Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-26, 09:55   #781
(t)asia
Zadomowienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Witam w piątek =)
A ja dzisiaj nie poszłam do pracy. Zadzwonili że jest jakaś kontrol i bez sesnu żebym tam siedziała. Fajowo,co?
Ale nie zdążyłam wczoraj skończyć pazurków, prasowanie mam zaległe, obiad nie zrobiony także te parę godzin z chęcią zagospodaruje na to właśnie =)
Idę czytać co tam naskrobałyście
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 09:56   #782
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
szkoda tylko,ze dzis ide do pracy...beda ciezkie noce, jeszcze czekam na @ a w sobote w nocy godz extraehhh,oby do niedzieli!

Jak Cię to pocieszy, to i mi zbliża się @

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
O widzisz, też mam w planach przelecieć kilka sklepów za butami (kozaki w końcu trzeba kupić) i muszę oddać płaszcz do czyszczenia, żeby być w 100% gotową na tę zimę co nią straszą
Masz jakiś fason upatrzony?
My z mężem zdaliśmy sobie rano sprawę, że jego kurtka nie poszła do czyszczenia A za chwilę ujemne temperatury i pewnie już nie zdążymy. Chyba, że jutro skoczymy i w niedzielę byśmy odebrali...

Ja też muszę w końcu te kozaki kupić - tylko kurczę nie mam pomysłu, jakie będą pasować do tego płaszczyka...
Butter, jakie Ty masz buty na zimę? Zainspiruj mnie!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 09:56   #783
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
No wlasnie dlatego sie go trzymam, znalazlam go tez z polecenia wiec nie popuszcze bo w koncu moja twarz zaczyna wygladac normalnie i moge wlosy myc 1x w tyg

oo matko!!!!!!! ja musze co drugi dzien

Cwicze codziennie zaraz po przyjsciu z pracy a z tym roznie bywa, czasem jestem w domu o 5, czasem o 6. Ale wchodze, przebieram sie i cwicze bo wiem, ze potem bym sie juz nie dokopala do cwiczen.
no to widze ze masz tak samo jak ja a powiedz mi obiad jesz w pracy??

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 09:56   #784
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość

A w ogóle to będziecie dzisiaj 3mac kciuki??:pr osi:
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 09:58   #785
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ oczywiście! Beta?

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj nie poszłam do pracy. Zadzwonili że jest jakaś kontrol i bez sesnu żebym tam siedziała. Fajowo,co?
Ale Ci dobrze!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 09:58   #786
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

My mamy łózko na środku, żadne z nas nie śpi od ściany...więc jesteśmy tak samo narażeni na porwanie duchów - chociaż ja śpię bliżej drzwi..z drugiej strony..czy duchy korzystają z drzwi?

Cytat:

Dziś od męża dostałam róże

Pięknie

Cytat:
Wiesz co teściowa () wraca do polski 30 listopada - także wtedy powiemy rodzinie
A znajomym pewnie później przy okazji jakoś wyjdzie
Widzę, że nie jesteś zadowolona z powrotu teściowej

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie. Michałek waży 380g termin porodu przesunął się na 03.03, ale powiedziała, że teraz już będzie różnie i mam się tym nie sugerować, tylko tym z genetycznego i OM
Przytyłam 0,5kg i mnie chwaliła, że tak mało W sobotę zaczynam 6 miesiąc.
Michałek odwrócony główką do dołu i buźką też. Zasłaniał się dziś i jak lekarka przyciskała urządzenie do usg to kopał, bo mu się nie podobało, że ktoś go gniecie (w nocy też potrafi mi kopa sprzedać jak lekko leżę na brzuchu) ma charakterek to moje dziecko
Cały czas miał buźkę skierowaną do dołu, a na koniec popatrzył się tak jakby prosto na nas, dając nam znać, żebyśmy już dały mu spokój, śmiać mi się chciało jak nie wiem hehe artysta
USG trwało 35min i wszystko ładnie, serce świetne, zero ubytków, 2 przedsionki, aortę było widać. Mózg też ładnie. 5 paluszków, bo pomachał do nas na koniec, po tym jak się popatrzył .
No i na sam koniec w końcu odsłonił nogę i dalej siusiak jest
Szyjka ładna 4cm.
Duphaston mam odstawiać i brać tylko 1raz dziennie do wizyty i potem koniec☠ :konik:
Dostałam skierowanie na glukozę, ale mam zrobić przed wizytą w 29 tygodniu, czyli za 1,5 miesiąca.
Ciśnienie miałam słabe i powiedziała, bym sobie kawę wypiła, ale że nie piję to wypiłam szklankę coli
Także wszystko super!!

Patrzcie na to
http://m.edziecko.pl/edziecko/1,1131...IT_SIECI_.html

i patrzcie jakie zdjęcie znalazłam - post Amm

http://www.maluchy.pl/forum/lofivers...10476-150.html
Pięknie, że wizyta udana

Gdybym miała robić takie testy, to chyba nigdy bym się nie zdecydowała na dziecko

Zdjęcie kobiety karmiącej pokazuje obraz kobiety w Polsce Wszystko na naszej głowie.

dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 09:58   #787
tomalinka
Wtajemniczenie

Aaby, Madziu a ja powiem Wam, że obie macie racje. Rozumiem Madzię, że ją denerwuje remont, bo przecież to jest wkurzające. Nie ma dwóch zdań. Z drugiej strony wiadomo, że trzeba takie rzeczy 'przeżyć', bo każdy ma prawo przeprowadzić remont w mieszkaniu (byle w normalnych godzinach). Niestety takie uroki bloku
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 09:59   #788
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Jak jechalismy do pracy weszlam do lidla i kupilam Sebie buty na zime
TE ZIELONE
Co prawda u Nas snieznej zimy nie ma, ale mokra jest
Fajne buty, wyglądają na cieplutkie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Butter, helołłł.... bo może w między czasie wychowuje dziecko, sprzątam dom, gotuje obiady i tysiąc innych? a tak poważnie to tęskniłam

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Piątunio!

Jakie plany na weekend?
Też chciałabym dziś coś ogarnąć, bo jutro idziemy do mojej mamy na urodziny, a na noc i jutro cały dzień mam siostrzeńca.

Niedziela pewnie leniwa, może jakiś spacerek z lodami

Cytat:

Wczoraj wywolalam moje bole brzucha...no tak jesien
Wlasnie zjedlismy sniadanie, jecznice na maselku i maly cala zjadl
Chyba juz zdrowieje
Wykrakałyśmy
Super, że Sebie powraca apetyt

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
cześć Natalko - chyba sie udało obżarłąm sie zupy, nawet karmi wypiłam, na zmianę piłam, jadłam latałam do wc i wisiałam z małą na cycku, pod wieczór pojawiło sie białe mleko! Po kąpieli zjadła 2 cycki plus 50 ml bebiko, bo więcej nie mogła wyciągnąć, ale w nocy na 2 karmienia już tylko moje cycki rano jak wstała już 2 razy jadła, i beka porządnie, nie ryczy, to chyba sie najadła oby tak zostało chociaż do tych 4 mcy żebym mogła pokarmić

Cytat:

Aha, dziewczyny...dopisałam Amani - panią wioskę na pierwszą stronę

Dzień dobry

Dziwna pogoda. Raz słońce, raz czarne chmury Do tego wiatr i niezbyt przyjemna temperatura. Coś dziś weny nie mam, ale muszę spiąć poślady, żeby w weekend nie siedzieć przy pisaniu!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 10:00   #789
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Jak Cię to pocieszy, to i mi zbliża się @
A moja trwała w tym miesiącu 2 dni. Przez to choróbsko wszystko się poprzestawiało
Cytat:
No wlasnie dlatego sie go trzymam, znalazlam go tez z polecenia wiec nie popuszcze bo w koncu moja twarz zaczyna wygladac normalnie i moge wlosy myc 1x w tyg
Raz w tygodniu? I poważnie po 5 czy 6 dniach są pachnące i świeże? Ja muszę co drugi dzień, nie ma innej opcji.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 10:01   #790
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
REWELACJA!!!

Cytat:
No i bardzo dobrze.
Ja myję włosy rano, codziennie.
A jeśli nie uda mi się zajść w ciążę przez jakiś czas, to też poszukam dobrego dermatologa. Bo pryszcze mnie wykończą
Z resztą, Ty jesteś znawczynią, powiesz mi 10.11 jak to wygląda. Będę akurat w trakcie @, albo zaraz po więc pewnie będę ostro obsypana

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
kurcze zazdroszcze u mnie by nie przeszlo bo mamy przewaznie bardziej konserwatywnych gosci
E tam, zrobiła byś, to by zjedli aż by im sie uszy trzęsły.
U nas na jutro np. menu jest standardowe, tzn. obiad z zupą, drugim daniem, deserem, kolacja na ciepło.... tylko wszystko z kuchni francuskiej

Co do knajp, to znam tylko Warkę i Kashmir...

Cytat:
Oj oj oj ja kompletnie nie mam podzielnej uwagi.. także chyba powinnam być facetem Jak się skupiam to tylko na jednej czynności i o łączeniu nie ma mowy Ciekawe jak sobie z dzieckiem poradzę

Jasne, że będziemy Ja już trzymam i nie puszczam

No to Ty Tomalinko nauczysz się podzielności uwagi przy dziecku

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 10:03   #791
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ależ oczywiście! Beta?

Ale Ci dobrze!
No,, wyniki będę miała o godz.18.
Także jeszcze 8h..
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Widzę, że nie jesteś zadowolona z powrotu teściowej
No tak średnio.
Teściowa wraca na dwa miesiące i potem znowu wyjeżdża do pracy.
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 10:06   #792
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze zazdroszcze u mnie by nie przeszlo bo mamy przewaznie bardziej konserwatywnych gosci
czyli rolada i kluski

Cytat:
no baaaa KCIUKAMY!!!!!!!!

Cytat:
Witam w piątek =)
Ale nie zdążyłam wczoraj skończyć pazurków, prasowanie mam zaległe, obiad nie zrobiony także te parę godzin z chęcią zagospodaruje na to właśnie =)
aaaale ci dobrze!

Cytat:
no to widze ze masz tak samo jak ja a powiedz mi obiad jesz w pracy??
Tak, mamy swoja kantyne gdzie nam nasi kucharze codziennie gotuja, z reguly masz wybor z 3 dan.

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37262245]Raz w tygodniu? I poważnie po 5 czy 6 dniach są pachnące i świeże? Ja muszę co drugi dzień, nie ma innej opcji.[/QUOTE]

Na 5 czy 6 dzien wlosy nadal wygladaja w miare OK ale juz je raczej spinam i lakieruje. A jak juz pachna niezwiezo to je podrasuje suchym pachnacym szamponem i jest git. Bo ja nienawidze myc wlosow, niecierpie! Tak samo jak golic nog.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 10:07   #793
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w piątek =)
no nieeeeee tak nie mozna
Cytat:
E tam, zrobiła byś, to by zjedli aż by im sie uszy trzęsły.
U nas na jutro np. menu jest standardowe, tzn. obiad z zupą, drugim daniem, deserem, kolacja na ciepło.... tylko wszystko z kuchni francuskiej
u nas na imprezach zawsze jest ciasto+kawa, zimna plyta i cieple danie
Co do knajp, to znam tylko Warkę i Kashmir...
no tak bo to centrum to moze kiedys piwko w Warce

Stary 2012-10-26, 10:08   #794
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
No i bardzo dobrze.
Ja myję włosy rano, codziennie.
A jeśli nie uda mi się zajść w ciążę przez jakiś czas, to też poszukam dobrego dermatologa. Bo pryszcze mnie wykończą
Z resztą, Ty jesteś znawczynią, powiesz mi 10.11 jak to wygląda. Będę akurat w trakcie @, albo zaraz po więc pewnie będę ostro obsypana
chetnie cie obejrze

Stary 2012-10-26, 10:08   #795
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też muszę w końcu te kozaki kupić - tylko kurczę nie mam pomysłu, jakie będą pasować do tego płaszczyka...
Butter, jakie Ty masz buty na zimę? Zainspiruj mnie!
[/FONT]
Kochana, ja mam na zimę klasyczne czarne płaskie oficerki skórzane, zamszowe, czekoaldowe botki na obcasie klockowym i podróbę emuczków na srogi mróz

Cytat:
Aaby, Madziu a ja powiem Wam, że obie macie racje. Rozumiem Madzię, że ją denerwuje remont, bo przecież to jest wkurzające. Nie ma dwóch zdań. Z drugiej strony wiadomo, że trzeba takie rzeczy 'przeżyć', bo każdy ma prawo przeprowadzić remont w mieszkaniu (byle w normalnych godzinach). Niestety takie uroki bloku
Nie tylko bloku.
Ja mieszkam w domu i jak sąsiedzi kupili dom obok, to remontowali go chyba 3 lata!!!! Wiercenie, burzenie, dobudowywanie...hałas, burdel u nas na ogrodzie, syf, pracownicy...
Hardkorem był remont dachu. Pracownicy siedzieli połowę dnia na tym dachu, na przeciwko okna mojej łazienki. Jak wchodziłam rano do łazienki i siadałam na kibelku, to oni mnie widzieli i mi mówili dzień dobry...średni komfort...ale przywykłam

Hania

Stary 2012-10-26, 10:09   #796
onyks
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Tak w ogole to dzis wymasowalam pol rodzinki w ramach cwiczen przed egzaminem z masazu Kupilam tez banki chinskie i bede sama siebie masowac, moze to troche wspomoze odchudzanie a jak nie to chociaz poprawi mi krazenie...
Widzialam sie tez dzis z Exem, przekazalam mu obroze i szelki dla szynszyla, ktore kupilam w stanach. Troche pogadalismy... Mam mieszane uczucia jakos.
Mieszane uczucia

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
A zapomniałam wam powiedzieć...dziś po raz pierwszy była u mnie moja koleżanka z bliźniaczkami... od razu nastąpiła demolka pokoju i już mniej więcej wiem...co powinno zniknąć z pokoju

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Maleństwo ja mam taką poduszkę rogala i tez ma sznureczki na końcach.
Też ją mam i potwierdzam, że naprawdę się przydaje

Cytat:

Jak jechalismy do pracy weszlam do lidla i kupilam Sebie buty na zime
TE ZIELONE
Co prawda u Nas snieznej zimy nie ma, ale mokra jest
Fajne te buty

Cytat:
dla mnie najtrudniejsze byly pierwsze dni...kapiele, mialam tez poczatkowo problemy z karmieniem, balam sie chorób itp.
Mialam wiele obaw m.in. czy bede dobra matka, czy poradze sobie itp.

Czy sie sprawdzilo?Nie taki diabel straszny, poczatki wiadomo ze sa trudne, ale z czasem podchodzimy juz do tych problemow na luzie i z dystansemPraktyka czyni mistrza

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

O właśnie, mam te same obawy

Cytat:
Butter, to jak mój może chodzić ale się delikatnie mówiąć wkurza jak tylko gadam "fajne ale drogie". jak mi się podoba to mam brać i do domu a nie marudzić. No i nie wąchać! Nienawidzi jak w rosmanie wącham każdy kosmetyk ;p
Czy my nie mamy przypadkiem tego samego tż?

Cytat:
Onyks, wręcz zaj.ebiście z tą salą
Też się cieszę

Cytat:
[FONT="Arial Narrow"]U mnie termometr pokazał 0! A ja w balerinkach Czas zejść w otchłań piwnicy i przytargać jesienne kozaki... I kupić coś zimowego...
A ja kupiłam w Biedrze kozaki za 29 zł i popylam w nich z zadowoleniem, bo wszystkie inne buty mam na wysokich obcasach, więc martwiłam się co będę zimą nosić, a te są jak cudo Takie niby "emu" kojarzycie...

Cytat:
Wczoraj wywolalam moje bole brzucha...no tak jesien
Wlasnie zjedlismy sniadanie, jecznice na maselku i maly cala zjadl
Chyba juz zdrowieje
Uuu współczuję
Dobrze, że mały zdrowieje. Też zrobiłam dziś sobie jajecznicę, ale śniadanie przygotowywane tylko dla mnie samej jakoś tak gorzej smakuje

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
cześć Natalko - chyba sie udało obżarłąm sie zupy, nawet karmi wypiłam, na zmianę piłam, jadłam latałam do wc i wisiałam z małą na cycku, pod wieczór pojawiło sie białe mleko! Po kąpieli zjadła 2 cycki plus 50 ml bebiko, bo więcej nie mogła wyciągnąć, ale w nocy na 2 karmienia już tylko moje cycki rano jak wstała już 2 razy jadła, i beka porządnie, nie ryczy, to chyba sie najadła oby tak zostało chociaż do tych 4 mcy żebym mogła pokarmić
Bao, cieszę się

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 10:09   #797
Malensstfo
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki!

Trochę was przeleciałam...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 10:11   #798
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tylko bloku.
Ja mieszkam w domu i jak sąsiedzi kupili dom obok, to remontowali go chyba 3 lata!!!! Wiercenie, burzenie, dobudowywanie...hałas, burdel u nas na ogrodzie, syf, pracownicy...
Hardkorem był remont dachu. Pracownicy siedzieli połowę dnia na tym dachu, na przeciwko okna mojej łazienki. Jak wchodziłam rano do łazienki i siadałam na kibelku, to oni mnie widzieli i mi mówili dzień dobry...średni komfort...ale przywykłam
looo matko

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki!
Czesc!

O 10:30 mam spotkanie do 12:00, buuuuuu

Stary 2012-10-26, 10:12   #799
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
czyli rolada i kluski
nie nie to nie tak. Nasi goscie nie jadaja "udziwnionych" potraw. Raczej jest to prosta salatka, polmisek wedlin, ser, faszerowane jajka a na cieplo bogracz, pieczone udka czy krokiety z barszczem czerwonym albo zupa meksykanska. I czuje sie przez to "blokowana" kulinarnie
Tak, mamy swoja kantyne gdzie nam nasi kucharze codziennie gotuja, z reguly masz wybor z 3 dan.
ale masz fajowo!!!

Stary 2012-10-26, 10:13   #800
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Na 5 czy 6 dzien wlosy nadal wygladaja w miare OK ale juz je raczej spinam i lakieruje. A jak juz pachna niezwiezo to je podrasuje suchym pachnacym szamponem i jest git. Bo ja nienawidze myc wlosow, niecierpie! Tak samo jak golic nog.
U mnie po 3 dniach włosy wyglądają na tyle kiepsko, że bez mycia by się nie obeszło. Też nie lubię, ale co zrobić A noszę ciągle rozpuszczone, więc nie mam wyjścia, myję co drugi dzień.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 10:14   #801
Tommorow
Raczkowanie

Ja tylko sie przywitac przyszlam, bo zaraz lecimy do IKEI i na kwake do znajomej i oczywiscie jak na zlosc zaczelo padac

Tomalinka trzymam kciuki kochana,

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 10:15   #802
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Maleństwo już powinien ci powiedzieć na następnej. A dochodzi do Ciebie, że może jeszcze tylko z jakieś 15 tyg i maleństwo będą z Wami?? Bo bliźniaki się rodzą wcześniej przeważnie. aaa ty naturalnie będziesz rodziła??
15 tyg to może przesada, ale wiem, że dzieciaczki mogą być wcześniej...nawet mamie to ostatnio powtarzam, że może nie zdążyć na narodziny wnuków, bo chce sobie przełożyć sanatorium na luty...
To dopiero wczoraj chyba dotarło do niej, że na serio mówię...
I chyba faktycznie powoli nie mogę się doczekać...jestem ich ciekawa

Co do rodzenia, mój gin chciałby, żebym rodziła naturalnie...twierdzi, że tak będzie lepiej i dla mnie i dla dzieci...ja sobie trochę tego nie wyobrażam..ale wszystko zależy od ułożenia dzieci...na co też nie mam wpływu!

Bao trzymam kciuki, żeby tak ładnie szło karmienie dalej!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 10:16   #803
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ja mam na zimę klasyczne czarne płaskie oficerki skórzane, zamszowe, czekoaldowe botki na obcasie klockowym i podróbę emuczków na srogi mróz

a gdzie kupilas ta podrobe emuczkow

Nie tylko bloku.
ooo ludzie
Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
Ja tylko sie przywitac przyszlam, bo zaraz lecimy do IKEI i na kwake do znajomej i oczywiscie jak na zlosc zaczelo padac
Ikea

Stary 2012-10-26, 10:16   #804
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
no nieeeeee tak nie mozna

no tak bo to centrum to moze kiedys piwko w Warce
Bardzo długo tam nie byłam.... ale Kochana, nie mówię nie

Cytat:
chetnie cie obejrze
Hehehehe...mmmmrrrr

Hania

Stary 2012-10-26, 10:17   #805
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
ale masz fajowo!!!
noo, i jeszcze zarcie jest dotowane wiec place tylko niecale 5zl za obiad (zupa, drugie danie oraz deser i picie) a reszte placi firma.

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37262476]U mnie po 3 dniach włosy wyglądają na tyle kiepsko, że bez mycia by się nie obeszło. Też nie lubię, ale co zrobić A noszę ciągle rozpuszczone, więc nie mam wyjścia, myję co drugi dzień.[/QUOTE]

Ja nosze rozpuszczone na poczatku a potem juz kombinuje, spinam, troche tapiruje coby im objeosci dodac. Ale kiedys mi sie bardzo tluscily u nasady glowy i musialam myc codziennie a tez luz.

Stary 2012-10-26, 10:18   #806
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Masz jakiś fason upatrzony?
My z mężem zdaliśmy sobie rano sprawę, że jego kurtka nie poszła do czyszczenia A za chwilę ujemne temperatury i pewnie już nie zdążymy. Chyba, że jutro skoczymy i w niedzielę byśmy odebrali...

niestety nie! Tym batdziej, że nie znoszę kupować butów, co więcej ogranicza mnie cena, bo nie chce drogich butów, więc już mi słabo jak sobie o tym pomyślę...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-26, 10:18   #807
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo długo tam nie byłam.... ale Kochana, nie mówię nie
no to czas najwyzszy odiwdzic stare konty
Cytat:
noo, i jeszcze zarcie jest dotowane wiec place tylko niecale 5zl za obiad (zupa, drugie danie oraz deser i picie) a reszte placi firma.
nooo nieeeee ale Ci fajnie

Stary 2012-10-26, 10:20   #808
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehehe...mmmmrrrr
no mmmrrrrrr
Tez mam emoczki!!! uwielbiam te buty

Stary 2012-10-26, 10:21   #809
ButterBear
Zakorzenienie

Kotek, emuczki kupisz choćby w Biedrze
Ja akurat kupiłam w Ślązaku...

Hania

Stary 2012-10-26, 10:22   #810
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj mam się spotkać z mężem na ryneczku po pracy. Mamy iść załatwić jedną rzecz w banku, a później może mnie zabierze na obiad Fajnie
No pewnie, że fajnie

A mój po 12h pracuje w tym tygodniu i przez weekend też, już widzę jaki wróci padnięty

Cytat:

a jutro idziemy na urodziny...niby fajnie ale nie lubie sie tak dowiadywac na ostatnia chwile no i oczywiscie brak pomyslu na prezent (ona ma doslownie wszystko!!!!) na chwile obecna jak nic nie wymysle to kupimy gift card do empika
Dobry pomysł z tą gift card

Cytat:

Ja trzymam już od rana:kciu ki:

Cytat:
Witam w piątek =)
Fajnie Chociaż przyznam się, że ja tęsknię za pracą, jestem dziwna?
Jakoś mi brakuje tego zajęcia, kolegów z pokoju....
Teraz śpię za długo, obijam się bo "grubszego sprzątania" nie mogę robić i ogólnie jakoś tak czas ucieka mi przez palce....

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dziwna pogoda. Raz słońce, raz czarne chmury Do tego wiatr i niezbyt przyjemna temperatura. Coś dziś weny nie mam, ale muszę spiąć poślady, żeby w weekend nie siedzieć przy pisaniu! [/FONT]
U mnie piękne słońce, ale muszę wyjrzeć jaka jest temp.
Powodzenia w pisaniu

Cytat:

Nie tylko bloku.
O matko!

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37262476]U mnie po 3 dniach włosy wyglądają na tyle kiepsko, że bez mycia by się nie obeszło. Też nie lubię, ale co zrobić A noszę ciągle rozpuszczone, więc nie mam wyjścia, myję co drugi dzień.[/QUOTE]

Ja myję co 4 -5 dni, pierwsze 2 dni o umyciu spokojnie w rozpuszczonych i 2 w jakiejś kitce

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości