|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Cytat:
Sweterek Reserved ze zdjęcia to który na stronie?Cytat:
![]() Pracuję ponad siły, ale sama chciałam, sama sobie narzuciłam takie tempo. Jesień jest trudną porą, trzeba jakoś ją przetrwać. Piękna spódniczka |
|||
|
|
|
#1262 | ||
|
AGA :)
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Zaczęłam nawet oglądać ostatnio na dvd pierwszy sezon Gossip Girl Wczoraj czytałam typowo babską książkę. Teraz sięgam tylko po takie (chociaż generalnie kocham kryminały, ale aktualnie nie są wskazane bo mare z nich 'poprawiacze' humoru [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37215553]kupiłam spodnie i sweter co do rozmiaru spodni nie jestem do końca przekonana, ale wg Pani z zary rozciągną się ![]() i to moje ostatnie zakupy w tym roku i od teraz będę cieszyć oko Waszymi [/QUOTE]Super zakupy !!! Trwajmy więc razem w braku zakupów bo ja też obiecałam sobie, że póki co nic nie kupuję. Na wyprzedażach się na coś skuszę, ale też rozsądnie, a nie jak co roku. Po pierwsze mam sporo ciuchów, które chciałabym znosić bo leżą ubrane tylko raz czy dwa a po drugie też mam sporo wydatków (jeszcze na domiar złego padł mi laptop i muszę się rozglądać za nowym:/) Dużo zdrowia! Cytat:
![]() Ja lubię takie życie na wysokich obrotach i jak nie mam nic do roboty to właśnie tak 'oklapnę' i później ciężko mi się podnieść, żeby działać. Lubię takie lekkie napięcie i życie w biegu. Niestety ostatnio u mnie stagnacja. Piękna!!!!
|
|
|
#1263 | ||
|
Konto usunięte
|
dziękuję dziewczyny
![]() Cytat:
, ja kupowałam we wrześniu, ale dostałam spore dofinansowanie od mamy bo bardzo chciała mój stary laptop (przyzwyczaiła się do niego i zamiast nowego dla siebie wolała mój stary )---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
chyba jestem troszkę wyższa od niej bo faktycznie na niej wygląda na dłuższy, sama też nie widziałam ich w sklepie, ale zadzwoniłam do galerii i panie go odszukały, a ja podjechałam tylko odebrać
|
||
|
|
|
#1264 |
|
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37223341]dziękuję dziewczyny
![]() [/QUOTE] Będzie dobrze [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37223341] ojej to nieprzyjemnie tak nagle , ja kupowałam we wrześniu, ale dostałam spore dofinansowanie od mamy bo bardzo chciała mój stary laptop (przyzwyczaiła się do niego i zamiast nowego dla siebie wolała mój stary )[/QUOTE] Zupełnie nagle :/ po prostu mi się zawiesił pewnego dnia, chciałam zresetować i już się nie włączył. Padł dysk. Nie chcę inwestować w starego laptopa, chyba jednak wolę kupić nowego. Kupowałam już komputer w tym roku, ale mały, taki 10 calowy, w domu jednak z takiego malucha się niewygodnie korzysta. Poczekam chyba na jakieś świąteczne promocje, może uda mi się kupić trochę taniej
|
|
#1265 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u nas to tylko tak rodzinnie
|
|
|
|
|
#1266 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37215553]kupiłam spodnie i sweter
co do rozmiaru spodni nie jestem do końca przekonana, ale wg Pani z zary rozciągną się ![]() i to moje ostatnie zakupy w tym roku i od teraz będę cieszyć oko Waszymi [/QUOTE]![]() Dużo zdrówka Kochana - 3maj się i nie daj się !!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1267 |
|
|
Byłam w Organique. Chciałam kupić czarne mydło bo moje pomalutku zaczyna dobijać dna, a nie chcę dopuścić do sytuacji, że zostanę bez. Niestety, Pani mi powiedziała, że będzie dopiero w połowie listopada :/
Chciałam kupić też u nich olejek arganowy (skoro z różanym nie wyszło to może arganowy się nada), ale mają tylko 50 ml. Jak na olejek to sporo. Rózany kupiłam w wersji 15 ml i jak się okazało słusznie.
|
|
#1268 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#1270 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37223341] tak to ten chyba jestem troszkę wyższa od niej bo faktycznie na niej wygląda na dłuższy, sama też nie widziałam ich w sklepie, ale zadzwoniłam do galerii i panie go odszukały, a ja podjechałam tylko odebrać [/QUOTE]Kurczę, to już wiem dlaczego go nie widziałam, ehhh muszę go przemyśleć
|
|
|
#1271 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tu już braki towaru ![]() Ja kupiłam kosmetyk o pojemności 100 ml i myślałam, że nigdy go nie zużyję. Jednak przy olejkach do testu rozsądniej jest na wstępie kupować mniejsze pojemności. Jak widać skóra może różnie reagować. Cytat:
Ja również mam ochotę go wypróbować, ale na początek w jak najmniejszej pojemności. |
||
|
|
|
#1272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie widziałam go w sklepie chociaż strona pokazuje, że powinien być. Muszę ponownie sprawdzić. On jest taki luźniejszy czy bardziej przy ciele ? Może mogłabyś wstawić zdjęcie na sobie
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Wziełam S, bo XS nie było, ale jest to luźniejszy fason tak czy inaczej. XS pewnie sporej różnicy by nie zrobiło. Kiedyś wstawiałam fotki z przymierzalni w nim, ale sweterek był wygnieciony i pozaciągany więc wtedy go nie kupiłam. Wczoraj trafiłam na idelany egzemplarz więc kupiłam, bo nachodziłam się po sklepach w poszukiwaiu prostego jasnego swetra i nic. Ten jest dobry, bo pasuje do spodni, a przede wszystkim zależało mi, by pasował do spódnicy z mango, pasuje też do wczorajszego zakupy- spódnicy z zary. Zdjęć na sobie nie mam, ale postaram się zrobić w wolnej chwili. Wklejam fotkę "real" sweterka. Na zdjęciu wygląda na wielki, ale po założeniu już taki nie jest, więc się tym nie sugeruj.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#1274 | ||
|
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37227627]tak i u mnie Pani dodała jeszcze, że spowodowane jest to zmianą składu mydła
[/QUOTE]Mi Pani powiedziała, że nawalił dostawca z Maroka ![]() Jeśli to prawda z tym składem... Dlaczego zmieniają skład czegoś co jest naprawdę dobre? Zastanawiam się zamówić on line czy czekać. Cytat:
Ja się zastanawiam czy kupić arganowy czy z pestek malin. Cytat:
![]() Migotko fajny ten sweterek!
|
|
|
#1275 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale takiej informacji udzieliła mi Pani w galerii kazimierz, kraków (chciałam kupić mydło z 20% rabatem bo taki obowiązywał w niedzielę)
|
|
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od zakupu wisi w szafie i raczej będę się jej pozbywać, bo jakoś nie mam okazji jej założyć (do mojej pracy nie wypada aż tak elegancko, a poza pracą i szkołą ostatnio nigdzie nie chodzę ).
|
|
|
|
|
#1277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Były już wyniki lep-u? Zdradzisz co to za kampania ?Migotko - Ja się tak 'wsadziłam' w mój biały sweter z Cubusa, że najchętniej chodziłabym w nim codziennie |
||
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życie na wysokich obrotach jest dobre dopóki nie jesteś 48h bez snu i bez jedzenia, jedynie z kawą i napojami energetycznymi Najbardziej przykre jest, że nie mam czasu na zakupy - skandal! ![]() Dziewczyny, fajny jest rozświetlacz z limitowanki Essence Wild Craft. Piękne rozświetlenie daje Edytowane przez blekitne_niebo Czas edycji: 2012-10-24 o 16:20 |
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ideał http://www.zara.com/webapp/wcs/store...269190/976058/ Cytat:
, sama piszę za rok, ale jakoś mi to umknęło . Aż tak się będziesz intensywnie uczyć przez ten cały czas czy miałaś inne powody? Oczywiście jeśli to nie tajemnica Pochwal się kampanią, że to Twoja, gdy już będziemy ją widzieć wszyscy ![]() |
||
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kosmetyki naturalne wbrew pozorom mogą płatać figle Natomiast gromadzenie litrów olejków do włosów czy ciała to zapas na lata świetlne ... niewyczerpywalne źródło. Swoje 100 ml męczę a mam ochotę na coś nowego. Przy czym trzymam się zasady, że kupuję nowy kosmetyk dopiero jak zużyję aktualny.
|
|
|
|
|
#1284 |
|
BAN stały
|
Dawno się nie udzielałam, bo miałam zawrót głowy, ale podczytuję Was jak zawsze.
![]() Poradźcie mi proszę. Chcę kupić sobie jakieś brązowe kozaki. Oglądałam już tryliard modeli, ale żaden poza tym od Hilfigera mi sie nie podobał, a na Hilfigera mnie nie stać na razie ![]() Wczoraj jednak wpadły mi w oko te kozaki, których zdjęcie załączam. Byłyby właściwie idealne i wymarzone, gdyby nie ten dziwny, przecierany kolor (wolałabym jednolity brąz). Myślicie, że można przymknąć na ten kolor oko, czy raczej nadal szukać ideału? |
|
|
|
#1285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może się mylę, ale wydaje mi się, że zdanie innych nie ma tutaj znaczenia. Przecież to Ty będziesz chodzić w butach, a to czy innym się one podobają czy też nie ... nie ma znaczenia ![]() Najważniejsze żeby Tobie się podobały. Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2012-10-24 o 17:31 |
|
|
|
|
#1286 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wankaw szybciutko wracaj do zdrowia |
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37223341]dziękuję dziewczyny ![]() [/QUOTE] również życzę Ci zdrowia nie ma co, jeszcze się nachodzisz na zakupy jak już rozwiążesz kwestie zdrowotne ![]() Cytat:
chyba zamówię onlineCytat:
piłam profilaktycznie, żeby mi się spać nie chciało w pracy |
|||
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymczasem sama przedwczoraj zamówiłam w końcu MK Hamilton tote saffiano, wymarzony odcień Pearl Grey + złoto. Tyyyle się naczekałam zanim pojawiła się na stronie sklepu w UK Ale w końcu leci do mnie, nie mogę się doczekać
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2012-10-24 o 22:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

Sweterek Reserved ze zdjęcia to który na stronie?

[/QUOTE]

, ale masz rację, zdrowie najważniejsze! 
, ja kupowałam we wrześniu, ale dostałam spore dofinansowanie od mamy bo bardzo chciała mój stary laptop 

).

Ideał