Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-25, 05:17   #4471
anika_s
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
tak pomyślałam sobie co by było jakbym ja zrobiła serię na klatkę schodową... w bloku a masz na komputerku gdzieś ten schemat? a jak masz podeślesz? kolekcję?
do tych habrów jeszcze http://coricamo.com/set,93411,maki-w...dnarskiego.htm i http://coricamo.com/set,93327,polne-sloneczniki.htm

ja kupuję wzór graficzny za 19 zł tej właśnie firmy

no fakt na klatkę schodową w bloku...
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 05:42   #4472
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cześć! witam się z samego ciemnego rana

wiecie, że na piątek zapowiadają śnieg?
trzeba wyciągnąć zimową kurtkę i buty, bo na razie jeszcze w pantofelkach śmigam. O kurtkę póki co się nie martwię bo jeszcze się mieszczę (za jakiś miesiąc pewnie już nie wejdę) ale buty raczej będę musiała kupić jakieś na płaskim albo 1-2cm obcasiku bo teraz mam takie z 8cm a to chyba nie bardzo będzie w późniejszej ciąży...
jakby któraś widziała gdzieś na allegro, w necie albo w jakiejś sieciówce fajne kozaki albo botki nadające się dla ciężarnych to dajcie znać

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
śliczne szkoda, tylko że trzeba płacić za schemat, ale może gdzieś indziej w necie tego poszukam. do pokoiku dzidzi będą idealne.

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Zmieniam zdanie - tych które nie przybierają na wadze jednak nie lubię Ale żeby było jasne właśnie zjadłam wielki talerz z makaronem z kurczakiem, pieczarkami w sosie śmietanowo-serowym. Syn niejadek nawet jadł, no i małe pewnie też czuje się lepiej, bo miło mnie smyra
Jej - jak ja nie lubię odchudzania, a tu za parę miesięcy trzeba będzie się jakoś ograniczać.
Ja przybieram, co prawda od niedawna ale rozkręcam się także czuję, że będziesz musiała mnie co raz bardziej lubić

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Lunka - jak mi coś siostra powie to wtedy jej wygarnę co myślę o jej karmieniu z wywalaniem piersi. Bo jak ona 3 lata temu karmiła to oczywiscie nic nie mówiłam, gdy wywalała biust przed wszystkimi i karmiła - choć mi to strasznie przeszkadzało Więc liczę, że ona nie będzie się wtrącała do tego jak ja karmię. A co do jej sposobu karminia... to minęlo tyle czasu a ja wciąż mam przed oczami jak siedzimy z rodzicami, siostra i szwagrem, babcią i dziadkiem w święta w salonie - a ona przynosi dziecko z sypialni, siada na fotelu naprzeciwko nas wszystkich, wywala pierś i zaczyna karmić... Ja byłam tym skrępowana, bo wiedziałam że mój Tz nie wie gdzie wzrok schować, a nie chcial się bezczelnie patrzec Ja rozumiem jakbyśmy wszyscy się gnieździli w jednym pokoju i po prostu nie miałaby gdzie wyjśc... Ale przynosić dziecko specjalnie z sypialni, gdzie miałaby z nim intymną atmosferę - dla mnie chore

Laseczki, a ja już jestem w domku Więc z dzidziolkiem wszystko super Mówię Wam jaka to ulga... normalnie kamień z serca Mały waży tyle co dwie tabliczki czekolady... Nooo i siusiakiem to nam mało oczu nie powybijał Ogólnie jestem zadowolonona z wizyty, ginka nam ładnie wszystko pokazywała i opowiadała Jestem przeszczęśliwa I strasznie Wam Kochane dziękuję za kciuki
po pierwsze- za wizytę

po drugie- ja też czuję się skrępowana jak ktoś przy mnie karmi, nie wiem co ze sobą zrobić, czy patrzeć czy nie patrzeć...

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w jakiej pozycji czujecie najlepiej swoje dzidzie? Bo ja nie tak jak najczęsciej piszą, że na boku, wtedy tłuszcz mi sie przelewa na jedną strone i nic nie czuje;p Tylko na wznak na plecach, nogi wyprostowane- tylko wtedy szybki mi brzuch twardnieje i zaczyna ciagnąc i długo nie nalezę, ale dzidzie zzwyczaj wtedy czuję
Ja na boku bardzo rzadko czuję (na lewym może się zdarzyło parę razy, na prawym nigdy), najczęściej na plecach albo na siedząco. Czasem też jak stoję albo idę

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
ja mi sie nic nie chce

a ty tyle czynnosci wykonac musze
- wstac z lozka
- pojsc do lazaniki
- okapac sie
- ubrac
- wrocic do lozka
- pojsc spac

i kiedy znalezc na to SILY
no niestety, życie jest ciężkie trzeba było zrobić sobie "dzień brudasa" i już 2 czynności do wykonania mniej
a no i zapomniałaś o jeszcze jednej czynności (dla mnie bardzo ciężkiej) - wycieranie się po kąpieli dla mnie to jest najgorsze. jak tylko zakręcę wodę od razu owijam się ręcznikiem i tak stoję z 5 minut bo jest mi fajnie, cieplutko i błogo a nie cierpię tego momentu pomiędzy zdjęciem mojej ręcznikowej peleryny z pleców a całkowitym wytarciem się- zawsze wtedy marznę
brr.. nie lubię zimna..

dobre a te noszenie mokrej torby nocą...

Edytowane przez kwiatuszekkk21
Czas edycji: 2012-10-25 o 05:46
kwiatuszekkk21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 06:57   #4473
czarny flamaster
Zadomowienie

Dzień dobry mamusie!

Dzisiaj dzień w wolny i za chwile dzwonię do przychodni by umówić się na wizytę u mojego lekarza Nie widział nas już biedak dawno... Pewnie tęskni! Muszę się z nim podzielić moimi obawami i paroma pytaniami.

Miałam wczoraj dziwne wrażenie. Stałam tak sobie w pracy i przyglądałam się swojemu brzuszkowi. No i pytam koleżanki czy też ma wrażenie, że jakby na dole było go więcej. W sensie, miał dość dziwny kształt. Potwierdziła. Dziś rano jak się przerzuciłam na plecki, dotknęłam brzuszka i normalnie- z mojej prawej strony brzuszek ewidentnie był twardszy niż po lewej. Podejrzewam, że maluch wędrował w nocy

A tak w ogóle to wg Babystrology dzis mamy pełne 19tc! Jeeeej! Jeszcze troszkę i idziemy na USG 3D

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 07:08   #4474
megi-megi
Zakorzenienie

Kwiatuszek - rozbawiłaś mnie z rana

Moje wewnętrzne dziecko od rana nakarmione drożdżóweczką z serem i sobie skacze po brzuchu
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 07:19   #4475
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
To teraz ja mam pytanie w którym tygodniu poczułyście ruchy dziecka i kopniaczki??
Ja się pochwalę, że właśnie kilka dni temu poczułam jak leżałam wieczorem a jestem w 17t
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 07:28   #4476
czarny flamaster
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
poruszacie dziś drażliwy temat - kilogramy. ja się przeraziłam, dziś waga pokazała mi +7 kg nie wiem jakim cudem miesiąc temu miałam +4 kg, 2 miesiące temu +3,5. owszem, widać mi brzuch, ale patrząc na siebie nie powiedziałabym, że przez ostatni miesiąc mogłoby mi przybyć 4 kg
Nie stresuj się! Mi samej przyskoczyło 7 kg. I najlepsze jest to, że nie wiem gdzie one są Mój metabolizm wzrósł i przecież nie będę się głodzić skoro to oznacza, że dziecko też głodne będzie. Spokojnie

mooonis17
Ja pierwsze ruchy poczułam w 16tc, a teraz się leni

Buuu...mój lekarz znów oblegany Poczekam sobie 2 tyg na kolejną wizyte i od razu po L4 pójdę. Juz trudno.

02.08.2012 - nasz ślub
Stary 2012-10-25, 07:29   #4477
Malpka
Zakorzenienie

hej
a ja musiałam wczoraj wyjść chwile wcześniej z pracy tak mi sie słabo zrobło i glowa bolała ze myślałam ze zemdleje, niby była juz 15.30 ale zostałam zwolniona do domu

a jeszcze wam napisze bo oczywiście wczoraj Julka znów pokazywała brzuchowi wszystkie zabawki i rysunki jak leżałam z pytaniem "dzidziusiu widzisz, podoba ci się" no i mówie jej połóz rączki na brzuch to poczujesz jak sie rusza i 2 razy ją kopnął az rączka podskoczyła ale miała radoche

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
Najlepszy mój Mąż, marudzę...

- strasznie przytyłam..
on: nie przytyłaś, tylko w ciąży jesteś...
ja: no ale wiesz, powinno się 12kg a ja już mam 4...
on: Nosisz w sobie wyjątkowe dziecko, to i pewnie.....pewnie.... jakoś bardziej nienażarte... schudniesz po

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
Malpka powiem Ci, że patrząc na Twoje zdjęcie na facebooku wcale nie widać, żebyś dużo przytyła tym bardziej nie wyglądasz jak słoń nie wiem jak było wcześniej ale wg mnie teraz wyglądasz bardzo ładnie i na pewno nie grubo
tyłka nie widac na zdjęciach wogóle to powiem wam że ważę juz 72 kg mam 178 wzrostu

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Ale przy mojej wadze jak dostane troche dupy to wcale sie nie obraże
mogę ci trochę mojej oddać

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie może jakieś sprawdzone, skuteczne sposoby na usuwanie plam? Bo zauważyłam na ulubionej koszulce TŻ-ta mega plamisko, w normalnym praniu nie zeszło, odplamiacze też sobie nie radzą, chyba już nic się nie da zrobić :/
a wiesz ze czego ta plama? próbuj jeszcze sokiem z cytryny albo sodą

ide na następną stronę
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-25, 07:30   #4478
booziaczek
Zadomowienie

witam ale dzis brzydko zmykam z powrotem do łóżeczka
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 07:33   #4479
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
witam ale dzis brzydko zmykam z powrotem do łóżeczka
A ja siedzę w pracy... tak strasznie mi się nie chce...
Stary 2012-10-25, 07:50   #4480
nati_85
Raczkowanie

Cytat:
To teraz ja mam pytanie w którym tygodniu poczułyście ruchy dziecka i kopniaczki??
Ja poczułam w 15 t i 6 dniu więc to 16 tydzień. Ale to moja druga ciąża.

Cytat:
Małpka, nie dostałam fotek, pewnie ta alska zapomniała po prostu....
A co do Wagi, to ja nie jestem pewna, bo 13.10 byłam na wizycie w 18 tygodniu i miałam +4 a za tydzien poszłam do apteki, gdzie pracuje moj szwagier, stanelam na wadze i pokazała +7. Wystraszyłam się, że 3kg na tydzien to troche zbyt dużo;p Ale Szwagier mówi, że spokojnie to waga sponsorowana przez pewien środek na odchudzanie i specjalnie zawyża, żeby ktos od razu te tabletki kupił;p Ale czuje, ze sporo juz przytyłam i myślę, że dziś w 20 tygodniu moge miec z 6 na plusie na luzie, ciekawe co bedzie 10 list. na wizycie....

W tym płaszczyku, co dziś wygrzebałam brakowało 1 guzika nie mogłam dobrać wiec kupiłam w pasmanterii nowe 6 szt. i zapłaciłam za guziki .....13zł, a płaszcz kosztował 18 zł
A;e wagi robią. No i płaszczyka za 31 zł i tak byś nie kupiła w sklepie.

Cytat:

Laseczki, a ja już jestem w domku Więc z dzidziolkiem wszystko super Mówię Wam jaka to ulga... normalnie kamień z serca Mały waży tyle co dwie tabliczki czekolady... Nooo i siusiakiem to nam mało oczu nie powybijał Ogólnie jestem zadowolonona z wizyty, ginka nam ładnie wszystko pokazywała i opowiadała Jestem przeszczęśliwa I strasznie Wam Kochane dziękuję za kciuki

Ja własnie czekam na spaghetti, które Tz teraz robi
To super, że wszystko dobrze. i brawa za siusiaka, że nie odpadł.

Cytat:
właśnie dostałam ciekawą wiadomość na facebooku:

Fiodorowa Wasilijewa nieznana z imienia rosyjska chłopka urodziła żywo 69 dzieci.Rekordzistka była 27 razy w ciąży, przy czym wszystkie ciąże były mnogie. Urodziła 16 par bliźniąt, siedem razy rodziła trojaczki i cztery razy czworaczki.

hm... te Rosjanki mają krzepę...

Ja dzisiaj nie mogę pracować. Cały czas myślę o dzisiejszej wizycie. Z jednej strony się cieszę, że zobaczę maleństwo ale boję się, żeby wszystko było dobrze.
nati_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 07:51   #4481
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
.
z głowy ,ale mój tż ćwiczy regularnie na siłce w domu walają się książki i gazety fitness i kulturystyczne ...i tak jakoś samo to mi weszło już i jestem obcykana kiedy co najlepiej ... a jak dołożyć do tego suplementy -ale to po karmieniu- to efekt jest mega....
tak ogólnie to najlepiej aeroby(na spalanie) + siłowe na rzeżbę,jędrność (bo najgorzej to schudnąć ale być obwisłym albo wyżyłowanym..)
a jakie suplementy bierzesz zeby wspomóc chudnięcie zrób nam jakieś notatki kiedy zacząć i od jakich ćwiczeń ja się już przygotowuje hehe

Cytat:
ja to dopiero koło 18-19 ale bardzo delikatne teraz u mnie 21 i dopiero teraz czasami poczuje jakiegoś kopniaczka

Cytat:
Małpka, nie dostałam fotek, pewnie ta alska zapomniała po prostu....
no wiec napisałam jej maila i odpisała że pamięta tylko musi dokończyć fotki z wesela później obrobi nasz i wyśle Pamięta i prosi o cierpliowści trochę

Cytat:
super
Stary 2012-10-25, 07:51   #4482
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

dzień dobry dziewczyny.
głowa mi pęka od wczoraj. w nocy jak wstawałam 5 razy to za każdym razem myślałam ze eksploduje i sobie mówiłam poleżysz odpoczniesz dobrze będzie. I k.ur........ co? 8.03? telefon od mojej szefowej !!!!! no myślałam że zabiję babę. chyba zauważyła że sie nie wpasowała bo oczywisty tekst przepraszam ze obudziłam. próbowałam oprzytomnieć bo mi zaczęła o równaniach matematycznych coś bredzić ale nie wytrzymałam i mówię pani prof mam migrenę od wczoraj ja nie jestem w stanie myśleć. no tak ona rozumie................. potem tekst że jednak jak bym chciała tą próbę zrobić przed obroną to ona jest za. ku.... a jak proponowałam to był tekst niech se pani gada co chce byle 25 min nie przekroczyć. ja pitolę chyba mi zostaje rozjechać mój telefon bo do 5 listopada się z nią wykończę ;( no i jeszcze jeden tekst mój faworyt niech se pani zazyje co tam pani może zeby się nie denerwować i być spokojna bo wie pani to ma być teatr. kur.... mnie się to z ZOO kojarzy a nie z teatrem nie wiecie nie ZOO jest fajne ze szpitalem dla obłąkanych (ale co oni winni że chorują )
Ptaszysko16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 08:06   #4483
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Moje wewnętrzne dziecko od rana nakarmione drożdżóweczką z serem i sobie skacze po brzuchu
Ty znowu mnie rozbawilas 'wewnetrzne dziecko' cholubie w sobie odkad mi mowia ze jestem dorosla a tu nagle sens doslowny moje dzis niedopieszczone bo czym jest kanaka z szynka i z pomidorem wobec drozdzowy?!

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
mam 178 wzrostu
alez Zazdroszcze wzrostu!
i tych kopniakow

Cytat:
Napisane przez nati_85 Pokaż wiadomość
Z jednej strony się cieszę, że zobaczę maleństwo ale boję się, żeby wszystko było dobrze.
bedzie gites. trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
niech se pani zazyje co tam pani może zeby się nie denerwować i być spokojna bo wie pani to ma być teatr.
tekst tygodnia..... szok.... subtelna jak cholera.

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 08:08   #4484
maczek35
Raczkowanie

Witam z rana!

Dzisiaj popołudniu połówkowe, ślicznie prosze o kciuki

Mam nadzieję że ponownie potwierdzi dziewczynkę .

Dzisiaj dzień bez kawy (przed ostatnią wizytą zapomniałam i od razu wyszło w ciśnieniu) .

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
poruszacie dziś drażliwy temat - kilogramy. ja się przeraziłam, dziś waga pokazała mi +7 kg nie wiem jakim cudem miesiąc temu miałam +4 kg, 2 miesiące temu +3,5. owszem, widać mi brzuch, ale patrząc na siebie nie powiedziałabym, że przez ostatni miesiąc mogłoby mi przybyć 4 kg
Nie jesteś sama ja też mam +7 kg, i co ciekawe, z czego 2 kg przybyło przez ostatni tydzień, masakra

Edytowane przez maczek35
Czas edycji: 2012-10-25 o 08:16
maczek35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 08:11   #4485
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
śliczne szkoda, tylko że trzeba płacić za schemat, ale może gdzieś indziej w necie tego poszukam. do pokoiku dzidzi będą idealne.
sporo ludzi ma na chomiku i na picasie zdjęcia, schematy... może uda mi się te śliczne kwiaty tam wyszukać...

Dziewczyny, które cierpią w pracy - łączę się z Wami w bólu! Oj łaczę... oj, oj, oj.... siedzę i myślę co tu robić, żeby mi czas leciał szybciej - bo jestem odrobiona ze swoją pracą a żadnego nowego projektu nie dostałam od szefa...
Ale jeszcze dwa dni...

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-25, 08:14   #4486
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
sporo ludzi ma na chomiku i na picasie zdjęcia, schematy... może uda mi się te śliczne kwiaty tam wyszukać...

Dziewczyny, które cierpią w pracy - łączę się z Wami w bólu! Oj łaczę... oj, oj, oj.... siedzę i myślę co tu robić, żeby mi czas leciał szybciej - bo jestem odrobiona ze swoją pracą a żadnego nowego projektu nie dostałam od szefa...
Ale jeszcze dwa dni...
mam do oddania poprawki do autoreferatu, zrobienie prezentacji na obronę, przygotowanie slajdów z odpowiedziami na recenzję no i korepetycje na dziś?
zainteresowana?
Stary 2012-10-25, 08:16   #4487
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Jednak sn najlepszy nawet w dochodzeniu do siebie po wiec nie ma o czym mowic..
no i tu też jest z tym róznie powiem ci ze moja siostra cioteczna miała tak długi i bolesny poród sn ze po 7 latach wspomina go prawie ze łzami a do tego mówi ze przy kiblowaniu dłużyszm i twardszym do tej pory czuje ze ją tak coś boli, teraz rodziła drugie dziecko i powiedziała ze za nic nie urodzi naturalnie bo jak ma byc tak jak przy pierwszym... tak wiec z tym dochodzeniem do siebie różnie jest. A ja po cesarce po tygodniu jak szłam na zdjęcie szwow to na 2 piętro wbiegłałam po 2 schodki, wiec nie zawsze jest źle

Cytat:
Dziewczyny w jakiej pozycji czujecie najlepiej swoje dzidzie? Bo ja nie tak jak najczęsciej piszą, że na boku, wtedy tłuszcz mi sie przelewa na jedną strone i nic nie czuje;p Tylko na wznak na plecach, nogi wyprostowane- tylko wtedy szybki mi brzuch twardnieje i zaczyna ciagnąc i długo nie nalezę, ale dzidzie zzwyczaj wtedy czuję
u mnie najlepiej czuć jak leże na plecach ze zgiętymi nogami

Cytat:
no to ja powiem,że u nas z bajkami tak nie jest. tv od ok 3 roku i nawet teraz na co dzień tylko ! dobranocka(uwielbiamy "marta mówi"...) a w weekendy to albo kino albo coś na dvd(kochają harrego ,kungfu pandę i scooby-doo albo dokumentalne o zwierzakach lub kosmosie).
a tak to jak idą spać to włączamy jakiś film czy to w tv (jak coś leci) czy na dvd....
..no właśnie ..idę zaciągnąć męża do łóżka i na film ("królewna śnieżka i łowca")......
u nas bajki na tygodniu są wieczorem ok godzinki bo najpierw leci dobranocka potem na pulsie lecą pingwiny i mój maż je lubi więc by nie odpuścił a w weekend zalezy co robimy ale często nas nie ma wiec bajek tez nie ma
Stary 2012-10-25, 08:30   #4488
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maczek35 Pokaż wiadomość
sie mowi, sie ma

Cytat:
bo jestem odrobiona ze swoją pracą a żadnego nowego projektu nie dostałam od szefa...
Ale jeszcze dwa dni...
koszmar... kiedys przez dwa dni musialam udawac, ze cos robie, a faktycznie nie mialam nic do robienia. wspominam jako najwiekszy pracowy horror....

Stary 2012-10-25, 08:41   #4489
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

witam witam z rana moje kochane kobietki
dzien zapowiada sie dosc dobrze, tylko 5h w pracy, a co najlepsze wstalam w dobrym humorze, byle nic mi go nie zepsulo bo zabije

ktoras z was pisala ze w piatek ma byc snieg !!!
A U MNIE DZIS troche zaczol padac ale z deszczem pewnie bedzie, wiec sie nie naciesze za bardzo . no ale wiadomo jestem jakies 3 tys km blizej polocny i szybciej mnie wszytsko dopada

ok lece konczyc jesc kanapeczke a za godzinke autobusik do pracy.

dragusia szrzecze jak widze kristen to mi sie gowna w dupie przewracaja no jakos nie moge jej wyrazu twarzy zdzierzyc od samego poczatku wiec zakonczylam sage na 25 minutach 1czesci, a lowce ogladalam w doborowym towarzystkie wiec smiechu i docinkow pod jej tematem bylo co nie miara i jakos udalo mi sie wytrwac te 2.5 h. no ale jak mowie czlowiek ma gusta i gosciki

ps wlasnie moja siostra chyba wyjrzala przez okno bo zaczela spiewac ''pada snieg pada snieg''

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png

Edytowane przez kasia86bgo
Czas edycji: 2012-10-25 o 08:44
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-25, 08:45   #4490
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to wg Babystrology dzis mamy pełne 19tc! Jeeeej! Jeszcze troszkę i idziemy na USG 3D

a u mnie dziś równo 21 tydzień

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Ja się pochwalę, że właśnie kilka dni temu poczułam jak leżałam wieczorem a jestem w 17t

Cytat:
jestem z tobą, też siedzę i też mi sie nie chce a do tego zaczyna mnie boleć glowa mam nadzieje ze nie zrobi mi sie tak jak wczoraj

Cytat:
Ja dzisiaj nie mogę pracować. Cały czas myślę o dzisiejszej wizycie. Z jednej strony się cieszę, że zobaczę maleństwo ale boję się, żeby wszystko było dobrze.

Cytat:
dzień dobry dziewczyny.
głowa mi pęka od wczoraj. w nocy jak wstawałam 5 razy to za każdym razem myślałam ze eksploduje i sobie mówiłam poleżysz odpoczniesz dobrze będzie. I k.ur........ co? 8.03? telefon od mojej szefowej !!!!! no myślałam że zabiję babę. chyba zauważyła że sie nie wpasowała bo oczywisty tekst przepraszam ze obudziłam. próbowałam oprzytomnieć bo mi zaczęła o równaniach matematycznych coś bredzić ale nie wytrzymałam i mówię pani prof mam migrenę od wczoraj ja nie jestem w stanie myśleć. no tak ona rozumie................. potem tekst że jednak jak bym chciała tą próbę zrobić przed obroną to ona jest za. ku.... a jak proponowałam to był tekst niech se pani gada co chce byle 25 min nie przekroczyć. ja pitolę chyba mi zostaje rozjechać mój telefon bo do 5 listopada się z nią wykończę ;( no i jeszcze jeden tekst mój faworyt niech se pani zazyje co tam pani może zeby się nie denerwować i być spokojna bo wie pani to ma być teatr. kur.... mnie się to z ZOO kojarzy a nie z teatrem nie wiecie nie ZOO jest fajne ze szpitalem dla obłąkanych (ale co oni winni że chorują )
chyba musisz zacząć wyłączać telefon na noc

Cytat:
Witam z rana!

Stary 2012-10-25, 08:47   #4491
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
koszmar... kiedys przez dwa dni musialam udawac, ze cos robie, a faktycznie nie mialam nic do robienia. wspominam jako najwiekszy pracowy horror....
Ja siedzę wtedy na allegro i na wizażu.
Ostatnio tu długo siedziałam http://zapachdomu.pl/ Normalnie kupuję podrzewacz i wosk za 6 zł i pachnie mi w połowie mieszkania. Bosko. Aż Święta czuć i to nie te najbliższe

No i Pani Cieszę się, że Cię rozbawiam (chciało by się napisać: O Pani)
Zobacz - teraz nawet mamy dwójkę wewnętrznych dzieci, ale ciąża to dobry okres, żeby zadbać właśnie o dwójkę, bo często zapomina się o tym codziennym dziecku i nieco zaniedbuje.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
jestem z tobą, też siedzę i też mi sie nie chce a do tego zaczyna mnie boleć glowa mam nadzieje ze nie zrobi mi sie tak jak wczoraj
Mnie też już ćmi - zaraz idę zrobić kawkę.
Stary 2012-10-25, 08:47   #4492
LiwkaO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
hej ja juz jade w przedziale z jakbu to powiedziec lekko zaniedbana rodzina z dzieckiem i starym dziadem. Eh i niestety nie wyjda przede mna. Co do biustu to ja tez bardziej rozstepami sie martwie ale dzis w kapieli zauwazylam ze mam wieksze sutki lol. Ahs i dzis z racji 22 tyg sie zwazylam i mam 4 kg na plusie. Zapomnialam sprawdzic w tym kalkulatorze ile zalecane przy mojej wadze przed i wzroscie
chyba przytyłaś prawidłowo.

Cytat:
To ja tez sie przyłączam i będe nie lubic tych chucherek- wszystkie mają tyć tak jak ja jak jeden mąz, a najlepiej to więcej- żeby mi głupio nie było potem!

Ja też na leżąco ale czasami czuje jka bryka nawet jak siedze przy stole czy biurku i sie zastanawiam gdzie tam ma miejsce skoro ja taka zgieta jestem

Cytat:
dzień dobry dziewczyny.
Ale ma tupet. Chyba robi to specjalnie! jeszcze trochę i bedzie koniec! wytrzymasz

co do wagi - wczoraj się ważyłam i mam 4,5+ w 23 tygodniu.

co do bólu głowy - mi dziś pęka!!! całą noc mnie bolała!
Michalinka - ur. 12.02.2013r.

Edytowane przez LiwkaO
Czas edycji: 2012-10-25 o 08:49
LiwkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 08:51   #4493
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:
nie jesteś sama Kochana

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Ja
Będzie dobrze trzymam ja mam jutro
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-25, 09:22   #4494
nestelle
Zakorzenienie

cześć , u nas też brzydko i ponuro.... a do tego wstałam o 6 ....ale z rana dostałam komplement od obcego faceta i.... jednak mam dobry humor ....

Cytat:
hihi! w tym filmie Jak Urodzić i Nie Zwariować koleś fajnie powiedział, że tak bardzo kocha swojego synka, że boi się, że go zje
..a no właśnie ..tego filmu jeszcze nie oglądałam ...jest już w wypożyczalniach?
Cytat:

szczerze NAJNUDNIEJSZY FILM jaki ostatnio ogladalam !!!!!!

no ale kazdy ma inne gusta
...dla mnie był fajny...
choć w połowie podzielam zdanie strippi ,że "bella" zbyt skwaszona.... ale też mam dosyć ról słodkich,dobrodusznych,de likatnych kwiatuszków (,przydała by się taka z "pazurkiem" ale nie tak znudzona ,niezadowolona "bella")w tego typu filmach.... ale ogółem film mi się podobał i mężowi też...
Cytat:
wiecie, że na piątek zapowiadają śnieg?
trzeba wyciągnąć zimową kurtkę i buty, bo na razie jeszcze w pantofelkach śmigam. O kurtkę póki co się nie martwię bo jeszcze się mieszczę (za jakiś miesiąc pewnie już nie wejdę) ale buty raczej będę musiała kupić jakieś na płaskim albo 1-2cm obcasiku bo teraz mam takie z 8cm a to chyba nie bardzo będzie w późniejszej ciąży...
jakby któraś widziała gdzieś na allegro, w necie albo w jakiejś sieciówce fajne kozaki albo botki nadające się dla ciężarnych to dajcie znać
ja tam zawsze na wyyysokich obcasach albo koturnach -już 2 ciąże tak przeleciałam to i w tej mam zamiar.... ale żeby nie było kilka par płaskich też się znajdzie.....
a co do mieszczenia się w ciuchy to jakiś płaszczyk na zimę musiałabym skombinować bo moje płaszcze mają rozmiar 34-36.... co tam włożę -chyba tylko ręce....
a jeszcze do tego mój tż wczoraj wieczorem... przytulanko,bużki i...tekst "załóż coś sexownego.." -jak "ryknęłam śmiechem.... tak w nic się nie wcisnę z tego typu rzeczy ..widziała któraś gorset na brzuszek ciążowy albo lepiej , może jest sex-shop dla ciężarnych jakąś kieckę bym kupiła..... och .. ci faceci
Cytat:
Dzisiaj dzień w wolny i za chwile dzwonię do przychodni by umówić się na wizytę u mojego lekarza Nie widział nas już biedak dawno... Pewnie tęskni! Muszę się z nim podzielić moimi obawami i paroma pytaniami.
za wizytę ,
za 19 !
Cytat:
... wewnętrzne dziecko ....
Cytat:
hej
a ja musiałam wczoraj wyjść chwile wcześniej z pracy tak mi sie słabo zrobło i glowa bolała ze myślałam ze zemdleje, niby była juz 15.30 ale zostałam zwolniona do domu

a jeszcze wam napisze bo oczywiście wczoraj Julka znów pokazywała brzuchowi wszystkie zabawki i rysunki jak leżałam z pytaniem "dzidziusiu widzisz, podoba ci się" no i mówie jej połóz rączki na brzuch to poczujesz jak sie rusza i 2 razy ją kopnął az rączka podskoczyła ale miała radoche

dobrze ,że nic się nie stało
a Julka słodziutka i super ,że miała okazję poczuć kopniaczki!
Cytat:
za wizytę !będzie dobrze .
Cytat:
a jakie suplementy bierzesz zeby wspomóc chudnięcie zrób nam jakieś notatki kiedy zacząć i od jakich ćwiczeń ja się już przygotowuje hehe
..to plany na odległą przyszłość ... karmienie musi być zakończone !!!
a suple z oferty fitness i kulturystyki(coś mocniejszego niż ze lighty z apteki )-jakieś termogeniki , aminokwasy ,itd... ale przede wszystkim ćwiczenia i zdrowa dieta !
Cytat:
dzień dobry dziewczyny.
...oj,wykończą Cię , masz naprawdę cyrk z tym wszystkim.....
Cytat:
Witam z rana!

za wizytę ,
za potwierdzenie dziewczynki !

Edytowane przez nestelle
Czas edycji: 2012-10-25 o 09:26
nestelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:24   #4495
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2012-10-25, 09:26   #4496
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość

Cytat:
Buuu...mój lekarz znów oblegany Poczekam sobie 2 tyg na kolejną wizyte i od razu po L4 pójdę. Juz trudno.
szkoda

Cytat:
hehe fajnie to musiało wygladac

Cytat:
bedzie dobrze

Cytat:
dzień dobry dziewczyny.
no co za babsko

Cytat:
Witam z rana!

trzymamy kciuki

Cytat:

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
chyba przytyłaś prawidłowo.

co do wagi - wczoraj się ważyłam i mam 4,5+ w 23 tygodniu.
no sprawdziłam jest dobrze

witam się z rana
tak mi się wstać nie chciało maskara noi jeszcze dzis rach ciach i weekend

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:27   #4497
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

widzę że ból głowy nie tylko u mnie. łączę się w bólu z cierpiącymi
Stary 2012-10-25, 09:28   #4498
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam zawsze na wyyysokich obcasach albo koturnach -już 2 ciąże tak przeleciałam to i w tej mam zamiar.... ale żeby nie było kilka par płaskich też się znajdzie.....
a co do mieszczenia się w ciuchy to jakiś płaszczyk na zimę musiałabym skombinować bo moje płaszcze mają rozmiar 34-36.... co tam włożę -chyba tylko ręce....
a jeszcze do tego mój tż wczoraj wieczorem... przytulanko,bużki i...tekst "załóż coś sexownego.." -jak "ryknęłam śmiechem.... tak w nic się nie wcisnę z tego typu rzeczy ..widziała któraś gorset na brzuszek ciążowy albo lepiej , może jest sex-shop dla ciężarnych jakąś kieckę bym kupiła..... och .. ci faceci
noi widzisz to jest pomysł na biznes sklep erotyczny dla cieżarnych

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 09:28   #4499
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
zaczela spiewac ''pada snieg pada snieg''
nie, nie, nie jeszcze nie! ja sie nie zgadzam ja protestuje

Cytat:

Cytat:
teraz nawet mamy dwójkę wewnętrznych dzieci, ale ciąża to dobry okres, żeby zadbać właśnie o dwójkę, bo często zapomina się o tym codziennym dziecku i nieco zaniedbuje.
klask i: dobrze gada. herbaty z sokiem malinowym jej dac

Stary 2012-10-25, 09:41   #4500
czarny flamaster
Zadomowienie

10.37, a ja już snuję plany na obiad. Mam od tygodnia dziką ochotę na kluski i chyba będę je dziś robić. Do tego buraczki i devolay. Ahhh..... Ciąża to piękny stan bezstresowego jedzenia Ale by nie było, że ciągle jem, to jeszcze posprzątam mieszkanie

Wiecie co....Jeszcze pierwsze dziecko nam się na świecie nie pojawiło, a my z mężem gadamy sobie już o drugim za 2 lata, hehe. Stwierdził, że wyglądam bardzo seksownie z tym brzuszkiem. Szkoda tylko, że moja samoocena spadła do minimum.... Chyba zapiszę się do programu Sexy mama

02.08.2012 - nasz ślub
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości