Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-24, 18:28   #4441
Sorceresss
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Mokka, następnym razem na wizytę załóżcie okulary ochronne skoro mały tak siusiakiem Wam chce oczy powybijać Gratulacje "dwóch czekolad"
moje maleństwo 1,5tyg temu ważył 192g czyli 2 tabliczki bez kostki :P
Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
Tutenchamon, Papież Jan Paweł II, i inne a obecnie wyszywam :http://coricamo.com/set,93068,chabry.htm
uuu... wyższa szkoła jazdy ale śliczny! jaki format? ze schematu?

właśnie dostałam ciekawą wiadomość na facebooku:

Fiodorowa Wasilijewa nieznana z imienia rosyjska chłopka urodziła żywo 69 dzieci.Rekordzistka była 27 razy w ciąży, przy czym wszystkie ciąże były mnogie. Urodziła 16 par bliźniąt, siedem razy rodziła trojaczki i cztery razy czworaczki.

hm... te Rosjanki mają krzepę...

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett

Edytowane przez Sorceresss
Czas edycji: 2012-10-24 o 18:38
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 18:40   #4442
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
uuu... wyższa szkoła jazdy ale śliczny! jaki format? ze schematu?
tak ze schematu i chcę jeszcze wyszyć oprócz tego 2 inne z tej kolekcji i zrobie fajną kompozycje na klatke schodową
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 18:46   #4443
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
ja też miałam dziś spaghetti bo mi wczoraj, któraś z Was narobiła smaka
Ja

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:

Fiodorowa Wasilijewa nieznana z imienia rosyjska chłopka urodziła żywo 69 dzieci.Rekordzistka była 27 razy w ciąży, przy czym wszystkie ciąże były mnogie. Urodziła 16 par bliźniąt, siedem razy rodziła trojaczki i cztery razy czworaczki.

nie wierze ...
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 18:49   #4444
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:

anika_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 18:52   #4445
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
tak ze schematu i chcę jeszcze wyszyć oprócz tego 2 inne z tej kolekcji i zrobie fajną kompozycje na klatke schodową
tak pomyślałam sobie co by było jakbym ja zrobiła serię na klatkę schodową... w bloku a masz na komputerku gdzieś ten schemat? a jak masz podeślesz? kolekcję?

Terry Pratchett
Stary 2012-10-24, 18:56   #4446
Luna0
Zakorzenienie

18tc skonczony czyli jestem w 19tc + 4kg

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
Ja myślę że nie ma co planować za dużo, dziecko może mieć skazę, możesz nie mieć pokarmu, może Ci nie pasować, a możesz karmić a cycki mogą być super - moja Mama i przyjaciółka, a możesz karmić mieć uszy pluto a na koniec sobie zrobić takie sylikony, ze wszyscy padną ) także duży luz i bez stresu na zapas. Ale po prostu dla mnie dziecko to pewna zmiana, i wd mnie pewna dojrzałość powinna z tym być.

Z anegdotek : siostra mojej przyjaciółki urodziła syna rok temu, oczywiście cesarka na życzenie, bo nie chce żeby sex był gorszy, nie ważne że naukowo stwierdzone że jednak poród sn lepszy dla dziecka i jak się da to lepiej, potem nie karmiła, bo ona nie chce sobie figury niszczyć, od 3 miesiąca niania, już 4 razy byli z Mężem - na mini wakacjach gdzieś bez dziecka, w tym na miesiąc w azji, bo ona musi odreagować, ok - sama jestem feministką i ogólnie przeciwniczką matek polek męczennic, ale jak patrzę na taką laskę to się zastanawiam po co jej w ogóle dziecko było.. No ale nie mój cyrk, nie moje małpy, więc niech sobie robi jak chce..
Dokładnie regóły tutaj nie ma tak jak z rozstepami, ktorych ja sie akurat nie boje bo dla mnie to jest oczywiste.. heh
co do kolezanki i "cesarki na zyczenie" itp to masakra.. dziecko to chyba po to zeby zdjecia na fb wstawic..

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
co do karmienia - również Cię rozumiem
ja karmiłam, chociaż mnie jakoś to nie zachwycało, ale tylko 2 miesiące, bo pokarm zanikł przez mój pobyt w szpitalu (kiedyś pisałam)
i nie przeszkadzało mi to.. dla mnie butla była wygodniejsza..
córka mi chorowała tylko raz przez 2,5 roku, więc nie wierzę też w teksty typu 'zdrowsze bo karmione piersią'
biust nie jest taki jak był, jak widać nawet po 2 miesiącach, ale trudno, nie przejmuję się tym.. mojemu tż się podoba i tyle..
Ja mam nadzieje że będę z 3 miesiące karmić i koniec bo podobno najwazniejsze są pierwsze chwile no i przedewszystkim ta pierwsza siara co dziala jak szczepionka
Myśle że Twój biust jes ok, bo ja się boje takiego biustu gdzie naprawdę tylko płakać zostanie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
To ja tak mam jak Malpka. Na delegacje 3-4 dniową maksymalnie mogę zostawić synka, ale na dłużej nie wyobrażam sobie. Kurka - swoją drogą poród sn u mnie nie wpłynął na jakość seksu - jakby w pewnych miejscach nie czuć żadnej różnicy
Tego tematu też jestem ciekawa ale pewnie dziewczyny wstydzą się o tym pisać więc nie pytam
Jednak sn najlepszy nawet w dochodzeniu do siebie po wiec nie ma o czym mowic..
Jak rozmawiałam z TŻ o tym ze moge byc luzniejsza itp. to powiedział że bedziemy kombinowac żeby nam było dobrze i dużo o tym rozmawiać. A jak mi będzie źle i go nie będę czuła to on sobie dla mnie nawet penisa powiększy kochany jest
a wspolczuje kobietom których faceci uwazaja ze po ciazy bedzie tak samo piekna i nie przyjmuja zadnych zmian.. ja bym z takim nie mogla miec dziecka.. moj brat taki jest i nie wyobrazam sobie jak szwagierka zajdzie w ciaze a on nie bedzie mial przy sobie swojego ideału zal mi jej

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Lunka, lykasz magnez???
o to samo pytanie zadał doktor łykałam 1x1 ale jak mi sie napinał to zaczelam brac wtedy 2x1 i gin powiedzial że dobrze, ale z tego co czytalam to moge wiecej wiec od dzis biore sobie 3x1 i dzis juz nie czułam tego wiec chyba pomaga

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
..pewnie , trzeba myśleć pozytywnie,a jak będzie trzeba poprawiać to trudno ..w końcu wszysko jest możliwe...
a co do pomocy psychol/psychiatr. to nie pisałam konkretnie o tobie ,chodziło mi o to ,że są osoby z zaburzoną samooceną i tu operacja nic nie pomoże... bo najpierw 1 potem druga a życie i tak się nie zmieni ....

z głowy ,ale mój tż ćwiczy regularnie na siłce w domu walają się książki i gazety fitness i kulturystyczne ...i tak jakoś samo to mi weszło już i jestem obcykana kiedy co najlepiej ... a jak dołożyć do tego suplementy -ale to po karmieniu- to efekt jest mega....
tak ogólnie to najlepiej aeroby(na spalanie) + siłowe na rzeżbę,jędrność (bo najgorzej to schudnąć ale być obwisłym albo wyżyłowanym..)
Wiem ze nie koniecznie do mnie ale wolałam sprostować
obwisłośc to moja fobia ja zeby schudnąc owijam sie folią i jezdze 45-60min na rowerku stacjonarnym, moment chudnę z tłuszyku

Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
To teraz ja mam pytanie w którym tygodniu poczułyście ruchy dziecka i kopniaczki??
dokładnie 15t5d więc w sumie można powiedzieć że w 16 tygodniu

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 18:56   #4447
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Zmieniam zdanie - tych które nie przybierają na wadze jednak nie lubię Ale żeby było jasne właśnie zjadłam wielki talerz z makaronem z kurczakiem, pieczarkami w sosie śmietanowo-serowym. Syn niejadek nawet jadł, no i małe pewnie też czuje się lepiej, bo miło mnie smyra
Jej - jak ja nie lubię odchudzania, a tu za parę miesięcy trzeba będzie się jakoś ograniczać.
To ja tez sie przyłączam i będe nie lubic tych chucherek- wszystkie mają tyć tak jak ja jak jeden mąz, a najlepiej to więcej- żeby mi głupio nie było potem!

Dziewczyny w jakiej pozycji czujecie najlepiej swoje dzidzie? Bo ja nie tak jak najczęsciej piszą, że na boku, wtedy tłuszcz mi sie przelewa na jedną strone i nic nie czuje;p Tylko na wznak na plecach, nogi wyprostowane- tylko wtedy szybki mi brzuch twardnieje i zaczyna ciagnąc i długo nie nalezę, ale dzidzie zzwyczaj wtedy czuję
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 18:59   #4448
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Ja własnie czekam na spaghetti, które Tz teraz robi
za wizytę

jutro jestem do teściów zaproszona na spaghetti

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
no właśnie, siostra moja ma rude więc widzę jak szybko się kolor spiera
no niestety, z 8 myć i po kolorze :/

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
Super, obyśmy wszystkie wracały takie zadowolone z każdej wizyty!
ja też miałam dziś spaghetti bo mi wczoraj, któraś z Was narobiła smaka
ja mam jutro u teściowej
Stary 2012-10-24, 19:00   #4449
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

ja mi sie nic nie chce

a ty tyle czynnosci wykonac musze
- wstac z lozka
- pojsc do lazaniki
- okapac sie
- ubrac
- wrocic do lozka
- pojsc spac

i kiedy znalezc na to SILY

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 19:01   #4450
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

kiedyś któraś (OserwujeCię?) wstawiała porady dla mężczyzny by poczuł się jak kobieta w ciąży, teraz daję wam test do poczytania

uśmiałam się

http://m.edziecko.pl/edziecko/1,1131...IT_SIECI_.html
Stary 2012-10-24, 19:06   #4451
Agnjeska
Zadomowienie

Cytat:

O matko Boska

Strippi genialne to

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-24, 19:13   #4452
Dragusia88
Zakorzenienie

mokka gratulacje wizytu! Brawo dla synka. Ale to wazy 200 czy 400 gram bo nie wiem o jakiej czekoladzie mowimy hehe. Co do karmienia to ja na chwile obecna zakladam przy tzcie i mamie mojej. A jak wyjdzie to nie wiem. Ostatnio jak wychodzilam z dworca we wro to akurat szla rumunka z cycem na wierzchu i w drodze karmila. Ale mysle ze na takie cos napewno sie nie zdecydume. Kiedys tez w pociagu babka karmila. No jak kyo lubi. Mnie poki co to krepuje ale nie mam doswiadczen w ksrmieniu. A jak ktos przh mnie to wiem hlipio ale sie gapie bo to takie hm dziwne dla mnie. Pozdrawiam z dworca w katowicach jeszcze 35 czekania na pociag eh

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 19:16   #4453
bmma
Zadomowienie

Cytat:
Laseczki, a ja już jestem w domku Więc z dzidziolkiem wszystko super Mówię Wam jaka to ulga... normalnie kamień z serca Mały waży tyle co dwie tabliczki czekolady... Nooo i siusiakiem to nam mało oczu nie powybijał Ogólnie jestem zadowolonona z wizyty, ginka nam ładnie wszystko pokazywała i opowiadała Jestem przeszczęśliwa I strasznie Wam Kochane dziękuję za kciuki

Super, gratulacje

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

bmma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 19:25   #4454
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Laseczki, a ja już jestem w domku Więc z dzidziolkiem wszystko super Mówię Wam jaka to ulga... normalnie kamień z serca Mały waży tyle co dwie tabliczki czekolady... Nooo i siusiakiem to nam mało oczu nie powybijał Ogólnie jestem zadowolonona z wizyty, ginka nam ładnie wszystko pokazywała i opowiadała Jestem przeszczęśliwa I strasznie Wam Kochane dziękuję za kciuki

za wizytę , za siusiaka .
...i dziecka proszę nie porównywać do czekolady.... bo bym chętnie zjadła ........... spaghetti też.... ......
Cytat:

..... no ale to już mega patologia .
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Tego tematu też jestem ciekawa ale pewnie dziewczyny wstydzą się o tym pisać więc nie pytam
Jednak sn najlepszy nawet w dochodzeniu do siebie po wiec nie ma o czym mowic..
Jak rozmawiałam z TŻ o tym ze moge byc luzniejsza itp. to powiedział że bedziemy kombinowac żeby nam było dobrze i dużo o tym rozmawiać. A jak mi będzie źle i go nie będę czuła to on sobie dla mnie nawet penisa powiększy kochany jest
a wspolczuje kobietom których faceci uwazaja ze po ciazy bedzie tak samo piekna i nie przyjmuja zadnych zmian.. ja bym z takim nie mogla miec dziecka.. moj brat taki jest i nie wyobrazam sobie jak szwagierka zajdzie w ciaze a on nie bedzie mial przy sobie swojego ideału zal mi jej
..ja po 2 porodach nie czuje żadnego dyskomfortu,mąż potwierdza...a w naszym związku sex jest baaardzo ważny....
najgorzej jest pierwszy raz" po" -bardzo trudno się przekonać....
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
kiedyś któraś (OserwujeCię?) wstawiała porady dla mężczyzny by poczuł się jak kobieta w ciąży, teraz daję wam test do poczytania

uśmiałam się

dobreeee ....
Stary 2012-10-24, 19:33   #4455
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Dragusia - biedna, Ty to się naczekasz na te pociągi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-24, 19:34   #4456
joanna200
Rozeznanie

Cytat:

super wiadomości..

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w jakiej pozycji czujecie najlepiej swoje dzidzie? Bo ja nie tak jak najczęsciej piszą, że na boku, wtedy tłuszcz mi sie przelewa na jedną strone i nic nie czuje;p Tylko na wznak na plecach, nogi wyprostowane- tylko wtedy szybki mi brzuch twardnieje i zaczyna ciagnąc i długo nie nalezę, ale dzidzie zzwyczaj wtedy czuję
ja na plecach i jak leżę na lewym boku, na prawym bardzo rzadko..

Cytat:
..ja po 2 porodach nie czuje żadnego dyskomfortu,mąż potwierdza...a w naszym związku sex jest baaardzo ważny....
najgorzej jest pierwszy raz" po" -bardzo trudno się przekonać....
ja po 1, ale potwierdzam..

idę córę kłaść spać i do łóżka...

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 19:39   #4457
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
To ja tez sie przyłączam i będe nie lubic tych chucherek- wszystkie mają tyć tak jak ja jak jeden mąz, a najlepiej to więcej- żeby mi głupio nie było potem!

Moje najlepiej kopie, jak siedzę przy biurku i za bardzo się pochylę do przodu i nieco zgniotę brzuch Od razu łobuz kopie, że mu ciasno. I ilekroć o małym/małej mówię lub piszę też. (właśnie mnie tu kopie)

Agateczka - wpadaj na makaron, jedna porcja została, miała iść ze mną do pracy, ale niech stracę

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:

uśmiałam się

Mnie to nie bawi To prawda!!!!!!!!!!! Kurka - ja nawet trzeci rok oglądam tylko MiniMini.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 19:42   #4458
bmma
Zadomowienie

Cytat:
Ja też się czuję jak słoń przy Was.
Normalnie tyje się 12-16 kg. Ja w pierwszej miałam 17 kg na plusie. Teraz wydaje mi się, że będzie więcej.
Przyzajcie się proszę kolejno: 1) KTÓRY TYDZIEŃ 2) ILE MACIE NA PLUSIE KG
Może mnie to zmotywuje do zapanowania nad jedzeniem.
Skończone 20 tygodni, +4,5 kg... czuję się jak słoń.

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

bmma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 19:42   #4459
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Mnie to nie bawi To prawda!!!!!!!!!!! Kurka - ja nawet trzeci rok oglądam tylko MiniMini.
a myślałam, że tylko ja tak mam
obecnie jesteśmy na etapie Georga, ja czasami sama dla siebie oglądam kucyki
lubimy też rara przysłowia kozy meme i stacyjkowo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-24, 19:43   #4460
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
a myślałam, że tylko ja tak mam
obecnie jesteśmy na etapie Georga, ja czasami sama dla siebie oglądam kucyki
lubimy też rara przysłowia kozy meme i stacyjkowo
Ja też lubię kucyki. Igora nie kręcą, ale ja oglądam Wcześniej hitem był Elmo i Bawmy się sezamku.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 19:49   #4461
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
o to samo pytanie zadał doktor łykałam 1x1 ale jak mi sie napinał to zaczelam brac wtedy 2x1 i gin powiedzial że dobrze
bardzo dobrze. to napiecia miesniowe i trzeba probowac je niwelowac

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość

zjadlam miche salaty. glowny skladnik - czosnek (mam wrazenie) hehe teraz chlop pobiegl po grejfruta do sklepu

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 19:54   #4462
nestelle
Zakorzenienie

no to ja powiem,że u nas z bajkami tak nie jest. tv od ok 3 roku i nawet teraz na co dzień tylko ! dobranocka(uwielbiamy "marta mówi"...) a w weekendy to albo kino albo coś na dvd(kochają harrego ,kungfu pandę i scooby-doo albo dokumentalne o zwierzakach lub kosmosie).
a tak to jak idą spać to włączamy jakiś film czy to w tv (jak coś leci) czy na dvd....
..no właśnie ..idę zaciągnąć męża do łóżka i na film ("królewna śnieżka i łowca")......
Stary 2012-10-24, 19:54   #4463
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

poruszacie dziś drażliwy temat - kilogramy. ja się przeraziłam, dziś waga pokazała mi +7 kg nie wiem jakim cudem miesiąc temu miałam +4 kg, 2 miesiące temu +3,5. owszem, widać mi brzuch, ale patrząc na siebie nie powiedziałabym, że przez ostatni miesiąc mogłoby mi przybyć 4 kg
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-24, 19:59   #4464
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Ja też lubię kucyki. Igora nie kręcą, ale ja oglądam Wcześniej hitem był Elmo i Bawmy się sezamku.
ooo bawmy się sezamku to też był u nas hit

Cytat:
no to ja powiem,że u nas z bajkami tak nie jest. tv od ok 3 roku i nawet teraz na co dzień tylko ! dobranocka(uwielbiamy "marta mówi"...) a w weekendy to albo kino albo coś na dvd(kochają harrego ,kungfu pandę i scooby-doo albo dokumentalne o zwierzakach lub kosmosie).
a tak to jak idą spać to włączamy jakiś film czy to w tv (jak coś leci) czy na dvd....
..no właśnie ..idę zaciągnąć męża do łóżka i na film ("królewna śnieżka i łowca")......
miłego seansu, film fajny tylko rola Belli ze zmierzchu okropna, psuje cały film, te jej miny, że ma się wrażenie, że zaraz Edi wyskoczy i będzie kolejna część Zmierzchu haha
okropna jest jako aktorka, strasznie nie lubię jej.

Moja Julka lubi jeszcze Cejrowskiego oglądać i na animal planet o zwierzakach
Stary 2012-10-24, 20:11   #4465
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
ja mi sie nic nie chce

a ty tyle czynnosci wykonac musze
- wstac z lozka
- pojsc do lazaniki
- okapac sie
- ubrac
- wrocic do lozka
- pojsc spac

dla mnie zawsze okąpanie się + balsamowania są najtrudniejsze...

Cytat:
...i dziecka proszę nie porównywać do czekolady.... bo bym chętnie zjadła
hihi! w tym filmie Jak Urodzić i Nie Zwariować koleś fajnie powiedział, że tak bardzo kocha swojego synka, że boi się, że go zje

zrobiłam michę sałatki z tuńczyka... idę mecz oglądać z mężowizną... słyszę, że chipsy kupił... nic przede mną nie ukryje!

Kolejny fajny pomysł - włączać brzdącowi małemu w tv programy edukacyjne o zwierzątkach Chyba założę zeszyt ze złotymi myślami i pomysłami na wychowanie A potem będę sukcesywnie kolejno wszystko wykreślać :P:P:P

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
Pozdrawiam z dworca w katowicach jeszcze 35 czekania na pociag eh
podobno na dniach mają oddać nowy dworzec jak wygląda? Galeria handlowa przed budynkiem już powstała?

Terry Pratchett

Edytowane przez Sorceresss
Czas edycji: 2012-10-24 o 20:05
Stary 2012-10-24, 20:20   #4466
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Mokka, następnym razem na wizytę załóżcie okulary ochronne skoro mały tak siusiakiem Wam chce oczy powybijać Gratulacje "dwóch czekolad"
moje maleństwo 1,5tyg temu ważył 192g czyli 2 tabliczki bez kostki :P
Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
mokka gratulacje wizytu! Brawo dla synka. Ale to wazy 200 czy 400 gram bo nie wiem o jakiej czekoladzie mowimy hehe.
takie standardowe czekolady Około 200g Sorceresss, to jestem pod wrażeniem tego że tak dokładnie Ci wagę podali. Mi tak raczej "na oko" powiedziała. A jak zapytałam czy jeszcze można zmierzyć wielkość, to powiedziała że juz nie - ale pewnie ma koło 15cm od głowy do pupy Tak więc teraz to już chyba lekarz takie bardziej książkowe info może podawać... A przede wszystkim będą się skupiać na wszystkich narządach i ich prawidłowym rozwoju

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
dla mnie zawsze okąpanie się + balsamowania są najtrudniejsze...
hehe... to ja mam to samo z kapaniem... Rano żeby dojść pod prysznic to się pół dnia zbieram... A wieczorem... tak od 22giej powtarzam sobie i Tżtowi, ze muszę iść się umyć... Po czym zasypiam przed telewziorem... potem znowu się budzę i powtarzam, ze musze się umyć... potem znowu się budzę... i tak do 2-3ciej w nocy... W końcu idę sie myć i nie mogę już zasnąć do rana, bo jestem wyspana Zasypiam koło 7-8 i potem zwlekam się po 10tej
Stary 2012-10-24, 20:41   #4467
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Cytat:
na film ("królewna śnieżka i łowca")......

szczerze NAJNUDNIEJSZY FILM jaki ostatnio ogladalam !!!!!!

no ale kazdy ma inne gusta

no nic trzeba wrocic pod kolderke i po malu szykowac sie do spania, niby mialam miec wolne ale tak ladnie szef w sms napisla czy moge jutro przyjsc ze nie bylam w staniu mu odmowic, a i dodatkowe 5h sie do wyplaty przyda

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 20:52   #4468
Agateczka*
Zakorzenienie

Cytat:

Agateczka - wpadaj na makaron, jedna porcja została, miała iść ze mną do pracy, ale niech stracę

.
szkoda że daleko mam bo już bym tam była zatem masz porcję do pracy i na zdrowie niech ci idzie

Cytat:

hehe... to ja mam to samo z kapaniem... Rano żeby dojść pod prysznic to się pół dnia zbieram... A wieczorem... tak od 22giej powtarzam sobie i Tżtowi, ze muszę iść się umyć... Po czym zasypiam przed telewziorem... potem znowu się budzę i powtarzam, ze musze się umyć... potem znowu się budzę... i tak do 2-3ciej w nocy... W końcu idę sie myć i nie mogę już zasnąć do rana, bo jestem wyspana Zasypiam koło 7-8 i potem zwlekam się po 10tej
O mamusiu ja bym się wykończyła ale to w stylu mojego Tżta, zamiast się wykąpać i iść spać to kąpie się o różnych nocnych godzinach i włazi zimny do łóżka i mnie budzi
Stary 2012-10-24, 20:52   #4469
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Zmieniam zdanie - tych które nie przybierają na wadze jednak nie lubię Ale żeby było jasne właśnie zjadłam wielki talerz z makaronem z kurczakiem, pieczarkami w sosie śmietanowo-serowym. Syn niejadek nawet jadł, no i małe pewnie też czuje się lepiej, bo miło mnie smyra
Jej - jak ja nie lubię odchudzania, a tu za parę miesięcy trzeba będzie się jakoś ograniczać.

no mnie masz lubić bo ja chudnę :P i jeszcze obiecałam poprawę !

a tak poza tym to was chyba nie nadrobię bo mnie tak głowa boli że chyba zwymiotuję zaraz. także dopijam resztkę coli i idę się położyć. dobrej nocy dziewczyny
Ptaszysko16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 23:04   #4470
Dragusia88
Zakorzenienie

sorceresss co do dwlrca hm zagladala przez wzybe no nie wyglada na kilka dni. Ale ja tam nie wiem bo chyba robia dzien i noc. Strippi odczep sie od mojej bellk ze zmierzchu hehe a ja ja lubie i juz czekam na ostatnia czesc. A tak w ogole to kestem juz blisko domu hura. Jeszcze jutro i wolne az do 5 listopada a 6 wizyta to moj maluszek juz chyba bedzie polkilo wazyl. Ciekawe ile ma cm ale ginka mowila ze juz sie nie mierzy le. Ale po ostatniej wizycie wywnioskowalam ze nogi mial 7 cm. A co do ruchow to jak leze to czuje zawsze czasem na siedzaco a dzis nawet juz na stojaco.rozkreca sie

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

no co wy śpicie? no przestańcie jestem w domu już po kolacji, maluch się wierci. chciałam nadrobić i iść spać ale nie mam co nadrobić heh.
do jutra

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ----------

no chciałam tylko powiedzieć jeszcze że następną częśc jak zaczniemy to już wszystkie będziemy w 2 trymestrze
dobranoc

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości