Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-25, 22:42   #691
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Tylko ciekawe jaką tą poduszkę ma...czy to jest wielki rogal...czy taka, która ma sznureczki na końcach, żeby w razie czego ją związać i wtedy też trochę taki rogal wychodzi

A zapomniałam wam powiedzieć...dziś po raz pierwszy była u mnie moja koleżanka z bliźniaczkami... od razu nastąpiła demolka pokoju i już mniej więcej wiem...co powinno zniknąć z pokoju
no właśnie ja chcę jak na razie do spania, bo brzuch już mocno przeszkadza i mały się buntuje jak choć trochę ugniatam

haha

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

super
za wizyte
dzięki
Stary 2012-10-25, 22:42   #692
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Madzia mąż mówi, że chce parkę!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 22:43   #693
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo eeeee ale ja sie pytałam jak nie parka to co??

Strong o to samo się dziś pytałam Ale choć nie oberwiesz w tyłek

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 22:44   #694
ButterBear
Zakorzenienie

W mordę jeża - dziewczyny byłam tylko mamie włosy zafarbować, a Wy tyle natrzepałyście

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
No dokładnie i w sumie to chyba bym wolała bardziej jednoznaczną sytuację, bo nie mam pojęcia
Kurcze, Ana, mi się wydaje, że nie ma idealnego momentu i idealnie jednoznacznej sytuacji...tzn. tak ja to widzę, zawsze jest coś jeszcze do zrobienia, do osiągnięcia, można poczekać na więcej kasy...no nie wiem. Musicie to dobrze przemyśleć

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
a ja sie zastanawiam po kim Maja ma takie zagrania...... :hahah a:
No nie znam Twojego TŻ...ale Ciebie tak...i z Twojego opisu wynika, że Maja jest takim harpaganem i gadułą po Tobie

Cytat:
ja poprosze na pierwszej stronie o pozycje na forum: Amani - pani wioska
:
Nie ma problemu

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

poprawiłaś mi humor

Cytat:
kurcze, a nie możnaby jednak jakoś tego nakręcić?

nie wiem jak wygląda to u was, ale u nas trzeba było nakręcić panie w dziekanacie
No właśnie. Panie z dziekanatu zawsze rządziły! Tasia, działaj w dziekanacie, nie daj za wygraną !!

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie. Michałek waży 380g termin porodu przesunął się na 03.03, ale powiedziała, że teraz już będzie różnie i mam się tym nie sugerować, tylko tym z genetycznego i OM
Przytyłam 0,5kg i mnie chwaliła, że tak mało W sobotę zaczynam 6 miesiąc.
Michałek odwrócony główką do dołu i buźką też. Zasłaniał się dziś i jak lekarka przyciskała urządzenie do usg to kopał, bo mu się nie podobało, że ktoś go gniecie (w nocy też potrafi mi kopa sprzedać jak lekko leżę na brzuchu) ma charakterek to moje dziecko
Cały czas miał buźkę skierowaną do dołu, a na koniec popatrzył się tak jakby prosto na nas, dając nam znać, żebyśmy już dały mu spokój, śmiać mi się chciało jak nie wiem hehe artysta
USG trwało 35min i wszystko ładnie, serce świetne, zero ubytków, 2 przedsionki, aortę było widać. Mózg też ładnie. 5 paluszków, bo pomachał do nas na koniec, po tym jak się popatrzył .
No i na sam koniec w końcu odsłonił nogę i dalej siusiak jest
Szyjka ładna 4cm.
Duphaston mam odstawiać i brać tylko 1raz dziennie do wizyty i potem koniec☠ :konik:
Dostałam skierowanie na glukozę, ale mam zrobić przed wizytą w 29 tygodniu, czyli za 1,5 miesiąca.
Ciśnienie miałam słabe i powiedziała, bym sobie kawę wypiła, ale że nie piję to wypiłam szklankę coli
Także wszystko super!!
Strippi, super, świetnie, że wszystko dobrze!
I że Michałek dalej ma siusiaka!!

Cytat:
Hehehe,,,dostałam tego linka dziś od szwagra Z dopiskiem, że trzyma kciuki

Cytat:
i patrzcie jakie zdjęcie znalazłam - post Amm

http://www.maluchy.pl/forum/lofivers...10476-150.html
Łożesz!!!! Niezłe... hahahahaha rozwaliło mnie to zdjęcie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Tak w ogole to dzis wymasowalam pol rodzinki w ramach cwiczen przed egzaminem z masazu Kupilam tez banki chinskie i bede sama siebie masowac, moze to troche wspomoze odchudzanie a jak nie to chociaz poprawi mi krazenie...
Widzialam sie tez dzis z Exem, przekazalam mu obroze i szelki dla szynszyla, ktore kupilam w stanach. Troche pogadalismy... Mam mieszane uczucia jakos.

EDIT: aaa i kupilam dynie w Tesco 99gr/kg!!! Jutro bedzie wydrazanie
Czemu mieszane Amani, coś się stało?

Zazdroszczę tego masowania Twojej rodzinie

Cytat:

ja raz mialam spotkanie z moim tata...i pisze to serio...jak sobie przypomne to az mam ciary...
Możesz coś więcej o tym opowiedzieć? Bardzo jestem ciekawa.

I butki dla Seby bardzo fajne

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2012-10-25 o 22:48
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 22:46   #695
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Maleństwo eeeee ale ja sie pytałam jak nie parka to co??
Eeee nie rozumiem
Stary 2012-10-25, 22:46   #696
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde ładne buciki

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Hey...... czemu mam tyle nadrabiania?

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Możesz coś więcej o tym opowiedzieć? Bardzo jestem ciekawa.

I butki dla Seby bardzo fajne
w k
Stary 2012-10-25, 22:47   #697
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Żabcia pokażesz nam się w tej sukience?

Mamuśki& Brzuchatki kiedy miałyście jakieś pierwsze objawy ciąży? I co?

---------- Dopisano o 20:04 ----------
Pewnie W sobote Domino zostaje z babcia a my idziemy na impreze do znajomych to napewno porobie fotki A w niedziele mamy rodzinna wyprawe na festyn dyniowy

Hmmm mnie troche bolaly piersi byly takie wrazliwe strasznie. Pozniej przeszlo i dopiero okolo 2 miesiaca mialam lekkie mdlosci. Nie wymiotowalam tylko wszystko mi smierdzialo jak wchodzilam do lodowki. Mialam odrzut od mies i ryb.

Cytat:
Zabciu, nie ma sprawy. Mam nadzieję, że pokażesz jakieś zdjęcia
?
jasne

Cytat:

moje dziecko tez mi taki numer odwinelo byla juz taka gadajaca "baba-mama-tata-dada" i tak sobie lezala i sie bawila i nagle przestala i zaczela sie smiac i wolac "dada".........nie powiem ze prawie sie zes..ralam

jak dla mnie buty ze skarpetkami!!! tylko i wylacznie!!! na glowe opaska i rozowe usta

ja jestem inna i dziwna wiec mnie nie powinno sie brac pod uwage ale napisze jeszcze oczekujac na @ po przysznicu jak sie wycieralam polecialo mi z piersi dziwne zoltawe cos.....nie bylabym soba jakbym se cyckow nie ponaciskala........i cieklo!!! oczywiscie zapytalam wujka google i wyszlo mi albo ciaza albo nowotwor poniewaz ciazy sie nie spodziewalam (mielismy ze tak powiem zawieszone starania bo stracilam prace) to zalapalam depreche ze mam raka.....potem przyszedl termin @ nie dostalam i po trzech dniach zrobilam test......i wyszly mega II krechy!!! jaki byl moj szok co lepsze test robilam o 6 rano bo wtedy zachcialo mi sie siku i te dwie krechy wyskoczyly od razu ale nie zakumalam i poszlam spac dalej.....jak sie juz obudzilismy mowie do Tzta ze mialam taki dziwny sen ze robilam test i ze wyszly II kreski.....a Tz na to "no faktycznie dziwny. A co robilas rano tak dlugo w lazience"............:con fused:
A czesto tak miala ?

O jaaa jak ja bede wygladac w tych skarpetkach

Uwielbiam Cie i Twoje opowisci

Cytat:

Nie wiem co sadzic o takich historiach... Moze nie widzi duszkow, ale np. gwiazdki, raz w zyciu tak mialam (cos mi sie z oczami porobilo) i pewnie mialam taka sama bloga mine jak Domino Moze dzieciom rozwija sie uklad nerwowy i widza 'cos', nie wiem. Ja w duchy nie wierze, ostatnio w ogole staram sie racjonalnie patrzec na takie sprawy. Nocowalam ostatnio czesto sama u mnie w domu i gdybym sie bala duchow to spod koldry bym nie wychodzila, bo dom mam naprawde straszny. A tak to nawet z latarka wychodzilam do kotlowni w ciemna noc

u nas tez to leci na TLC, ale jeszcze nie ogladalam.
Warto ogladnac

Cytat:
myślę, że coś w tym jest...
córka znajomej rozmawiała kiedyś z jakimś panem na korytarzu (w korytarzu niekogo nie było) i mówiła, że on tam zawsze jest...
wierzę, że jest jakaś nić "porozunienia" i energii między niektórymi ludźmi i zaświatami... niejedną historię słyszałam na ten temat...
i ciężko mi ocenić, czy to wybujała fantazja, czy faktycznie prawda...
pozostaje mi wierzyć

a ja się nie dam i już
brrrr az mnie ciary przeszly :brzyda l:

magda - a Majka tak nie robi? Ze smieje sie w sufit , sciane? Albo wodzi wzrokiem za czyms?

strippi - kochana! super ze wizyta udana Masz jakies foteczki?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 22:50   #698
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo Strong, nie odwiedzasz, to masz nadrabianie

Cytat:
Eeee nie rozumiem
Madzi chyba chodzi o to, czy jak nie będzie parki to wolelibyście 2 dziewczynki czy 2 chłopców

Cytat:

w k
OK

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 22:50   #699
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia nie wiem, nie zauważyłam tego. Wchodziłaś do lodówki

Maleństwo eeeee Wiadomo, ze każdy z was by chciał parkę, ale jak nie parka to co byście woleli 2 dziewczynki czy 2 chłopców??

Stary 2012-10-25, 22:55   #700
Malensstfo
Zakorzenienie

Butter, Madzia...aaaaa

Ja dwie dziewczynki, mąż dwóch chłopców..
Stary 2012-10-25, 22:55   #701
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Ana ale wykończenie nam pewnie dłużej zejdzie
my na przyszły rok planujemy prąd, tynki, okna ciekawe czy coś jeszcze się uda aaa i nie wiem czy w tym roku jakimś cudem nie kupimy grzejników albo czegoś innego bo ostatni rok odliczenia, więc pasuje się obkupić tylko trzeba mieć za co...
Cytat:

ja tez Cie bardzo lubie
buzi buzi

Cytat:
Ja już po wizycie. Michałek waży 380g termin porodu przesunął się na 03.03, ale powiedziała, że teraz już będzie różnie i mam się tym nie sugerować, tylko tym z genetycznego i OM
Przytyłam 0,5kg i mnie chwaliła, że tak mało W sobotę zaczynam 6 miesiąc.
Michałek odwrócony główką do dołu i buźką też. Zasłaniał się dziś i jak lekarka przyciskała urządzenie do usg to kopał, bo mu się nie podobało, że ktoś go gniecie (w nocy też potrafi mi kopa sprzedać jak lekko leżę na brzuchu) ma charakterek to moje dziecko
Cały czas miał buźkę skierowaną do dołu, a na koniec popatrzył się tak jakby prosto na nas, dając nam znać, żebyśmy już dały mu spokój, śmiać mi się chciało jak nie wiem hehe artysta
USG trwało 35min i wszystko ładnie, serce świetne, zero ubytków, 2 przedsionki, aortę było widać. Mózg też ładnie. 5 paluszków, bo pomachał do nas na koniec, po tym jak się popatrzył .
No i na sam koniec w końcu odsłonił nogę i dalej siusiak jest
Szyjka ładna 4cm.
Duphaston mam odstawiać i brać tylko 1raz dziennie do wizyty i potem koniec☠ :konik:
Dostałam skierowanie na glukozę, ale mam zrobić przed wizytą w 29 tygodniu, czyli za 1,5 miesiąca.
Ciśnienie miałam słabe i powiedziała, bym sobie kawę wypiła, ale że nie piję to wypiłam szklankę coli
Także wszystko super!!

Patrzcie na to
http://m.edziecko.pl/edziecko/1,1131...IT_SIECI_.html

i patrzcie jakie zdjęcie znalazłam - post Amm

http://www.maluchy.pl/forum/lofivers...10476-150.html
super, że wizyta udana

laska mnie rozwaliła

Cytat:
Kurcze, Ana, mi się wydaje, że nie ma idealnego momentu i idealnie jednoznacznej sytuacji...tzn. tak ja to widzę, zawsze jest coś jeszcze do zrobienia, do osiągnięcia, można poczekać na więcej kasy...no nie wiem. Musicie to dobrze przemyśleć
już nie marudzę
szkoda, że nie ma magicznej kuli, bym sobie sprawdziła
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 22:56   #702
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo hehe Tak sądziłam

Ja też chyba teraz drugi raz bym chciała mieć córcię. No jak jak by sie trafił facet to spoko, ale np. 2 chłopców bym nie chciała mieć.

Stary 2012-10-25, 22:58   #703
tomalinka
Wtajemniczenie

Dzięki Żabciu za odpowiedź

Maleństwo ja tam stawiam, że będą 2 dziewczynki
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 22:59   #704
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotekk wprawdzie tytul krolowej balu zdobylam bedac Esmeralda, ale to szczegol krolowa jest tylko jedna
hahahahaha to czemuz Ty jestes Amani jak zes Esmeralda
Cytat:
haha moją też choć ja pamiętam jak ja obierałam ziemniaki, a jedną nogą bujałam leżaczek z Julką i czułam się jak typowa matka polka
a jak zobaczyłam tą laskę to pobiła wszystko
tez tak robilam albo np prasowalam a noga bujalam lezaczek
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
A czesto tak miala ?
powiem Ci ze pare razy sie tak zdarzylo i za kazdym razem zamieralam
skonczylo sie jak zrobila sie bardziej mobilna ze tak powiem. Za to syn znajomej czesto "gugal" z przedpokoju do pustego pokoju ale za chiny nie chcial tam wejsc (chlopczyk 1,5 roku) a byl to pokoj babci ktora zmarla jezzuuuu i zaczynam sie nakrecac
O jaaa jak ja bede wygladac w tych skarpetkach
bedziesz wygladac jak rasowa dziewczyla z przeszlosci
Uwielbiam Cie i Twoje opowisci

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 23:00   #705
Debrah
Zakorzenienie

Ja mam taką poduchę ale do karmienia dziecka (mniejsza od tej do spania dla mam) i też z nią śpię teraz, wygodniej mi trochę.
Bo póki co, to zgaga i niewygoda w nocy to moje główne ciążowe dolegliwości, normalnie zakwasy mam

Wczoraj byłam na wizycie, nie było usg - tylko szybkie podglądanie serduszka. Widziałam chwilę jak Mała sobie ładnie leży i prostuje rączkę, cudowne 5 paluszków rozczapirzonych
Chyba się zaczynam przywiązywać i ją kochać <3 (w sensie czułości dużo mi się uruchomiło).

Dziewczyny, z ciekawości: czego się bałyście najbardziej w macierzyństwie? Jakie problemy, trudy? A te które już mają praktykę w rodzicielstwie : dużo się sprawdziło?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 23:01   #706
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie W sobote Domino zostaje z babcia a my idziemy na impreze do znajomych to napewno porobie fotki A w niedziele mamy rodzinna wyprawe na festyn dyniowy
ale super

Cytat:

Ja też chyba teraz drugi raz bym chciała mieć córcię. No jak jak by sie trafił facet to spoko, ale np. 2 chłopców bym nie chciała mieć.
tez bym chciala corke
Ale moj maz woli chlopcow. Mowi ze cieszy sie,ze nie ma corki bo nie przezył by jakby jacys chlopacy sie koło niej krecili
No ale jakby była to pewnie swiata by poza nia nie widzial

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-10-25 o 23:05
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 23:04   #707
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia mąż mówi, że chce parkę!
i ja czuje ze parka bedzie

Cytat:
z milosci kochana z milosci

Cytat:
To chyba sobie ją wpiszę na listę zakupów...bo moja koleżanka też chwaliła...
ja tez mam taka poduszke ale nie uzywalam jej za duzo moze z 2-3 razy.

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-10-25, 23:08   #708
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
szkoda, że nie ma magicznej kuli, bym sobie sprawdziła
moge Ci pozyczyc moja

prosze:

Stary 2012-10-25, 23:09   #709
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabcia nie wiem, nie zauważyłam tego. Wchodziłaś do lodówki
??
nie rozumiem

A czemu chcialabys dwie dziewczynki a dwoch chlopczykow juz nie? Co w nich gorszego?

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Dzięki Żabciu za odpowiedź

Cytat:
jezuuu ja tez sie zaczynam narecac dobrze ze maz zaniedlugo z pracy wraca

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na wizycie, nie było usg - tylko szybkie podglądanie serduszka. Widziałam chwilę jak Mała sobie ładnie leży i prostuje rączkę, cudowne 5 paluszków rozczapirzonych
Chyba się zaczynam przywiązywać i ją kochać <3 (w sensie czułości dużo mi się uruchomiło).

Dziewczyny, z ciekawości: czego się bałyście najbardziej w macierzyństwie? Jakie problemy, trudy? A te które już mają praktykę w rodzicielstwie : dużo się sprawdziło?
super

Najbardziej balam sie kapania malego a teraz idzie Nam to mega sprawnie.

Cytat:
ale super
oby tylko pogoda dopisala

Znam pewien zart o dziewczynkach .. ale nie wypada go tutaj pisac

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-10-25, 23:12   #710
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia bo tak śmiesznie napisałaś, ze cię zapachy odrzucały jak wchodziłaś do lodówki Bo ja zawsze marzyłam o córci. Więc jedna musiała byc koniecznie. A jak bym miała mieć 2 dzieci to albo parka albo 2 dziewczynki. Nie to, ze chłopcy są gorsi, absolutnie nie. Wiesz co mam na myśli.

Blonde u nas córcia jest oczkiem w głowie tatusia. Ale kawalerów to i ja będę testowała

Stary 2012-10-25, 23:13   #711
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu mieszane Amani, coś się stało?

Zazdroszczę tego masowania Twojej rodzinie
a jakos troche za nim tesknie (mowie oczywiscie o exie z Polski)... a troche jestem na niego jeszcze zla... Sama nie wiem co o tym myslec i staram sie nie myslec

A co do masowania to juz mam zakwasy i to nie w rekach, ale w ... posladkach masuje wszystkich na normalnych kanapach, wiec obok sobie kucam i musze sie unosic co chwile, normalnie lepsze niz silownia!

Cytat:
hahahahaha to czemuz Ty jestes Amani jak zes Esmeralda
cholera, jak zmienic nick?!

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 23:13   #712
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Debrah ja miałam wiele obaw, ale jakoś wszystko przyszło samoistnie, intuicyjnie

Stary 2012-10-25, 23:18   #713
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

dla mnie najtrudniejsze byly pierwsze dni...kapiele, mialam tez poczatkowo problemy z karmieniem, balam sie chorób itp.
Mialam wiele obaw m.in. czy bede dobra matka, czy poradze sobie itp.

Czy sie sprawdzilo?Nie taki diabel straszny, poczatki wiadomo ze sa trudne, ale z czasem podchodzimy juz do tych problemow na luzie i z dystansemPraktyka czyni mistrza

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
[
Blonde u nas córcia jest oczkiem w głowie tatusia. Ale kawalerów to i ja będę testowała

Ide spac

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-10-25 o 23:19
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-25, 23:20   #714
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

A wiecie, ze ja sie bałam... bodziaków pamiętam, ze nawet do ordynatora od noworodków mówiłam, kto takie dziadostwo wymyślił i jak to przekładać przez taką małą głowkę A teraz?? Najgorsze dla mnie było to, ze ja w życiu nie miałam na rękach małego dziecka. A tu co? Pierwsza kąpiel w szpitalu (ja sama) , Pani wykąpała dziecko, położyła mi je w ręczniku i poszła ja nawet nie wiedziałam jak się takie maleństwo ubiera itp.

Stary 2012-10-25, 23:27   #715
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
ja pierwsze to chciałam chlopaka... "chcenie" mi sie odmienilo jak wiedzialam, ze bedzie cora, druga tez chcialam corke...
a kolejne to juz chcialabym chlopakow

Cytat:
Jakie problemy, trudy? A te które już mają praktykę w rodzicielstwie : dużo się sprawdziło?
boje sie okresu dojrzewania
na odpowiedz bedziesz musiala jeszcze poczekac

a czy sie czegos obawialam?
hmmm... przy Sandrze bylam przerazona tym, ze moglaby odziedziczyc po mnie azs... ja mam zle doswiadczenia i brak zrozumienia ze strony bliskich jak mialam ostre nawroty...
niestety obie dziewczynki odziedziczyly po mnie chorobe, ale wiem, ze mozna z nia zyc i dobrze sobie radzic, i lagodzic objawy...

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
co bys nie testowala za mocno
Stary 2012-10-25, 23:28   #716
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]
co bys nie testowala za mocno

Stary 2012-10-25, 23:30   #717
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
jezuuu ja tez sie zaczynam narecac dobrze ze maz zaniedlugo z pracy wraca
a ja jeszcze elaborat walnelam w k.
Cytat:
cholera, jak zmienic nick?!
hahahaha chyba nie ma takiej mozliwosci chyba ze napiszesz do modow mysle ze jak im opiszesz zaistniala sytuacje to zmienia Ci bez gadania

chyba kazda ma obawy....ja sie balam ze nie bede wiedziec czemu np dziecko placze, albo skad mam wiedziec kiedy chce jesc a kiedy spac itd....a jednak intuicja to swietna sprawa

Stary 2012-10-25, 23:31   #718
Malensstfo
Zakorzenienie

Wykąpałam się, nasmarowałam...i idę spać!

A co do płci..no cóż..będzie co będzie...nie mam na to wpływu... muszę zmolestować gina przy najbliższej wizycie

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Dobranoc
Stary 2012-10-25, 23:33   #719
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

Dobranoc
ja tez uciekam bo sie za bardzo nakrecilam

dobranocka

Stary 2012-10-25, 23:34   #720
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo już powinien ci powiedzieć na następnej. A dochodzi do Ciebie, że może jeszcze tylko z jakieś 15 tyg i maleństwo będą z Wami?? Bo bliźniaki się rodzą wcześniej przeważnie. aaa ty naturalnie będziesz rodziła??

Mój mąz od 30 min prasuje Też sobie znalazł godzinę.

Ale jutro jedzie mi na studia buuuu.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości