|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
on twierdzi, ze chce dalej ze mna mieszkac. Stac by mnie bylo na wynajecie pokoju, ale mam niepewna prace i boje sie, ze za chwile nie bede miala pieniedzy. Poza tym tak, wyprowadzka do obcych ludzi mnie troche przeraza;( Nie ludze sie, ze cos miedzy nami bedzie, on powiedzial mi to jasno...i jego zachowanie w stosunku do mnie tez mowi, ze jestem tylko kolezanka. A poza tym on uwaza, ze nic sie nie stalo, bo nic mi nie obiecywal, nie wazne, ze wyjechalam z kraju dla niego i jestem tu sama, niewazne. Do Polski nie chce wracac, bo tam nic nie mam, musialabym wrocic do rodzicow, nie chce, zbyt wiele poswiecilam, zeby tu sie znalezc, nie chce wrócić i przyznać sie do porażki.. |
|
|
|
|
#3452 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli jednak to nie wchodzi w grę to proponuję rzeczywiście poszukać mieszkania na miejscu. Współlokatorzy na pewno nie będą Cię tak męczy jak on. Kurde, naprawdę patowa sytuacja. Przykro mi
|
||
|
|
|
#3453 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
Tylko dlaczego, skoro nie chcesz być sama? ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
Może czas poszukać innej, nowej pracy, zmienić mieszkanie i zacząć nowe życie - na własny rachunek i bez niego. Nie ważne, że w kompletnie obcym dla Ciebie kraju Czasem to ja mam ochotę rzucić wszystko w piz***, spakować się i wyjechać zagranicę
|
|||||
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w mieszkaniu z obcymi ludzmi przeraza mnie to, ze wtedy bede tu kompletnie sama a ja juz zazynam swirowac z samotnosci. pracy szukam caly czas Edytowane przez yoona Czas edycji: 2012-10-24 o 22:05 |
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
I było cudownie
myślę, żę wszystko zmierza ku dobremu jest troche inaczej, niż sobie zaplanowałam, ale cudownie teraz tylko trzeba czasu żeby sprawdzić, czy to wszystko chwilowe, czy trwałe...
|
|
#3456 |
|
BAN stały
|
Kornelciaczek
Bo i tak wydaje mi sie ze mnie ktoś zrani.Dlatego sie boje angażować,ale boje sie tez samotności i tego ze sie w kimś zakocham a ten ktoś we mnie nie ... |
|
|
|
#3457 | |
|
Raczkowanie
|
racja
![]() Cytat:
może sobie zrobimy wymianke biżuteryjna od exów |
|
|
|
|
#3458 |
|
Przyczajenie
|
Smutno mi!!
|
|
|
|
#3459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- i szybko pod kołderkę spać
|
|
|
|
|
#3460 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynyyyyy
mam nowego chłopaka jest dla mnie 100x lepszy od ex
|
|
|
|
#3461 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3462 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam od paru dni jakieś głupie myśli i wspomnienia o ex... no ale nic, nie skupiać się na tym i do przodu!
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
a ja strasznie, strasznie tęsknie
|
|
|
|
#3464 |
|
Raczkowanie
|
To chyba przez tą pogodę tak tęsknimy
Jest zimno, ponuro i marzę, żeby się do niego przytulić i jakiś film wspólnie oglądnąć ![]() I jeszcze ten filmik mnie dołuje. Chciałabym być na miejscu któryś z tych dziewczyn http://www.youtube.com/watch?feature...&v=4enihbU4qxE
|
#3465 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Szkoda,ze mi to nigdy dane nie bedzie
|
|
|
|
|
#3466 |
|
Raczkowanie
|
Bo takie rzeczy to tylko w Ameryce
![]() Ostatnio moja koleżanka się zaręczyła i naprawdę jej chłopak się postarał. Weszła do mieszkania a tam on klęczy z bukietem róż. Wszędzie płatki róż, kolacja przy świecach i romantycznej muzyce. Jak mi to opowiadała to naprawdę zazdrościłam jej..
Zamierzam: Zdrowo się odżywiać Ograniczyć słodycze Edytowane przez wariatka345 Czas edycji: 2012-10-25 o 17:58 |
|
|
|
#3467 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Mój kolega oczywiście napisał mi dzisiaj SMS o treści Dzwon ! Ja oczywiście zadzwoniłam po 5 minutach,z pytaniem co to za rozkazy mi tu wydaje ! A on do mnie no chciałam żebyś zadzwoniła,pytał sie czy sie z nim spotkam ![]() Ja mówię,ze mogę tylko w wekend,bo jutro na rano do pracy i nie będę kabinowac.On mi mówił czy koleżankę mogę załatwić i z nia przyjechać na wino odmowilam mu,powiedziałam ze jak chce to mogę powiedzieć koleżance i dać im numer telefonu to sobie z nia pogada czy ona chciałaby przyjechać,to on sie na mnie wkurzył i powiedział ze nie mam sie tak odzywać ![]() Haha no szok ![]() Co za koleś,chyba szacunek do mnie stracił totalnie ![]() Zagrywki z jego strony juz mnie doprowadzają do szału ![]() Mogłam nie dzwonić,szkoda ze to silniejsze ode mnie
|
|
|
|
|
#3468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3469 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3471 |
|
BAN stały
|
Bo skoro przez prawie rok czasu,częstych randek.Spotkania fantastycznych osób,i tych mniej interesujących nie potrafiłam sobie wszystkiego ułożyć to raczej nic sie juz nie zmieni.Nie umiem zaufać,boje sie.W poprzednim związku toksycznym za dużo przeszłam i teraz wszystko sie na mnie odbija.Zreszta otaczają mnie ze wszad zdrady,faceci potrafią wieloletnia partynerke dla mnie zostawić.Wiec myśle,ze każdy juz taki jest i daruje sobie związki bo aż strach,ze znów ktoś mnie zrani.Wole ja to sama robić,ranic bo lubię patrzę jak ktoś cierpi oczywiście chodzi mi o facetów ...
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny podjelam decyzje, ze musze sie wyprowadzic...on niszczy mnie psychicznie, kazda rozmowa z nim rozwala mnie na nowo, nie daje sobie rady, mam mysli samobojcze. Nie mam szans sie poskladac do kupy jak on jest blisko, jak tak tesknie, a jednoczesnie jak jest daleko jak zaden inny czlowiek. Nigdy chyba nie czulam sie bardziej samotna, mimo, ze slysze go za sciana. Ale boje sie tej wyprowadzki, tak bardzo
![]() w tak krotkim czasie potrafil mnie doprowadzic do takiego stanu, to jest niewiarygodne. Powiedzialam mu, ze sie musze wyprowadzic. Jego odpowiedz "dobrze, znajdz tylko kogos na swoje miesjce". Siedze i rycze od kilku godzin. Dlaczego to tak bardzo boli? |
|
|
|
#3473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rany, ja jestem ponad półtora roku od rozstania które przeżyłam prze fatalnie. jeszcze w jakiś sposób się z niego próbuje otrząsnąć, ale czuje się szczęśliwa w jakiś sposób wokół mnie też przeplatają się śluby z rozstaniami, zdradami. a mimo to nie zakładam ze będę sama do usranej śmierci bo wiem jak wiele zależy od dobrego, bardziej pozytywnego myślenia. byłaś u psychologa? daj sobie pomóc a nie gadasz takie bzdury. może nie powinnam się wcinać w dyskusję, ale trafiłam na rozstaniowy w bodajże w 17cześci i jakoś tak się przewijam tutaj. ale nie mogę wytrzymać dlugo, nie zbyt korzystnie to na mnie wpływa pozdrawiam wszystkie wizażanki z tego wątku i życzę cholernie dużo siły i wiary w lepsze dni
Edytowane przez Jacqueline__ Czas edycji: 2012-10-25 o 20:00 |
|
|
|
|
#3475 |
|
Zadomowienie
|
Niektore dziewczyny po rozstaniu nie potrafią zrozumieć, ze owszem przez jakis czas jest cięzko, ale kiedys znowu bedziesz bardzo zakochana i szczęsliwa...czasami trzeba poczekac pare miesiecy a czasami nawet pare lat
A takie marudzenie, ze ja juz tego nie przezyję to desperacja....
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3477 |
|
BAN stały
|
Nie byłam u psychologa,po pracy siedzę a domu i nie mam na nic sił
![]() Czasmi imprezuje,ale mi sie juz czasmi tego odechciewa.Najchętniej bym siedziała w domu,nawet na randki nie chce mi sie chodzić juz ![]() I jeszcze ten nowo poznamy chłopak mąci mi w głowie :/ Raz pisze do mnie miło,a raz sie wkurza.Ostatnio nawet,ze go dotknelam odnoszę wrażenie,ze chciałby mi wszystko wypomniec jest taki zimny jak lod.Nie był taki wcześniej jak sie z nim spotykalam.Ja juz nie chce i tak z nim kontaktu,pisałam mu to kilka razy,a on musi sie odezwać.Dzisiaj napisał zwykle DZWON-takie to bezpośrednie i jakby rozkaz wydawał.Zadzwoniłam opieprzylam zeby mi rozkazów nie wydawał,on powiedział ze chciałby sie spotkać.Wiem,ze nie zależy mu tylko na seksie,ale czemu taki nie miły sie stał.Chciał dzisiaj żebym koleżankę zabrała,powiedziałam mu ze może ja dla kolegi zabrać.Bo ostatnio byłam z nia u niego na imprezie.No i on sie wkurzył,powiedział ze przesadzam i sie rozlonczyl ... Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2012-10-25 o 20:40 |
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę, kochana, przemyśl poważnie wszystko, mam wrażenie, że nie wierzysz w swoją wartość i godzisz się na upokarzające zachowania.
|
|
#3479 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Odgrywa sie na mnie,i toksyczna realacja od samego początku powstaje :/ |
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
no to przerwij ją, zakończ jak najszybciej. facet będzie robił tyle na ile zobaczy że mu wolno- że mu pozwalasz. weź się dziewczyno w garść.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

może sobie zrobimy wymianke biżuteryjna od exów 

i szybko pod kołderkę spać

bo wiem jak wiele zależy od dobrego, bardziej pozytywnego myślenia. byłaś u psychologa? daj sobie pomóc a nie gadasz takie bzdury.