Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-24, 21:29   #3451
yoona
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
Napisane przez paputek00 Pokaż wiadomość
Rety, co za facet? Po prostu rozmyślił się kiedy przyjechałaś!
Wyobrażam sobie co teraz czujesz... dwa tygodnie po zerwaniu mieszkałam jeszcze z chłopakiem czekając aż przeniesie się do nowego i to były najgorsze chwile. Staraliśmy się mijać ale wieczory w osobnych pokojach były jak tortury. Pół biedy kiedy byliśmy w kiepskich nastrojach i nakrecaliśmy się na siebie negatywnie - dużo gorzej było kiedy wszystko wyglądało ok, wtedy miałam wrażenie że jakaś magiczna siła ciągnie mnie do niego i że muszę go przytulić, ostatni raz pocałować itp. Na szczęście powstrzymywały mnie wszystkie "akcje" które mi zrobił.
Kochana, jeśli powiedział Ci że nic do Ciebie nie czuje to najlepszym rozwiązaniem będzie po prostu powrót do kraju. Skoro nie stać Cię na usamodzielnienie się to jest to chyba jedyne logiczne wyjście.
Teraz pewnie myślisz, że skoro mieszkacie ze sobą to jeszcze jest szansa, bo może zrobisz coś co go przekona ale prawda jest taka, że możesz na rzęsach stawać a on pewnie i tak patrzy na Ciebie jak na niechcianego lokatora
Wiem jakie to trudne wygrać ze swoimi emocjami i pragnieniem żeby to naprawiać... sama wkręcałam sobie do głowy że to jeszcze nie koniec i robiłam głupie rzeczy ale najlepsze co możesz zrobić to spakować się i wrócić do domu - do rodziny, przyjaciół. Jest szansa, że utrzesz mu tym nosa i po Twoim wyjeździe zrozumie co stracił... przebywanie dalej u niego jest zdecydowanie najgorszą opcją.
Trzymaj się

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Dodałaś to zanim wysłałam poprzednią wiadomość. Dlaczego nie chcesz wracac? Jeśli dlatego, że masz nadzieję że zostając TAM dajesz wam szansę na naprawienie tego to zastanów się ponownie. Jeśli z jakiegoś innego powodu to pakuj bagaż podręczny i przenieś się do jakiejś znajomej, motelu... obojętnie. Nie powinnaś z nim mieszkać
dokladnie tak! nie moge zniesc tego, ze traktujemy siebie teraz jak wspollokatorow...

on twierdzi, ze chce dalej ze mna mieszkac.
Stac by mnie bylo na wynajecie pokoju, ale mam niepewna prace i boje sie, ze za chwile nie bede miala pieniedzy. Poza tym tak, wyprowadzka do obcych ludzi mnie troche przeraza;(
Nie ludze sie, ze cos miedzy nami bedzie, on powiedzial mi to jasno...i jego zachowanie w stosunku do mnie tez mowi, ze jestem tylko kolezanka.
A poza tym on uwaza, ze nic sie nie stalo, bo nic mi nie obiecywal, nie wazne, ze wyjechalam z kraju dla niego i jestem tu sama, niewazne.

Do Polski nie chce wracac, bo tam nic nie mam, musialabym wrocic do rodzicow, nie chce, zbyt wiele poswiecilam, zeby tu sie znalezc, nie chce wrócić i przyznać sie do porażki..

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 21:39   #3452
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
Stac by mnie bylo na wynajecie pokoju, ale mam niepewna prace i boje sie, ze za chwile nie bede miala pieniedzy. Poza tym tak, wyprowadzka do obcych ludzi mnie troche przeraza;(
Teraz chce mieszkać a za dwa tygodnie postawi Cię pod ścianą i powie, że musisz się szybko wyprowadzić

Cytat:
Nie ludze sie, ze cos miedzy nami bedzie, on powiedzial mi to jasno...i jego zachowanie w stosunku do mnie tez mowi, ze jestem tylko kolezanka.
A poza tym on uwaza, ze nic sie nie stalo, bo nic mi nie obiecywal, nie wazne, ze wyjechalam z kraju dla niego i jestem tu sama, niewazne.
Naprawdę uważam że powrót do Polski, do rodziców byłby najlepszym wyjściem, przecież każdy zrozumie co Cię spotkało. Jeśli nie do rodziców to może do przyjaciółki... pokoczujesz u niej dzień lub dwa a potem powiesz rodzinie jak wygląda sytuacja. Minął dopiero miesiąc. To nie tak że wracasz jak syn marnotrawny po kilku latach.
Jeśli jednak to nie wchodzi w grę to proponuję rzeczywiście poszukać mieszkania na miejscu. Współlokatorzy na pewno nie będą Cię tak męczy jak on.
Kurde, naprawdę patowa sytuacja. Przykro mi
paputek00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 21:57   #3453
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodowazosia Pokaż wiadomość
KOLRNELCIACZEK: ja właśnie sama jestem zagubiona...bo przez ten cały czas nawet jak był jeszcze w związku potrafił pisać, że tęskni, że chce mnie mieć troche wiecęj i częściej...a teraz tak po prostu nagle kazał mi zapomnieć i jeszcze na dodatek pisze, że nawet jakby nie wrócił do byłej to nie ma dla mnie czasu....troche boli, zwłaszcza gdy byłam zawsze gdy mnie potrzebował i miał problem...a teraz nagle stał się niemiły i wiem że taki nie jest...bo nigdy się tak nie zachowywał...nie wiem może on potrzebuje czasu...odpoczynku od dziewczyn..moze jak sobie wszystko poukłada w głowie to może jeszcze się do mnie odezwie. Najgorsze jest to, że od najlepszej przyjaciólki zostałam sprowadzona to rangi byle jakiej koleżanki...teraz sie zastanawiam czy powie mi "cześć" na ulicy...to wszystko strasznie boli...
Mimo wszystko byłaś tylko dla niego na te "ciężkie chwile", a teraz see you :/

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
A ja byłam wczoraj na randce z Eksem...

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Sprzedaj w cholerę miej z tego jakąś korzyść
I...??

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Tyene
Napisałam mu ze nie mogę sie jednak zgodzić na taki układ,ze sobie jednak wszystko przemyslalam,ze szkoda ze tak wyszło.
Napisałam mu na sam koniec żegnaj
Czyli wszystko juz skończone,popsulismy taka fajna relacje.
Pierwszy facet przy którym zapomniałam o byłym
Płakać aż mi sie chce,te wszystkie moje gierki,i jego i te silne emocje które mna kierowaly przez ten miesiąc
Chce juz wiecej nie cierpieć,i uciekam od każdego faceta.Wole być sama i patrzeć na szczęście innych z boku na to wyglada ze ja nie zasługuje na miłość
Masz nauczkę i teraz wiesz, że drugi raz tak nie postąpisz.

Tylko dlaczego, skoro nie chcesz być sama?

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
czesc dziewczyny, podczytuję Was trochę a teraz postanowilam napisać, bo moje przyjaciółki mają już mnie dość.
Moja historia w skrócie- wyjechalam do niego za granicę, przewróciłam życie do góry nogami, a miesiąc po moim przyjeździe, dwa tygodnie temu, on powiedział mi, że jednak nic do mnie nie czuje i nic z tego nie będzie. Ja oczywiście czuje nadal.
Mieszkamy razem, bo mnie nie stać teraz żeby sie wyprowadzić, a poza tym nie mam tu nikogo, tylko jego. Jest mi bardzo ciężko codziennie na niego patrzeć, bardzo...jestem tu okropnie samotna, tak bardzo chcialabym, zeby mnie przytulił...nie wiem jak sobie pomóc.
No to rzeczywiście. Ja bym się spakowała i wróciła do PL, bo jaki sens jest "siedzenia mu na głowie"? Aczkolwiek chłopak zachował się nieodpowiedzialnie

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
dokladnie tak! nie moge zniesc tego, ze traktujemy siebie teraz jak wspollokatorow...

Do Polski nie chce wracac, bo tam nic nie mam, musialabym wrocic do rodzicow, nie chce, zbyt wiele poswiecilam, zeby tu sie znalezc, nie chce wrócić i przyznać sie do porażki..
Podjęłaś ryzyko wyjazu, więc i konsekwencje muszą tego być. A co się przeraża w mieszkaniu z obcymi ludźmi? Bariera językowa?

Może czas poszukać innej, nowej pracy, zmienić mieszkanie i zacząć nowe życie - na własny rachunek i bez niego. Nie ważne, że w kompletnie obcym dla Ciebie kraju

Czasem to ja mam ochotę rzucić wszystko w piz***, spakować się i wyjechać zagranicę
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 22:04   #3454
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość

No to rzeczywiście. Ja bym się spakowała i wróciła do PL, bo jaki sens jest "siedzenia mu na głowie"? Aczkolwiek chłopak zachował się nieodpowiedzialnie

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Podjęłaś ryzyko wyjazu, więc i konsekwencje muszą tego być. A co się przeraża w mieszkaniu z obcymi ludźmi? Bariera językowa?

Może czas poszukać innej, nowej pracy, zmienić mieszkanie i zacząć nowe życie - na własny rachunek i bez niego. Nie ważne, że w kompletnie obcym dla Ciebie kraju

Czasem to ja mam ochotę rzucić wszystko w piz***, spakować się i wyjechać zagranicę
nie siedze mu na glowie. to nie jest jego mieszkanie tylko nasze. jestesmy wspolokatorami, to nie jest tak, ze on moze sobie decydowac czy ja mam tu mieszkac czy nie. obecnie widzimy sie moze z pol h w ciagu dnia, on siedzi zamkniety w swoim pokoju a ja w swoim i ja udaje, ze wszystko jest ok..
w mieszkaniu z obcymi ludzmi przeraza mnie to, ze wtedy bede tu kompletnie sama a ja juz zazynam swirowac z samotnosci.
pracy szukam caly czas

Blogowy świat

Edytowane przez yoona
Czas edycji: 2012-10-24 o 22:05
Stary 2012-10-24, 22:56   #3455
Narrhien
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ingemona Pokaż wiadomość

I jak poszlo? Rozwiazujecie po malu Wasze wczesniejsze problemy?
Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
I...??
I było cudownie myślę, żę wszystko zmierza ku dobremu jest troche inaczej, niż sobie zaplanowałam, ale cudownie teraz tylko trzeba czasu żeby sprawdzić, czy to wszystko chwilowe, czy trwałe...

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 23:00   #3456
Onnaa88
BAN stały

Kornelciaczek
Bo i tak wydaje mi sie ze mnie ktoś zrani.Dlatego sie boje angażować,ale boje sie tez samotności i tego ze sie w kimś zakocham a ten ktoś we mnie nie ...
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-24, 23:15   #3457
tatia05
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
A
Sprzedaj w cholerę miej z tego jakąś korzyść
racja
Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Ja noszę, tylko z pierścionkiem chyba coś zrobię.

Natomiast reszta to zwykłe prezenty i nosić będę.

Ale sprzedaj i kup sobie nową. Albo wpłać na jakąś akcje charytatywną.
chyba sprzedam, ale nie wiem gdzie w ogóle może sobie zrobimy wymianke biżuteryjna od exów
tatia05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 00:02   #3458
Nothingness_
Przyczajenie

Smutno mi!!
Nothingness_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 00:04   #3459
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tatia05 Pokaż wiadomość
racja

chyba sprzedam, ale nie wiem gdzie w ogóle może sobie zrobimy wymianke biżuteryjna od exów
taa i może jeszcze nas nawiedzą po magicznych talizmanach?

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Nothingness_ Pokaż wiadomość
Smutno mi!!
i szybko pod kołderkę spać
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 10:51   #3460
Annie1441
Wtajemniczenie

dziewczynyyyyy mam nowego chłopaka jest dla mnie 100x lepszy od ex
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 13:16   #3461
Hopefull
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
dziewczynyyyyy mam nowego chłopaka jest dla mnie 100x lepszy od ex
Gratulacje, trzymam kciuki
opowiadaj
Hopefull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 14:07   #3462
paputek00
Raczkowanie

GG do paputek00

A ja mam od paru dni jakieś głupie myśli i wspomnienia o ex... no ale nic, nie skupiać się na tym i do przodu!
paputek00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 15:30   #3463
yoona
Zakorzenienie

a ja strasznie, strasznie tęsknie

Blogowy świat

Stary 2012-10-25, 15:49   #3464
wariatka345
Raczkowanie

To chyba przez tą pogodę tak tęsknimy Jest zimno, ponuro i marzę, żeby się do niego przytulić i jakiś film wspólnie oglądnąć

I jeszcze ten filmik mnie dołuje. Chciałabym być na miejscu któryś z tych dziewczyn
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=4enihbU4qxE

wariatka345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 16:45   #3465
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wariatka345 Pokaż wiadomość
To chyba przez tą pogodę tak tęsknimy Jest zimno, ponuro i marzę, żeby się do niego przytulić i jakiś film wspólnie oglądnąć

I jeszcze ten filmik mnie dołuje. Chciałabym być na miejscu któryś z tych dziewczyn
Wyciskacz łez
Szkoda,ze mi to nigdy dane nie bedzie
Stary 2012-10-25, 17:55   #3466
wariatka345
Raczkowanie

Bo takie rzeczy to tylko w Ameryce

Ostatnio moja koleżanka się zaręczyła i naprawdę jej chłopak się postarał. Weszła do mieszkania a tam on klęczy z bukietem róż. Wszędzie płatki róż, kolacja przy świecach i romantycznej muzyce. Jak mi to opowiadała to naprawdę zazdrościłam jej..

Edytowane przez wariatka345
Czas edycji: 2012-10-25 o 17:58
wariatka345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 18:18   #3467
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Bo takie rzeczy to tylko w Ameryce

Ostatnio moja koleżanka się zaręczyła i naprawdę jej chłopak się postarał. Weszła do mieszkania a tam on klęczy z bukietem róż. Wszędzie płatki róż, kolacja przy świecach i romantycznej muzyce. Jak mi to opowiadała to naprawdę zazdrościłam jej..
Nie którzy to maja szczęście

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Mój kolega oczywiście napisał mi dzisiaj SMS o treści Dzwon !
Ja oczywiście zadzwoniłam po 5 minutach,z pytaniem co to za rozkazy mi tu wydaje !
A on do mnie no chciałam żebyś zadzwoniła,pytał sie czy sie z nim spotkam
Ja mówię,ze mogę tylko w wekend,bo jutro na rano do pracy i nie będę kabinowac.On mi mówił czy koleżankę mogę załatwić i z nia przyjechać na wino odmowilam mu,powiedziałam ze jak chce to mogę powiedzieć koleżance i dać im numer telefonu to sobie z nia pogada czy ona chciałaby przyjechać,to on sie na mnie wkurzył i powiedział ze nie mam sie tak odzywać
Haha no szok
Co za koleś,chyba szacunek do mnie stracił totalnie
Zagrywki z jego strony juz mnie doprowadzają do szału
Mogłam nie dzwonić,szkoda ze to silniejsze ode mnie
Stary 2012-10-25, 18:21   #3468
Khloestic
Raczkowanie

Cytat:

I po co takie bzdury oglądać...
Khloestic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 18:26   #3469
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Khloestic Pokaż wiadomość
I po co takie bzdury oglądać...
Chyba tylko po to zeby sie bardziej zdolowac
Stary 2012-10-25, 18:33   #3470
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
Wyciskacz łez
Szkoda,ze mi to nigdy dane nie bedzie

yyyy masz 24 lata tak? I juz zakładasz ze nigdy nie bedzie Ci to dane?
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 18:43   #3471
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
yyyy masz 24 lata tak? I juz zakładasz ze nigdy nie bedzie Ci to dane?
Bo skoro przez prawie rok czasu,częstych randek.Spotkania fantastycznych osób,i tych mniej interesujących nie potrafiłam sobie wszystkiego ułożyć to raczej nic sie juz nie zmieni.Nie umiem zaufać,boje sie.W poprzednim związku toksycznym za dużo przeszłam i teraz wszystko sie na mnie odbija.Zreszta otaczają mnie ze wszad zdrady,faceci potrafią wieloletnia partynerke dla mnie zostawić.Wiec myśle,ze każdy juz taki jest i daruje sobie związki bo aż strach,ze znów ktoś mnie zrani.Wole ja to sama robić,ranic bo lubię patrzę jak ktoś cierpi oczywiście chodzi mi o facetów ...
Stary 2012-10-25, 19:48   #3472
yoona
Zakorzenienie

dziewczyny podjelam decyzje, ze musze sie wyprowadzic...on niszczy mnie psychicznie, kazda rozmowa z nim rozwala mnie na nowo, nie daje sobie rady, mam mysli samobojcze. Nie mam szans sie poskladac do kupy jak on jest blisko, jak tak tesknie, a jednoczesnie jak jest daleko jak zaden inny czlowiek. Nigdy chyba nie czulam sie bardziej samotna, mimo, ze slysze go za sciana. Ale boje sie tej wyprowadzki, tak bardzo
w tak krotkim czasie potrafil mnie doprowadzic do takiego stanu, to jest niewiarygodne.
Powiedzialam mu, ze sie musze wyprowadzic. Jego odpowiedz "dobrze, znajdz tylko kogos na swoje miesjce".
Siedze i rycze od kilku godzin. Dlaczego to tak bardzo boli?

Blogowy świat

Stary 2012-10-25, 19:53   #3473
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
Bo skoro przez prawie rok czasu,częstych randek.Spotkania fantastycznych osób,i tych mniej interesujących nie potrafiłam sobie wszystkiego ułożyć to raczej nic sie juz nie zmieni.Nie umiem zaufać,boje sie.W poprzednim związku toksycznym za dużo przeszłam i teraz wszystko sie na mnie odbija.Zreszta otaczają mnie ze wszad zdrady,faceci potrafią wieloletnia partynerke dla mnie zostawić.Wiec myśle,ze każdy juz taki jest i daruje sobie związki bo aż strach,ze znów ktoś mnie zrani.Wole ja to sama robić,ranic bo lubię patrzę jak ktoś cierpi oczywiście chodzi mi o facetów ...
Musisz popracować nad sobą i zmienić nastawienie, myślenie....To ze przez rok tak bylo nie znaczy ze bedzie już tak zawsze....W koncu trafisz na wartościowego faceta, trzeba w to wierzyć i podejmowac sluszne decyzje....skoro godzisz sie na znajomośc z facetem ktory potrafi wieloletnią partnerkę olac dla Ciebie, to dobrze o nim nie świadczy
Stary 2012-10-25, 19:58   #3474
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:

rany, ja jestem ponad półtora roku od rozstania które przeżyłam prze fatalnie. jeszcze w jakiś sposób się z niego próbuje otrząsnąć, ale czuje się szczęśliwa w jakiś sposób wokół mnie też przeplatają się śluby z rozstaniami, zdradami. a mimo to nie zakładam ze będę sama do usranej śmierci bo wiem jak wiele zależy od dobrego, bardziej pozytywnego myślenia. byłaś u psychologa? daj sobie pomóc a nie gadasz takie bzdury.

może nie powinnam się wcinać w dyskusję, ale trafiłam na rozstaniowy w bodajże w 17cześci i jakoś tak się przewijam tutaj. ale nie mogę wytrzymać dlugo, nie zbyt korzystnie to na mnie wpływa

pozdrawiam wszystkie wizażanki z tego wątku i życzę cholernie dużo siły i wiary w lepsze dni

Edytowane przez Jacqueline__
Czas edycji: 2012-10-25 o 20:00
Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 20:01   #3475
Princesska22
Zadomowienie

Niektore dziewczyny po rozstaniu nie potrafią zrozumieć, ze owszem przez jakis czas jest cięzko, ale kiedys znowu bedziesz bardzo zakochana i szczęsliwa...czasami trzeba poczekac pare miesiecy a czasami nawet pare lat A takie marudzenie, ze ja juz tego nie przezyję to desperacja....
Stary 2012-10-25, 20:08   #3476
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Niektore dziewczyny po rozstaniu nie potrafią zrozumieć, ze owszem przez jakis czas jest cięzko, ale kiedys znowu bedziesz bardzo zakochana i szczęsliwa...czasami trzeba poczekac pare miesiecy a czasami nawet pare lat A takie marudzenie, ze ja juz tego nie przezyję to desperacja....
wiadomo. trzeba odbyć tą 'żałobę'. wypłakać się, wykrzyczeć. ale no dajcie spokój zeby od razu gadać 'ok, minęło ileś tam czasu, nie zakochałam się w nikim innym a więc zostaję sama do końca życia. ' i jeszcze ten tekst Onnaa88 - ' Wiec myśle,ze każdy juz taki jest i daruje sobie związki bo aż strach,ze znów ktoś mnie zrani.Wole ja to sama robić,ranic bo lubię patrzę jak ktoś cierpi oczywiście chodzi mi o facetów ...' to nie jest w porządku. nikt nie lubi cierpieć, a nie można wyładowywać swoich emocji i zali na bogu ducha winnemu facetowi dopiero co poznanego. ej no bez przesady i trochę jakiegoś wewnętrznego ogarnięcia samej siebie.

Stary 2012-10-25, 20:39   #3477
Onnaa88
BAN stały

Nie byłam u psychologa,po pracy siedzę a domu i nie mam na nic sił
Czasmi imprezuje,ale mi sie juz czasmi tego odechciewa.Najchętniej bym siedziała w domu,nawet na randki nie chce mi sie chodzić juz
I jeszcze ten nowo poznamy chłopak mąci mi w głowie :/
Raz pisze do mnie miło,a raz sie wkurza.Ostatnio nawet,ze go dotknelam odnoszę wrażenie,ze chciałby mi wszystko wypomniec jest taki zimny jak lod.Nie był taki wcześniej jak sie z nim spotykalam.Ja juz nie chce i tak z nim kontaktu,pisałam mu to kilka razy,a on musi sie odezwać.Dzisiaj napisał zwykle DZWON-takie to bezpośrednie i jakby rozkaz wydawał.Zadzwoniłam opieprzylam zeby mi rozkazów nie wydawał,on powiedział ze chciałby sie spotkać.Wiem,ze nie zależy mu tylko na seksie,ale czemu taki nie miły sie stał.Chciał dzisiaj żebym koleżankę
zabrała,powiedziałam mu ze może ja dla kolegi zabrać.Bo ostatnio byłam z nia u niego na imprezie.No i on sie wkurzył,powiedział ze przesadzam i sie rozlonczyl ...

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2012-10-25 o 20:40
Stary 2012-10-25, 20:56   #3478
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
Nie byłam u psychologa,po pracy siedzę a domu i nie mam na nic sił
Czasmi imprezuje,ale mi sie juz czasmi tego odechciewa.Najchętniej bym siedziała w domu,nawet na randki nie chce mi sie chodzić juz
I jeszcze ten nowo poznamy chłopak mąci mi w głowie :/
Raz pisze do mnie miło,a raz sie wkurza.Ostatnio nawet,ze go dotknelam odnoszę wrażenie,ze chciałby mi wszystko wypomniec jest taki zimny jak lod.Nie był taki wcześniej jak sie z nim spotykalam.Ja juz nie chce i tak z nim kontaktu,pisałam mu to kilka razy,a on musi sie odezwać.Dzisiaj napisał zwykle DZWON-takie to bezpośrednie i jakby rozkaz wydawał.Zadzwoniłam opieprzylam zeby mi rozkazów nie wydawał,on powiedział ze chciałby sie spotkać.Wiem,ze nie zależy mu tylko na seksie,ale czemu taki nie miły sie stał.Chciał dzisiaj żebym koleżankę
zabrała,powiedziałam mu ze może ja dla kolegi zabrać.Bo ostatnio byłam z nia u niego na imprezie.No i on sie wkurzył,powiedział ze przesadzam i sie rozlonczyl ...
Szczerze? On jest jakiś niepoważny. I dlaczego pozwalasz sobie pisać w taki sposób? "Dzwoń"? Przepraszam, ale czy Ty jego psem jesteś, że Ci wydaje polecenia? Proszę, kochana, przemyśl poważnie wszystko, mam wrażenie, że nie wierzysz w swoją wartość i godzisz się na upokarzające zachowania.
Stary 2012-10-25, 21:00   #3479
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
Szczerze? On jest jakiś niepoważny. I dlaczego pozwalasz sobie pisać w taki sposób? "Dzwoń"? Przepraszam, ale czy Ty jego psem jesteś, że Ci wydaje polecenia? Proszę, kochana, przemyśl poważnie wszystko, mam wrażenie, że nie wierzysz w swoją wartość i godzisz się na upokarzające zachowania.
Wiem,odnoszę tylko wrażenie ze on zaczyna mnie traktować tak jak jego na początku znajomosci ...
Odgrywa sie na mnie,i toksyczna realacja od samego początku powstaje :/
Stary 2012-10-25, 21:06   #3480
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem,odnoszę tylko wrażenie ze on zaczyna mnie traktować tak jak jego na początku znajomosci ...
Odgrywa sie na mnie,i toksyczna realacja od samego początku powstaje :/
no to przerwij ją, zakończ jak najszybciej. facet będzie robił tyle na ile zobaczy że mu wolno- że mu pozwalasz. weź się dziewczyno w garść.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości