|
|
#211 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostatnia próba pozbycia się - przed zniknieciem z Targowiska
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
chyba jeszcze nie mam szans an puderek chanel po mojej ostatniej dokladce do watku :-(??
ale sie nie poddaje oj sorki wlasnie doszukalam sie odpowiedzi na poj post... |
|
|
|
#215 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
wiec gdybys cos jeszcze miala na zbyciu, daj znac |
||
|
|
|
#216 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Krem pod oczy HR nie jest juz w rezerwacji. Moja propozycja: krem HR, Active C do twarzy cera n/m i błyszczyk Novalip za puder i olejek. Co Ty na to?
|
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Lumene Vitamin+ 24 Vita Nectar, krem pod oczy, 20 ml
wiem ze juz kiedys zagladalas do mojego watku ale zerknij (zrobilam dokladki) moze cos wpadnie Ci w oko za ten kremik |
|
|
|
#220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przepaszam, ale chyba jednak sie nie zdecyduje. Przejrzalam moje zasoby cieni i dublowaly by mi sie te kolory |
|
|
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, a wiec sprayer Kadus-a to taki spray do modelowania, spryskuje sie na suche lub prawie suche wlosy i przez minute modeluje sie np "palcami"
Mialam cieniowane wlosy i fajnie sie sprawdzal, teraz Ciachnelam sobie na prosto jak pierwszoklasistka Wracajac do pudru Chanela jak wiesz bede nadal probowac.. choc niedlugo lece gdzies wiec moze zakupie na wolnoclowce, ale jeszcze proboje u Ciebie:A-DERMA EPITHELIALE A.H Zuzycie to ok. 30% z 40 ml, jest kartonik LRP Hydraphase XL Riche spf 15-UVA 11 PPD zostalo ok 45-40 ml z 50 BioDerma, Photoderm Anti-Age SPF 30 Eye Contour Cream (krem pod oczy anti-age z filtrem ochronnym SPF 30) 10ml/15 Nie wiem czy bys byla zainteresowana ciuszkami?? Jesli tak to daj znac wkleje zdjecia Sukienka ZARA (nowa, kupilam na jedna okazje ale niestety nie moglam pojsc) jest to letnia sukienka rozm M Szyta bluzeczka ¾ rekaw z H&M rozm 36 raz prana Sweterek na zamek VILA rozm M |
|
|
|
#225 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tego co wymienilas - Hydraphase niestety okropnie mnie podraznia , pod oczy nie zaryzykuje nic bez przetestowania (podraznienia po WSZYSTKIM to norma ), a nie mam w tej chwili niestety czasu na zdobywanie probek, ciuszki niestety rowniez mnie nie interesuja Cytat:
Madulka, mam ostatnio mega malo czasu, wiec wolalabym wieksze wymiany niz 1 probka - koszt listu bedzie poza tym wiekszy niz jej wartosc |
||
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
A w ogole cos cie ode mnie interesuje?
Podoba mi sie jeszcze u ciebie to: - Decleor Aromaessence Ylang Ylang, 15 ml., z kartonikiem, ubytek to jakies 20% i ewentualnie to: - Biotherm - emulsja zamykajaca pory - aplikator z gabeczka - 20 ml.- 2 razy uzyta |
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecila mi go moja fryzjerka jak poszukiwalam czegos co nie pozwoli moim wlosom tak szybko oklapnac i "zeby jakos wygladaly"
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164512
|
|
|
|
#230 | |
|
Zadomowienie
|
puder
Cytat:
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
Witam ciepło
mam na wymianę: WŁOSY: -2 sztuki Goldwell Color Definition- szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Kerastase Nutritive- kąpiel odżywcza z kompleksem Gluco-Active do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml - Kerastase Nutritive Masquintense- maska odżywcza do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml -Wella System Professional Color Saver Emulsion- kuracja stabilizująca kolor po koloryzacji. Opakowanie 50ml- wyciska sie w formie pianki. Użyte 4 razy. Kosmetyk dostępny jedynie w salonach fryzjerskich. -Kerastase Vita Ciment- kąpiel do włosów z cementem (odlewka) -farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond złocisty), piękny złoty blond -odżywka bez spłukiwania Gliss Kur Asia Beauty hydra oil (prawie polowa z 100ml) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą na taśmy (1/2 z 150ml) TWARZ: -szminka Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva złamany czubeczek, użyta z 5 razy -puder prasowany Joko Colour Collection, matujący,z lusterkiem i dodatkowym pojemniczkiem na puszek (brak puszka), odcień ciepły beż nr 23 -podwójny cień Clarins z lusterkiem (kolor beżowy-pokruszony, brąz „clay”- niewielkie zużycie) -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce, mokry) -tusz Wibo Magic Lashes (ponad połowa, mokry) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml) ZAPACHY -Moon Oriflame (2 razy psiknięta) -Perceive Avon (połowa) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (cały 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) interesuje mnie: - puder sypki Chanel Poudre Universelle Libre kolor 20 - Biotherm - emulsja zamykajaca pory - Lancome Bi-facil (dwufazowy plyn do demakijazu oczu)- 30 ml., nieuzywany |
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, tak sie zastanawialam jaka jest Twoja lista "wish" - za co bylabys sklonna rozstac sie z puderkiem??
|
|
|
|
#233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Generalnie raczej kolorowka, nie pielegnacja (chyba, ze apteczna). no i ewentualnie zapachy, ale tu musze uprzedzic - normalnie jestem marudna (bo i polki pelne, a nie chce zeby lezaly kolejne rzeczy), a w kwestii perfum marudzenie siega zenitu, bo malo jest zapachow, ktore lubie w 100% na sobie
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mnie by interesowaly tylko te mini Kerastase... |
|
|
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo z kolorowki to oprocz jednego podkladu ktory mnie nie uczula, tuszu i pudrow nic innego nie uzywamPozdrawiam |
|
|
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
Interesuje mnie kilka rzeczy
Znajdziesz coś u mnie?
|
#239 | ||
|
Witchdoctor
|
Pytałaś o
Cytat:
bardzo mi się podoba: Cytat:
Albo ja poszukam co mam poza wątkiem tylko napisz co mogłoby Cię zainteresować?
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
BI-FACIL - Lancome - dwufazowy plyn
hmm a moze za niego cos wypatrzysz bo ostatni kupiony plyn strasznie mnie podraznil (mozze ten bedzie bardziej delikatny) |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

? juz tak konkretnie
wiec gdybys cos jeszcze miala na zbyciu, daj znac