|
|
#2851 |
|
siedzę i myślę
|
Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013
Ja ostatnio ciągle mam fazy na jedno konkretne jedzenie. Ostatnio były ogórki kiszone, a teraz cały czas jajka... i ciągle zajadam się jabłkami... marchewkami też nie pogardzę..
Zauważyłam też u siebie coś dziwnego... gdy robi mi się niedobrze, w tym kulminacyjnym punkcie gdy czuję, że chce mi się wymiotować kicham ![]() I przechodzi ![]() Jakiś kosmita ze mnie ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- I jak wrażenia ?
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj byłam na płatnych badaniach podstawowych, ale całe szczęście znalazłam ginekologa w ciechocinku ,który przyjmuje na NFZ, więc jestem uratowana
nie nie będę musiała wydać fortunyTeraz jestem w 11 tc , a wizyta na 7listopada, więc akurat na następne USG, ciekawe jak Moje Maleństwo urośnie do tego czasu
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj urośnie urośnie.. ja byłam meeega zdziwiona jak na początku widziałam 7mm pęcherzyk,a na następnym usg sama "zawartość" ,miała juz 11mm ![]() w ogóle jutro powinnam zobaczyć już bardziej ludzika niż fasolę ![]() muszę w ogóle założyć album
|
|
|
|
|
#2855 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U kogo rodzilas? u dr Wawrzeckiej czy u Kamińskiej? Jak wrazenia w ogole? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na usg da sie odroznic głowke, tułów i ogon
|
||||
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej,u mnie już chyba nie będzie ogona.. ciekawa teraz jestem
|
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz to ruchliwe raczki i nozki ![]() A wlasnie, mam pytanie. Jak mam zwolnienie L4 o kodzie B1, czyli ze mam lezec, to rozumiem ze ZUSowcy moga w kazdej chwili do mnie wpasc na kontrole? A jak sie codziennie lazi na zastrzyki a oni akurat by przylazli, to jak sie tlumaczyc? Nie wiecie, czy w weekend tez laza z kontrolami i od ktorej wieczorami mozna wyjsc z domu, zeby zniklo niebezpieczenstwo nieproszonego najscia ?
|
|
|
|
|
#2858 |
|
Wtajemniczenie
|
axella-
wyniki będą dopiero w piątek lub w poniedziałek .. ale mocz na pierwszy rzut oka mocno zagęszczony... Widzę , że jesteś w 12 tc, więc już na pewno pięknie zobaczysz swojego Dzidziusia, który już ma rączki i nóżki, ogonek już zniknął pochwal się jak wrócisz od gina
|
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dziś robiłam mocz/morfo- wszystkie wyniki jak zawsze miedzy widełkami ![]() zobaczymy jak oceni je lekarz
|
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
nie będzie
u mnie już w 8tc praktycznie go nie było Cytat:
|
|
|
|
|
#2861 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziekuje , kochane jestescie Tak naprawde to my nigdy nie bylismy razem, krotko sie znamy bo zaledwie kilka miesiecy. Ja oczarowana nim bylam, slyszalam zapewnienia o stalym zwiazku i budowaniu przyszlosci to glupia uwierzylam. Dopoki w ciazy nie bylam to wszystko bylo ok. Teraz to on wszystko skreslil twierdzac ze nie pasujemy do siebie. Wedlug mnie powinnismy dac sobie szanse i pobyc razem i potem moze mi mowic ze nie pasujemy do siebie. Ja bym chciala sprobowac. Facet 31 lat a zachowuje sie jak totalny baran, ale moze sie opamieta jak sie zobaczymy w sobote? Ciagle jakos probuje go tlumaczyc a powinnam dac sobie spokoj chyba Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2862 | |||||
|
Zakorzenienie
|
już wróciłam, tak się najadłam, że ledwo żyje
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za to co jutro Ci powiedzą daj znać ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
a spotkacie się już teraz, w tą sobotę ? mam nadzieję, że jakoś się dogadacie i Tatuś zmięknie, pokaż mu zdjęcia z USG to na bank go ruszy. Ułoży Wam się Mam tylko nazieję, że to porządny chłopak i jest Was wart. Nie kieruj się tylko zauroczeniem. Jesteś młodziutka, na pewno sobie poradzisz |
|||||
|
|
|
#2863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się, szybciutko piszę parę słów i uciekam wtulić się w Mężula.
Cytat:
U mnie też dzisiaj 7tc i też tp mam na 12.06.2013. Chociaż to wstępna wersja. Może podczas wtorkowej wizyty coś się zmieni. za dzisiejsze wizyty i za jutrzejsze!Meliitele- oby wszystko ułożyło się po Twojej myśli. Aaaa- odebrałam dzisiaj wyniki. Wszystko na moje oko ok, zobaczymy co powie gin ![]() Miłego wieczoru życzę!
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam taka nadzieje ze sie dogadamy
|
|
|
#2865 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny boli mmnie w krzyżu
mam nadzieje, że to nie od ciązy...
|
#2867 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2868 | |||
|
Zadomowienie
|
Ja miałam przez brzuch.
![]() Cytat:
Mąż już wybrał imię dla syna, bo to oczywiście!! (wg niego ) będzie syn! Jan. Mi się podoba Leon ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
anoxxe co postanowiłaś?? Idziesz drugi raz?? W ogóle to wiesz coś czy masz pęcherzyk czy zarodek??
cokolwiek?? bo niczego sie nie doczytaam
|
#2870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a mój pierwszy termin wychodził na 4.06., ale po badaniach i poprawkach wyszedł mi póki co 9.06. ![]() nadrabiam was dalej............. achhh
|
|
#2872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No panic.
|
|
|
|
|
#2873 |
|
siedzę i myślę
|
Hi hi widzę, że nie tylko ja jestem fanką tego imienia
Mąż póki co się nie udziela zbytnio w tym temacie, pozostawia mi pole do popisu.. i bardzo dobrze ![]() Myślałam też o Konstantym, ale zdrobnienie Kostek mi się nie podoba
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
boszzz, ja to chyba już wypaczony mózg mam, przy pierwszym, drugim, trzecim itd czytaniu byłam przekonana, że chodzi o ... taki haft
![]()
|
#2875 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A moze juz nie Na pewno serduszko ![]() Pozarłam sie z TZ ![]() Ide poczytac ebooka |
||||
|
|
|
#2876 |
|
siedzę i myślę
|
Mnie za to zastanawia gdzie się podziała colorblue ?
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
kłade sie... mdłości, głowa... ale jutro się wszystkiego dowiem.
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, gdzie jest ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- ![]() ![]() : cmok: Powodzonka i zdawaj relacje po!
|
|
|
|
|
#2879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc od nowa muszę naskrobać ![]() Wiedziałam mniej więcej czego mogę się spodziewać bo leżałam kilka razy w tym szpitalu na sali przedporodowej, więc się napatrzyłam i nasłuchałam i o dziwo wcale nie wystraszyłam. Jeśli chodzi o warunki to porodówka po remoncie jest super – prawie jak w Leśnej Górze ale oddział położniczy, gdzie się leży już z dzieckiem to masakra, ale nie luksusy w szpitalu są dla mnie najważniejsze. Personel generalnie bardzo fajny, wiadomo jak wszędzie znajdzie się jakaś wredna baba, ale w zdecydowanej większości obsada bardzo w porządku. Ja akurat nie rodziłam ani u Wawrzyckiej ani u Kamińskiej, ale Wawrzycka to naprawdę super babka, konkretna, trzyma tam dyscyplinę. Podobno potrafi w mega krótkim czasie wyjąć dziecko podczas cc. Ja miałam tam poczucie, że jesteśmy z moją kruszynką naprawdę pod dobrą opieką. Czułam się bezpiecznie, a to było dla mnie wtedy najważniejsze. Wiadomo, zawsze można się do czegoś przyczepić, ale ja dobrze oceniam ten szpital. Teraz też tam będę rodzić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

a spotkacie się już teraz, w tą sobotę ? mam nadzieję, że jakoś się dogadacie i Tatuś zmięknie, pokaż mu zdjęcia z USG to na bank go ruszy. Ułoży Wam się 
), Rozalia i Hanna (są małe dzieci o tych imionach w bliskiej rodzinie), Maja, Lena, Julia, Amelia (za dużo już ich), Melania(zbyt dziwne, ale piękne). No i taki to mam dziś dylemat... Skąd mi się to bierze. A wy już myślałyście? Może możecie mi coś doradzić??