Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-25, 09:08   #451
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
To ja napiszę, ze u nas w sprawie budowy wszystko ładnie idzie Już prawie wszystko mamy pozałatwiane. Ekipa budowlana już jest, inspektor nadzoru i kierownik budowy też. Wszystkie media też. Tylko gaz będą nam w następnym tyg ciągnąć. A tak to prąd, woda i kanalizacją już są. Jeszcze tylko nam został architekt i zmiany w projekcie jakie chcemy. Musimy to jakoś w następnym tyg załatwić.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Super! To kiedy zaczynacie budowe? Na wiosne?

U nas maz tydzien temu przemalowal dom Dach tez pasuje zmienic bo od 25lat nic nie bylo z nim robione .. no i wtedy zrobic dobudowke zmienic sciany w domu .. Juz sie tego boje Chyba sie z Domino do rodzicow przeprowadze na ten czas
to szykuja Wam sie roboty

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
myślę że o wyższości mleka matki nad mm nie ma co dyskutować, bo to jak porównywać witaminy w tabletkach z apteki a te pochodzące z warzyw i owoców - dobrze że są, ale nie zastąpią natury
dziecko może się prężyć i płakać z różnych powodów, i może tak robić zarówno przy kp jak i mm, reguły nie ma. przy ko to jeszcze mama może kombinować ze swoją dietą, ale jak się tak zachowuje przy mm, to wtedy dopiero jest klops
jakie problemy? zatwardzenia, zielone kupki, ogólna niechęć do jedzenia i ten ciągły stres - powienien jeść 160 ml a on tylko 100 zjada! pleśniawki... i pewnie jeszcze kilka innych
to nie jest nagonka, z mojej strony jest to tylko wspieranie mam, które przechodzą akurat gorsze chwile przy kp, a te chwile występują niemal zawsze. Ja też takie miałam i nic tak źle nie działa wtedy na psyche, jak to gdy Tobie tak bardzo bardzo zalezy żeby kamirć, a wszyscy dookoła: daj mm, po co się męczysz, ściągnij i zobacz ile masz mleka, dasz mm i zaczniesz się wysypiać, wracasz do pracy musisz dać butle! w takich sytuacjach to ja miałam wrażenie że wokół mnie jest nagonka, ale na mm
jeśli mama mówi/pisze że nie chce karmić piersią to ja to szanuje, ale jeśli jej argumentem jest: brak mleka/ słabe mleko / złe mleko to wg mnie w większości wypadków jest to wymówka lub brak wiedzy na temat kp
zgadzam sie

Cytat:
Ja wiem ze mleko matki jest najlepsze dla dziecka ale nie sadze ze mm jest takim zlem jak to uwazaja kobiety ktore karmia piersia.

Moj Domino robi zielone kupki bo mm ktore mu podaje jest z zelazem. Teraz jak zaczelam wprowadzac marchewke to zrobil "normalna" kupe. Rozmawialam z pediatra i powiedzial ze jesli nie jest kupa czarna biala lub czerwona to nie ma sie czym martwic.

Stres , u mnie maly raz zje wiecej raz mniej i sie nie stresuje tym tak samo jest z cycem raz dziecko ciagnie 5min raz 15min.

Niechec do jedzenia maja tez dzieci karmione piersia to samo plesniowki .

Ja tam nie oceniam kobieta chce podawac mm niech podaje.
nikt nie pisze ze to zlo karmic mm, bo nie kazdej mamie dane jest karmienie piersia/nie kazda chce.

Cytat:
Widzisz , tylko ze u Ciebie karmienie przyszlo latwo. Mala od razu zlapala cyca Ty maz pokarm.

Ale sa sytuacje gdzie dziecko placze , prezy sie , odpycha , boli go brzuszek .. i myslisz ze wtedy dalej bys sie upierala przy kp? Popatrz np na strong jakie Kamilek mial problemy z brzuszkiem . Przeszla na mm i jak reka odjal.

Czasm mam wrazenie ze te kobiety ktora kp uwazaja sie za lepsze niz te ktore podaja mm. A to czym karmimy nasze dzieci nie jest wyznacznikiem naszej milosci.
Zaabciu tez przez to przeszlam i uwierz mi ze da sie, trzeba chciec i ciagle przystawiac...to jest jedyna metoda...ja tez podalam butelke, kazdy mowil ze zle zrobilam, bo dziecko odrzuci piers, ale tak sie wcale nie staloUspokoilismy sie, mialam czas na przystawianie i udalo sie
I ja przyznam sie szczerze ze nie lubilam karmic piersia, ale no poswiecilam sie, nawet wbrew sobie, bo jednak co naturalne to naturalneOwszem dalam sobie czas,z e jak sie nie uda to nie bede sie katowac, ale przezwyciezylam kryzysyButelke jest podac latwo, najtrudniej sprobowac powalczyc I bylam dumna ze sie udaloI tego zycze kazdej mamie

I wcale nie uwazam ze kobiety które karmia mm sa gorsze. niewiem skad te przekonanie

Cytat:
Zabcia pewnie, ze nie jest wyznacznikiem Każda z nas tak samo kocha swoje dzieci. Wiem, ze nie każdemu kp przychodzi łatwo, nie każdy też chce karmić (szanuję to).

Wiem też, że przy kp kobiety często muszą uważać co jedzą bo łatwo spowodować bóle brzuszka u dzieci. Trzeba być ostrożnym. Mi Maja też się wiła i płakała , nie wiedziałam o co biega , okazało się, ze to skaza białkowa. Po 3 dniach od odstawienia nabiału przeszło.

Ja nie uważam, ze ktoś kto kp jest lepszy czy coś takiego, absolutnie nie. Ważne aby robić wszystko tak jak się chce samemu. Tylko wydaje mi się, ze jak komuś zależy na kp a ma wahania , kryzys to jednak popieram aby powalczył troszkę a nie od razu przechodził na mm, bo na to zawsze jest czas.
dokladnie

Cytat:

Tak jak smieszy mnie to ze niby dzieci kp sa bardziej madre.

Ja nie bylam kp od razu dostalam mm a nie uwazam sie za glupia

co za brednie

Czesc

Umieram dzis

Madzia od kiedy cale sloiczki to zalezy tylko od Twojego dziecka

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-10-25 o 09:10
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:10   #452
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Tmalinko ogromne gratulacje dla Was!
I mam nadzieje, że już pogodzeni!

Mrowinko Kochana... Tulę Cie mocno bo rozumiem, że jest Ci przykro. Ale nie poddawaj się! Wy musicie dłużej poczekać uważam, że jest to niesprawiedliwe, ale głowa do góry!
Mrowinko, a po stymulacji bądź w trakcie myślałaś żeby spróbować inseminacji?

Kotek myślę, że na pewno wymyślisz jakieś przebranie dla Mai W końcu może być kotkiem, biedronką, krasnoludkiem, pipi itp, itd , że o pszczółce nie wspomnę chociaż może nie fajnie, żeby Maja była pszczółką

Amani Ty moja Pani Wiosko!!! Rozbawiłaś mnie!

Butter trzymam kciuki!!! Może to jakiś znak!

Żabciu wiesz, ja też zauważyłam "nagonkę" na karmienie piersią. Są kobiety które bardzo chcą karmić, ale tak się dzieje, że nie dają rady, są takie które po prostu nie chcą i też mają do tego prawo. mam wrażenie, że to wszystko wynika z "medialnej" nagonki na seksowną mamę, karmiącą piersią - matka polka idealna. A życie nie jest idealne, dzieci też nie wsystkie są jednakowe.
Uważam, że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko a jakieś informacje o tym, że dziecko jest bardziej chorowite, alergiczne itp - włożyłabym pomiędzy bajki!
Nie widzę różnicy między matką która karmi piersią, która karmi swoim mlekiem ale z butelki a tym bardziej między tą która podaje mm. Wszystko i tak dla dobra dziecka!
p.s. zresztą karmienie piersią dla mnie jest ciężkim tematem, nie wiem jak to u mnie będzie.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:13   #453
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Nie, to raczej nie owulacja. Krwawienia nie było żadnego... może to po prostu jakiś dziwny skurcz, ale aż mnie to obudziło...

Co tu taka cisza dzisiaj???
No ja też kiedyś miałam takie 'cos'
Wstałam ok 4rano do łazienki i jak sie potem znowu do łózka połozyłam to dokładnie tak jak mówisz złapał mnie skurcz. Tyle , że mi nie przeszło, tak mnie bolało, ze aż mi słabo było... TZ sie wystraszył, zapakował do auta i zawiózł na IP. A mi już prawie przeszło jak tam dojechałam Zbadali mnie, zrobili usg dali zastrzyk. Generalnie nic nie znaleźli Pamietam, że był to 25dc
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:16   #454
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
moze pipi ??

o widzisz to nie byloby takie trudne
kuce da sie jej zrobic a to juz polowa sukcesu

Kurcze nie wiem czy ja to tylko tak odbieram ale mam wrazenie ze jest taka jakas nagonka na to matki ktore podaja mm. Ze sie nie staraly , ze nie probowaly wystarczajaco dlugo. Tylko siegnely po mm = poszly na latwizne.
tez to niestety zauwazylam ja nie karmilam piersia i wszyscy mysleli ze mloda jest na mm a jak powiedzialam ze sciagam i Maja je moje a nie mm to nie dosc ze bylo wielkie zdziwko jak to tak chce mi sie sciagac a po chwili stwierdzenie ze juz wolalyby dawac mm a nie meczyc sie z laktatorem
Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
niezle, co to moze do takiej blond glowki przyjsc
nooo a pomysl ze ona ma dopiero 2 lata
Cytat:
Widzisz , tylko ze u Ciebie karmienie przyszlo latwo. Mala od razu zlapala cyca Ty maz pokarm.

Ale sa sytuacje gdzie dziecko placze , prezy sie , odpycha , boli go brzuszek .. i myslisz ze wtedy dalej bys sie upierala przy kp? Popatrz np na strong jakie Kamilek mial problemy z brzuszkiem . Przeszla na mm i jak reka odjal.

Czasm mam wrazenie ze te kobiety ktora kp uwazaja sie za lepsze niz te ktore podaja mm. A to czym karmimy nasze dzieci nie jest wyznacznikiem naszej milosci.
zgadzam sie.....u mnie nie bylo problemow brzuszkowych tylko mloda nie potrafila ssac....moze inaczej..potrafila ale po chwili zasypiala nawet pojechalam do poradni laktacyjnej z Maja i mile panie same zobaczyly ze nie da sie jej za chiny obudzic

i uwazam ze nie wazne co dziecko je czy mm czy kp wazne ze mama szczesliwa a wiadomo jak mama szczesliwa to i dzidziol szczesliwy

Cytat:
Tez wlasnie nie wiem kiedy podawac cale
hmmm ja bym poprostu zwiekszala dawke az dojdziecie do calego sloiczka.....z Maja robilam tak ze najpierw dostala ze 2 lyzeczki i nic jej nie bylo dalam jej pol sloiczka i jak nic jej nie bylo dalam jej caly....ale znajoma tez tak chciala zrobic ale dzidzius nie chcial zjesc calego bo tak jakby najadal sie 3/4 sloiczka.

Hej

chyba mnie gdzies przewialo bo jakos tak sie czuje ide se zrobic herbatke z sokiem malinowym

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:20   #455
Malensstfo
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Idę zaraz zjeść śniadanko...mnie brzuszek znów dziś trochę pobolewa
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:21   #456
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Dzień doberek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04118.jpg (39,0 KB, 47 załadowań)
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:23   #457
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Dzień doberek
Ojej!!! Nie jestem sama!
Stary 2012-10-25, 09:23   #458
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
To ja napiszę, ze u nas w sprawie budowy wszystko ładnie idzie Już prawie wszystko mamy pozałatwiane. Ekipa budowlana już jest, inspektor nadzoru i kierownik budowy też. Wszystkie media też. Tylko gaz będą nam w następnym tyg ciągnąć. A tak to prąd, woda i kanalizacją już są. Jeszcze tylko nam został architekt i zmiany w projekcie jakie chcemy. Musimy to jakoś w następnym tyg załatwić.
a u mnie dalej zastój.. zaraz zima i się okaże że fundamentów nawet nie wylejemy...
Butter dzięki.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:23   #459
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
No ja też kiedyś miałam takie 'cos'
Wstałam ok 4rano do łazienki i jak sie potem znowu do łózka połozyłam to dokładnie tak jak mówisz złapał mnie skurcz. Tyle , że mi nie przeszło, tak mnie bolało, ze aż mi słabo było... TZ sie wystraszył, zapakował do auta i zawiózł na IP. A mi już prawie przeszło jak tam dojechałam Zbadali mnie, zrobili usg dali zastrzyk. Generalnie nic nie znaleźli Pamietam, że był to 25dc
No widzisz... różne mogą być powody. Nie nastawiam się na żadne implantacje itp, bo znowu mi będzie smutno, jak @ przyjdzie
Czasem po prostu coś zaboli...

Cytat:
Dzień doberek
Dzień doberek Dziewczyny!!
Jakie Emilka ma długie paluszki Ślicznotka

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:24   #460
Natala84
Zakorzenienie

dzień dobry Emilko jak się spało? jak się czujesz?

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:24   #461
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
t
hmmm ja bym poprostu zwiekszala dawke az dojdziecie do calego sloiczka.....z Maja robilam tak ze najpierw dostala ze 2 lyzeczki i nic jej nie bylo dalam jej pol sloiczka i jak nic jej nie bylo dalam jej caly....ale znajoma tez tak chciala zrobic ale dzidzius nie chcial zjesc calego bo tak jakby najadal sie 3/4 sloiczka.

tez tak robilam, stopniowo

Cytat:
Dzień doberek
ale slicznosci
Stary 2012-10-25, 09:25   #462
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:

Dzień doberek Dziewczyny!!
Jakie Emilka ma długie paluszki Ślicznotka
Tak właśnie miałam napisać...
Stary 2012-10-25, 09:26   #463
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Idę zaraz zjeść śniadanko...mnie brzuszek znów dziś trochę pobolewa
To może odpocznij dzisiaj trochę...Dzieciaczki potrzebują tam w środku trochę miejsca więc to chyba nieuniknione...
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Hej

chyba mnie gdzies przewialo bo jakos tak sie czuje ide se zrobic herbatke z sokiem malinowym
To koniecznie działaj zawczasu. Ja idę po kawę bo usypiam przed komputerem...
Bika
Stary 2012-10-25, 09:26   #464
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz... różne mogą być powody. Nie nastawiam się na żadne implantacje itp, bo znowu mi będzie smutno, jak @ przyjdzie
Czasem po prostu coś zaboli...

Niepotrzebnie Ci to napisałam
Marcel <3

Stary 2012-10-25, 09:27   #465
aaby
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37224114]
Poważnie miałaś aż tak kiepski wynik? To pewnie przy staraniach będziesz musiała brać Duphaston albo Luteinę.
[/QUOTE]
Przyjdzie czas - będzie rada.

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
spoko, wszystko idzie sie ,,naumiec,,wazne by nie popasc w paranoje
Przewaznie co nowe nabawa Nas strachem
To prawda

Cytat:
Ja z moim mężem lubię, z koleżankami nie cierpię...chociażby dlatego, że wszystkie są chudsze ode mnie
Dokładnie! I ja też przyłączam się do tych, co zakupy robią z mężem!

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Zgodnie z obietnicą przedstawiam Dawidka
Jaki cudak mały! Dawno nie widziałam tak ładnego noworodka

Cytat:
Dziewczyny, porada dla właścicielek kotów od perfekcyjnej pani domu

Cytat:
Kuźźźźźźwa... sąsiadka robi remont. Zrywa drewno ze ścian, cyklinuje podłogi i coś tam jeszcze. Już nie licząc , ze cała klatka jest jej rzeczami zastawiona to jeszcze mi wierci od tygodnia non stop i mi Maję budzi. Teraz maleństwo mi zasnęło i co?? I co chwila wiercenie i Maja ma oczy jak 5 zł. Za jakieś 1,5 godziny wychodze z nią z domu bo sie nie da wytrzymać. A to sąsiadka przez ścianę ze mną
Przepraszam Cię Madziu, ale czy to, że masz małe dziecko oznacza, że ludzie muszą się podporządkować godzinom jego snu i o remoncie mogą pomarzyć? Tak jakoś dziwnie to zabrzmiało, jakby wszyscy mieli chodzić na paluszkach, bo masz Maję...

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Ja mam do sprzedania HTC HD2 Jak nowy, moze sie skusisz.
Nie sprzedajemy na wizażu

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny... spójrzcie..
Aaaaaaaaaa!
Gratulacje Kochana!
Wiesz, że chyba nigdy nie widziałam na tym wątku takich grubych krech? A jestem od prawie roku
Ps. A co mówiłam parę dni temu?

Cytat:
Kurcze nie wiem czy ja to tylko tak odbieram ale mam wrazenie ze jest taka jakas nagonka na to matki ktore podaja mm. Ze sie nie staraly , ze nie probowaly wystarczajaco dlugo. Tylko siegnely po mm = poszly na latwizne.
Identycznie to odbieram

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Żabciu wiesz, ja też zauważyłam "nagonkę" na karmienie piersią. Są kobiety które bardzo chcą karmić, ale tak się dzieje, że nie dają rady, są takie które po prostu nie chcą i też mają do tego prawo. mam wrażenie, że to wszystko wynika z "medialnej" nagonki na seksowną mamę, karmiącą piersią - matka polka idealna. A życie nie jest idealne, dzieci też nie wsystkie są jednakowe.
Uważam, że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko a jakieś informacje o tym, że dziecko jest bardziej chorowite, alergiczne itp - włożyłabym pomiędzy bajki!
Nie widzę różnicy między matką która karmi piersią, która karmi swoim mlekiem ale z butelki a tym bardziej między tą która podaje mm. Wszystko i tak dla dobra dziecka!
p.s. zresztą karmienie piersią dla mnie jest ciężkim tematem, nie wiem jak to u mnie będzie.
Podpisuję się pod wszystkim! (również pod pe-e-sem )

Jeżu kolczasty!
Ja wiem, że trwa tutaj jakiś dziki wyścig o to, kto znajdzie się w pierwszej trójce wątkowych gaduł, ale... miejcie litość!

Ja wczoraj miałam cudny plan udać się po obiedzie do sypialni i zalec w łóżku aż do rana... I wszystko zaczęło się pięknie: dres, laptop i siup pod kołdrę... Tylko laptop nie zdążyłam mi się jeszcze uruchomić, a odebrałam telefon: "Heeeej! Jesteście w domu? A koty są? A można głaskać? To idęęęęęę!"... No, to miałam 5 minut na ogarnięcie się
Wpadła kumpela, posiedziała do prawie 22. Zdążyłam potem tylko Chirurgów obejrzeć i spać. Nieprzytomna dziś jestem!
Dostałam też prezent urodzinowo-obronowy - 3 książki. Nie wiem, kiedy ja to wszystko przeczytam

Aaaaleee... wczoraj po pracy odkurzyłam i w trakcie robienia obiadu zmyłam też naczynia. Byłam z siebie taaaaaka dumna
Notabene znajoma dobrze trafiła, bo generalnie chodziłaby po dywanie z sierści

Choro wciąż, ale jakby trochę lepiej (odpukać!).

Aaa, Malensstfo, może wpadniesz u mnie zrobić taki solidny remanent, co? Mojej szafie jest baaardzo potrzebny

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:27   #466
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień doberek
Emilka, ciocia macha do Ciebie
Marcel <3

Stary 2012-10-25, 09:29   #467
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Niepotrzebnie Ci to napisałam
Czemu??

Hania

Stary 2012-10-25, 09:30   #468
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Wiesz, że chyba nigdy nie widziałam na tym wątku takich grubych krech? A jestem od prawie roku
Ps. A co mówiłam parę dni temu?

Aaa, Malensstfo, może wpadniesz u mnie zrobić taki solidny remanent, co? Mojej szafie jest baaardzo potrzebny
Ooo przepraszam! Moje krechy też były bardzo ładne!

A co do remanentu...jeśli chodzi o dokumenty i inne pierdoły..to czemu nie...ale może w przyszłym tyg. co?
Stary 2012-10-25, 09:31   #469
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu??
Aaa no bo jak napisałas to mi sie odrazu ten ból przypomniał. A dobrze wiem, ze jak ktos tak pisze/gada to człowiek sie jeszcze bardziej nakreca..
Marcel <3

Stary 2012-10-25, 09:33   #470
aaby
Zakorzenienie

Emilko, jakież Ty masz długie paluchy!
Ps. Bika, czemu oszukujesz nas zdjęciem ze szpitala?

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Ooo przepraszam! Moje krechy też były bardzo ładne!

A co do remanentu...jeśli chodzi o dokumenty i inne pierdoły..to czemu nie...ale może w przyszłym tyg. co?
Ale Ty oszukiwałaś - bo Twoja krecha była dzielona na dwoje

Tak tak, o dokumenty mi chodzi! Przyszły tydzień pasuje jak najbardziej

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-10-25, 09:34   #471
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Wystarczy że się Emilka pokazała i już się ciotki rozpisały dziękujemy za komplementy akurat mam "chwilę" relaksu

Miłego dnia Dziewczynki

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Aaby cóż za spostrzegawczość jak na to wpadłaś
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-10-25, 09:35   #472
aaby
Zakorzenienie

Bika, zdradził Cię kawałek szpitalnej opaski

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-10-25, 09:35   #473
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa no bo jak napisałas to mi sie odrazu ten ból przypomniał. A dobrze wiem, ze jak ktos tak pisze/gada to człowiek sie jeszcze bardziej nakreca..
Mysiu, no ale ja chyba nie rozumiem... po pierwsze Twój ból nie był przecież implantacyjny więc po prostu napisałaś o sobie
Po drugi...dziewczyno, hello .... ja od 8 miesięcy siedzę na wątku staraczkowym, w sklepach oglądam ciuszki dla niemowląt i cicho ronię nad nimi łzy wzruszenia, czytam rady dla młodych matek, wymyślam ustawienie łóżeczka w sypialni...czy można się bardziej wkręcać? Wkręcanie to moja wina, a nie Twoja
Mówię tylko, że nie wmawiam sobie, że to ból implantacyjny...żeby się nie rozczarować

Hania

Stary 2012-10-25, 09:37   #474
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
dzień dobry Emilko jak się spało? jak się czujesz?
Emilka na pewno ma się dobrze a ja też super w ogóle nie czuję się jakbym dopiero co urodziła..... położna była wczoraj to powiedziała, że wyglądam jakbym urodziła 2 tygodnie temu już prawie wróciłam do "figury" a te 4kg nadwyżki to chyba całe mi w cycach siedzą mam "cycochy - ogromniochy" no ale przynajmniej się zdrowo karminy
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-10-25, 09:37   #475
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Mysiu, no ale ja chyba nie rozumiem... po pierwsze Twój ból nie był przecież implantacyjny więc po prostu napisałaś o sobie
Po drugi...dziewczyno, hello .... ja od 8 miesięcy siedzę na wątku staraczkowym, w sklepach oglądam ciuszki dla niemowląt i cicho ronię nad nimi łzy wzruszenia, czytam rady dla młodych matek, wymyślam ustawienie łóżeczka w sypialni...czy można się bardziej wkręcać? Wkręcanie to moja wina, a nie Twoja
Mówię tylko, że nie wmawiam sobie, że to ból implantacyjny...żeby się nie rozczarować
Mi chodziło , że jak Ty napisałas o swoim skurczu to mi sie przypomniał ten ból implantacyjny o którym kiedys czytałam i odrazu tu palnełam
No to Ty już po cłaosci sobie 'wkrecasz' hihi
Marcel <3

Stary 2012-10-25, 09:38   #476
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Brawo za spostrzegawczość
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-10-25, 09:39   #477
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Ty oszukiwałaś - bo Twoja krecha była dzielona na dwoje

Tak tak, o dokumenty mi chodzi! Przyszły tydzień pasuje jak najbardziej
No wiesz co!!! Cóż to za dyskryminacja!!!

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Ja to samo widziałam...poza tym Emilka takie samo ubranko ma ...ale nie chciałam nic pisać...
Stary 2012-10-25, 09:39   #478
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz co!!! Cóż to za dyskryminacja!!!
Wyróżnienie!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-10-25, 09:41   #479
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Wyróżnienie!
Foch! Krechy, to krechy! Poza tym ja wtedy jeszcze nie wiedziałam, że będzie dwójka, więc się nie liczy
Stary 2012-10-25, 09:41   #480
(t)asia
Zadomowienie

Chciałam jakieś zdjęcie wrzucić do profilu żebyście widziały chociaż z kim rozmawiacie ale jak na złość wczoraj robiłam czystki na służbowym laptopie i powyrzucałam wszystkie zdjęcia. Wieczorem się tym zajmę =)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości