|
|
#601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
![]() biere te kolorowe - są czaderskie - choćbym miałą naszać po domu i po wsi Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-24 o 17:30 |
||
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Ale na co chcesz przepisy
![]() Ciekaw jestem czy moi durni współlokatorzy posprzątają łazienkę,kuchenkę i gary zmyją Bo ja poodkurzałem kuchnie,przedpokój i łazienkę i umyłem podłogi w tych miejscach A i śmieci wyrzuciłem bo prawie wychodziły już ze śmietnika
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#603 | |
|
Nindżopesz
|
Szalona, ja juz drugi rok sie opierniczam i malo mi
![]() Cytat:
Nie widzialam, wg Filmwebu 65% w moim guscie. Ale ja mam ciezka depresje i byc moze stany maniakalne czy cos Ciezka depresja do tagow! |
|
|
|
|
#604 | ||||||
|
Wiedźma
|
O! Nowy bar! Już?!
![]() W sumie... Nie taki on nowy. ![]() Cytat:
Po pająku mnie się robi nie bąbel, tylko placek. Twardy, czerwony, gorący, o średnicy jakichś 10 cm. Ja czytałam. I stanowczo odmawiam kolejnych kontaktów z tym "dziełem". Cytat:
I nie chodzi o to, ze mam grube nogi. Fajne mam. Ale takie wymagają chudych, nie fajnych. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#606 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
A mi nikt nie prawi takich komplementów
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-24 o 19:40 |
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kilka razy miałem ponad 40 pkt
jak robiłem ten test
|
|
|
#611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mówi się: palec do budki
nie oglądałam, czytałam kiedyś i fuu Cytat:
ale nie na moje balerony ![]() Cytat:
w sumie, czemu nie Cytat:
no wiem ![]() Cytat:
|
|
|
#612 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przed full hot dogiem czy po?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#614 | ||||
|
BAN stały
|
No wiem, wiem - to nie jest przecież zwykły wazon
To wazon ze starej, duńskiej manufaktury, wart każdych pieniędzy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż nie, to bardzo nieładnie śmiać się z czyichś (najprawdopodobniej zasadnych) śmiertelnych obaw i lęków, foch! ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Byczki w pomidorach, (Nie)boszczyk mąż iHarpie. Tak po prawdzie to dla mnie od Zbiegu okoliczności każda kolejna jest coraz słabsza
|
#616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale to nie pracujesz w domu? [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37234890] Jakich?? Bo chyba Cię źle przeleciałam ![]() Wróciłam z urodzin, fajnie było
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#617 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Będziesz rockowym feszynwiktimem ![]() Cytat:
No, tylko ta depresja...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podobno Musierowiczka też się pogarsza z książki na książkę, a szkoda pracuję ale co to za praca tylko tyle ile muszę żeby się projekty kręciły ![]() formalnie jestem na L4 więc kibluję w domu (nie żebym miała siłę gdzieś chodzić )
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byczki i mąż są jeszcze strawne , dopiero później robi się gorzej
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#621 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo to będziesz na zlociku w piątek? My z Mić pójdziemy zbierać kasztany
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#623 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
kolejna ![]() ![]() 2.u mnie na uczelni był w poradni studenckiej pan dr Psikuta ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
zjazd w dół równy , pozostają epizody na dawnym poziomie , ale tylko epizody ![]() Gardło mnie drapie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-10-24 o 20:15 |
||||
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
plan jest taki, że tak
|
|
#625 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie lubię, ale od czasu do czasu zjeść muszę ![]() Cytat:
U mnie za każdym razem ciemne wychodzą Cytat:
![]() U mnie z pierwszego 23 pkt, z drugiego ciężka depresja ![]() Cytat:
![]() --- Byłem na shoppingu, nie ma fajnych kurtek nigdzie Kupiłem se w Reserved rozpinaną bluzę z przeceny, w moim ukochanym popielatosiwostalowym kolorze, z lekkim blingiem Ale wieczór mam zły Będzie na biało, bo smutne i o zwierzaku.Mama wracając po południu z pracy natknęła się na zabitego kotka nieopodal naszego domu, na parkingu przy szkole (podejrzewamy, że potrącił go samochód). Już z daleka widziała, że na ziemi leży coś biało-czarnego, ale modliła się, żeby to jakaś szmata była, albo cokolwiek innego. Oprócz krwi z pyszczka nie było żadnych innych śladów, no i jeszcze dało się wyczuć ciepłotę ciała (mama przeniosła go pod drzewo, na trawnik) |
||||
|
|
|
#626 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#627 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja cały czas myślę o Maji, nawet dziś w nocy się obudziłam i się poryczałam i myślałam, gdzie ona jest, czy nie jest głodna, ranna, czy w ogóle jeszcze żyje, co za paskudny świat
|
|
|
#629 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie czytam tego co na biało
|
|
|
#630 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

A i śmieci wyrzuciłem bo prawie wychodziły już ze śmietnika

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

To wazon ze starej, duńskiej manufaktury, wart każdych pieniędzy
Stąd te depresje i złe wyniki testu