|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Dziewczyny jak się robiło,żeby w suwaczku zamiast linku było imię?? Bo nie pamiętam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1232 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
hey kochane u Was tez taka zima za oknem??
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
a torebka i buty super ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1233 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż od dwóch dni zaczął sie zmieniać i w wyglądzie - czyli przystojnieć ![]() . Łudze sie że bedzie coraz lepiej tylko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
kochane te małe łyski ![]() Cytat:
![]() Już niejedna z nas to polecała a mi to pomogło i suty jak anteny mocne ![]() Dobry ![]() U nas leje i jest ponuro i beznadziejnie ciemno. Spać sie chce a nie ma możliwości ![]() O i chłop mnie wczoraj wkur.ił bo wiecznie sie zakrywa pracą bo musi byc wypoczęty a nie zajmować sie dzieckiem czy gotować ![]() Co za patałach!!!! A ja mam byc chyba robotem bo 24/24 z dzieckiem, obiad zrobic, mieszkanie ogarnąć, klatke umyć itd. Strzał w ten poniemiecki bunkier by mu sie przydał ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- ja Jagódkę też dokarmiam i różnie robi, zdarza się, że raz na 2/3 dni, a są dni, że 3razy na dobę
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
Czesc. U mnie tez zimno. A ja wlasnie siedze w samochodzie i czekam na zmiane kol. Cale szczescie teraz moja kolej bo juz prawie godzine z TZ czekamy.
#1236 |
Zakorzenienie
|
Angel - mój też śpi teraz (u mnie na rękach, ale zawsze coś
![]() ![]() Iwoncia - no wiesz co, ten Twój mąż jest niepoważny... On ma pracę tylko kilka godzin, a Ty masz swoją harówę całą dobę! Mój mimo, że wstaje o 7.30 do pracy, to wstaje w nocy przewijać i odbijać małego i jak wraca z pracy robi nam obiad (bo ja czasem nie mam okazji zjeść w ciągu dnia, a co dopiero gotować!). I nie ma dyskusji, on wie że ja też w nocy muszę się wyspać, żeby zająć się dobrze dzieckiem w ciągu dnia... Chyba powinnaś do niego dosadnie przemówić, żeby zaczął Ci pomagać. W końcu to jest też jego syn! A może argument, że jeśli będzie się częściej zajmował Alanem, to będzie miał z nim większą więź, zadziała...? |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Zakorzenienie
|
Witam
ale dzis dupiaty dzien,co prawda nie ma sniegu ale pada deszcz ![]() ![]() ![]() Kupilam ta hustawke co ma Tamlin uzywke za 85zl ![]() ![]() http://www.smyk.com/smiki-karuzela-d...y-dla-dzieci-p Wczoraj maly znowu dawal w tylek od 19 do polnocy nosilismy go z mezem. On ma taki problem ze widac ze chce mu sie spac ale nie moze usnąc,albo jak usnie to spi kilka minut.Wiem,ze go nic nie boli zreszta ostatnimi dniami jem same dobre rzeczy dla jego brzuszka,on po prostu nie tyle placze co marudzi i trzeba go nosic itd..ja wymiekam.. Niewiem jak pomoc mu szczesliwie usnąc ![]() a to ta druga karuzela z ikei,podobno lepiej sie sprawdza bo kolory bardziej intensywne http://allegro.pl/ikea-leka-ozdoba-k...673816471.html Edytowane przez zielona1911 Czas edycji: 2012-10-27 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
A to moj malutki mongołek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
Zielona - ale to nie tylko to co jemy wpływa na brzuszek. Ja mam tak restrykcyjną dietę, a Henio nadal ma kolki... To połykane powietrze i niedojrzały układ pokarmowy powodują głównie kolki.
Ja zauważyłam, że jak położę Henia i przeczekam taki płacz zmęczenia, to za chwilę on sam zasypia. ![]() W ogóle wiecie co ten mój synek dziś całą noc robił??? Ja go kładłam na jego kocyku po mojej stronie łóżka, tak z 30 cm ode mnie, a potem budziłam się z nim pod pachą albo koło cyca, ssącego koszulkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To miałyśmy taki sam przyrost ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry tak w ogóle ![]() U mnie też śnieg za oknem. Misiek śpi. W nocy zrobił mi przerwę 1,5 i puszczał z trudem bąki, nie wiem co ja mogłam zjeść co mu zaszkodziło, czy melisa mogła mieć na to jakiś wpływ? jogurt? Colds brawa dla Melci, czekam na taki świadomy uśmiech ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Za niedługo Mikołaj ![]() http://allegro.pl/lisciani-giochi-la...725508352.html bo zabawek ma juz sporo... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
moje Skarby
|
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
gda
ja jeszcze 3dni temu krwawilam.A tu juz ponad 7 tyg od porodu |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | |
Zakorzenienie
|
Melduję, że nam wody w nocy nie odeszły.
![]() Cytat:
![]() Oczywiście wielkie brawa dla Melci. ![]() U nas pruszy za okrem na całego!!! ![]() zielona1911 , Anusia479 ... przystojniaki te Wasze chłopaki! ![]()
![]() |
#1245 |
Zakorzenienie
|
Dobry.
W nocy odszedł mój dziadziuś. Jest mi potwornie źle, ale cieszę się że jego cierpienia się skończyły. |
![]() ![]() |
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
Tamlin serdeczne wyrazy współczucia
![]()
#1247 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde ale super mu to idzie ![]() Cytat:
do niego nic nie dociera, powtarza sie jak zdarta płyta że on musi zarabiać i być wypoczęty... Wcale sie nie dziwie że jakos czesto związki sie rozwalają jak dziecko sie urodzi jak sie ma takie podejscie jak mój facet. Beznadziejny gośc. ale fajny ![]() ![]() Cytat:
![]() Przykre bardzo, ale masz racje że przynajmniej sie już nie męczy. A mi mały zasnął - ciekawe na jak długo ![]() Zjadł, kupsko walnął straszne i teraz śpi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
Już sie obudził
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1250 |
Zakorzenienie
|
Moje kondolencje. Wiem, że w takich chwilach żadne słowa nie pomogą, więc nie będę więcej pisała.
#1251 |
Zakorzenienie
|
Tamlin bardzo mi przykro..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1252 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeden blondynek drugi ciemny ![]() Cytat:
więc tak wczoraj byliśmy u znajomych a dzisiaj idziemy do klubu na imprezę hallowenową ![]() a jutro juz chrzciny ![]() ![]() ![]() ![]() dla Anesh gratulacje bo mi nie zacytowało no i sliczna Maja.. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1254 | |||
Zadomowienie
|
Witam,
Tamlin przykro mi bardzo... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Wtajemniczenie
|
Hej, ja dzisiaj znowu prawie nie spałam bo mi mała jęczy i charczy cały czas, temperatury nie ma, nie płacze... Nie wiem co o tym myśleć. Poza tym robi co chwilę prawie kupki niby prawidłowe, ale od północy już 6 razy, strasznie się martwię, chyba gdzieś zadzwonię, do położnej lub na IP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Zadomowienie
|
Tamllin współczuje...
Asiulka cholero jedna nie za dobrze Ci??? a to weselicho to imprezka na hallowen zabrałabyś ze sobą ![]() ![]() ![]()
#1257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezu no padam na nos. Ten mój dzieciak nie ma litości dla mamy tylko sie znęca nad nią od chyba 4 nad ranem - oczy mi lecą a on przy cycu. Może usne razem z nim bo on ciumka i usypia ![]() A właśnie pamiętacie że dziś przestawiamy zegarki godzine do tyłu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
Zakorzenienie
|
Anesh i Majka już w domku.
![]() ![]() Katee27 wysłałam do Ciebie wiadomość prywatną, gdyż Anesh prosi Cię o kontakt. Mam nadzieję, że doszła. ![]() Ooo dobrze, że piszesz, bo za wiem tylko, że dzisiaj, ale nigdy nie mogę zapamiętać kiedy, w którą stronę. ![]()
#1259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Zakorzenienie
|
Dearlie ja też jakoś zapominam kiedy w którą strone dlatego "gugle" mi podpowiada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.