|
|
#2911 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013
Cytat:
Ja chcialam zeby moj mogl uslyszec serduszko,ale niestety to dopiero w 16 tyg u poloznej,wiec nie bardzo,a tez napewno lezka by mu poszla :P
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Część dziewczynki, witam wszystkie porannie
. Dzisiaj chyba będzie ciężki dzień, od rana mi niedobrze. Czy przy 12 tygodniu to wszystko nie mialo zniknąć??
|
|
|
|
#2913 |
|
Rozeznanie
|
U mnie Kacperek odpada,bo jakos nie przypadlo mi to imie do gustu,a Tż to chyba by mnie zabil :P
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo |
|
|
|
#2914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każe kruszynce być grzeczną. i nie pierdzieć tyle ![]() Cytat:
małż mówi, że poczeka, bo nie chce mi bólu robić... a póki co czuję się jak około-okresowo...i dzisiaj miałam sen erotyczny i no... miałam "finisz" tak realnie, i mnie bolało z tego wszystkiego podbrzusze... normalne to? chyba lepiej poczekać jeszcze troszkę...
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
nina, axella będzie dobrze wszystko ![]() i tak was czytam i chyba w maju/czerwcu będzie zatrzęsienie Filipów w polsce |
|
|
|
#2916 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
cloche chyba tak to juz jest,bo mnie tez za kazdym razem pobolewa troche podbrzusze,a wiem ze jak ciaza nie jest zagrozona to mozna normalnie sie przytulac i nic malenstwu nie szkodzi,wrecz podobno dobrze mu jak mamusia ma orgazm,bo wtedy czuje lekkie kolysanie ![]() Dziewczyny czy Wy tez tak macie ze jedna piers jest wieksza,druga mniejsza? Fakt zawsze lewa byla troche mniejsza,ale bylo to prawie nie zauwazalne,a teraz bynajmniej dla mnie widac strasznie duza roznice :/
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2012-10-25 o 09:51 |
||
|
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też prawie nie ma teraz ... no wiecie czego Tż się boi o maleństwo.. przymknę oko w tym pierwszym trymestrze, ale później mu nie popuszczę
|
|
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej w sprawie sexu poradzic sie gina
ja dziś spytam.
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze trzymam kciuki ![]() A co do sexu dostaliśmy zgodę, od czasu do czasu jest, ale jak człowiekowi niedobrze to i kochać mu się nie chce ![]() A ja wczoraj byłam na spotkaniu z kolegami z byłej pracy, postawiłam flaszkę "ciążową" bardzo się cieszyli, obmacali mnie, wyprzytulali i wygratulowali, było bardzo miło, wybawiłam się, wyśmiałam, ale już o 24 zaczął mnie ściskać brzuch i boleć plecy to się zwinęłam ![]() Najlepszy był kolega, który swojego czasu bardzo był zakochany we mnie. Wogóle oboje cały czas jesteśmy sobie bliscy jak przyjaciele. Mówię mu, że zostanie wujkiem, a on rzucił się na mnie, wyprzytulał i na ucho powiedział "szkoda, że to nie ja będę Tatą" Z jednej strony to szalenie miłe, ale z drugiej mógł sobie darować ten tekst i pozostałe, które później mówił jak wypił, że np. "gdybyś rozeszła się z R. to ja będę dla Waszego dziecka jak prawdziwy tatuś, pokocham go całym sercem i będziemy razem szczęśliwi", nadmienie, że sam ma dziewczynę, z którą jest rok. Normalnie poczułam się trochę prześladowana, ale swojemu nie powiem, bo by spazm chyba dostał, a po co ma się denerwować. A kolega dostał przez łeb i powiedziałam mu, by się zajął swoją kobietą, bo jest bardzo dobrą osobą i żeby pilnował jej i nie stracił. To zrobiło mu się głupio.
Nasza Miłość - Matylda 11.05.2013 http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png Jestem W Niebie. Kocham Was Edytowane przez MoTyleKsw Czas edycji: 2012-10-25 o 09:55 |
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2921 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mój Małż też rozmawia z brzuchem, przytula się do niego, mizia mnie po brzuszku. I że znowu wróciły wieczorne mdłości i wczoraj myślałam, że skonam, to kazał dzidzi tak nie dokuczać mamusi ![]() Cytat:
Nie mam co robić, tzn nie chce mi się nic robić, więc chyba przed pracą przejdę się na spacer do babci.
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Ooojjj teraz to już z jego strony raczej nie miłość, a jedynie hmmm jestem jego słabym punktem i ma do mnie słabość. Ja swojego czasu też miałam swój taki słaby punkt, ale to było jeszcze za małolata i na szczęście się otrząsnęłam
|
#2924 |
|
Rozeznanie
|
Ojj przykro mi ze okazalo sie ze to nie zludzenie
![]() Ja widze wyraznie ze to nie zludzenie optyczne,bo teraz jak rosna to roznica jest bardzo widoczna ... zastanawia mnie tylko czy to oznacza ze bede karmic tylko jedna piersia
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie prawy jest mniejszy. Lewy ze stanika wypływa a prawy sobie w nim spokojnie siedzi:P
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już ja znam takich typów. Ciekawe co na to Jego dziewczyna... Aaahhh co za baran Sama też mam takiego kolegę, z którym strasznie ograniczyłam kontakt. Bo podczas podobnych tekstów czułam się niekomfortowo. Tyle, że on nie ma dziewczyny i twierdzi, że czeka na mnie i może kiedyś się doczeka na każdym kroku uświadamiam go jaka jestem szczęśliwa i jak bardzo się kochamy z Tż. Często odnoszę wrażenie, że pogodził się z tym i nam kibicuje. A później jakiś podobny tekst zwala mnie z nóg. Mieszkamy od siebie 500 km i nie widzieliśmy się półtorej roku. Ale dzwoni do mnie czasem.
|
|
|
|
|
#2927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslę, że spokojnie będziesz karmić dwoma ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2928 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczesniej jak przez kilka m-cy pisalismy do siebie to odbieralam jego wiadomosci jako takie kumpelskie,a jak sie spotkalismy i oczywiscie powiedzialam ze planujemy z TZ dziecko itp to uslyszalam to co Ty ![]() I postanowilam po tym spotkaniu wiecej sie z Nim nie kontaktowac,gdzie przez 4 m-ce przesladowal mnie telefonicznie,az sciagnelam program blokujacy numer i sie urwalo,masakra poprostu okazal sie psycholem Lece zjesc sniadanie,bo malenstwo sie juz baaardzo domaga
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2012-10-25 o 10:23 |
|
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
hehe to u mnie na razie problemu z cycami brak
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
sprawdza się w 50%
![]() eliza ja też mam B1 a leżeć już nie muszę. I ciekawostką jest że mam wpisany w ZUSie i u lekarza adres rodzinny czyli całkiem inne województwo. I też się nad tym zastanawiam co by było gdyby przyszli ![]() Melitele przykra sprawa z tym Twoim TŻtem. Mam nadzieję że się wszytsko ułoży, on się opamięta na pewno- kwestia tylko kiedy. Cytat:
zawsze mi się to przypomina jak słyszę to imię ![]() Mój TŻ też mówi że to będzie syn ale imienia jeszcze nie mamy, żadne nam się nie podoba. Mi się podoba Filip ale TŻtowi się kojarzy z rodziną zastępczą i mówi że nie no i Marcin ale mój brat ma tak na imię ![]() A dla dziewczynki podoba mi się Liliana i Karolina (i te akceptuje TŻ) Kornelia, Lena, Marcelina - ale TŻtowi już się nie podobają i znałam kiedyś dziewczynkę która miała na imię Magdalena (bez zdrabniania) i bardzo podoba mi się to imię, no ale ciężko cały czas tak mówić do dziecka i ciężko tłumaczyć każdej osobie że to nie MAgda![]() A w rodzinie mam Alicję, Antka, Tymoteusza, Zuzię, Patrycję, Marka, Igę, Gabrysię x 2 ![]() nuna trzymam kciuki!!!! pewnie że będzie ok! hump witaj lonely słodkie to co piszesz. Ale mi siostra opowiadała że jej mąż to tak na prawdę zdał sobie sprawę że będą mieli dziecko jak je zobaczył na USG a później jak czuł ruchy ![]() MoTyleKsw oj na pewno dalej Cie kocha ![]() A ja byłam dziś na badaniach. W ogóle kobietka tam zamotana. Bo pytam się ile bo jak się dowiadywałam to było 170 zł. A ona że nie nie bo na pewno więcej i ma być 110zł myślę sobie od kiedy 110 to więcej niż 170 no ale ok lepiej dla mnie no ale patrzę w tej jej kajecik, badań miałam całą listę a tam są chyba 4 wpisane później problem z liczeniem bo liczyła z 6 razy i jej za każdym razem wyszło inaczej w końce zapłaciłam 179 zł. No cóż chyba zawieszony dzień ma kobitka i tak się teraz zastanawiam czy ten mocz mi wpisała nie pamiętam wszystkich cen ale zapłaciłam za: toxo 78 zł cukier 6 zł HIV 28 zł HCV 35 zł Morfologia 12 zł jak znajdę posta gdzie pisałam co mam zrobić to zobaczę co mi brakuje bo już nie pamiętam, a karteczkę Pani mi zabrała edit. odnalazłam wychodzi na to że jeszcze za mocz zapłaciłam 10 zł i za VDRL też 10 zł Edytowane przez sharpnowaja Czas edycji: 2012-10-25 o 10:40 |
|
|
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Teraz to bardziej widzisz, bo rosną ale po ciąży na pewno wszystko wróci do normy!Dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Będzie wszystko pięknie, zobaczycie
|
|
|
|
|
#2932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pokarm będzie w obu, na pewno ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
|
|||
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
niech ten czas szybciej płynie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- sharp może sama w ciązy ta babka??
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
a ja własnie zauwazyłam ze cycki mnie przestały boleć! jakie to cudne uczucie!
|
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
Aś ale ci super normalnie z tymi bliźniakami
|
#2936 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale wręcz przeciwnie on mnie nie prześladuje. Jest pogodzony z tym, że ja jestem ze swoim R., a on jest ze swoją. Ale też wie, że może mi powiedzieć wszystko, bo równie dobrze mogę to uznać za "żart". Bo to człowiek, który non stop zabawia innych i ciągle się śmieje. Mój go akceptuje, natomiast ona mnie wogóle. Temat tabu, bo powiedział jej, że jestem jego pierwszą miłością. Ogólnie to bardzo dobry i ciepły człowiek, tylko nasze drogi nie idą jednym torem, a że oboje lubimy swoje towarzystwo (bez podtekstów, choć to szalenie przystojny facet) to od czasu do czasu się spotykamy. Tylko jeden szkopuł ja nie mogłabym być z Nim bo by mnie zagłaskał na śmierć. A nie znoszę tego. A taki typ o którym Wy mówicie, to ten mój słaby punkt kiedyś. Zawsze jak ktoś się pojawiał w moim życiu, to ni stąd pisał, dzwonił. Zjawiał się u mnie w domu z kwiatami, prezentami. Gdy ten drugi się wycofywał, on również. Po prostu katastrofa, ale to taki typ człowieka. Cwaniak, który nie umie zagrzać miejsca nigdzie. Cytat:
Może przy karmieniu się wyrównają. Mojej przyjaciółce pokarm z jednej piersi zanikł po 3 msc od urodzenia i przez ponad rok karmiła tylko jedną piersią. Nie muszę mówić, że dysproporcja między nimi była zatrważająca
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zadzwoniłam do tego lekarza, którego polecił mi mój gin żeby umówić się na badania genetyczne. Czetałam opinie na jego temat i ma baaaaardzo dobre
jestem umówiona na usg genetyczne i test z krwi na 14 listopada
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
i czuję że to chłopaki będą. nie wiem skąd nie wiem czemu ale czuję
jak sobie wyobrażam nasze życie w okolicach lipca to widzę trzech chłopów w mieszkaniu ![]() a wy macie jakieś przeczucia? |
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy czy się sprawdzi. Mi to w sumie obojętne, oby zdrowe było jak sobie pomyślę egoistycznie, to chciałabym córcię. ale w rodzinie same dziewczynki i dla Tżcika i dla dziadków chciałabym synka. No i sma mam brata starszego więc jakby nam się trafiła później córcia to będę w niebo wzięta ![]() Sharp faktycznie zakręcona ta babka jak odbierzesz wyniki to pewnie odda Ci tą karteczkę (ja tak miałam) no i dostaniesz paragon gdzie będziesz miała wszystko jasno wypisane więc sobie porównasz
|
|
|
|
|
#2940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajnie by bylo, jakby po karmieniu piersi wróciły do normy, ale tak raczej nie będzie. Zostaną dzwoneczki i wspomnienia ![]() nuna, nie bój żaby, panikaro, doktor potwierdzi Ci ciążę, a może nawet serduszko usłyszysz. pani położna wyznaczyła mi termin na 22.06, czyli równo 9 miesięcy po ślubie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.

jak mojemu powiedziałam, że serduszko już słyszałam, to patrzył na mnie zszokowany, a po chwili powiedział: na pewno nagrane mają i puszczają ciężarnym, żeby je trochę ucieszyć!
zazdrośnik jeden...

małż mówi, że poczeka, bo nie chce mi bólu robić... a póki co czuję się jak około-okresowo...

już ja znam takich typów. Ciekawe co na to Jego dziewczyna... Aaahhh co za baran
Sama też mam takiego kolegę, z którym strasznie ograniczyłam kontakt. Bo podczas podobnych tekstów czułam się niekomfortowo. Tyle, że on nie ma dziewczyny i twierdzi, że czeka na mnie i może kiedyś się doczeka 
później problem z liczeniem bo liczyła z 6 razy i jej za każdym razem wyszło inaczej