po metodach wychowawczych, będzie coś na kształt "Ballady o Januszku".No dobra. To miłego dnia i idę na kawę
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#544 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Przeciez Ty nie lubisz czipsów
![]() Cytat:
Ja nie zwracam uwagi bo u mnie pijaki sikają więc się boję.Leże sobie kiedyś na plaży na brzuchu i tak sobie obserwowałam ludzi i co widzę?Mamusia robi dołeczek w piasku(ma kilka metrów do lasku), dziecko tam sika i Mamusia zasypała dołek piaskiem ![]() Cytat:
czyli że nie jesz żadnych![]() 2. No co Ty, stoją na środkowej półce mniej więcej na wysokości biurka sprzedawczyni Cytat:
![]() Cytat:
Upiekłam(tzn TŻ) chlebek bananowy ![]() A czemu mnie wyszedł ciemno brązowy a na blogach są jasne? ![]() A, Gryxie zapomniałam Ci odpisać o Gershwinie to TO ----------------- Dobry
|
|
#545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam w ogóle nie rozumiem jak można się obrażać i to o takie pierdoły naprawdę niektórzy ludzie nigdy nie dorastają Cytat:
Znad kawy rano obudził mnie odgłos spuszczania wody z kaloryferów, na razie jeszcze nie odczuwam, ale ciekawe kiedy zacznę zamarzać
|
||
|
|
|
#546 |
|
Nindżopesz
|
Zrobilam sobie test na depresje i wyszlo, ze mam ciezka
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
![]() I co zamierzasz z nią zrobić![]() Wstałem niedawno i jeszcze w łóżku jestem Ale trzeba będzie się niedługo zbierać do pracy na szkolenie bo mamy być na 12:30 Z tego jak się robi full dogi i inne cuda![]() A tak poza tym to mi jest jakoś dziwnie, bo znów zaczynam szaleć i myśleć o tym co będzie jutro
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#548 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
fakt że trochę cięższa niż teflonowa, ale i tak nic nie przebije żeliwnej, autentycznie nie byłam w stanie żeliwiaka podnieść jedną ręką.. dwoma zresztą też ciężko ![]() Cytat:
pogrubione, of kors ![]() co do pytania, w moczu jest amoniak, o ile mi się nie myli? może coś co reaguje z amoniakiem? Cytat:
steamer dobra myśl, tylko rzeczywiście, jak to pluskwy albo insze paskudztwo, bez lokalizacji gniazda trzeba by na wszelki wypadek wysteamować całość wszystkiego centymetr po centymetrze... a skąd macie meble i materac? Cytat:
szczególnie że wytłumaczyłaś o co chodzi, nie masz powodu czuć się tak --> ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- podasz lincz ciekawe jak by mi wyszło
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Wg skali Becka
test
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#550 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
No to rzeczywiście dużo
Ja kiedyś robiłem i wyszła mi ciężka depresja i że koniecznie mam się zgłosić do lekarza
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() materac ze sklepu z materacami - jestem załąmana - jutro obnażę sie przed lekarką ale skąd bidna ma wiedzieć na stówę co tak zre bo jednak nie wyglądam aż tak źle jak w sieciuni a moze to dopiero początek? 8 ukąszeń na oudzie obok siebie nie będzie poka poka, bez obaw tylko tak mi słabo jak o tym pomyślę
|
|
|
|
|
#553 |
|
|
Moja nieulubiona koleżanka odkupiła ode mnie gipsowego Rasasiego
A fajna koleżanka jaśminowego. Już zamówiłam kolejne zapachy w ciemno -też Rasasi
|
#554 |
|
Nindżopesz
|
Pokochac
A na powaznie wg mnie pytania byly dziwne i kazdemu wyszlaby depresja. Robilam ten od Tezy i jeszcze ten: http://www.psychologia.net.pl/testy.php?test=depresja Wow!
|
|
|
|
#555 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wycieczka do poprawki Ale za to przetestowałłam Accord Oud i jest ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze jej tak!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#556 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Matko bosko, w teście zdobyłam 22 punkty
Sugerują mi farmakologię
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#557 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
jesu zdobyłam 39: Jesteś w depresji. Twój stan wymaga spotkania się z psychiatrą. Konieczne jest rozpoczęcie farmakoterapii. Twój stan jest dla Ciebie istotnym zagrożeniem
jakoś mnie to nie dziwi cze
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
ja 15, to chyba tak średnio
Cytat:
![]() wszystko przez to L4 ![]() |
|
|
|
|
#561 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a bo miało być w ciągu ostatniego miesiąca, a ostatnio jest mi całkiem dobrze
![]() Cytat:
lekarka powinna chyba wiedzieć, w każdym razie mam nadzieję że będzie i powie na stówę co to, oby Cytat:
![]() Cytat:
wg mnie pytania są dziwne ale w drugą stronę, nawet w okresie gdy miałam depresję nie odpowiedziałabym na większość z tych pytań pozytywnie ![]() a teraz chyba zrobię test na uzależnienie od internetu ![]() edit: nie jestem ![]() Cytat:
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-10-24 o 12:25 |
||||
|
|
|
#562 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- a gdzie są testy na uzależnienie od neta? I inne jeszcze, np na inteligencję
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#563 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
na tej stronie zalinkowanej przez Red, po lewej
|
|
|
|
#564 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() nazbierałam 47 pkt - ale robiłam przed kawą ![]() Cytat:
ja dostaję na wyrost i wcale nie jest mi z tym lepiej ![]() na razie luz, pewnie odezwą albo nie odezwą się w ciągu miesiąca ![]() może zdążę przerobić jakiś zbiór zadań do gimnazjum i przypomnieć sobie mapę Polski ![]() Cytat:
chyba większość tych akcji ze zdjęciami, klikami, share'ami jest wyłącznie wirtualna i nie ma odniesienia do rzeczywistości mam świadomość, że zwierzęta cierpią, ale ciągłe umieszczanie wygłodzonych/skatowanych pomiędzy żartami obrazkowymi i innymi rozrywkami chyba nie ma większego sensu no zasrać tablicę zdjęciami i oczekiwać, że inni pomogą potrafi każdy, trudniej ruszyć własny zadek i zrobić dla zwierza coś realnego. ale może się mylę i facebook płaci, nakarmi i wyleczy zwierzątka z fotki ![]() a podlewane okolice podsypać kretem w granulkach ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
jedno jest pewne - jesteście uzależnione od testów
szart szart
|
|
|
|
#566 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
9
Winię smog ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#567 | |
|
|
Cytat:
Ze zwierzakami -fakt... Ech... Nic mi się nie chce, a jeszcze sporo do zrobienia... I chyba pójde po kolejną dynię zaraz Mam już zwylkaka i piżmową. Jeszcze jakiejś ładnej mi się chce
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
W pewnej chwili nie wytrzymałam i zdezerterowałam. Dzisiaj czekało mnie przebrnięcie przez kilka dodatkowych akapitów.
Na początku mnie to nawet bawiło, bo opowiadał straszliwe bzdury, ale im dalej brnął, tym bardziej rozbawienie przekształcało się w przerażenie ![]() A teraz wyniki testów! Test Tezy - 6 punktów. Test Red - umiarkowna depresja. Wychodzi na to, że mam co najmniej dwie osobowości ![]() Mam motyla w domu, siedzi na firance w kuchni |
|
|
|
#570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Popatrz też na inne choroby, na pewno wyjdzie że masz te wszystkie objawy i tak naprawdę jesteś śmiertelnie chora
![]() Cytat:
![]() 1. O nie a potem ludzie tam łapy wkładają![]() Cytat:
![]() Rejcz jak tam Twoje pluskwy?
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-10-24 o 13:42 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

Bo mnie na FB ciągle zapraszała na wydarzenia z cyklu "okrutnie skatowany pies błaga o pomoc" i z tego się robiły wrzuty w kalendarz... A że mam synchronizację telefonu z FB i kalendarzami innymi, ciągle miałam konflikty wydarzeń i mi notorycznie plumkało jakieś przypomnienie... No to zablokowałam zapraszanie mnie na wydarzenia... Ale jej wytłumaczyłam, że ja to wszystko widzę na jej tablicy... Ale się obraziła... Dlaczego wszyscy się na mnie obrażają?? 

I co zamierzasz z nią zrobić

Wycieczka do poprawki 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)