|
|
#4921 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
hej
Cytat:
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
bry
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#4923 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uwielbiam ich ale Pieńkowskiej i ja nie trawię ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
nawet deserki... ostatnio parę razy ugotowałam jej warzywka: kalafior, marchew, brokuł, ziemniak, cukinia... ale ja właśnie nie mam przekonania do tych warzyw kupowanych w hipermarketach bardzo ubolewam nad tym, że nie mam dostepu do sprawdzonego źródła swojskich warzyw ze wsi dlatego po stokroć wolę słoiczki ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------
|
|
#4924 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() Moja mała też je słoiczkowe jedzenie zupa/drugie co jakiś czas sama gtuje zupę, poza tym zwylke je też deserek a czasami sie zdarzy zamiennie kaszka. dziś wrócłam do pracy i uprzejme koleżanki zapytały czy już zdążyłam wypocząc;/ odpowiedziałam, ze nie bo nie da sie wypoczwać mając chore dziecko... poza tym od dwóch dni mieszkamy u rodziców, powód prozaiczny brak prądu... mam nadzieje ze jutro bede mogła wrócić do domu i wyspać sie jako tako, bo u rodziców młoda spi raczej słabo może dziś bedze lepiej
|
#4925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4926 | |
|
Rozeznanie
|
też nie trawię tej kobiety, zresztą Rusin też. Pieńskowska to taka zarozumiała lalunia
![]() haha baha grypsami rzucasz jak rasowy alkoholik ![]() Cytat:
. A Twoje na M ?My dziś cały dzień poza domem, zakupy, urzędy itp. Kupiłam małej kurteczkę w tesco i takie spodenki bawełniane i bluzeczki, będzie miała jako piżamki. Nie wiem czy pamiętacie, jakiś czas temu pytałam czy któraś zna firmękosmetyczną Bandi, chyba kasia_aa była też zainteresowana. No więc kupiłam ten krem jakiś czas temu i jestem mega zadowolona, polecam. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...y-tlustej.html
|
|
#4927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa daliśmy sobie spokój buuuuuu z tego samego powodu co Olka pisala, lepiej się troszkę przemęczyć a iść zaraz na swoje niż komuś kabze nabijać Posprzedajemy z aut co się da (moje cycki muszą poczekać, ale gra warta swieczki) firma która wisi kase tżowi (kiiedyśo tym pisałam) odezwała sie ze chce oddać, więc mam cichą nadzieje, że coś sie wreszcie wykluje na naszą korzyść ![]() Weź mnie ze sobą, plissssssssss ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
|
|
#4928 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4 blondynki Candace Bushnell, taka literatura na obcasach, lekka i przyjemna ![]() Kupiłam w pakiecie, bo szukaam książki E. Giffin Sto dni po ślubie (dzięki Princ, przeczytałam Coś niebieskiego, coś pozyczonego i się wkręciłam) a do nich były ksiązki właśnie 4 blondynki, Będę u Klary i niewierność młodego tatusia za całe 11 zł ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Idę na Kuchenne... Wyspać się dziewczynki, bo od jutra... jeeeeeeeeeeeee
|
|
#4930 |
|
Rozeznanie
|
baszka pozwolisz że ściągnę od Ciebie tytułu książek, też lubię coś "lekkiego" poczytać
a odnośnie Prokopa i Wellman, oglądałyście DDTVN jak Prokop zafarbował na niebiesko kuchenne rewolucje są a tż mecz ogląda
|
#4931 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wysłałąm Ci zapro.![]() a z tym kremem to ja sie pytałam (ale masz pamięć!) cały czas mam go wrzuconego w ulubionych fajnie ze masz dobre o nim zdanie, jak moj sie skonczy to napewno sobie ten kupie!Cytat:
tylko kupe małego zawioze do badania i juz zaraz siadamy i pijemy! i jestem pewna że odrazu dzien bedzie lepszy![]() zmykam do łożeczka! dobrrych ocy ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
fajnie ze wrzuciłąś też pokaże tztowi"D
|
|||
|
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to ja nie wiedzialam, ze trzeba przynosic badania do zloba czy to tylko u ciebie tak jest?
|
|
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad.2. Mszpilka, to wycieczka zorganizowana z pracy, więc nie ma szans nie wiem w sumie kto jedzie, ale mam ochotę tylko sobie posiedzieć na du.. pie i nawet nie szczególnie gadać
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2012-10-25 o 22:47 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
wiolqn
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- zmysl tylko pozazdroscic kolezanek
|
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
wiolqn a co u Was? Jak Adaś? Chodzi, gada już?
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Muffinka, nowy wątek jaki zagramaniczny tytuł
|
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
a co tam
tak zachodem polecialam![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- a gdzie nikaa? |
|
|
|
#4938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4939 |
|
Zadomowienie
|
cześć i czołem! noc koszmarna, milion pobudek jeczenie i płacz, dałam nurofrn troche pomogło...ehhh
ojej zaponiałąm ze juz nowy wątek zmykam!
|
|
|
|
#4940 |
|
Wtajemniczenie
|
DZIEŃ DOBRY
Pobudka standard 7:20 Nocka przespana,tylko mnie deszczysko obudziło, tak waliło po parapetach ehWczoraj kupiłam sobie kurtkę, śliczną, malinową, ale stwierdziłam w domu, że powinna być dłuższa, bo po pupie będzie mi wiało Niestety nie ma w Tally zwrotów chyba, a tylko wymiana i nie wiem czy coś fajnego, dłuższego i z kapturem jest ![]() Baha nie ma za co |
|
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ściągaj i miłego czytania te czteryco mam zapowiadają się fajnie + te o których pisałam wcześniej E.Giffin Coś niebieskiego, Coś pożyczonego Heja Noc ok. Zatem pierwsze polanie czas zacząć Seonko, to zależy ile uda nam się uzbierać. Jeśli będziemy mieć tyle co myślimy od razu, do tego coś dobierzemy kredytu, bierzemy się za dom. Pod warunkiem oczywiście, że ceny działek się nie zmienią. Jeśli nie to mieszkanko.
Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-10-26 o 10:12 |
|
|
|
|
#4942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiolqn Niepotrzebnie wczoraj chwaliłam się przespaną nocą - dziś byla masakra
|
|
|
|
|
#4943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie, zostaje nam nadzieja, że nie będzie srgiej zimy i dupska nie przewieje ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
W zasadzie czytam dopiero drugi rozdział i czekam na rozwinięcie się akcji, nie lubię takich przeskoków z tematem między rozdziałami, ale po tym co piszesz, już mi się jej czytać nie chce...
Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-10-26 o 10:14 |
||
|
|
|
#4944 |
|
Zadomowienie
|
wiolqn
princ poka foty kurtki ![]() a wy zamist stary watek dobijac nowy rozkrecacie ![]() dobry u nas wreszcie noc jako tako,bo nie wiem czy mowilam,ze od kilku dni mala co chwile w nocy placze,budzi sie,i placze ![]() dzis sie kolo 5 obudzila,wiec ja juz wzielam do siebie i od rana nas pakuje,i pakuje,i pakuje ![]() moze zeby mi sie humor polepszyl to i drin by sie przydal,bo dobrze widze ze cos polewacie? ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- haha i od rana siedze na gumtree w dziale oddam za darmo z nadzieja,ze ktos ze chce sie pozbyc szafy,jakiejkolwiek,lub stołu,jakiegokolwiek ehh chciala bym ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- muffinko za tytuł heh
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
moje dziecko jest nienormalne
zasnal wczoraj pozno, dzis wstal przed 6:00, wzielam go na dospanie do nas, myslalam, ze juz spi i kimam dalej, a tu jak mnie nie obudzi pulsujaca i krwawiaca wargateraz mam napuchnieta warge i wygladam cuuudownie po prostu, wykladowcy pomysla, ze mnie tz bije ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- wariateczko ![]() czekam az sie dziec obudzi, pakuje go w tramwaj i jade oddac kolezance, stresa mam, bo po ostatnim zjezdzie jest masakra w domu, napady paniki takie, ze jak go kapie nie moge stanac przy zlewie 1m od wanny, bo juz sie zanosi az bordowy
|
|
|
|
#4946 |
|
Zadomowienie
|
hej
Nocka ok Rano podchodzę do okna i co widzę? ![]() Śnieggggg wtf? ...ale już znikł![]() Baha ty już od rana do wieczora nie dasz rady
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale biedny musiał się w nim pocić, skoro wyszła taka reakcja ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Dam Szczególnie, że do tej pory było tylko jedno polanie
|
|
#4948 |
|
Zadomowienie
|
muffinko mowisz o Twojej nieobecnosci przy malym?
moja moja nieobecnosc zniosla dobrze,ale od kilku dni znikne jej z oczu i tak samo,wrzask jak nie wiem a najgorsze ze ona staje przy czym sie,probuje dreptac,i co chwile jakies bec i guz,wczoraj przestalam liczyc ile razy sie przewrocila i uderzyla kiedys pisalyscie o kasku do nauki chodzenia i sie smialam z tego,a teraz tz-et sie ze mnie smieje,bo mowie mu ze malej to by sie taki jednak przydal
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
wariateczo nie zostaje Wam nic innego, jak przeczekac az sie Beti wprawi, teraz juz taki wiek, ze guzy na porzadku dziennym sa.
mlody jak mnie nie bylo tez sie zachowywal ok, pomijajac 1,5h ryk przy usypianiu na noc w piatek, ciekawa jestem jak dzis im pojdzie... ale jak juz wrocilam to makabra, jak tz wraca z pracy przez jakis czas nie moze sie do malego dotknac, bo ryczy jak opetany... |
|
|
|
#4950 |
|
Zadomowienie
|
a widzisz,u nas nie jest tak zle,tzn Beti z tata zostaje jak mam zajecia,i im bardzo dobrze mija czas
![]() nawet mi ostatnio jak wychodzilam dala caluska,zrobila papa tylko teraz cos tak jest,bawimy sie,znikne jej z oczu to od razu rozpacz eh wiecie co,mam mase ciuchow niepotrzebnych,w roznych rozmiarach,wzięłam dalam ogłoszenie ze je oddam i te co dalam ze za darmo to mam 50odpowiedzi a te co ze za jakas zabawke dla dziecka-zero
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

tego z zębami takimi co z Mołek też nie
ale Pieńkowskiej i ja nie trawię
dlatego po stokroć wolę słoiczki 

czy Twoje nazwisko zaczyna sie na litere B.??? bo mam tu taką osobę wsród tych których mogę znać
. A Twoje na M 

czy to tylko u ciebie tak jest?
nie wiem w sumie kto jedzie, ale mam ochotę tylko sobie posiedzieć na du.. pie i nawet nie szczególnie gadać
jaki zagramaniczny tytuł

ale biedny musiał się w nim pocić, skoro wyszła taka reakcja