Bandi Delicate Care, Kojący Krem dla skóry tłustej

Stara wersja produktu

• 6 października 2018 o 22:47
    Petarda!
    Fantastyczny krem, ktory nawilżył moja skórę, ktora byla rozregulowana. Ma slodki zapach przypominajacy czerwoną oranżade Cymes :D Na poczatku mi przeszkadzal, ale z czasem się przyzwyczailam. Moja skóra rano nie jest tlusta, a gladka i nawilzona. Dobry pod makijaż. Spełnia to, co opisuje producent na 100% ale kazda skóra moze zareagowac inaczej. To co sprawdzilo się mi, nie musi kazdemu :) super opakowanie, przede wszystkim higieniczne. Pompka która dozuje ilosc kremu i wyciaga z opakowania wszystko do konca i nic się nie marnuje.
    Zalety:
    • spełnia obietnice producenta
    • nawilża
    • praktyczne opakowanie
    • przystepna cena
    • nie zapycha
    Wady:
    • zapach(na początku słodki, przeszkadzal mi)
    • szybko sie kończy
    • mała dostępność (tylko hebe lub internetowo)
    Gabi_p
    16 września 2018 o 22:33
    Najlepszy ;)
    Mam cerę mieszaną i trądzikową, dlatego potrzebuję nawilżenia w czasie kuracji trądzikowej. Dotąd używałam cethapilu jednak skóra po nim mocno mi się świeciła, w szczególności w strefie T. Moją ogromną zmorą są również zaskórniki. Skusiłam się na ten krem właśnie dzięki obietnicy producenta, że mnie nie zapcha a dodatkowo nie pozostawi na mojej cerze tłustej powłoki. Obie obietnice zostały spełnione w 100%. Krem jest lekki, szybko się wchłania, nie zapycha. Zapach całkiem przyjemny, jak również opakowanie. Korzystam od miesiąca i zużyłam już 1/3 opakowania. Myślę jednak, że dla mocno wysuszających zabiegów nie jest to wystarczające nawilżenie, natomiast dla codziennej walki z trądzikiem i tłustą cerą - miodzik
  • 10 maja 2018 o 12:08
    Dobry na lato!
    Krem testowałam zarówno w okresie letnim jak i zimowym. Zdecydowanie bardziej sprawdził mi się w lecie na noc. Nawilża, ale nie pozostawia lepiej powłoki na skórze. Ma neutralny zapach co mi osobiście bardzo odpowiada. Polecam osobom z terą tłustą z tendencją do zapychania. U mnie na szczęście bez nieprzyjemnych niespodzianek z rana po zastosowaniu kremu. Cena bardzo dobra w stosunku do wysokiej jakości.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • neutralny zapach
    • odpowiedni poziom nawilżenia
    honao
    19 lutego 2018 o 22:51
    świetny :)
    Jak dla mnie krem sprawdza się super. nie jest ciężki nie mam uczucia nałożenia maski i tłustego filmu. świetnie nadaje się pod makijaż, jest delikatny i szybko się wchłania. sam zapach również jest uroczy, delikatny i nie podrażnia. Umiarkowanie matuje- nie ma szału, ale też nie nabłyszcza dodatkowo skóry. wybiorę go przy kolejnych zakupach. bardzo fajne opakowanie, można zobaczyć ile kremu pozostało(pod światło)
    pppc
    25 października 2017 o 15:28
    Dobry
    Zdecydowałam się na zakup, ponieważ mam cerę mieszaną. Krem miał zmatowić, ukoić i zapobiegać niedoskonałościom. Używam go codziennie od kilku miesięcy codziennie rano pod makijaż. Krem przez pierwszy okres matowił, pomimo iż skóra po aplikacji jest lekko błyszcząca. Nałożenie podkładu niweluje ten efekt, mat utrzymywał się zdecydowanie dłużej. Po paru miesiącach moja cera przyzwyczaiła się do kremu - błyszczenie się twarzy widzę w zdecydowanie szybszym czasie. Kwestia niedoskonałości - zauważam zdecydowaną poprawę. Dużo mniej wyprysków. Kwestię zapchanych porów ciężko jest mi ocenić, ponieważ zbyt dużo kosmetyków kolorowych używam. Nie mogę winić kremu za ewentualnie zapchane pory. Kwestia uczulania - mnie nie uczula, a jestem bardzo wrażliwa na ten punkt. Moje oczy są 'testerem' kosmetyków pielęgnacyjnych - nawet jeżeli krem jakimś cudem w pośpiechu wylądował w moich oczach - nie było uczucia pieczenia . Podsumowując : Krem dobry na dzień, delikatny, bardzo wydajny, pomoże w utrzymaniu gładkiej buzi - bez wyprysków. Efekt zmatowienia - uważam że trzeba indywidualnie ocenić. U mnie na początku działał, później moja cera się przyzwyczaiła i działał troszkę słabiej.
    Zalety:
    • niweluje niedoskonałości przy długotrwałym konsekwentnym stosowaniu
    • delikatnie matuje
    • nawilża
    • jest wydajny
    • ładnie pachnie
    • nie uczula
    Wady:
    • po jakimś czasie efekt matu zaczął słabnąć