|
|
#4861 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
Heloł!!
cisza tu dzisiaj i mało czytania. Basiula - fajnie ze masz keyboard, Helen gra na bębnia a na pianinku gra na zajęciach muzycznych w soboty. Lubi to bardzo. Wariateczko Muszę sie pochwalić ze wczoraj Helenka ruszyła sama więcej niż 3-4 kroczki. Bo tak próbowała juz dobry miesiąc a wczoraj poszła w świat i dzisiaj juz tylko szlifuje! a co do snów, mi sie sniło ze złapała mnie policja za prędkość, i dzisiaj szczególnie uważałam w drodze do pracy bo jest takie miejsce gdzie można docisnąć a lubią tam stać. |
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś przeziębienie mnie dopadło 2 dni telewizor wychowywał moje dzieci w końcu zadzwoniłam po mamę i wczoraj cały dzień wyleżałam. Mam nadzieję, że nikogo nie zaraziłam gardło mnie tak bolało, że nawet śliny nie mogłam przełknąćDoczytam może wieczorkiem. Dzieci mi spały do 20 prawie Basiula, qrcze nie fajnie tak bez niespodzianki. my już od daaawna niespodzianek nie robimy. Zazwyczaj idziemy gdzieś we dwoje do restauracji. Ja to najbardziej lubię w sumie Mszpilka, gratuluje kroczków!! Moja już zasuwa i gonią sie z Pati po mieszkaniu Może uda mi się zgrać filmiki jak się kilka dni temu fajnie bawiły - Pati wyprowadzała psy na spacer a Lili za nią łaziła
|
|
|
|
#4863 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4864 |
|
Zadomowienie
|
Mszpilka brawo za nowe umiejętności
Mój max 3, 4 kroczki zrobi i dalej nic ale ma czas myślę, że jeszcze z miesiąc i ładnie ruszy ![]() Twój sen ![]() Co do tytułu nie mam zdania, podoba mi się tak jak jest teraz a także jakiś wymyślny, ten co Owieczka zaproponowała fajny Muffinka zdecyduje ![]() Basiula my kupiliśmy mojemu chrzesniakowi perkusję - full wypas Już wie, że coś dla niego mamy ale nie powiedzielismy co W piatek zobaczą![]() Seona o ja Cię, faktycznie co wy będziecie robić w nocy?? zdróweczka kochana ![]() Ehh my już prawie cali spakowani, zostało mi jeszcze kosmetyki, jedzonko małego i takie tam ale z grubsza już wszystko zrobione Jutro bym chciała jeszcze ogarnąć mieszkanko i poprasować resztę rzeczy co poschło. Mam nadzieję, że się wyrobię. Najgorsze,ze TZ nie wie dokladnie o której pracę skończy bo może być w domu o 11 a może być po 16tej to bym musiała obiad robić:/ Rano ma mi zadzwonic i powie o której go szef pusci. Wszystko fajnie tylko ta drogaaa....
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy więcej
![]() tzn Mimuś był grzeczny jak nigdy (tak był zajęty patrzeniem z dołu na ludzi, że nawet czapy nie ściągał ) trzymałam samą metalową rurkę po prostej dawałam rade, ale gorzej było jak Michał sobie przypomniał, że ma kieronicę, przy skrętach było gorzej opnować tym pałąkiem ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Mszpilko, gratki za kroczki. Seonko, zdrowiej kochana ![]() P.S. Witaj Dalijko Jak w pracy? wszystko ok ?? pzdr. Idę się położyć
|
#4866 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Cytat:
Cytat:
ja w grudniu będę mieć ok 500zł talonów do wydania w tesco więc pewnie się obkupię ale mnie dziś sąsiadka wkurzyła . Przyszła chyba tylko po to żeby mnie zdenerwować bo od początku zaczęła mi dogryzać, zastała mnie przy prasowaniu i tekst :" o ile twoja mała ma ciuszków no ale ciebie to stać, mnie nie", później daję małej obiad- pół dnia lataliśmy z tż po urzędach i nic nie gotowałam więc słoik dostała więc znowu tekst :" o słoiczki dajesz, no ale jak cie stać to pewnie", "zabawek ile ma, i to wszystkie fishera, no jak kogoś stać to kupuje" (wszystkie w spadku od bratanicy tż dostaliśmy) , itp. ![]() baha coś ostatnio pecha masz, jak nie awaria wózka to teraz rowerek
Alunia Edytowane przez olka1610 Czas edycji: 2012-10-24 o 22:12 |
|||
|
|
|
#4867 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
nie zartuj perkusje??![]() Janeczka ja bym padła jakby moj mały coś takiego dostał![]() ![]() no ale dobrze ze juz popakowani, najgorsze za wami, droga napewno bedzie ok szerokiej w takim razie! i udanego wypoczywania![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
dobra ide spać, a jeszcze paznokcie malne odżywką, mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza!!! i że mały nie bedzie sie chciał o 3 bawić |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4868 |
|
Rozeznanie
|
kasia_aa dobrze że mi przypomniałaś o paznokciach
a ta sąsiadka to tak lubi się nad sobą użalać, na swoje zachcianki ma a na dziecka potrzeby to wiecznie jej "nie stać", zresztą jej sprawa ale wkurzyła mnie tym porównywaniem.Wysłalam Ci wiadomość na fb już jakiś czas temu
|
#4869 |
|
Zadomowienie
|
Olka co za głupia
aaaaa też muszę wpaść do tesco ![]() Ach moja siostra to ma szczęście do policji:P Już czwarty raz policja zatrzymała moją sis za prędkość i za każdy razem ją puszczają heh ma farta dziewczyna
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
aleee mi tz zrobil kolacje niespodzianke
napchalam sie jak bak, takie pychoty... az sie zastanawialam czy o jakiejs okazji nie zapomnialam, ale nie![]() dominej niech moc bedzie z toba ![]() Oli nie ma za co ![]() a'propo snow princowych i rodzenstwa to ginek sie mnie dopytywal kiedy mlody bedzie mial siostrzyczke ![]() moje dziecko nauczylo sie dzis wylaczac pralke i zakrecac kran jak myje mu rece, on ma ubaw, ja niekoniecznie![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4871 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I też stęka , że nie ma kasy.A teraz wymyśliła sobie taki biznes ,że kupuje z lumpa ciuchy i wystawia je na allegro za większą kasę
|
|
#4872 |
|
Zadomowienie
|
TO MAŁA JUŻ CHODZI NA JAKIES ZAJECIA???? mój mały to tylko sam albo z tatusiem gra hehhe
|
#4874 |
|
Zadomowienie
|
szpilka
![]() ![]() klask i: dla małej
|
#4875 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a z tymi ciuchami na allegro to niestety większość tak robi, dlatego rzadko na all coś używanego kupuję a odnośnie snów to ja dziś miałam koszmar tzn. śniło mi się że wróciłam do pracy i dyrektorka wzięła mnie na obchód i już pierwszego dnia opierniczała o wszystko a ja taka biedna stałam i zaczęłam płakać że co ja zrobiłam, że mogłam zostać na wychowawczym jak się obudziłam to myślałam że to nie był sen ![]() janeczko szerokiej drogi dacie radęa jeszcze mi się przypomniało nettka wstawiałaś już zdjęcia ze ślubu? Bo czekam i czekam
Alunia Edytowane przez olka1610 Czas edycji: 2012-10-24 o 22:51 |
|
|
|
|
#4876 | |
|
Zadomowienie
|
Olka o matko
co za sąsiadka, trzeba było jej powiedzieć, że Was stać to kupujecie i niech zamknie dziub Ja nie cierpię takich ludzi co brzdękolą, brzdękolą że nic nie mają a poziom im życia jest co najmniej 2 razy wyzej nad moim Nie cierpię bo zamiast się cieszyć, ze ktoś coś ma to taka zazdrość i zawiść - masakra.Nettka ja też mam taką osobę w kręgu rodzinnym co kupuje w lumpku a potem sprzedaje aaa czasem nawet ukradnie coś z lumpka Kasia no na serio perkusje ale taka fajna że szok Mój tz z godzinę się sam przy niej bawił Muffinko no to TZ się postarał, o ja Cię .... kurde, żeby tak mój wpadł na pomysł i mnie gdzieś zaprosił w Pl tymbardziej, ze małego możemy z babcią zostawić ale by było fajnie. No nic marzyć sobie można ...Baszka i tak fajnie poradziłaś sobie na spacerku Swoją drogą to teraz jak szkraby zaczną chodzić już na całego to faktycznie jakoś tak na bliski spacer nie będzie trzeba taszczyć wózka itp Jeszcze jak przyjdzie śnieg to całkiem bo będą saneczki )Tak pisałyście o paznokciach i chyba sama pójdę sobie malnąć ale nie wiem czy mi się opłaca bo chcę w piątek sobie żele zrobić jak znajdę czas najwyżej w nocy haha Mam nadzieję, że materiał mi się nie przeterminował ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Bez tego nie da się żyć ehh porażka.
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, jedna śpi
druga się bawi sama, więc nie ma problemu Olka, o qrde jakby mnie wkurzyła takim gadaniem Baha, mówisz o takim jeździku-pchaczu? u mnie ta rączka to była masakra majtała się, nie dało rady tym sterować
|
|
|
|
#4878 |
|
Zadomowienie
|
Nettka chyba nie ma jeszcze zdjęć, szkoda ...
|
#4880 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
Ja też zmykam, zobaczę jeszcze na ipli Barwy szczęścia jutrzejsze i zmykam spac Mam nadzieję, że jutro uda mi się zajrzeć. Ehh na pewno
|
#4881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4882 |
|
Zadomowienie
|
hejka
Zmykam coś porobić i potem jeszcze raz zajrzę
|
#4883 |
|
Zadomowienie
|
mszpilka
dla niunidzień dobry ![]() ale ja się dzisiaj czuję --> @
|
|
|
|
#4884 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Nos super - mała całą przespała do 6:00 ![]() Przez to zastępstwo w sekretariacie to nawet mi się śniło, że odbieram telefony ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- pokszyfko Kiedy ja znajdę czas, żeby nadrobić to co piszecie.....
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
obudzilo mi sie dziecko przed szosta zasikal cala pizame, myslalam ze jeszcze zasnie, taaaaa o 8:30 bylismy juz na spacerze, bo go energia rozpierala, no i po 9:00 juz drzemke walnal, nie wiem jak do wieczora z nim wysiedze w takim razie...
|
|
|
|
#4886 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() I ja wpadam pochwalić się nocą - Magdunia spała od 20:30 do 7 rano bez żadnych pobudek Normalnie wstawała ok. 5-6 na mleczko i potem jeszcze dosypiała.A i jeszcze chciałam pogratulować Owieczce, że dogadała tej babie w sklepie - brawo za odwagę i stanięcie po stronie malucha
|
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwna laska ![]() Zazdraszczam talonów :nyda: Wariateczko, BIERZ! HEJA Noc super, ale tylk ze str Michasia. Spał jak zabity. Ale, za to ja budziłam się ze 3 razy, bo nie zjadł kolacji więc jak tylko sie przebdziłam wtykałam mu mlenio, za 3cim razem zrobiłam mu na nowo, nic nie zjadł, na śniadanie tylko 80 ml wypił, ZĘBY NA BANK !
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
olka-ludzie to tak lubią szpilę wsadzić,zeby tylko komus przykrość sprawić....ehhh.dobrze powieziałaś.Ja też rezygnuję z wielu rzeczy dla sibei,żeby mała miała,a nie jeden raz słyszalam o karmieniu słoiczków,ze to źle,że to drogie,że powinnam sama gotować itp itd....czasami nie wiem gdzie się schować słysząc takie teksty....
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-10-25 o 10:23 |
|
|
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4890 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe ale o 4 mały się przebudzil i nie chciał spać, wzięłam go do nas i się wyciszył - przełożyłam i kimał fajnie. Za to ja dziś spałam jak na igłach, co chwila się budziłam do tego takie gupoty mi się śniły, że szok nawet nie pamiętam bo tyle tego było![]() TZ dzwonił, że wraca z pracy po 16tej więc mam czas Siedzę z odżywką na głowie i piję kawkę, mały buszuje ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

2 dni telewizor wychowywał moje dzieci
w końcu zadzwoniłam po mamę i wczoraj cały dzień wyleżałam. Mam nadzieję, że nikogo nie zaraziłam
gardło mnie tak bolało, że nawet śliny nie mogłam przełknąć
Może uda mi się zgrać filmiki jak się kilka dni temu fajnie bawiły - Pati wyprowadzała psy na spacer a Lili za nią łaziła

napchalam sie jak bak, takie pychoty... az sie zastanawialam czy o jakiejs okazji nie zapomnialam, ale nie
i zakrecac kran jak myje mu rece, on ma ubaw, ja niekoniecznie

klask i: dla małej
majtała się, nie dało rady tym sterować