|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cześć
![]() Witam się i ... idę nadrabiać
|
|
|
|
#662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
Raczej się spodziewam jakiś uszczypliwych uwag. Np. ostatnio powiedziała, że moja alergia jest za pewne z tego, że mamy za czysto w domu i organizm się nie przyzwyczaił na kurz. Albo ona sobie nie wyobraża, że można dziecku coś odmówić do jedzenia. Jak chce jeśc to niech je. Ona swoimsynom nieustannie kupowała chipsy jeszcze nim nauczyli się to słowo wymawiać ![]() Rok temu na moich urodzinach zobaczyła mojego chrześniaka i potem powiedziała, że jest rozpuszczony do szpiku kości (nie wiem pewnie dlatego, że wariował jak zawsze). I tego typu teksty.. ![]() A i wiele różnych historii ale to może kiedyś w k. napiszę ![]() Hej
|
|
|
|
|
#663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i w sumie to chyba bym wolała bardziej jednoznaczną sytuację, bo nie mam pojęcia ![]() Rok temu myślałam podobnie (choć teraz dzidziusia chciałabym jeszcze bardziej), ale mówiłam, że na ostatnim roku zajść w ciążę i poród wypadnie po studiach i będzie pięknie... macierzyństwo już bez studiów... ale jak ten czas się zbliża to pojawiają się wątpliwości, że może jeszcze rok |
||
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Tasia praktytka w kąpaniu kiedyś się przyda
![]() Butter może się coś święci ![]() Blonde ale jak ja poznam, ze powinna jeść więcej?? Zrobić i sprawdzić czy zje?? aaby ale przecież ja nigdzie nie napisałam, że źle, ze kobieta robi remont. Pisałam, ze robi go 1,5 tyg i mi nie przeszkadzało bo sobie szłam na spacerek. Tylko wczoraj byłam w domu uwięziona na 2 godzinki. Więc nie wiem dlaczego tak ostro napisałaś do mnie. Bika super. Emilka ma długie paluszki. Bao na szczepieniu ją zważą Kiedy macie??Onyks super, że i u was wszystko idzie do przodu Super z tym porodem.Dodaja, ważne że nic ci nie jest ![]() Ana ale wykończenie nam pewnie dłużej zejdzie ![]() Zabcia nie strasz z tymi duchami. Gosiu ![]() A teraz mi wszystkie gołe tyłki wystawiać bo leję... ![]() ![]() ![]() : pala: tyle nadrabiania |
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
mowilam zeby mojego przypadku nie brac pod uwage ja tez Cie bardzo lubie a ja sie zastanawiam po kim Maja ma takie zagrania...... ![]() :hahah a:
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#667 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej wariatki
![]() Bika - przepiekna Emilka, ja to nie wiem czy bardziej do Ciebie czy meza podobna Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moze dzieciom rozwija sie uklad nerwowy i widza 'cos', nie wiem. Ja w duchy nie wierze, ostatnio w ogole staram sie racjonalnie patrzec na takie sprawy. Nocowalam ostatnio czesto sama u mnie w domu i gdybym sie bala duchow to spod koldry bym nie wychodzila, bo dom mam naprawde straszny. A tak to nawet z latarka wychodzilam do kotlowni w ciemna noc ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#668 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprawiłaś mi humor Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem jak wygląda to u was, ale u nas trzeba było nakręcić panie w dziekanacie ![]() myślę, że coś w tym jest... córka znajomej rozmawiała kiedyś z jakimś panem na korytarzu (w korytarzu niekogo nie było) i mówiła, że on tam zawsze jest... wierzę, że jest jakaś nić "porozunienia" i energii między niektórymi ludźmi i zaświatami... niejedną historię słyszałam na ten temat... i ciężko mi ocenić, czy to wybujała fantazja, czy faktycznie prawda... pozostaje mi wierzyć ![]() Cytat:
![]()
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po wizycie. Michałek waży 380g
termin porodu przesunął się na 03.03, ale powiedziała, że teraz już będzie różnie i mam się tym nie sugerować, tylko tym z genetycznego i OM Przytyłam 0,5kg i mnie chwaliła, że tak mało W sobotę zaczynam 6 miesiąc. Michałek odwrócony główką do dołu i buźką też. Zasłaniał się dziś i jak lekarka przyciskała urządzenie do usg to kopał, bo mu się nie podobało, że ktoś go gniecie (w nocy też potrafi mi kopa sprzedać jak lekko leżę na brzuchu) ma charakterek to moje dziecko ![]() Cały czas miał buźkę skierowaną do dołu, a na koniec popatrzył się tak jakby prosto na nas, dając nam znać, żebyśmy już dały mu spokój, śmiać mi się chciało jak nie wiem hehe artysta USG trwało 35min i wszystko ładnie, serce świetne, zero ubytków, 2 przedsionki, aortę było widać. Mózg też ładnie. 5 paluszków, bo pomachał do nas na koniec, po tym jak się popatrzył . No i na sam koniec w końcu odsłonił nogę i dalej siusiak jest Szyjka ładna 4cm. Duphaston mam odstawiać i brać tylko 1raz dziennie do wizyty i potem koniec☠ :konik: Dostałam skierowanie na glukozę, ale mam zrobić przed wizytą w 29 tygodniu, czyli za 1,5 miesiąca. Ciśnienie miałam słabe i powiedziała, bym sobie kawę wypiła, ale że nie piję to wypiłam szklankę coli Także wszystko super!! Patrzcie na to http://m.edziecko.pl/edziecko/1,1131...IT_SIECI_.html i patrzcie jakie zdjęcie znalazłam - post Amm ![]() http://www.maluchy.pl/forum/lofivers...10476-150.html
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w ogole to dzis wymasowalam pol rodzinki w ramach cwiczen przed egzaminem z masazu
Kupilam tez banki chinskie i bede sama siebie masowac, moze to troche wspomoze odchudzanie a jak nie to chociaz poprawi mi krazenie... Widzialam sie tez dzis z Exem, przekazalam mu obroze i szelki dla szynszyla, ktore kupilam w stanach. Troche pogadalismy... Mam mieszane uczucia jakos. EDIT: aaa i kupilam dynie w Tesco 99gr/kg!!! Jutro bedzie wydrazanie
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2012-10-25 o 21:53 |
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Jako jedyna zaprotestowałaś
![]() Strippi super. |
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brawo za udana wizyte!
|
|
#673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zdjęcie rewelka ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- ![]() a nie boisz się, że oddam? ![]()
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Kotekk wprawdzie tytul krolowej balu zdobylam bedac Esmeralda, ale to szczegol
krolowa jest tylko jedna
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jestem mistrzem bicia po tyłku
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zdjęcia...niezłe! Ja się zastanawiam nad taką poduszką, bo w programie na TVN Style dziewczyna też miała taką...
|
|
|
|
|
#678 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() dziękiii haha moją też choć ja pamiętam jak ja obierałam ziemniaki, a jedną nogą bujałam leżaczek z Julką i czułam się jak typowa matka polka ![]() a jak zobaczyłam tą laskę to pobiła wszystko Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() wiesz jak zobaczyłam to zdjęcie to pomyślałam od razu o Tobie, że muszę tu Ci pokazać je hihi Co do poduszki to też poluję na allegro na taką
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze uczen moze przerosnac mistrza
![]() chociaz na to sie nie zapowiada
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zapomniałam wam powiedzieć...dziś po raz pierwszy była u mnie moja koleżanka z bliźniaczkami... od razu nastąpiła demolka pokoju i już mniej więcej wiem...co powinno zniknąć z pokoju |
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo ja mam taką poduszkę rogala i tez ma sznureczki na końcach.
Gucia6 |
|
|
|
#682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() za wizyte![]() Kotek niezla jestes Dobry wieczor ![]() Wyszkolilam sie ![]() Jak jechalismy do pracy weszlam do lidla i kupilam Sebie buty na zime ![]() TE ZIELONE ![]() Co prawda u Nas snieznej zimy nie ma, ale mokra jest
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A używałaś jej? Edytowane przez Malensstfo Czas edycji: 2012-10-25 o 22:26 |
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde ładne buciki
Maleństwo tak, w ciązy non stop. Super mi się z nią spało. Potem na poczatku przy karmieniu, a teraz już nie. Bo lepiej mi sie karmi jak leżę na płasko. Poduszki za to używam aby zagrodzić róg łożka jak mała śpi Potem tez sie przyda na bank. Więc polecam kupić.
|
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oo a te moje bliźniaczki zakochały się dzisiaj w moim małym walcu - mam taką poduszkę, walec, z takimi granulkami w środku, dzięki czemu się fajnie dopasowują ...i non stop się przytulały do niej! |
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Słodziaki
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
No...szkoda, że ich nie nagrałam, bo tak fajnie to tuli tuli robiły, że szok
Tak samo jedna z nich konika tego FP...o matko szaleństwo! Nie mogła się odkleić
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Super. A to jest parka??
A właśnie ty kiedyś pisałaś, że byś chciała mieć parkę a jak nie to 2 córeczki, a mąż?? |
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mąż...a wiesz, że nie wiem...czekaj zapytam się go
|
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Hey...... czemu mam tyle nadrabiania?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

poniewaz ciazy sie nie spodziewalam (mielismy ze tak powiem zawieszone starania bo stracilam prace) to zalapalam depreche ze mam raka.....potem przyszedl termin @ nie dostalam i po trzech dniach zrobilam test......i wyszly mega II krechy!!! jaki byl moj szok 

ale jak ja poznam, ze powinna jeść więcej?? Zrobić i sprawdzić czy zje??
Pisałam, ze robi go 1,5 tyg i mi nie przeszkadzało bo sobie szłam na spacerek. Tylko wczoraj byłam w domu uwięziona na 2 godzinki. Więc nie wiem dlaczego tak ostro napisałaś do mnie. 
mowilam zeby mojego przypadku nie brac pod uwage
ja tez Cie bardzo lubie 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.