|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Cytat:
a calowania jej nie moge sobie odmowic! |
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
mówię Wam, to działa
karmilam o godz. 20 małą, teraz (jako że pracujemy nad przyrostami) o 22 chciałam znów nakarmić. Macam piersi, miękkie. Ok, wiem, że to nie problem, pokarm produkuje się podczas ssania, wiem, ale to tak fajnie mieć jakiś zapasik w piersiach Przypomniało mi się o tym masażu i po paru miniytach miałam pełne cycki. No szok. Myślę, ze regularny masaż mógłby z powodzeniem zwiększyć "produkcję"Mamuska Ty tego nie próbuj ![]() najbardziej rozbroiła mnie jedna wypowiedź z tego wątku, do którego wkleiłam link: Cytat:
Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2012-10-26 o 22:44 |
|
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
ohh nie :P
ja juz jade tylko 2 razy dziennie
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3245 |
|
Branzoletka
|
Tata Zwierzaka rozbawia mnie do łez
"Wydaje mi się, że schudłem." "Zobaczysz, że kiedyś Ci w☠☠☠☠☠☠☠ę" "Na kolana. I przeproś." ![]() Nie mogłam zostawić komentarza, bo bym musiała gdzieś utworzyć konto ale mamo zwierzaka(Pani wie o kim ja mówię) płakałam ze śmiechu jak to czytałam w kontekście tego co napisałaś wcześniej Masz talent kobieto Pisz, pisz jak najwięcej
|
|
#3246 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
dla brata i Saruni oczywiście. ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
ubranka na 62 to ja już muszę schować do kartonu. Dobre są na 68 i niektóre na 74. Kombinezon na 62 cm mam, ale nie zdążyłam go założyć.---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja tak na chwilę, bo oczy mi się kleją
Ciastek ja Fabiego kremem Bambino smaruję Wanilko a może lepiej u Was kupić miękką gondolę i Nikiego wozić w wózku? dla Amelki ![]() Wvictoria co do dywanu mi się podoba taki ![]() Czy Waszym dzieciom też wypadają włosy podczas wyczesywania ciemieniuchy? Przymierzyłam Fabisiowi kombinezon, który dostał i jest za mały chyba na all wystawię
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Spalam 5h nie wiem co dokucza malemu sle budzi sie tak wczesnie i nie moze spac dzis pobudka o 5
(( probowalam go usypiac ale nie:/ moze wina lezy w tych dziaselkach? patrze za okno a tu snieg pruszy. Linka dzieki za link sprobuje tego sposobu |
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz oczywiscie musialm wstac. Bo szanowna wiedzmina ma sie stawic o 8.30
musialam umyc glowe bo spałam z kokosem na łbie
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-10-27 o 07:57 |
|
|
|
#3251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki
Byliśmy wczoraj na naukach przed chrztem - trwały 30 minut ![]() Teraz tylko czekać na chrzest. Cytat:
Dzięki temu, że jest mniejsze grono to jesteśmy bardziej zżyte i jest fajnie ![]() Cytat:
W DHLu burdel jak u nas Fajnie, że Amazon wysłał nową Cytat:
Miałam pocytowane więcej , ale to jeszcze z wczoraj i tylko kilka cytatów zostało Podczytywałam, ale nie miała czasu odpisać.
|
|||
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3253 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: Już ma bardzo ładną wagę, trzymam kciuki za Was ![]() Cytat:
. Jednak rada fajna i zapamiętam to sobie Cytat:
Pumcia nie byłaś gruba, byłaś w ciąży. Poza tym Ty zaraz po porodzie nie wyglądałaś jak byś była w ciąży.Cytat:
Też se lubię poczytać o zwierzaku ![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiem od czego to może byćNo to
|
|||||||
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
wiem że listonosz bo na pewno to nie waży aż tyle bo nadać paczką.
to do mnie na bank nie dojdzie jak bebilon..... dzień dobry
|
|
#3256 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() u mnie nocka całkiem całkiem. Oczywiście były 2 pobudki na jedzenie alee do tego już się przyzwyczaiłam. Po wczorajszych przebojach nawet ja spałam jak dziecko a teraz Hanulka jeszcze śpi ![]() zaraz idę umyś sobie włosy i zjeść jakies śniadanie ![]() Jak patrzę za okno na tą parszywą pogodę to sobie myślę że dobrze, że wczoraj małża wygoniłam z Małą na spacer, bo w spokoju mogłam posprzatać a i ona skorzystała. Drogie mamusie chętnie odstąpię za darmo nieużywane i nie otwarte: 1) mleko Bebilon 1 HA (400g) 2) kropelki Delicol |
|
|
|
#3257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To bardzo miłe ![]() ![]() Nadalka, super Ci mała pospała ![]() Dzień dobry wszystkim
|
|
|
|
|
#3258 |
|
Rozeznanie
|
Mogę Ci tylko zazdrościć... mój Wyjec budzi się co 2 h nie licząc dłuższego snu po wieczornym usypianiu (śpi wtedy od 20-24)... no i ok 5 zawsze budzi go kupa.... dziś wyjątkowo zaszalał i spał do 7... te pobudki co 2 h mnie wykończą
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
No, pierwszy raz jej się udało
![]() Kurde, jak mnie denerwują te jej ręce, ciągle je pakuje do buzi, no non stop :/ W foteliku, w leżaczku, na leżąco na wznak, na brzuszku , na boku.. cały czas je memla i memla.. :/ |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
bli mnie glowa i córa kicjala i kaszlała. Mam nadz ze to nie chorobsko zadne
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie muszę pisać o nocy bo Balbinka za mnie napisała:Cytat:
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Zadomowienie
|
witam po kolejnej fatalnej nocy
ja nie wiem, co się temu mojemu dziecku porobiło jeszcze pogoda paskudna, bo śnieg spadł i jakiś deszcz ze śniegiem pada cały czas...maskara mamo zwierzaka, uśmiałam się do łez czytając twojego bloga ![]() prince nadalka, normalnie zazdroszczę tej przespanej nocki ![]() linka, też spróbuję tego sposobu Edytowane przez kasikkkkka Czas edycji: 2012-10-27 o 10:18 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3264 |
|
Zadomowienie
|
czesc. u nas nocka standard.
a swoja drogą jutro jest zmiana czasu. jestem przerażona. moje dziecko zawsze o 18 jest bardzo marudne. przetrzymuje do 19:00 i wtedy kąpię a jutro jak wytrzyma? nie wiem ![]() to tak jak u nas. |
|
|
|
#3265 | |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
pisałam parę dni temu, że jest 30 stopni?? to dziś dla odmiany 0 i śnieg sypie ale dupowato....nie zmieniałam mleczka....znów w nocy to samo....dziś muszę kupić w aptece podobno cudowne czopki kminkowe....może pmogą ![]() jeśli chodzi o słoiczki-jabłka obieram, kroję w kostkę miksuję(lub blenduję), wrzucam do garnka z gorącą wodą ( nie za dużo), duszę ok. pół godziny, jeśli są grudki większe, to jeszcze raz miksuję i do słoiczka i zagotowuję ok.10-15 minut....Pyszne![]() Cytat:
Mamka-dzieki za linka do all zdaje się, że Kasik12 pytała o gryzaki Tommee Tippee-zakupiłam i Lilka je zaciekle gryzie i jest przy tym bardzo zadowolona....jedyny minus-trzeba je trzymać, bo przynajmniej moje Dziecię nie umie tego robić
|
|
#3266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze niedawno ja też narzekałam na niewyspanie, a teraz wysypiam się jak ta lala U Was też w końcu nadejdą lepsze noce |
|
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Co za poranek i noc, normalnie rozpusta!
Nie nastawiłam budzika na karmienie nocne, już tak zmęczona jestem, że pomyślałam, że albo się mała sama obudzi, albo pośpi i nic jej nie będzie. O 8 obudził mnie ból przepełnionych cycków Obudziłam małą, nakarmiłam, i poszłyśmy dalej spać. O 10.30 obudził mnie mąż kręcący się po mieszkaniu Luśka dalej śpi
|
#3268 |
|
Rozeznanie
|
Ja tylko na chwilę. Idę dziś do szkoły, jutro też, więc będę dopier0 w pon. popołudniu. Dziś dostałam @ i wszystko mnie wkurza. Pada śnieg i pizga tak, że łeb mi chyba urwie jak wyjdę. to pa
|
|
|
|
#3269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() u nas nocka spoko. obudziłam się przed 4, mały zjadł, troche pogadać sobie i spał do 7.30 wiec spoko ![]() też się zastanawiam jak on zareaguje na zmianę czasu, pewnie szybciej będzie zasypiał co przełoży się na szybsze wstawanie rano ![]() za oknem słonecznie ale po dachach widać, ze przymroziło trochę w nocy. Musze małego jakoś cieplo ubrać jak będziemy szli na spacer :rolleyes :
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.

Mi się nie udało i podpalam 

Pisz, pisz jak najwięcej

ubranka na 62 to ja już muszę schować do kartonu. Dobre są na 68 i niektóre na 74. Kombinezon na 62 cm mam, ale nie zdążyłam go założyć.

(( probowalam go usypiac ale nie:/ moze wina lezy w tych dziaselkach?
musialam umyc glowe bo spałam z kokosem na łbie 

klask i: Już ma bardzo ładną wagę, trzymam kciuki za Was 
Nie wiem od czego to może być

ale dupowato....