|
|
#4891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() Co za sen ![]() Janeczko, szerokości ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
na tvn jest ekspertka od zycia seksulanego Polaków-Natalia siwiec....
:mdleje :
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ekspertka
|
|
#4895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też, ale wyłanczam się jak prowadzi go Pieńkowska Za to z miłą chęcią strzelę sobię powtórkę Na wspólnej, przy kawci. Bo wczoraj nie miałam okacji oglądnąć
Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-10-25 o 10:52 |
|
|
|
|
#4897 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj nie oglądałam i dlatego teraz siedzę przy kompie i czekam na powtórkę. TZ oglądał wiadomości na TVP1 wczoraj i przegapiłam Na wspólnej, potem sobie na ipli nadrobiłam polsatowskie seriale
no ale chyba to lepiej bo bym całkiem zgłupiała i oglądała wszystkie seriale jak lecą pokolei
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Nettka, serio, na taki biznes nie wpadłabym to teraz strach coś kupować z Allegro, bo ja myślałam, że te rzeczy są nowe, z jakiejś hurtowni i dlatego tańsze a nie ze szmateksu. Dygotka, ja mam alergię na Natalię Siwiec jak mnie ta baba drażni!! wszędzie jest, na każdej stronie w necie wrrr![]() Janeczka, Bahamadia, u mnie córka okupuje rano tv i ogląda kilka bajek, ale nieraz uda mi się włączyć na ddtvm, to oglądam tylko jak jest Wellman i Prokop. Reszty nie znoszę a Mołek i Pieńkowskiej tego z zębami takimi co z Mołek też nie |
|
|
|
#4899 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bidulko... to miałaś frajde ![]() w pracy wszystko OK... jak to w pracy teraz mam nową koleżankę więc szkole pilnie w wolnych chwilach staram sie nadrabiać czas z małą... więc neta odwiedzam jak mała je, albo śpi ale widze ze małymi krokami dobijamy do konca wątku możnaby tak akurat na roczki naszych pociech, gdzies w polowie( moze na przełomie miesiąca tak sentymentalnie )---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
ja tez mam taką znajomą co to nigdy kasy nie ma, a lata po świecie, kasy nie ma, a wszystko markowe, najlepsze, najdroższe a jak już jakimś cudem uda się z nią spotkać to narzeka jaka ona biedna :P ale chyba niektórzy już tak mają :/ ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
hehehehe... u mnie co 2ga znajoma ma taki biznes ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- zmykam do pracy mamuśki miłego dzionka
|
|||
|
|
|
#4900 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Podczytuje Was ale weny do pisania brak a i roboty pełno:-(
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że wszystko gra ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Robota to głupota, picie to jest życie Idę wieszać pranie i legnę z książką na kanapie
|
|
#4902 |
|
Zadomowienie
|
Baszka napisałaś picie
a to może być np herbatka hihihi :p
|
#4903 | ||
|
Zadomowienie
|
baha to mials pecha z rowerkiem
ja jak mala zacznie chodzic zamierzam z nia uskuteczniac piesze wycieczki,rzecz jasna pomalutku ![]() olka co za baba tez uwazam ze dobrze jej powiedzialas,kurde co to kogo obchodzi?a nawet jak by Cie bylo stac to co?to cos zlego?my tez mamy pelno cichów dla malej(prawie wszystkie po kims)i jak by ktos zobaczyl i powiedzial ze mnie stac na tyle ciuchów to wrrrra szczerze,to ja wole kupic sobie cos z lumpka a melj cos ladniejszego,fajniejszego heh ![]() mszpilko brawa dla malej ![]() muffinko co Ty temu mezowi zrobilas,ze cie tak rozpieszcza heh? ![]() nettka Cytat:
Cytat:
janeczko szerokiej drogi ![]() Dzien Dobry kurcze mam tyle roboty ze nie wiem w co rece wsadzic,ale musialam wejsc na chwile na wizaz heh pakujemy sie powoli,w sobote wielkie sprzatanie w mieszakniu,choc lazienka nie gotowa ale tz musi sie przeprowadzic,my po zajeciach moich po wszystkich swietych(znaczy ja i mala) pojedziemy na 2 tyg do moich rodzicow,tak ze bedzie mnie tu teraz baaardzo malo,nad czym juz ubolewam
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Baha i co z tym domem do wynajęcia?
Ja jutro jadę na wycieczkę z koleżankami z pracy Ale się cieszę. 3 godziny siedzenia w busie, bez wstawania, ruszania się, przewijania |
|
|
|
#4905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Takie teksty to olać trzeba i tyle... Seona, fajna wycieczka - też bym się gdzieś wybrała bez "ogona"
|
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ehhh ja piekę placki bo TZ sobie zażyczył dobrze, że mam robot kuchenny i nie musiałam tego na tarce trzeć Ostatnio zapomniałam, ze mam tu wszystkie nakładki i na zwykłej tarce tarłam - masakra
|
|
#4907 |
|
Raczkowanie
|
A mnie może uda się jutro wieczorem wyjśc na spotkanie z brafitterką - w nowo otwartej kawiarni... Pod warunkiem, że szanowny pan TŻ zechce zostać z małą i znajdę chętną koleżankę jakąś do towarzystwa bo samej to mi się nie chce iść.... Fajnie by było - dobra kawa, ciacho jakieś i przy okazji ktoś by mi dobrał stanik
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- No i przede wszystkim sama - pierwszy raz od urodzenia malutkiej ![]() PS. Ja małej daje prawie cały czas jedzenie ze słoiczków i w nosie mam co ktoś ma na ten temat do powiedzenia :P
Szukam swojego miejsca na ziemi.... Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.) Edytowane przez dominej Czas edycji: 2012-10-25 o 13:32 |
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
rudominka-jak do dajesz dwa dania??rozumeim,że zupkę i co na drugie??ja podaję tylko 1 danie,staram sie gotować,ale różnie to bywa...
|
#4909 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
heloo heloo korzystam żeby napisać coś puki mały gagatek spi
potem to on mi tu klawisze wciska i za mnie chce pisać![]() zaliczyliśmy jzu dzis badanie krwi!!!! mam tak dzielnego synka nawet nie zająknął! jestem z niego dumna katorga niestety koopy nie zrobił wiec bede musiała jeszcze jutro pojechać z tym. zdążył też otworzyć rano szafkę w kuchni i stłuc szklanke...zaczyna sie, po wypłacie trzeba kupić zabezpieczenia!!! albo sznurkami powiąże ogolnie dzis humor lepszy, może przez te zrobione paznokcie i henne wczoraj Cytat:
czy Twoje nazwisko zaczyna sie na litere B.??? bo mam tu taką osobę wsród tych których mogę znać![]() orany wstał!!! ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
buehehe rozśmieszyło mnie to ![]() Cytat:
![]() Janeczka to Ty zaproś tżta na kolacje albo kawe napewno by sie miło zaskoczył, grunt to dawać dobry przykłąd faceci to tak maja ze sie wogole nie domyślają że my mamy takie potrzebyCytat:
Cytat:
Cytat:
choc jednego.... ja bym tam nie miałą nic przeciwko![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
dziecko tam czymś stuka puka w swoim pokoiku...chyba czas zobaczyć co sie tam dzieje
|
||||||||
|
|
|
#4910 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Seona , dobre dobre, zazdroszczę Ci , ja na razie chyba nigdzie sama nie byłam od porodu .A my dziś godzinkę na dworku, zmarzlismy to do domku. Milosz spał dziś pół godziny, to może za godzinę uśnie, a za pół lecimy po starszaka Baszka co czytasz? Ja "złocistą dolinę", ale jakaś mdła, to moja 5 ksiązka w tym miesiącu. Dzis na obiad makaron z warzywami, posprzątane, poprane, uff .Skręcam bombki, Miosz nauczył się dziś uginać nóżki w kolanach i tańczy jak śpiewam mu lalalala , ale fajnieAaaaaaaaaa Baszka ale laska z Ciebie fiju fiju , cudna |
|
|
|
#4911 | ||||
|
Zadomowienie
|
hej Jedna pobudka w nocy i kimanie do 8.45 ![]() olka, janeczko sama się nie mogę doczekać zdjęć ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
to się trafiła ekspertka Baha nie bij jeszcze nie mam fot![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() Pieńkowska jest sztuczna, nie cierpię jej oglądać. Prokop i Wellman wymiatają ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
dobra dobra teraz się nie tłumacz ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
jedź jedź i odpoczywaj
|
|
#4912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ona jest takim 2w1 prowadząca i ekspert/gość bo zazwyczaj w jej pytaniu jest już odpowiedź a osoba zaproszona musi tylko potwierdzić |
|
|
|
|
#4913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wariateczko przygotuj sie na to, ze te piesze wycieczki nie beda prowadzily akurat tam, gdzie ty chcesz: u nas to wyglada mniej wiecej tak: 3 kroki w przod, 2 w tyl, 5 w bok, 2 kolka, 3 przysiady do kapsla/gumy/patyczka/peta/liscia... po parku to popyla i 2h sam w swoim tempie, a jak trzeba isc gdzies gdzie ja chce, za reke, to nagle nozki dziecku odejmuje![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() a moge zapytac, czemu robicie wyniki? bo chyba cos przegapilam
|
|||
|
|
|
#4914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ponieważ 2 dania ze słoiczków to już robi się drogo, dlatego zupę staram się gotować. Poza tym Magda takich standardowych obiadków nie chce jeść - czyli mięsko, oddzielnie makaron/ryż/ziemniaki plus warzywa. Woli to wszystko połączone w papkę gruboziarnistą |
|
|
|
|
#4915 |
|
Zadomowienie
|
muffinko wiem wiem,juz mialam okazje kilka razy sie przekonac jak to wyglada
ale jak koniecznie bede chciala isc w wybrane miejsce,wtedy wozek zapewne zabiore,a tak to,byle dziecko podreptaloa swoja droga ciekawe,ze dzieci tak uwielbiaja zbierac wszystko co lezy na ziemi,zwlaszcza kapsle,pety i patyczki
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie
a najlepsze jest, ze jak sobie jakis patyczek ubzdura i mu w miedzyczasie wyleci to chodzi i szuka ze lzami w oczach
|
|
|
|
#4917 |
|
Zadomowienie
|
hej
ja dziś kupiłam małemu w PEPCO spodnie jeansowe od spodu polarek superowe za.....uwaga uwaga 20 zł pomagałam popołudniu tżtowi ocieplac poddasze ale musiałam przyjść bo niunio nie chciał tesciowej usnąć a do mnie sie tylko przytulił i spanko heheh jak mnie kurde wszystko gryzło od tej wełny masakra wykąpałam sie ale buzia mnie piecze teraz ![]() teściowa mówiła, ze jak poszłam to niunio ani raz sie nie uśmiechnoł tylko siedział smutny oj moje kochane maleństwo ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- jak maly wstanie to idziemy robić zapiekanki bo obiecałam wczoraj tztowi i nic z tego nie wyszło to mu dzisiaj zrobie hee
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupilam zeszlej zimy na wyprzedazy w smyku podobne na teraz, super sa na taka pogode, nozki cieplutkie i w rajstopy sie nie trzeba bawic
|
|
|
|
#4919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uświadomiłaś mi że tak nie bedzie![]() a co do badań to w przyszły piątek idziemy do żłobka i musze mieć aktualne badaniaa![]() ooo musze zerknąć |
|
|
|
|
#4920 | |||
|
Rozeznanie
|
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa !!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do mojego snu o policji, dzisiaj uważałam i dobrze bo akurat stali i mi mierzyli prędkość
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

majtała się, nie dało rady tym sterować

to teraz strach coś kupować z Allegro, bo ja myślałam, że te rzeczy są nowe, z jakiejś hurtowni i dlatego tańsze a nie ze szmateksu. 

i zakrecac kran jak myje mu rece, on ma ubaw, ja niekoniecznie
jeszcze nie mam fot