|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2222 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A jak są na takiej wielkiej półce to dużo ich tam wchodzi.Nie lubię mieć jakoś książek na widoku(ani to dla mnie ozdobne, a po 2 po co mam patrzeć na książki które czytałam pół roku temu), a dwa że nie chciałoby mi się kurzu z tego ścierać. Dość już mam innego sprzątania. A ta maska 3 minutowa rzeczywiście powinna nazywać się odżywką, ale z działania jest dobra. Masz starą wersję z mlekiem czy nową z czymś tam innym? ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Ja nie, ale mój tata miał ileś ileś lat temu. A ja ze zdrowiem w drugą stronę, dopóki nie boli to bym wszystko ignorowała :Admin: Zresztą jak mam łazić po szpitalach, albo nie wiem mierzyć codziennie cukier czy coś to wolę nie wiedzieć i żyć krótko ![]() A tabletek też nienawidzę- antykoncepcyjne czy magnez i tego typu jeszcze przełknę, ale jakbym miała codziennie coś brak obowiązkowego przez ileś lat to by mnie piorun jasny strzelił. ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- ale chodzi o coś takiego, że można tak sobie wkręcić chorobę, że faktycznie można się wykończyć?
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadna dla mnie dodatkowa czynnosc, raz na kwartał styknie poza tym w szafkach nie mam miejsca bo mam tylko komode w ktorej mam stos rzeczy zwiazanych ze studiami i kosmetyki pielegnacyjne i tyle no i biurko, ale tez napchane.a wlasnie jak rpzechowujecie kolorowke? bo ja marze o toaletce <3 siedze sobie juz podpieta do tego przyrzadu nie wiem jak z tym bede spac, ale spoko dam rade. telefon musze meic wylaczony - chyba kolejny pozytyw bo w spokoju bede mogla sie uczyc ![]() ja myslalam jeszcze o lykaniu do tegow szytskiego antykoncepcyjnych, ale czesto zapominam o takich rzeczach, wiec nie ma co ryzykowac no i jeszcze bardziej tym wsyztskim faszerowac.a mam te nowa wersje, fajne sa po tym wlosy ![]() a i info dla lacrimachristi - jesli wiesz, gdzie w I alei jest piekarnia Borek to tam znajdziesz kosmetyki z Balei i Alverde [w borku zroobili rzeczy z artykulami niemeickimi, ale nie wiem jaki jest tego wybor bo widzialam to tylko stojac w kolejce po pieczywo, nastepnym razem wszystko obadam dzisiaj ejszcze mieli tam dostawe ![]() zarezerwowalam sobie bilety na srode na bonda juz sie nie moge dcozekac, bardzo lubie Davida Craiga, chociaz wg mnie na bonda pasuje srednio [moj ulubiony to Rooger Moore]
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-10-26 o 15:41 |
|
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() mnie choroba próbuję złapać - wszyscy dookoła chorzy i chyba na mnie przyjdzie kolej chociaż rzadko choruję i jak już zachoruję, to szybko mi mija, to i tak nienawidzę tracić choćby 1-2 dni... zrobiłam sobie mleko z miodem i czosnkiem i poszłam na trochę spać. teraz muszę się szykować na imprezę.też idę na Bonda, ale w poniedziałek
|
|
#2225 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A niestety chcąc nie chcąc o brak kurzu dbać muszę i to ostro bo inaczej katar ostry gwarantowany Ale nie wszędzie tak samo jest- w domu rodzinnym to żeby się meble zakurzyły sporo było czasu trzeba i jak słyszałam jak koleżanka mówi, że co parę dni wyciera wszystko to się dziwnie patrzałam o co chodzi ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() Ja jeszcze bardziej nie lubiłam w liceum np, zamęczyliby człowieka, każdy by się co 5 min pytał jaka temperatura itd. No i oczywiście: -nie pij zimnego ( a tralala na chore, suche gardło wcale gorące płyny mi nie służyły) -leż (kiedy mnie piorun trafiał od takiego czegoś) i najlepsze, pewnie wam niektórym znane: -nie kąp się jak masz gorączkę, a już na pewno nie myj włosów Ogólnie za bardzo nie chorowałam, za to lubiłam udawać. Czego to człowiek nie próbował- od tradycyjnego termometru przy grzejniku przez podkradanie różu babci by wyglądać na rozpaloną. Niektórzy z rówiesników dawali złote rady w stylu 'zjedz surowe ziemniaki' ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- mam podziałkę do szuflady w komodzie- w jednej przegródce tusze, w innej bronzery, w innej róże itd Toaletkę bym chciała, ale żadna mnie do końca nie zadowala i po dziś dzień nie mam. A maluję się przy biurku albo często na stojąco przy szafie, bo jakoś wolę tak niż na siedząco.
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
haha, myslałam, że zrobiłam wszystko, a tu patrzę na paznokcie i niepomalowane
|
|
#2227 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#2228 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiadomo, jak cos jest warte ceny to kupie, ale ze ja mam bizu sezonowa, to stawiam na tansze odpowiedniki ![]() Cytat:
swietnie to ujelas ![]() Cytat:
hah, kazda okazja jest dobra ![]() Cytat:
![]() tez ide na Bonda, ale w srode bo jest premiera w cinemacity z poczestunkiem ![]() Cytat:
mialas co innego na mysli, ale mnie to natknelo do refleksji. ja naprawde jestem wyczulona na samopoczucie ludzkie i jak patrze na tych ludzi, jednolitych, bez emocji, lub idacych w drugach strone, ktorzy napedzaja tylko swoje ego, tocza wyscig szczurow w wygladzie, modzie, w szkole/zawodowo... przeciez to jest takie obciazenie dla organizmu, kiedy daje sobie taka chora poprzeczke, zapomina o sobie i nawet nie zdaje sobie sprawy, ze zyje w stresie, bo nie skupia sie na tym co czuje. a kiedy zapytam sie go 'kiedy byles szczesliwy?', widze ironiczny usmiech i zbycie typu ' o co Ci chodzi? mam tyle na glowie...' itp, itd. przykre.
|
|
|
#2229 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Potem człowiek się dziwnie przez takich czuję, że ma czas wolny po pracy i obowiązkach ![]() Ale jesteś wyczulona w sensie, że obserwujesz uważnie ludzi czy zbyt się wczuwasz w świat ich uczuć?
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z drugiej strony, czuje i widze po sobie, ze smiech mnie ogarnia jak widze czlowieka narzekajacego na swoje zycie, mimo ze nic mu w nim nie brakuje. zbyt czest odnosze wrazenie, ze to sa osoby rozpuszczone i z nudow wola marudzic niz cieszyc sie tym co maja, skoro nic nie robia z tym marudzeniem, tylko narzekaja nadal, tzn ze im to odpowiada. ja tak to widze
|
|
|
#2231 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Tak to by niektórzy chcieli wysłuchania, pomocy, a potem oleją sikiem prostym. Zapraszam do innych ![]() Teraz znowu podobno wieje ode mnie chłodem 2) Fakt, że są ludzie rozpuszczeni. Z drugiej jednak strony są ludzie, udane życie- pieniądze, fajne mieszkanie/dom, są na pierwszy rzut oka w udany związek, ale do tego mogą mieć takie problemy, że wszystko co dobre w ich życiu się chowa. A nie każdy jest na tyle otwarty, żeby się zwierzać. A tacy, którzy są po prostu leniwi i lubią narzekać hobbystycznie też mnie rozwalają. Komentarze typu 'chciałabym mieszkać tak jak Ty' 'chciałabym za tyle kupować torebki' Yyyy, idź do pracy tak na początek? ![]() Zresztą nie da się ukryć, że większość narzekających nie szuka rozwiązania problemu, tylko czeka na niezasłużone wyrazy współczucia. Najlepiej jeszcze przy okazji pojechać po innych- że ta rozrzutna, ta rozpieszczona przez swojego faceta, ta to mądrą udaje bo tylko biega na kursy i języki itd.
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ponarzekalysmy sobie
|
|
|
#2233 |
|
zawsze mam racje
|
No to teraz jeszcze o pogodzie i polityce i można iść spać
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=643527&page=4 czytam ten iście filozoficzny wątek
|
|
#2234 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak na szybko![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moja przyjaciłka sobie chwali NR ![]() Jutro calutki dzień w szkole i się urywam pod koniec i na zjazd blogerek idę
|
|
|
#2235 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem jak u Was ale u mnie jest biało
śnieg !!!
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
śnieg jest, a ja nie mam kozaków
mam nadzieje, ze szybko stoipnieje
|
|
|
|
|
#2237 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez dianulaa Czas edycji: 2012-10-27 o 11:06 |
||
|
|
|
|
#2238 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Też mam ten problem ![]() Macie może dostęp do przetłumaczonej kolejnej części książki - ,,Ciemne oblicze Greya'' ? Wiem, że premiera jest 7 listopada, ale mam nadzieję, że ktoś już ma ebook ![]() Miłego dnia Bez śniegu
|
|
#2239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta teraz na studiach kazdy narzeka na brak czasu przez nauke, a ja jestem w stanie wsyztskiego sie nauczyc, odorbic lekcje juz w przod , pcowiczyc, posiedziec caly czas na kompie no i z TŻ kwestia organizacji, ktora sobie bardzo szanuję ![]() Cytat:
ale juz sie doczekac nie mogę
|
||
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Ale dziś pospałam do 12 ![]() Cytat:
![]() A pokażesz zdjęcia biżuterii ![]() Zaraz olej nakładam i idę w piecu napalić bo zimno, u mnie śniegu brak ale deszcz cały czas pada
|
|
|
|
|
|
#2241 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
(---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Czy stosowałyście z Biodermy te dwa produkty? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...ia-twarzy.html niby kwc mają w miare ale zabieram się do nich i zabrać jakoś nie mogę...
|
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja po prostu wole miec pozniej luz, bo wiem, ze pozniej moglabym o tym zapomniec, a tak juz nie musze o tym myslec ![]() taka brzydka pogoda, a ja sie z przyjaciolka na meiscie umowilam. no cóż
|
|
|
|
|
|
#2243 | |
|
Rozeznanie
|
Maly jest genialny
Tego zamowienia nie zrobilam i chyba juz nie zrobie, bo dzisiaj spotkalam sie z kolezanka, ktora robila sobie kuracje Revitalash i szok przezylam. Ma takie rzesy o jakich marze U mnie na szczescie nie i oby dlugo nie Cytat:
Czesz dziewczyny Ja juz po zajeciach - na psychologie nie chodze wiec szybko skonczylam Teraz mam popoludnie dla siebie. Odebralam zamowienie z doz i bede dzis testowac biostymine na skalp. Zobaczymy jakie beda efekty.
|
|
|
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam ten pierwszy, sebium mnie on pasował, pod makijaz bardzo fajny, nie swieciłam sie po kilku godzinach, nie zapychał, miał delikatny ładny zapach no i fakt faktem pory troche zwezone były, ale wgtedy stosowalam na to kilka rezczy, wiec nie wiem czy to w 100% jego zasluga
|
|
|
|
|
|
#2245 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() A szczególnie dla tych, którzy poszli na studia nie wiem po co- a pewnie nie jest ich mało. Ja mam tak: -jak ktoś mi coś każe zrobić i da na to jakiś termin, to pewne jest że zrobię na ostatni dzień -jak sama coś mam do zrobienia i ode mnie zależy czy zrobię to teraz, za tydzień, czy wcale to zrobię to szybko ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
A, że sobie ludzie nie potrafią czasu organizować to inna sprawa, ja coś zrobię szybciej i mam czas wolny, ale chyba nie powinnam się przyznawać, bo to takie teraz niemodne ![]() Ja nie umiem zrobić sobie drzemki, w dzień śpię tylko w przypadku bardzo ostrego bólu głowy itd. Znam siebie i wiem, że jak się położę to już nie wstanę
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dzisiaj się już dobrze czuję, TŻ też zdrowy mam dzisiaj zamiar się totalnie polenić ![]() ja na ostatnią chwilę zostawiam prace z grafiki inż., bo strasznie nienawidzę ich robić i nawet nie wiem, po co mi to
|
|
#2247 |
|
Zadomowienie
|
wstawiam zaległe obiecane zdjęcia torebki
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja natomiast nienawidze ochrony, nudne to jak flaki z olejem
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie nudzą ekonomie, socjologia, a filozofia to już w ogóle na szczęście już są za mną, byłam tylko na pierwszym wykładzie i na zaliczeniu, bo bym nie wysiedziała tam teraz jeszcze tylko bph i ergonomia i chyba już takich nudnych nie będę mieć. ochronę środ. masz na myśli? ja nawet laborki będę z tego mieć ![]() nawilżyłam porządnie twarz, bo strasznie mi skóra schodzi
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie jest ochrona i ksztaltowanie krajobrazu. straszne, biologia+chemia. dzis z 3blokow wytrzymalam 1 i ucieklam na pizze do station
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

no i tych ulubionych ksiazek
a na kolejny mebel w pokoju miejsca brak.
A jak są na takiej wielkiej półce to dużo ich tam wchodzi.
chociaż rzadko choruję i jak już zachoruję, to szybko mi mija, to i tak nienawidzę tracić choćby 1-2 dni... zrobiłam sobie mleko z miodem i czosnkiem i poszłam na trochę spać. teraz muszę się szykować na imprezę.

do station